Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЩо? Откога е отменено правото на самоопределение на държавите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТака ли, бе бакшо? Всяко нещо създадено с кръв, с кръв се дели, но се дели... Също както Руската империя, всъщност и днешните събития в Украйна са част от разпада на създадената с много кръв Руска империя... Процесът е необрътим, следват колониите в Кавказ и Сибир (разбира се това е дълъг исторически период, който може и да не съвпадне с нашия живот, но е необрътим)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАа .. те гугутките винаги заедно денсят - не си мисли, че ще е едно по едно.
Путьо и Ердоганяка пият по един шербет и се разбират до Камчия за нас - надоле за вас и така
Я, ми дай пример от Освобождението насам кога БГ империя се е била 1 на 1 с някого?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТи турчулята ги остави за по-назад. Първия референдум щяха да спретнат за излизане от ЕС и за влизане в азиатския съюз
Путьо и Ердоганяка пият по един шербет и се разбират до Камчия за нас - надоле за вас и така
Я, ми дай пример от Освобождението насам кога БГ империя се е била 1 на 1 с някого?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jhivago Разгледай мнение
ВСИЧКО ОТ РУСКОТО ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТака ли, бе бакшо? Всяко нещо създадено с кръв, с кръв се дели, но се дели... Също както Руската империя, всъщност и днешните събития в Украйна са част от разпада на създадената с много кръв Руска империя... Процесът е необрътим, следват колониите в Кавказ и Сибир (разбира се това е дълъг исторически период, който може и да не съвпадне с нашия живот, но е необрътим)...
Тва е същото както САЩа те ако се разпаднат ше са на бая колонии 51 на брой, което надали ше стане дет викаш в нашия живот но и там са имали разправии при създаванетоLast edited by michaelis4; 29.11.2014, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis4 Разгледай мнениеЕее пиле та те са имали износ в САЩа ве та Югославията цъфтеше ве, 89 Белград беше погледни ги там през 70-80те кви са били.Германия на балканите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеС Великосрпската империя ли ше ми даваш пример, бе бакшо!??!
Коментар
-
Референдума е глас Божи. Ако българката поради някаква причина/и е престанала да ражда, а туркинята има по 5 деца. Рано или късно волята на гражданите ще се определи от волята на турския етнос. Както и историята в училище ще бъде различна, литературата различна, националните герои ще станат други, паметниците на които слагаме цветя ще бъдат други
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis4 Разгледай мнениеИменно именно Югославията се разделиха и се самоопределиха та сега и тея а Защо Югославия се отделиха кат имаха мини ЕС и с една валута? И сега пак се събират само, че тоя път без грам собствено производство
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЩо? Откога е отменено правото на самоопределение на държавите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis4 Разгледай мнениеСа Крим та Крим, никой не ги е карал да вкарват НАТО как са живяли до са от 1990-2013 с Крим в Украйна и без НАТО и не ги е нападнал. Някой тряя да им е вкарал някой бръмбар в тиквите Украински
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, де да знам. Що не питаш Джуджака по този въпрос?
И аз се чудя за какво му сега издръжка на Крим, Донецк и Луганск, ама ... ( гледам, че от догодина вдига издръжката за Абхазия и Осетия ).
Иди и го питай него за какво са му?
П.П. Толкоз за въпроса кой ще ни нападне. Ако не бяхме в НАТО турчалята отдавна да бяха провели "референдум" за Родипите
Коментар
Коментар