Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергетика, енергийни източници, мрежи, цени на енергоносители
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПешо, то та не става. Пускам тема.
Ще напишеш и нещо да разбуниш духовете.
Например, че руската газ няма алтернатива и без нея Европа не може .... Впрочем това го каза еврокомисарят по енергетиката Йотингер, не аз.
Или че руските реактори са много по надеждни от френските и американските взети заедно. Което си е истина, стига да не попаднат в ръцете на пияните хохли.
Или че в България трябва непременно да се развива ядрена енергетика и най-добрият вариант е да се построи АЕЦ Белене, което си е ЖИВАТА ИСТИНА.
Аз пък казвам, че тока от когенерацията на ТЕЦ София трябва да се изкупува на цената на тока от АЕЦ Козлодуй. Нали е страничен продукт. Трябва да е евтин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРеших да отворя тази тема за да не ни се кара модератора че пишем в другите теми.Енергетиката е важно нещо и трябва да си има отделна тема.
Ще напишеш и нещо да разбуниш духовете.
Например, че руската газ няма алтернатива и без нея Европа не може .... Впрочем това го каза еврокомисарят по енергетиката Йотингер, не аз.
Или че руските реактори са много по надеждни от френските и американските взети заедно. Което си е истина, стига да не попаднат в ръцете на пияните хохли.
Или че в България трябва непременно да се развива ядрена енергетика и най-добрият вариант е да се построи АЕЦ Белене, което си е ЖИВАТА ИСТИНА.
Аз пък казвам, че тока от когенерацията на ТЕЦ София трябва да се изкупува на цената на тока от АЕЦ Козлодуй. Нали е страничен продукт. Трябва да е евтин.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар