IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Преядоха с власт такива като Василев, Пеевски-Доган и сие ДС мафия.

Изпуснаха духа от бутилката с мега малоумната акция "да вземем КТБ от Цецо" след което вече отвориха врата за другите гадове мутри, комсомолци, комунисти все кредитни милионери на прехода.

сега вече не е ясно кой клати държавата и борда, но явно не е само дебелото прасе.
    Продължавам да си мисля, че е външна акция. Дебелото прасе е бил само първата птичка - да даде тон за песен. Мисля си, че след като ОМВ подписа с Газпром, на някой му дойде много и реши да извади голямата тояга за да спре Южен поток на всяка цена.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Не виждам защо ни е помощ отвън.Да дойде да осмири Б.Б. ли?Този човек няма да се спре пред нищо по пътя си към властта.Преди две седмици писах на СЕМ Б.Б. да бъде зензуриран по медиите.Защо спряха набързо предизборния клип на Атака, а Б.Б. - не?

Коментар

• Първоначално изпратено от alexx Разгледай мнение
        НяКОЙ се опитва да клати лодката. Целта е да се покаже, че държавата е слаба и е нужна силна ръка в следващото управление. И че най-добре силната ръка да е от Банкя. Честито на печелившите.
        Искаш да е турска ръката ли що? Що реши че тр. да е от Банкя !?!?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Разпада на държавата с Данчо ментата ще е пълен.Ив. Искров депутат от ДПС, Й. Цонев - шеф на БНБ? http://frognews.bg/news_72227/Nova_b...-_shef_na_BNB/
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• КОЙ клати държавата
            Дежурният номер на комунистите когато се насер@т тотално е да питат "Абе кой ми ср@ в гащите?"
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Преядоха с власт такива като Василев, Пеевски-Доган и сие ДС мафия.

Изпуснаха духа от бутилката с мега малоумната акция "да вземем КТБ от Цецо" след което вече отвориха врата за другите гадове мутри, комсомолци, комунисти все кредитни милионери на прехода.

сега вече не е ясно кой клати държавата и борда, но явно не е само дебелото прасе.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned Разгледай мнение
                Аз мисля, че се върви към външна помощ-дали Световна банка, дали МВФ, дали ЕС, явно сами не можем да се справяме със собствения си канибализъм да се изяждаме едни други...
                +1
                ЕС не се намесват значи, че ситуацията може да им доведе само дивиденти...

Коментар

• Моментът е такъв. Държавата беше в едно стабилно състояние на дадено ниво.
                  Сега минаваме към друго състояние на друго ниво. То е съпроводено с такива събития.
                  Дали нивото ще е по-високо или по-ниско аз не знам.
                  Дано бъде по-високото! Но явно сегашното статукво се изчерпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от alexx Разгледай мнение
                    НяКОЙ се опитва да клати лодката. Целта е да се покаже, че държавата е слаба и е нужна силна ръка в следващото управление. И че най-добре силната ръка да е от Банкя. Честито на печелившите.
                    Аз мисля, че се върви към външна помощ-дали Световна банка, дали МВФ, дали ЕС, явно сами не можем да се справяме със собствения си канибализъм да се изяждаме едни други...

Коментар

• КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Working...
                    X