IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Американците искат да спрат ЮП на всяка цена. След като ОМВ подписа с Газпром и след като се очертава нова Европейска комисия, нещата с ЮП ще потръгнат. И затова зад океана натиснаха копчето за тотална дестабилизация на държавата.
    Вече съвсем смешни ви станаха опорните точки, бе другари
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      И каква е връзката?

Теория на конспирацията?
      Какво имаш предвид конспирация ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ако ми обясниш каква е връзката между клатенето на държавата и Южен поток много ще ти се зарадвам.

По тая логика може да търсим връзка и с АЕЦ Белене и със 7-ми блок на Козлодуй.

Ама друго си е да сложим Южен поток там - щото звучи по-конспиративно
        Американците искат да спрат ЮП на всяка цена. След като ОМВ подписа с Газпром и след като се очертава нова Европейска комисия, нещата с ЮП ще потръгнат. И затова зад океана натиснаха копчето за тотална дестабилизация на държавата.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Един човека каза "КТБ да ми се извини, иначе БНБ да и вземе лиценза" и вижте какво стана ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Някак си, много си приличат сценариите за 'омаскаряването' на СОФАРМА преди 2 години и взимането на медиите после от собствениците й, като краен ефект....
            и сегашната с КТБ...
            Започна се с едно Омаскаряване чрез медиите
            и Силна атака от Прокуратурата

...и последващи споразумения за постигане на целта на авторите на сценария.

Кои бяха тогава?
            Днес какво правят?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Не само че с южен поток а и с Украйна, според мен, но така или иначе двете неща са свързани. Сега че има и измекяри, вътрешни, които искат да се възползват и от години си фъфлят глупостите само и само да не им мухляса валутата в буркана - това си е отделен въпрос
              И каква е връзката?

Теория на конспирацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от iv Разгледай мнение
                Кой ходи на инструктаж скоро зад океана...
                Освен това си пропуснал или удобно премълчаваш както всички червенушки, че Боко каза че ще строи Южен Поток - демек цялата ви теория, че Боко иска да ви свали от власт за да спре потока издиша от всякъде.

Коментар

• Комисията за финансов надзор: Пускането на слухове е наказуемо

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...BE_355607.html

Разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини относно публичните дружества, представлява пазарна манипулация, е наказуемо, предупреди Комисията по финансов надзор (КФН) в специално изявление до медиите.

Комисията заявява, че санкционира всяко незаконосъобразно поведение, което може да повлияе негативно на капиталовия пазар и вреди на финансовата стабилност на страната.

Оттам припомнят, че "разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, или по какъвто и да е начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа, включително изразяването на манипулативно мнение, разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини относно публичните дружества, представлява пазарна манипулация съгласно Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти. Такива действия могат да се окачествят и като опит за създаване на изкуствено напрежение между институциите в България, което е вредно, безотговорно и не помага на работата им в защита на националния интерес и стабилността на държавата".

От комисията уточняват, че правят изявлението си във връзка със спекулации в различни медии.

От КФН коментират още, че винаги са имали отлично сътрудничество с Главна прокуратура, израз на което е и подписаното наскоро от главния прокурор Сотир Цацаров и председателя на КФН Стоян Мавродиев Споразумение за сътрудничество и взаимодействие между Прокуратурата на РБ и КФН.

"Като отговорна институция КФН стриктно спазва закона и не би могла да коментира по никакъв повод действията на Прокуратурата (...) КФН изразява убедеността си, че органите на Прокуратурата, действайки по всеки сигнал и преписка, с които са надлежно сезирани в рамките на тяхната компетентност и преценка, предприемат законосъобразни действия, които имат за цел единствено спазването на закона, проверка и установяване на обективната истина и, съответно, повдигане или не на обвинения спрямо установените лица, за които са счели, че имат достатъчно данни за извършено престъпление", допълват оттам.

Изказванията от деня, които биха могли да са провокирали тази реакция на КФН, са две. Ето линк към тях:

Дончева: Има прокурорски натиск за овладяването на "Булгартабак"
                  http://offnews.bg/news/Политика_8/До...к_355287.html

Кутев: Струва ми се, че някой иска да събори още една банка

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...%20банка

Коментар

• Първоначално изпратено от iv Разгледай мнение
                    Кой ходи на инструктаж скоро зад океана...
                    Орешарски

Коментар

• Дял на БСП в управлението има правопропорционална зависимост с вероятността за фалити на банки.

Коментар

Ако ми обясниш каква е връзката между клатенето на държавата и Южен поток много ще ти се зарадвам.

Не само че с южен поток а и с Украйна, според мен, но така или иначе двете неща са свързани. Сега че има и измекяри, вътрешни, които искат да се възползват и от години си фъфлят глупостите само и само да не им мухляса валутата в буркана - това си е отделен въпрос
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Продължавам да си мисля, че е външна акция. Дебелото прасе е бил само първата птичка - да даде тон за песен. Мисля си, че след като ОМВ подписа с Газпром, на някой му дойде много и реши да извади голямата тояга за да спре Южен поток на всяка цена.

Коментар

• Сценарият се повтаря със засилващи се амплитуди.
                            2009 г. пиян-залян лидер ломоти нечленоразделно преди изборите: "аз разпределям порциите". Резултат: банкянският печели мнозинство и всичките пари на държавните предприятия отиват при ДПС, медиите започват да го хвалят, милиционерите се разправят с конкуренцията, а ДПС си купува куп предприятия, начело с Булгартабак.
                            2013 г. банкянският е дискредитиран в деня на размисъл от същите медии. В резултат се ражда новата тройна коалиция БСП/ДПС+Атака, в която водеща роля има ДПС.
                            2014 г. най-силният пик... какъв ли грозноват резултат ще се пръкне?

ПП Държавата слава Богу е финансово стабилна. Всякакви приказки за МВФ са тъпи при положение, че вчера взехме от пазарите 1,5 млрд евро на смешната лихва от 3% за 10-годишни квижа, а е имало даже интерес за 3 пъти по-голям обем.

Коментар

Продължавам да си мисля, че е външна акция. Дебелото прасе е бил само първата птичка - да даде тон за песен. Мисля си, че след като ОМВ подписа с Газпром, на някой му дойде много и реши да извади голямата тояга за да спре Южен поток на всяка цена.
                              Аз също мисля, че е външна, но ми се струва, че има и такива на които им се иска още от първите инициирани слухове преди години. И сега от 9 дерета вода носят ... като оня крайморския, дето скачаше някога за пиб... незнам как отърва кожата тогава. И аз мисля, че Прасьока наистина даде само тон, но сега изведнъж се нароиха сривлювци.... кой знае откога го искат и го чакат това, но няма да им стане номера
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Кой ходи на инструктаж скоро зад океана...

Коментар

Working...
                                X