IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    На въпрос за изказването на Антон Кутев, че има хора, които клатят още една банка, Борисов заяви, че не слуша „класика” Кутев. „Затова съм си направил личната програма, че да не ме информират какво говорят тези хора. По-нормално и аз се държа”, коментира Борисов. „Съветвам ги да не се изказват по такава тема, защото е много опасна за финансовата система”, каза той.

http://www.focus-news.net/news/2014/...botata-si.html
    Аз пък съветвам да спреш с повърните на началника си- Банкянската Тиква.
    Ето какво каза Тиквата два дни ПРЕДИ Кутев:
    Борисов: Признайте банкрута и викайте МВФ
    ..........................
    Без Международния валутен фонд не считам, че вече може да се оправи, подчерта Борисов, тъй като "катастрофата е тотална навсякъде".
    Била се държала нормално Тиквата! Как ли пък не!
    Това не го лазва второразреден политик като Кутев, ами го казва бивш и вероятно бъдещ премиер и едноличен началник на на-голямата парламентарна група, шефа на партията, която вероятно ще спечели предсрочните избори.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хора, не се поддавайте на евтини манипулации! Някой се опитва да съсипе банковата система в България със слухове за фалит на редица търговски банки с единствената цел - ПСИХОЗА. Вие сте свободни да се поддавате на психоза, но не го правете с другите хора. Замислете се какъв ще е крайният резултат, ако продължим да се редим масово на опашки и да теглим парите си? Ще съсипем още няколко банки, ще срине държавата, ще падне валутният борд и хиляди хора в хиляди фирми ще останат без работа.
      Мислете разумно и не се поддавайте на долни инсинуации! Заедно за България!
      Last edited by chronos; 27.06.2014, 16:23.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Ми не знам. Вземете се разберете всички дето пишете конспиративни теории.
        Геополитиката не е като математиката .....

Коментар

• Клати я орехчо и компания задкулисни играчи.

Рецепта за отслабване
          Рецепта за Ореховка
          и орехови ядки. Да са ВИ СЛАДКИ

1. за една година набутахме България с 11 милиарда нови заеми.
          2. Раздадохме на наши фирми държавни поръчки ЗА МИЛИАРДИ без конкурс ама следващите ще ги плащат.
          3. свалихме рейтинга и сега простите Българя да плащат ежегодно едни 150 милиона евра повече лихви
          4.Продадохме на руснаците за шепа копейки националните интереси и членството ни в ЕС.
          5. Изградихме крепостна стена на парламента. Оградихме го от всякъде и премахнахме страха.
          6. Пак си крадем от горските и общински фондове земя за курортни селища.
          7. Направихме митниците разграден двор и сега червените ни фирми крадат по 1 милиард данъци годишно. Бизнеса се съживи.
          8. за 2013 намалихме приходите в закона за Бюджета с 1 милиард лева.
          9. Вдигнахме заплатите на полицията, за да бият още по жестоко изгладнелия окраден от червендалестите бизнесмени народ.
          10. Премахнахме единната сметка и сега над 400 000 фирми плащат на банките допълнителни такси за още минимум 3 платежни нареждания около 1 200 000 лева месечно. Грижа за Банките за сметка на фирмите.
          11. Премахнахме възможността за корекции на грешки по електронен път при подаване на декларация 1 в НАП и сега безсмислен труд кипи. Разтакаване по 8 пъти от служба в служба и загуба на 1 работен ден за експертната глупост Орешарска.
          12.Спряхме еврофондовете
          13. Започнаха отново фалити на Банки.
          14. НЕК фалира с 3 милиарда дефицит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Как кой, цветан се е нервирал.
            http://agroplovdiv.bg/26003/%D1%81%D...%D0%B8-%D0%B2/
            Не бе докторе, http://www.dnes.bg/sport/2014/06/27/...-parite.230457
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Как кой, цветан се е нервирал.
              http://agroplovdiv.bg/26003/%D1%81%D...%D0%B8-%D0%B2/
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• На въпрос за изказването на Антон Кутев, че има хора, които клатят още една банка, Борисов заяви, че не слуша „класика” Кутев. „Затова съм си направил личната програма, че да не ме информират какво говорят тези хора. По-нормално и аз се държа”, коментира Борисов. „Съветвам ги да не се изказват по такава тема, защото е много опасна за финансовата система”, каза той.

http://www.focus-news.net/news/2014/...botata-si.html

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
                  Веднага ,отпада "руската връзка" .
                  Мой коментар от 25 -"Схемата не ти ли светна:кризичка-нужда от заем-МВФ-хомотче -чао пАток -farewell EU-welcome uncle SAM.Уудроу уилсън ще се обърне в гроба "
                  Малко съм се поизсилил ,за ЕС ,но това е схемата.
                  Ми не знам. Вземете се разберете всички дето пишете конспиративни теории.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Ми ако има други освен МФВ който да стабилизира държави - вземи ги посочи в поста си.

Освен това като собствените ти политици са некадърни, кво лошо има да им се ограничават правомощията - справка Валутния борд.
                    Веднага ,отпада "руската връзка" .
                    Мой коментар от 25 -"Схемата не ти ли светна:кризичка-нужда от заем-МВФ-хомотче -чао пАток -farewell EU-welcome uncle SAM.Уудроу уилсън ще се обърне в гроба "
                    Малко съм се поизсилил ,за ЕС ,но това е схемата.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                      Сети се с ЧИЯ помощ ще бъде стабилизирана!! Банкянския добре си е научил урока отвъд океана -веднага заговори за МВФ.А чичо Сам обича да си взема неговото,без да плаща.
                      Ми ако има други освен МФВ който да стабилизира държави - вземи ги посочи в поста си.

Освен това като собствените ти политици са некадърни, кво лошо има да им се ограничават правомощията - справка Валутния борд.

Коментар

• КОЙ

Как кой клати държавата! Тактиката на "изгорената земя", естествено. Колкото до целта - тя е прозрачно ясна.

Коментар

• държавата сама си е виновна за вси4ко

на времето в форума се подвизаваше едно много отворено копеле асен 1976.с него ви обеждавхме 4е валутния борд ще фалира тотално бългаския бизнес.ето това ве4е ясно и на децата .не могат да фалират дестки хиляди бизнеси пък банковата система да се рекламира като наи стабилната идва ред да по4нат да фалират и банки в което няма нищо лошо.проблема тругна от безумния опит да се спаси ктб с парите от фонда по гарантиране на депозитите.това е целиви фонд не можеш да го използва6 като капиталова инжекция в търговско дружество.еми тва е все едно с парите от здравната каса да си купиш атомна подводница.просто народа иска да си изтегли левовета и да ги обърне в евро защото идва края на борда дуржавата няма откъде да извади милиарди за компенсация а и да ги извади те автомати4но се обръщат в евро и запо4ва спеколация срещу борда така е гадно е но капитализма е брутален по природа.разберете немеже един литър натурален сок топъл като воинишки пико4 в панелно гето в бг да струва пове4е от и литър студен сок в супер на френската ревиера.просто този курс на лева унищожи тотално бългаския бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Американците искат да спрат ЮП на всяка цена. След като ОМВ подписа с Газпром и след като се очертава нова Европейска комисия, нещата с ЮП ще потръгнат. И затова зад океана натиснаха копчето за тотална дестабилизация на държавата.
                            И?

Кво пречи това на строежа на ЮП?

Държавата ще се стабилизира след 1-2 месеца. Най-много 3-4 както при Виденов беше.

Кво точно пречи след това да се построи ЮП?

Забавяне от 3-4 месеца за проект, който се точи от поне 10 години и който ще се експлоатира поне 30 години. На кой му пука за тея 3-4 месеца.

Плюс това правителството е в оставка и официално каза, че няма да строи ЮП докато не се изчистят нещата с ЕС.

Така че според горното излиза, че руснаците имат идея да ни клатят. А? Кво ще кажеш за тая теза.

Надявам се разбираш че влизаме в теория на конспирацията в която няма нищо вярно, а само безразборно нахвърляни мисли в нечии мозък.

Коментар

Американците искат да спрат ЮП на всяка цена. След като ОМВ подписа с Газпром и след като се очертава нова Европейска комисия, нещата с ЮП ще потръгнат. И затова зад океана натиснаха копчето за тотална дестабилизация на държавата.
                              Не виждам как с това ще спрат вече подписани договори и решенията на ЕК?

ЮП няма да спре от това?

Коментар

Точно обратното... дестабилизацията е с цел случване на ЮП и нищо друго...

А ОМВ и Газпром подписаха за създаване на проектна компания и нищо повече... няма ангажимент на Австрийската държава за строеж, няма процедури, няма обществени поръчки... нищо няма...

Коментар

Working...
                                X