IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    ОК, те избирателите четат Инвестора и аз ще те подпомогна...
    ...
    Проблемът е, че голямата част не четат, още по-малко Инвестора...

Тук, трудно ще мине манипулация, че България е в банкрут и че има нужда от МВФ - заемите им с всичките заробващи клаузи ....
    Особено след успешната вчерашна емисия облигации.

Тези приказки са за хората, които слушат масовите медии, които пък излъчват винаги централно и обстойно мнението на лицето Борисов.
    Миналият февруари Дянков заговори за бутане на борда, отново в момент, когато опънатите нерви на хората бяха способни да направят от слуха - събитие, но явно почвата не беше достатъчно добра ...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Твой ли е коментара
      Да бе да, ти добре ли си. Аз си мисля кое да разкарам на нисе ако се наложи та към бфб-ту....,контрарник като мене да продава кога има кръв......абсурд.
      Инак верно че продадох малко бондове (Атерки), ма за да вляза в артии де се търгуват тия дни кат за софка 300-350

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        ти...на заплата към ГЕРБ ли беше

Паниката в цяла държава е състояние, което се предизвиква с последователни и многопосочни действия...

Един започва..., друг демонстрира силата на страната на доброто..., трети като Месия казва, че това е краят и трябва да идва МВФ...
        Ако паниката продължи, ко праим?

Идеи?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Твой ли е коментара
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Аз мисля, че паниката я създадоха други.

Това го намирам за успокоително и правилно изказване.

Или другия вариант е да продължаваме да се правим, че нищо не е станало.
            ти...на заплата към ГЕРБ ли беше

Паниката в цяла държава е състояние, което се предизвиква с последователни и многопосочни действия...

Един започва..., друг демонстрира силата на страната на доброто..., трети като Месия казва, че това е краят и трябва да идва МВФ...

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2014-0...ief-warns.html

Коментар

Ако Борисов създава паника и подготвя почвата за идване на МВФ - НЕКА ВСИЧКИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ ДА НАУЧАТ.

От сега ли се точи на 5млрд от МВФ???
                Тези няма ли къде да си дават заемите???
                ОК, те избирателите четат Инвестора и аз ще те подпомогна...

Бойко Борисов: Заем от 5 млрд. лв. ще стабилизира ситуацията

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ciiata,175172/

„На практика в началото на тези политически консултации ситуацията беше една, сега е друга, въпросът вече е колко бързо и как трябва да се викне МВФ, трябва веднага да се викне, след тази тройна коалиция следващият бюджет да го прави фондът“, коментира той.

„Сега вече трябва да се вика фондът, сега вече е длъжен този парламент да работи един месец, за да се направят всички законодателни промени и да се емитира нов дълг и от 5-6 милиарда“, настоя Борисов.

Той гарантира, че ще участва в работата на парламента и ще гласува за заема.

„Сега ще бъда принуден да гласувам за тези огромни пари, защото това е единственият начин да осигурим стабилността, поне месец трябва да се направи всичко нужно, за да се стабилизира системата, а след това да влезе служебното правителство, но банките трябва да се стабилизират“, заяви той.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                  Чак пък държавата да я клатят, според мен нещо хиперболизирате тука Това че ветъра е разклатил 2-3 гнили ябълки, мисля си е съвсем в реда на нещата и на природните закони
                  Банка и муха се убива с вестник!
                  да идва Пиночет и да разтреби червената сган.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
                    съгласен,че е успокоително,в сравнение с всичко ,което плещеше досега
                    ама нещо много съвпада с моята стара схема за МВФ -пък като му знам умствения капацитет .....
                    Мисля, че споменах, че вярвам повече на МВФ, отколкото на нашите управляващи.

Така, че лично аз не виждам къде е проблема.

Коментар

Ако Борисов създава паника и подготвя почвата за идване на МВФ - НЕКА ВСИЧКИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ ДА НАУЧАТ.

Аз мисля, че паниката я създадоха други.

Това го намирам за успокоително и правилно изказване.

Или другия вариант е да продължаваме да се правим, че нищо не е станало.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Аз го намирам за успокоително и правилно това изказване. Ти как го разбираш?

съгласен,че е успокоително,в сравнение с всичко ,което плещеше досега
                        ама нещо много съвпада с моята стара схема за МВФ -пък като му знам умствения капацитет .....

Коментар

Маймуне, изкажи се по същество, а не давай глупави квалификации. Идат избори и всеки отговорен държавник следва да предлага план за стабилизиране на бюджета, на банковата система и на икономиката. Може би имаш нещо по-добро
                          Ето троле, Мастърът много добре го е казал. Толкова изчерпателно
                          Не споделям голяма част от мненията му, но тук е улучил 10-ката
                          Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

мани, мани...

Едно е да видиш паникьосани вложители в банка, но да видии паникьосани държавни служители е съвсем друго. Най-големите глупости се правят, когато някой прави нещо само и само да не стои без да прави нищо...

Коментар

• Чак пък държавата да я клатят, според мен нещо хиперболизирате тука Това че ветъра е разклатил 2-3 гнили ябълки, мисля си е съвсем в реда на нещата и на природните закони

Коментар

Твоят СерГей СтаниШеф избяга в Брюксел след като фалира държавата. И очевидно ГЕРБ ще трябва да вади кестените от огъня. И съответно при тежките обстоятелства се налагат извънредни мерки.

Това, което е казал Бойко Борисов преди два дни го казва и сега. И то не е случайно, ....

Бойко Борисов: Аз съм за прокурор!!!
                              Но, намерете някой, който не е ми близък...

http://www.focus-news.net/news/2014/...-byudzhet.html

Преди 3 дни, докато БНБ се опитваше да успокоява хората, АЗ и друго казох:

http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
                              „Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.

Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.

В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.

Коментар

• Най-големия проблем в момента е че няма читава институция с доверие . То не бяха плювни една година по президента , по парламента , по министерски съвет . Дано да ни е за урок

Коментар

Working...
                                X