IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
    Не знам кой продава, но по маниера прилича на ПФ. Вероятно ще си продаде пакета на всяка цена. Ако интересът на 1.70 затихне, ще свали надолу, докато продадат каквото са си намислили. Така си мисля аз.
    Казах ви.

Коментар

• Ей, хубаво замених 2/3 от това дърво за Алтерко и ДОХ в края на мин. година, ама защо оставих тази 1/3 да се **** в главата проста!

Коментар

• На 1,60 може и да се включа. С отвращение, както би казал един бивш министър, та чак и председател
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Някой изтърва козите, и те по стръмното, юррррррр.......!
          зорлия изсипа самосвала ,, няма лошо. По-интересно е друго - Някой има ли инфо какво става с непродадената част от парцелът на Кремиковци(май остана 60% непродадена) Оценката му вече би трябвало да се равнява да пазарната капитализация ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Хариии, кво стана?
            Някой изтърва козите, и те по стръмното, юррррррр.......!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
              Браво...излапахте и този на 1.90....тук май се отпуши доста ситуацията,пътя нагоре изглежда чист...двата лева лесно ще ги минем
              Явно тук всеки пакет е предпоследен

Коментар

• Хариии, кво стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Защо обръщате внимание на тоя спамер-негативизт.
                  Винаги има някакви телета, които нито се водят нито се карат. Просто го игнорирайте.
                  Има много по-стойностни участници. Не се отказвайте от форума.
                  еха, как краставите магарета се надушват ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение

Да - наистина няма смисъл повече - точно поради тази причина не пиша вече във форума често.Само се чудя що губя време да го чета.
                    ПП - от 3 -та глуха казват ,че са дълбоки.
                    Защо обръщате внимание на тоя спамер-негативизт.
                    Винаги има някакви телета, които нито се водят нито се карат. Просто го игнорирайте.
                    Има много по-стойностни участници. Не се отказвайте от форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

?!? отговорих ти на въпроса -всичко каквото знам по въпроса. И точно това ме засяга - ти пита, аз отговорих. После аз питах - ти ме прати в 3-та глуха.... явно няма смисъл повече

ПП та колко дълбоки са му джобовете на продавача?
                      Да - наистина няма смисъл повече - точно поради тази причина не пиша вече във форума често.Само се чудя що губя време да го чета.
                      ПП - от 3 -та глуха казват ,че са дълбоки.
                      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

/ Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да осредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително /

Ето от къде се тръгна и горе се вижда до къде се стига - какво във въпроса ми изисква полагащ ми се отговор? И как те засяга персонално теб?!? Какви липсващи парчета от пъзела бълнуваш, и какво искаш да получиш от мен?А ти какво точно даде?Или твоите мисли за другите не се отнасят за теб?
                        ?!? отговорих ти на въпроса -всичко каквото знам по въпроса. И точно това ме засяга - ти пита, аз отговорих. После аз питах - ти ме прати в 3-та глуха.... явно няма смисъл повече

ПП та колко дълбоки са му джобовете на продавача?

Коментар

просто ме е яд на хора които искат, но не дават ... даже си мислят, че това е нормално и им се полага
                          / Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да осредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително /

Ето от къде се тръгна и горе се вижда до къде се стига - какво във въпроса ми изисква полагащ ми се отговор? И как те засяга персонално теб?!? Какви липсващи парчета от пъзела бълнуваш, и какво искаш да получиш от мен?А ти какво точно даде?Или твоите мисли за другите не се отнасят за теб?

Коментар

И въпроса и отговора са в конкретна тема във форум - който иска да прочете и да получи "информационно предимство пред останалите участници " е можел да го направи даже преди мен
                            просто ме е яд на хора които искат, но не дават ... даже си мислят, че това е нормално и им се полага

Коментар

получаваш реален отговор от колегата, а отговаряш ала-бала-ници, без информационна стойност. Така искаш да получиш информационно предимство пред останалите участници
                              И въпроса и отговора са в конкретна тема във форум - който иска да прочете и да получи "информационно предимство пред останалите участници " е можел да го направи даже преди мен

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
                                Не знам кой продава, но по маниера прилича на ПФ. Вероятно ще си продаде пакета на всяка цена. Ако интересът на 1.70 затихне, ще свали надолу, докато продадат каквото са си намислили. Така си мисля аз.
                                така е, но колегата може да държи липсващото парче от пъзела, но не иска да каже, макар, че ти показа твоето

Коментар

Working...
                                X