Първоначално изпратено от VINS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ клати държавата и с КАКВА цел
Collapse
X
-
Отговор на заглавието:
Простата продажна на американците тиква от Банкя- Боко Тиквата, продажника отново се продаде на американците и иска да приложи абсолютно същият сценарии който беше приложен на Жан Виденов, очаквам да бутнат борда, лева силно да се обезцени една шепа олигарси да забогатеят за сметка на обикновенният българин, просто е!!!!!! За мен който гласува за простата тиква си дава задника директно за американците! ПОЛИТИЧЕСКИ БЕЗПРИСТРАСТЕН СЪМ, МОГА ДА СЕ ПОДПИША ЗА ТОВА, ЕДИНСТВЕНОТО КЪМ КОЕТО СЪМ ПРИСТРАСТЕН СЕ КАЗВА БЪЛГАРИЯ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА що забравяш, че Борисов ден преди Кутев и от всички екрани
каза същото и с подсилени черни краски - как ще фалира още някоя банка, как е фалира държавата и квото се е сетил, за да е по-стряскащо...
http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТова е успокоение. А не план или идея за действие.
Успокоенията видяхме не действат. След историята с КТБ всички се изредиха да говорят колко сме стабилни, бла, бла.
Ама Кутев каза "Някой се опитва да събори и следваща банка, дори валутния борд и държавата" (цитирам да не ме съдят от КФН, ДАНС, етц.) и нещата ескалираха за по-малко от 24 часа.
каза същото и с подсилени черни краски - как ще фалира още някоя банка, как е фалира държавата и квото се е сетил, за да е по-стряскащо...
http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
„Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.
Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.
В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеБъркаш темата. Не коментирам кой е виновен. Питам какво правим, ако успокоенията не проработят.
Ние също трябва да допринесем затова,аз убеждавам всеки,че няма страшно,за бога хора не теглете парите си,не ставайте марионетки на мафията.Те това чакат и лигите им вече текат.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА гения от Банкя говори че държавата е фалирала.Ще посмеят ли да го арестуват?Или пак за едни може за други не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеЕто го и другия спасител на бял кон , набира скорост
Бареков: Не банките фалираха България, а политиците. Борисов е патологичен лъжец, Първанов е негова подметка
http://pik.bg/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%...ews196313.html
След като Атака съвсем изпростяха и не могат да се идентифицират с някакъв образ им намериха заместител...
Тук...изобщо Доган не е замесен...нито Борисов, ама изобщо...никак...
Коментар
-
Който подпали чергата с КТБ сега трябва цялата сметка да плати!
Време е Йовчев да арестува себе си "по неотложност"
Стефан Гамизов, специално за Faktor.bg
Банките могат да рухнат, защото май говорещите, че ги подкрепят правят обратното, защото в главата им е преди всичко да спасят големите комунистически икономически престъпления свързани с диктатурата в Москва в лицето на “Южен поток“ и “Белене“!
Също така мечтаят за рухване на валутният борд и заличаване на лошите кредити на олигархията. Колко пъти го казах лично аз, че това ще се случи и колко пъти други хора го казаха също! Наблюдавам истерията за т.н “спасяване на банките“ и съм дълбоко убеден, че това е по-скоро истерия за унищожаване на банките и говорещите не са нищо друго освен част от този сценарий, за който предупреждавам за пореден път.
Никой не говори от къде и защо започна всичко, а то започна преди десетина дни, а е подготвяно от години! МВР на Йовчев организира акция срещу фирми свързани с КТБ за
да разчисти на Москва, на Доган и Пеевски
и свои сметки с Цветан Василев. Действащата като филиал на МВР и ДПС прокуратура на Цацаров разпореди “по неотложност“ обиски в сградата на КТБ без съдебна заповед и истерията избухна!
После за капак на обществената безотговорност беше организирано грозно и жалко театрално представление с ареста на трима нещастници набедени за убийци на Пеевски. Днес Йовчев търсел виновниците за случващото се с банките! Лесно ще ги намери!
Да арестува себе си, Цацаров и Пеевски! Без съдебна заповед и “по неотложност“! За него законите и съдбата на българите са нищо! Не му е за първи път на всяка цена да причинява смайващи нещастия на българската нация. Само да припомня каква любов е имало винаги в този човек към “енергийната мафия“ и схеми като “Белене“.
Все пак има и един друг обективен въпрос, който трябва да намери ясен отговор, освен припомнянето на лицата, които започнаха тази “рейд“ върху парите на българите. Колко са лошите кредити на банките в резултат на малоумията на управляващите и грабещите свързани с тях олигархични кръгове? Да не се окаже, че са много повече от обявените и не спира процес на фалшифициране на истината със съдействието на корумпирани чиновници във финансовото министерство и БНБ с цел да не се внасят нужните провизии за тези лоши кредити. А срещу това някои чиновници-злодеи да са станали мултимилионери.
За неразбралите ще го кажа по-просто: Някой може да създава
измамно усещане за стабилност
за да може парите на българите да са на разположение на корумпираните политици и олигархията в банките, после тези истински сатани да са ги раздавали и да ги раздават на свои фирми без да спазват регулациите за банковото дело или да ги фалшифицират, тези фирми да се провалят умишлено или от некадърност и накрая да се лъже за размера на лошите кредити за да се “замазва“ истината.
И на фона на всичко това никой не пита колко пари има във фонда за гарантиране на влоговете на гражданите и какви са реалните възможности държавата да спасява закъсали банки в резултат на престъпната атака върху цялата банкова система заради няколкото “гнили“, но много вкусни ябълки в нея за политико-икономическата олигархия, властваща в България. Хайде да посмятаме дали има достатъчно пари за всички влогове, ако същите мръсници “рухнат“ само още една или две банки. Колко пари има в него и какви са финансовите сили на България?
Май доста малко на фона на престъпните планове за приватизация на печалбите на банките и национализация на загубите. Да не се окажем за няколко месеца в една свръхзадлъжняла държава от операция за спасяване на банки, които са били смазани под атаката на престъпници с ортаци в служби за сигурност, прокуратура и политически партии за да заличат следите от общите си мърсувания и корупция.
И накрая - и българите да са останали без пари!Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСпоред теб излиза,че зад интереса(Борисоф) стои феса (Доган)....Е,кой кого клати тогава,искам да попитам и аз?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеЕто го и другия спасител на бял кон , набира скорост
Бареков: Не банките фалираха България, а политиците. Борисов е патологичен лъжец, Първанов е негова подметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТова е успокоение. А не план или идея за действие.
Успокоенията видяхме не действат. След историята с КТБ всички се изредиха да говорят колко сме стабилни, бла, бла. Ама Кутев каза "Някой се опитва да събори и следваща банка, дори валутния борд и държавата" (цитирам да не ме съдят от КФН, ДАНС, етц.) и нещата ескалираха за по-малко от 24 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо особено няма да се случи. Западните банки в България имат гръб от майките, останалите български банки не разчитат в такава степен на депозити на граждани.
Ще се по панират хората, ще местят пари напред назад и ще се успокоят. Особено ако и БНБ почнат най-после да действат адекватно.
Успокоенията видяхме не действат. След историята с КТБ всички се изредиха да говорят колко сме стабилни, бла, бла. Ама Кутев каза "Някой се опитва да събори и следваща банка, дори валутния борд и държавата" (цитирам да не ме съдят от КФН, ДАНС, етц.) и нещата ескалираха за по-малко от 24 часа.
Коментар
-
Ето го и другия спасител на бял кон , набира скорост
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСпоред теб излиза,че зад интереса(Борисоф) стои феса (Доган)....Е,кой кого клати тогава,искам да попитам и аз?!
А това което си написал е според теб. Според мен и двата варианта са възможни, (интереса-феса) дори са възможни още варианти, един от които е - някой от командващите над тях да е един и същ. Напрягайте малко повече сивото вещество, не се забавлявайте само с бридж генерале, нареждайте и шаха за разнообразие, а и да не забравяте как се местят фигурите, Кой, кой ги движи и защо (и т.н.)Last edited by precakanoto; 28.06.2014, 15:58.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар