IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Петко Симеонов
    Истината лъсна.
    Бойко Борисов и платените от него протестиращи, включително и Протестна мрежа, са виновни за всичко.
    Те отправиха обвинението, че Цветанов е нареждал да се подслушва с кола, която няма такива технически възможности. Те накараха Орешарски да лъже в предизборната кампания, че ще спре контрабандата и от там ще вземе пари, за да увеличи заплати и пенсии. Те обявиха в Деня за размисъл 2013 г., че има "държавен преврат". Те пуснаха Бареков да наруши същия ден законите. Те измислиха "колите с двойни дъна". Те накараха Цветан Василев да иска да стане премиер, а Пеевски министър на МВР, а после ги скараха. Те принудиха БСП да предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Те накараха Орешарски да излъже, че назначаването му е съгласувано с "партньорските служби". Те обявиха, че ще ликвидират ГЕРБ и вкарат лидерите му в затвора. Те заградиха цял квартал около Парламента с жандармерия. Те организираха акцията "белия автобус", за да предизвикат сблъсъци с полицията. Те проведоха показната акция в Лясковец и изстреляха стотици патрони. Те вкараха полиция в Софийската община, без още да е ясно защо. Те наредиха на прокуратурата да започне антиконституционно досъдебно производство срещу Президента. Те доведоха до границата на фалита десетки общини. Те подписаха тайно споразумение за Южен поток против европейските закони. Те спират последователно различни европейски фондове. Те вършат системно политически уволнения. Те приемат лобистки закони. Те нарочно строиха Цанков камък, за да заробят НЕК. Те скроиха феодалната афера Бобов дол. Те неправилно спечелиха европейските избори. Те влязоха с полиция в сградата на КТБ и подрониха доверието към банките. Те накараха кукловодите Пеевски-Василев да си разменят закани за убийство. Те принудиха Пеевски да разгласи механизма, по който се източва КТБ. Те принудиха Бареков да поиска ликвидацията на ТВ7. Те накараха Станишев да лъже, че остава в София, а сега се изнесе в Брюксел. Те клатят държавата, като говорят за икономическото положение в страната в предизборната кампания...
    Те са виновни!
    виновни са че БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА ЕНЕРГИЕН ЦЕНТЪР НА БАЛКАНИТЕ те! те! те!
    добре поне че компенсаторно станахме фотоволтаичен център на булшитнята
    Last edited by agronoma; 28.06.2014, 17:55.
    ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
    ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Понеже си нов в този форум се налага да ти кажа че аз ако хвана сопата ще е най вече за тиквата...и доганя.Ей така без много да мисля ще я стоваря където ми падне по тия двамцата.След тях са комунистите наред.Изобщо няма да се церемоня.Няма да гласувам за тикви мангали комунисти дудуци и откаченяци.Докато не се появи нормална дясна партия няма да гласувам.
      Тебе те знаем, ти си тъмно.....син...почти колкото венците на Костов

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
        Требваше да ви блокират парите, че да се сетите къде е проблема и как може единствено да се реши
        Понеже си нов в този форум се налага да ти кажа че аз ако хвана сопата ще е най вече за тиквата...и доганя.Ей така без много да мисля ще я стоваря където ми падне по тия двамцата.След тях са комунистите наред.Изобщо няма да се церемоня.Няма да гласувам за тикви мангали комунисти дудуци и откаченяци.Докато не се появи нормална дясна партия няма да гласувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          Преди малко ми изтриха тема от инвестора, в която изразявах позицията си, че Бойко Борисов клати държавата...
          !
          Тук си е добре мнението ти. Клатячите на държавата в една тема. Няма да ти го изтрият

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG
            от КБ
            Чл. 39. Nema da go pipame
            ᴏᴚ☠

Коментар

• Преди малко ми изтриха тема от инвестора, в която изразявах позицията си, че Бойко Борисов клати държавата...

Не знам защо бе изтрито мнението ми (цялата тема бях озаглавил "За Бога - спрете Бойко Борисов"), но ме плаши че след като трият може да съм прав....

Ето какво ми беше мнението, дано не го делнат и тук:

= = = = = = = = = = = = = =

Не се интересувам от политика, или по-точно казано - нямам политически пристрастия, така че апела ми е чисто икономически и без грам политика в него.

Току-що изгледах записа на изказването днес на Бойко Борисов:

Линк към изказването на Бойко Борисов по bTV (включва се по телефона по време на интервюто с Цецка Цачева

Считам, че същото е изключително целенасочено и злоумишлено с цел да се подкопае финансовата и банковата стабилност в държавата.

Всички сме наясно, че икономическите познания на екс-премиера са слаби, но съм абсолютно убеден, че икономическия екип който има зад гърба си и който го консултира, пределно ясно му е изяснил изключителната финансова стабилност на България в момента (подкрепена от уникално успешната емисия облигации преди само 2 дни при рекордно ниската лихва от 2,95 % !) и че Българската банкова система е с изключително добри показатели за капиталова адекватност и ликвидност (хората които бяха подведени и уплашени може и да не знаят това, но екипа на Борисов и той самия са перфектно наясно с реалното положение!).

И на фона на тези факти, вчера излиза и точно в разгара на паниката сред хората взе да обяснява как държавата е фалирала, как трябвало да се вземат 5-6 млрд. кредит ?!?

Днес първоначално само прочетох изявлението му пред bTV, но след това го изгледах на запис - извън самите неща които изрече, дикцията и тембъра му показаха изключително желание да всее паника сред хората.

Изключително съм възмутен от начина, по които поставя под съмнение стабилността на банковата система, нежеланието му да обясни на хората реалната ситуация и почти директния му призив хората да си теглят парите в понеделник ако не му се изпълни ултиматума за оставки ?!?

Не знам дали причините за тези му изказвания са само политически или и други, но в едно съм абсолютно убеден - той съзнателно и съвсем умишлено се опитва да всява паника сред българските граждани и се опитва да провокира финансова и в частност банкова нестабилност !!!

Съмнявам се някой от органите в държавата да предприеме реални действия спрямо него за съзнателните му опити да клати държавата, но апелирам поне изказванията му да получат рязка и ясна реакция от страна на институциите - БНБ, КФН, Правителство, защо не и от Президента (ако се осмели).

За Бога - някой трябва да го спре, преди наистина да е наплашил съвсем обикновените хора, защото е безспорен факт, че има влияние върху много обикновени граждани !

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                Упокоенията е ясно,че трудно ще проработят,то истерията е пълна,особено след изказванията на ББ.Всички само затова говорят.Дано разума надделее до понеделник,а БНБ и държавниците да вкарат спешен план за действие.Стабилизиране на ПИБ и скорошно отваряне на КТБ.Арести и затвор на всички нива.Само така ще се успокоим.
                Ние също трябва да допринесем затова,аз убеждавам всеки,че няма страшно,за бога хора не теглете парите си,не ставайте марионетки на мафията.Те това чакат и лигите им вече текат.
                Пиба си работи одеве теглих пари от банкомата.Въпреки че нямам депозити тука смятам че ще устоят на простотията.Бах ти банката на какво ли не устоя.Джелезни са.

Коментар

• Петко Симеонов
                  Истината лъсна.
                  Бойко Борисов и платените от него протестиращи, включително и Протестна мрежа, са виновни за всичко.
                  Те отправиха обвинението, че Цветанов е нареждал да се подслушва с кола, която няма такива технически възможности. Те накараха Орешарски да лъже в предизборната кампания, че ще спре контрабандата и от там ще вземе пари, за да увеличи заплати и пенсии. Те обявиха в Деня за размисъл 2013 г., че има "държавен преврат". Те пуснаха Бареков да наруши същия ден законите. Те измислиха "колите с двойни дъна". Те накараха Цветан Василев да иска да стане премиер, а Пеевски министър на МВР, а после ги скараха. Те принудиха БСП да предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Те накараха Орешарски да излъже, че назначаването му е съгласувано с "партньорските служби". Те обявиха, че ще ликвидират ГЕРБ и вкарат лидерите му в затвора. Те заградиха цял квартал около Парламента с жандармерия. Те организираха акцията "белия автобус", за да предизвикат сблъсъци с полицията. Те проведоха показната акция в Лясковец и изстреляха стотици патрони. Те вкараха полиция в Софийската община, без още да е ясно защо. Те наредиха на прокуратурата да започне антиконституционно досъдебно производство срещу Президента. Те доведоха до границата на фалита десетки общини. Те подписаха тайно споразумение за Южен поток против европейските закони. Те спират последователно различни европейски фондове. Те вършат системно политически уволнения. Те приемат лобистки закони. Те нарочно строиха Цанков камък, за да заробят НЕК. Те скроиха феодалната афера Бобов дол. Те неправилно спечелиха европейските избори. Те влязоха с полиция в сградата на КТБ и подрониха доверието към банките. Те накараха кукловодите Пеевски-Василев да си разменят закани за убийство. Те принудиха Пеевски да разгласи механизма, по който се източва КТБ. Те принудиха Бареков да поиска ликвидацията на ТВ7. Те накараха Станишев да лъже, че остава в София, а сега се изнесе в Брюксел. Те клатят държавата, като говорят за икономическото положение в страната в предизборната кампания...
                  Те са виновни!
                  Yeah

Коментар

• Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им.

Znaeshli kvo sha mi klatat togava
                    ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Хващаме кой каквото има сопа лопата камък пищов пушка калашник......и ги започваме.....
                      Требваше да ви блокират парите, че да се сетите къде е проблема и как може единствено да се реши

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Когато се намерят виновните и намеренията им, тогава се взимат и адекватни мерки
                        А какво се случва, ако самите виновни трябва да търсят виновните?

Офф, гледам сега Краси Дачев при скиора, ей таквизи капацитети щели да оправят държавата...

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Бъркаш темата. Не коментирам кой е виновен. Питам какво правим, ако успокоенията не проработят.
                          Когато се намерят виновните и намеренията им, тогава се взимат и адекватни мерки

Коментар

Бъркаш темата. Не коментирам кой е виновен. Питам какво правим, ако успокоенията не проработят.
                            Хващаме кой каквото има сопа лопата камък пищов пушка калашник......и ги започваме.....

Коментар

Ами,като се замисли човек, чисто кешовите плащанки са пренебрежимо малко. Най-доброто решение е банките които бъдат напънати в понеделник, ако има такива, трябва да получат веднага депозити от банките в които отидат парите. И така много бързо ще се тушира паниката.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Стамболов, ти по-добре кажи за днешните изцепки на Тиквоча по bTV и Нова. Днешните му изказвания бяха направо гасене на пожар с бензин. Вашият лидер е или за лудницата или за затвора.
                                По скоро за лудницата

Коментар

Working...
                                X