IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    ...
    П.П. Тунел под Шипка ви излиза по-евтино на километър или Дунав мост - с кое съоръжение искаш да ти го сравня, белким вденеш? Ърмм ....?
    тунелът е хубава работа

Ама що Меркел затвори ядрените централи ... и продължи да увеличава 'потоците' на предшественика си

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Кой лети
      Меркел за някъде си ...за поредната среща с Путин ли

А бе, тя що затвори ядрените централи?
      Не тегли ли повече газче от путиновото, тъй
      Не знам, бря - калкулатор нямаш ли си и си смятай.

Южен пАток = 4.3 млрд. евро х 1.95583 делено на разстоянието 500 км = ......

Колко получаваш на километър? Щото аз получавам магистрала Хемус на 10 ленти + Струма заедно.

Тук говорим за една пиклива тръба с диаметър 5.50 метра, която ще виси на бетонни блокчета през определено разстояние.

Как ти се вижда "братската" цена от 17 милиона на километър? ( без амортизацията и поддръжката/консумативите ).
      ----------------------------------------------

На мен ми се струва, че сте абсолютни неграмотници, за да търпите да ви обират толкова тъпо, ама всеки си заслужавал съдбата.

Поздрави!

П.П. Тунел под Шипка ви излиза по-евтино на километър или Дунав мост - с кое съоръжение искаш да ти го сравня, белким вденеш?

Ърмм ....?
      Last edited by marandi; 19.08.2014, 05:04.

Коментар

Дебелата Меркел знае ли, че висиш всеки ден в и-нет да плюеш гадния ЕС и да хвалиш Джуджето?

Гледай да не чуе, че летиш директно и веднага.

После да видим дали Путьо ще те прибере, нали там е Райската градина, описана в Библията, па ти се жертваш сега в мъки с гадния Запад
        Кой лети
        Меркел за някъде си ...за поредната среща с Путин ли

А бе, тя що затвори ядрените централи?
        Не тегли ли повече газче от путиновото, тъй

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
          mom4eta, edna shepa narod sme! Trebe si pomagame! Inache ako iskate da si gi merite, uredete si sreshta za nadpivane!!! Ama maj ne vi stiska,a? ;-)
          nqmam kirilica sega
          Браво!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Е щом си запознат и с помощите за бедни, какво да говорим повече.
            Заплатата не отразява образование или способности, отразява моментното състояние на което съм бил тогава когато съм подписвал договора. Имал съм нужда от повече пари приел съм да работя за тези. След 2-3 месеца ако е рекъл господ ще се вдигне нивото
            Дебелата Меркел знае ли, че висиш всеки ден в и-нет да плюеш гадния ЕС и да хвалиш Джуджето?

Гледай да не чуе, че летиш директно и веднага.

После да видим дали Путьо ще те прибере, нали там е Райската градина, описана в Библията, па ти се жертваш сега в мъки с гадния Запад

Коментар

Заплатата не отразява образование или способности, отразява моментното състояние на което съм бил тогава когато съм подписвал договора. Имал съм нужда от повече пари приел съм да работя за тези. След 2-3 месеца ако е рекъл господ ще се вдигне нивото
              Глупчо глупав, минал си се сам и не си взел това което се полага на всеки родител след като работи в Германията Ама какво ти обяснявам - като и мисленето ти е бедно...
              Господ рече - веднъж започнал като мизерник, доживот мизерник. Да ти е честито, има такива като тебе дето и в Германия успяват да получават по-ниска от българската ми заплата... как го постигате не знам. Сигурно е с много усилия ...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Леко недопечен ми се струваш хахахаха, я иди при Фамилиенкасе и питай защо те клатят толкова качествено с детските ти Направо им кажи - аз съм тъп емигрант и досега се кефех на 140 при все че детските са 370 ... 184 се смята половинката към родител, рапоне Виждам и че не различаваш Киндергелд от помощи за бедни, но с оглед общата ти неграмотност това е бял кахър. Продължавай да ми повтаряш като папагал, аз твоята заплата вече я знам. В пъти по-беден си от мен - сигурно отразява точно образователния ценз и способностите хахахахаха

Коментар

Не бива да се пречи на такива да остават. На село Все пак не бих искал да ми миришат на лук в цивилизацията...
                  Ама, той ходи на фитнес, бря - да се среща с БГ-та, правещи бизнес в Москва?

То там има една гумджийница и една кръчма, заедно с хоремаг-а, ама браточката бил счети и пердашел фирмите наред от цели 3 бройки

После нямал стигане - къде са емигрантите - къде бил той.

За какво се хиля с БГ матрьошките, че всичките с "леганда" вървят като професии престижни и все са 'ноу преуспяващи, ама твърдо за Джуджето да сме бъдели, па нямат кинти кат' Монтьо за личен и-нет, ами дънят само през служебния в работно време.

Седи чети "професии" и се хили как са ги насъчинили

Шапока бил военен и ще ти нагнятавал газта по тръбата на Ю. пАток като я потапял.

Ей, така се нагнятавала газ, че го питах направо, що не я прекара вместо през Черно море, направо през Марианската падина да направи по-голямо "налягане" белким - хем ще метне по-нагоре?

Уникуми неграмотни..... ( ама, тролят по форумите с глупости по цял ден, налЕ за това им плащат ).

Валката бил у Германия, ама бил за Русия - само това волно съчинение като прочетеш и ти стига.
                  Last edited by marandi; 19.08.2014, 03:41.

Коментар

Леко недопечен ми се струваш хахахаха, я иди при Фамилиенкасе и питай защо те клатят толкова качествено с детските ти Направо им кажи - аз съм тъп емигрант и досега се кефех на 140 при все че детските са 370 ... 184 се смята половинката към родител, рапоне Виждам и че не различаваш Киндергелд от помощи за бедни, но с оглед общата ти неграмотност това е бял кахър. Продължавай да ми повтаряш като папагал, аз твоята заплата вече я знам. В пъти по-беден си от мен - сигурно отразява точно образователния ценз и способностите хахахахаха
                    Сега на теб ли се прехвърли Вальо Лъжльото?

То това му е коронен номер. Първо лъже като побъркан и после хуква да те псува защо не му казваш как било.

Забавен е до 3-тия път - после става досадно да се обясняаш на полу-идиот

Коментар

Давай, давай ... другия път като минавам оттам да видя табела Марково, вместо Дряново
                      Не бива да се пречи на такива да остават. На село Все пак не бих искал да ми миришат на лук в цивилизацията...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Мммне, за гаубици нямам информация.
                        Но имам за терористи задържали деца да не се евакуират. Също и за терористи обстреляли бежански конвой.

ПП
                        Ми то ако не се запсуваме, не е интересно.
                        За лек пробив в квартал на Луганс се говори, ама тази нощ Путьо пак вкарал колона с бойна техника. Около десетина БТР-чета и 1 танк.

После ИТАР-Тасс и сие сволачи ти пускат едно съобщение, че "опълченците" превзели от украйнската армия бойна техника и родните БГ матрьошки започват да свинят форумите от кеф.

Скоро очаквай и лафчета от РИА-новости, че поредните украйнци са се "предали" и минали на страната на сепаратистите, понеже някак трябва да се оправдае нон-стоп навлизането на руска армия там.

И така .... ( хлоценности )
                        Last edited by marandi; 19.08.2014, 03:12.

Коментар

Виждам че си в час с работите, но да уточним- парите за дете не зависят от доходите и са 184 евро за първите 2 деца. Ако правиш под 400 евро на месец на човек от семейството се отпускат допълнително 140 евро, и след това получаваш талончета за фитнес, басейн, тетрадки, облекло за децата и други такива. И горе долуможе да ги докараш 400 евро , но пак повтарям, трябва да имаш много нисък доход.
                          Аз не получавам такива неща
                          За мое съжаление/или радост/ заплатата ми е по голяма от 400 на месец и не ми се полага нищо такова
                          Но ако ти го караш по цигански/ да напомпя жената и да прибера детските/ това е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Ми пак не позна, хора като мен си остават в БГ , и изкарват повече тук от имигранти като теб .......
                            Давай, давай ... другия път като минавам оттам да видя табела Марково, вместо Дряново

Коментар

Глупак наивен, детските пари в Германия не зависят от доходи
                              Какво има да чакаш за нещо на което имаш право?

Марков, може би хора като теб стават само за миячи и чистачи - затова и все тоя имидж на българин в чужбина си представяте. Не е нужно аз да съм елит за да живея спокойно и добре - и в БГ и в ДЕ
                              Виждам че си в час с работите, но да уточним- парите за дете не зависят от доходите и са 184 евро за първите 2 деца. Ако правиш под 400 евро на месец на човек от семейството се отпускат допълнително 140 евро, и след това получаваш талончета за фитнес, басейн, тетрадки, облекло за децата и други такива. И горе долуможе да ги докараш 400 евро , но пак повтарям, трябва да имаш много нисък доход.
                              Аз не получавам такива неща
                              За мое съжаление/или радост/ заплатата ми е по голяма от 400 на месец и не ми се полага нищо такова
                              Но ако ти го караш по цигански/ да напомпя жената и да прибера детските/ това е друг въпрос.

Коментар

"Ще те намеря. Обещавам ти.

И ще ти отрежа някои части от тялото. Няма да ми е за първи път, така че поне можеш да разчиташ на професионализъм. Понаучих това, онова през годините. Както и че с пари можеш да намериш всеки. Следиш ли ми мисълта рибо?'"

Ей я тук Бонка, да лъсне. Да видим модерастите работят ли или само лапат мутренски мангизи
                                mom4eta, edna shepa narod sme! Trebe si pomagame! Inache ako iskate da si gi merite, uredete si sreshta za nadpivane!!! Ama maj ne vi stiska,a? ;-)
                                nqmam kirilica sega

Коментар

Working...
                                X