IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • barbaron

    В Сибир има много газ и на супер ниска цена да се продава е печалба в интерес на истината и за да сме обективни. Китай не би посегнал на своята конкурентноспособност чудо да стане, швабите още две Европи да продадат и предадат пак няма да имат газ на такава цена.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron
      Нещо да кажеш и за инфлацията за 30 години и за собствеността ?
      И какво трябва да кажа за собствеността? След 30 г. жълтите с хелий ли ще я пълнят или пак ще черпят руски газ?

      Иначе въпроса за инфлацията си е важен. Според мен изобщо не трябваше да подписват нищо.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от kandid
        Въх, Оплаших съ...

        Коментар


        • Bones57

          Вземи се скрий и недей заплашва по форумите.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • barbaron

            Официално ще обявят много..много висока цена, на практика Китай не би купил газ освен ако той не е много евтин и договора не е дългосрочен. Там и бензинът е евтин..Те си имат газ на 176 долара и ще тръгнат да купуват на 400, ЗАЩО..такава е цената на газта там и ще си остане на толкова - Повишение не се очаква.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • В светлината на съвременната геополитика, човек без да иска прави паралел между Чомски и Андрей Зубов. Критиките към собственото правителство и провежданите политики могат да се приемат и чуят в демократичния свят без това да застраши битието на изказващия ги. В империята на Путин такова поведение е свързано с уволнение, лишения и унижения.
              Yeah

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kandid
                Обръщам внимание на модераторите върху този трол и последните му постове, моля вземете съответни мерки...
                Мислиш ли, че за човек с моите възможности ще е проблем да те издиря ?

                Плащал съм и за далеч по-глупави прищявки. И не си трий постовете, а после да се жалваш като дрисльо пред целия форум.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron
                  http://uk.reuters.com/article/2014/0...0E10S320140521
                  The deal would see Russia supply 38 billion cubic metres (bcm) of gas to China each year for 30 years under a contract valued in excess of $400 billion (236.8 billion pounds) verall.

                  Това го разбирам така:
                  400 милиарда $ / (38 милиарда м3/година * 30 години) = 0,35 $/m3

                  Значи китайците заплащат изцяло за тръбопровода,
                  стават негови собственици безплатно,
                  и си доставят 30 години газ по 350 $ за 1000 кубика
                  Кой се минал - минал
                  Тъй, тъй......

                  Китайците си плащат тръбата и 30 г. кихат по 350 $ за 1000 кубика. Е ТЕ ТОВА е минавка !

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от kandid
                    Смехурко, наистина си един от най-нелепите тролове в този форум, моля, помоли този, който отговаря за теб (не знам Кутев ли е, Шаренкова ли), да те замени с някой поне мъничко грамотен по темата....
                    Подканих джуджето готвач, сега ще подканя и теб. Дай си координатите да се видим очи в очи, че ми писна от тая форумна анонимност. Ако си от София още по-добре. Тъкмо ще видиш къде и как живее един форумен "трол" и ще можеш да ми обясниш надълго и на широко кой са тези Кутев и Шаренкова, тъй като АЗ от БГ политика не се интересувам и тези имена не ми говорят нищо.

                    Коментар


                    • Ринат Ахметов: "Донецката република" са банда мошеници, които тероризират Донбас

                      http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/...nda_moshenici/

                      Украинският бизнесмен Ринат Ахметов - най-богатият човек в страната, заяви в специално видеообръщение, че представителите на т.нар. Донецка народна република (ДНР) тероризират района и са поели по път, по който жителите му не искат да тръгнат.

                      Записът е публикуван на сайта на неговата компания System Capital Management и съдържа оценки в пределно категоричен тон.

                      "Убеден съм, че ДНР мами хората. Те лъжат народа на Донбас. Това са мошеници, взели за заложници целия Донбас и го тероризират. Кои са те? Що за хора са? Откъде се взеха тези "гении"? Какви бяха довчера? Та те не са създали и едно работно място", заявява олигархът, чийто основен бизнес е в Източна Украйна.

                      "Преди всичко искам да изразя дълбоката си благодарност към всички, които участваха в акцията "Гласът на Донбас". Знам, че мнозина искаха да излязат, но са сплашвани - с автомати, картечници, трошене на колите им - с една дума, действано е със зверски методи.

                      Но съм дълбоко убеден, че с автомати и картечници народ не се храни и никога не може да се построи силна страна със силна икономика, с достатъчно работа и достойна заплата. Независимо, че гласът на Донбас се чу, той ще се чуе още по-силно", казва Ахметов, който призовава "да се борим, да се борим и още веднъж да се борим".

                      След като заявява, че е служил и вечно ще служи на народа на Донбас, "който завинаги е в моето сърце", той казва, че "тази групичка мошеници (...) скоро ще бъдат изритани".

                      "Ако някой от вас си мисли, че те ни водят към успех, греши. Това е голяма грешка. Те водят към крах, нищета, глад и студ. С действията си не защитават Донбас, те унищожават Донбас. С тях нямаме общ път."

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Да де, ама 176 не е като 350 плюс някви мъгли за московското метро и транссибирски железници. Лек дефицит на средства за водене на агресивни войни се заформя...
                        Бедни ми (в пряк и преносен смисъл) Кандид. Още вчера споменах, че на срещата са се обсъждали неща отвъд вашите познания за външно - търговски и политически отношения. Логично е, Вашето финно настроено на честота на Вашингтон радио да не улови простия факт, че подобна цена е обвързана с още ред други придобивки и за двете страни. Разглеждайте газта само като ЧАСТИЦА от общата картина и не се чудете що западните медии мълчат по въпроса като анус на гладно сомалийче.

                        Вчерашните съвместни военни учения между двете страни са ТОВА, което кара демократите да серат тухли и да ядат вратовръзки. Китай и Русия за мен са ясни. В момента ми е далеч по-интересно и забавно да гледам към Европа.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          "Преди него са само Аристотел, Маркс, Шекспир и неколцина други. След това в рейтинга на най-цитираните автори е той – Ноам Чомски, заслужил професор по философия и лингвистика в Масачузетския технологичен институт (МТU).............
                          ....................
                          .....Един от въпросите беше такъв: коя от страните смятате, че представлява най-голяма опасност за мира?
                          — Позволете ми да отгатна – САЩ?
                          — Да, при това мнението се поддържа от над 70% от участвалите в допитването. На второ място са посочили Пакистан, на трети - Индия, чак след това идва Китай (така смятат 10 %). Европейците, преживели и окупации и разрухата, имат опит с военните въпроси, и умеят да различават лъжливата тревога от истинската."

                          ............. "Но нали си даваме сметка, какво се случва в Крим?
                          — Това беше следващият ми въпрос…
                          — Виждате ли, отгатнах мислите ви. В тези дни се налага да чета безумни преводи на статии, които ни връщат към дните на студената война. Как може да се сравняват днешните действия на Путин в Крим, със събитията в Унгария, Чехословакия и Афганистан? Даже Джордж Оруел не би могъл да си измисли такова “единодушие” в оценката на събитията. Какво кара журналистите да пишат някои неща? Какво право има Запада, който нападна Ирак и го окупира, подложи на бомбардировки Афганистан, пасивно наблюдава, за да не кажем, че активно не провокира разцепването на Югославия и призна независимостта на Косово, да протестира и да се възмущава, че дори и да въвежда санкции срещу Русия, заради случилото се в Крим, където – до колкото ми е известно – нямаше нито кланета, нито етническо прочистване и насилие? Питам, защо продължаваме да смятаме света за подвластна нам територия, която имаме правото – ако не даже и задължението – да “контролираме” и да модифицираме в съответствие с нашите интереси?"


                          http://nakratko.bg/category/31/48759/
                          Серго ( Шевицо златна ) не се ли научи да разпознаваш поръчкови интервюта?

                          Хващат някой скъсан, ама да е с титла отпред, че звучи по-авторитетно за телюгите и готово. "Промивката" върви.

                          П.П. Той хубаво споменава Холокоста и че в Германия се влиза в затвор за това, ама е крайно време БГ да удари с военен удар Германия, не за парите, които ни дължат от Втората Световна война, а заради опозоряването на Свастиката и Суастиката ( типични БГ символи, залегнали в шевиците и бродериите ни като културно наследство.

                          Затова война на дебелата Меркел - Путьо ще го оставим за по-нататък

                          Понеже товарищ Сталин така ни договорил след ВСВ, че Германия не ни дължи нищо, а с години сме ги изхранвали срещу едни хартии насреща с подпис, че някой ден ще си платят плюскането.

                          Това БГ матрьошките няма пак да ти го кажат, щот' не им изнася

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            176 долара за 1000 кубика е много близка цена до европейската.
                            Щом е в долари –добре

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Пияндета които са си уморили повече от половината мозъчни клетки са тези деблестните на снимката.Това се вижда, а на теб ти се привижда доблест.Толкова ли е трудно да се разбере че вече никой няма право да прекроява държавни граници в 21 век и освен това предстои те да стават все по фиктивни.
                              Тия смешници скоро ще ги отстрелят май:
                              http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/...nda_moshenici/

                              Само тариката в средата на снимката най-вероятно ще успее да избяга при Янукович. Ама дали ще му хареса там, друг въпрос. Кой знае, може и на оня свят да е вече Януковича, некой таварищ да го е виждал напоследък?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                                Ей тоя фюрер. И без гащи подписа договора и прави пари. Язък за шампанското дето разливахте снощи.

                                Кажи сега Кандитков, за къде ще изнася САЩ бурканите с шистов газ?
                                Да де, ама 176 не е като 350 плюс някви мъгли за московското метро и транссибирски железници. Лек дефицит на средства за водене на агресивни войни се заформя...

                                Коментар

                                Working...
                                X