IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Кой български управник е виновен персонално, за изключително високата цена на газа идващ от Украйна (дано да е по темата)?
    Кой крадлив син на партизанин взема дял от тази предателска сделка?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
      Всяко мнение, което няма връзка с темата- ще бъде изтрито.
      Няма проблем

      Предполагам коментарите за газта, които водим са по темата предвид досегашната тръба от Украйна и опциите за алтернатива?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 8ball
        Терминал на нашия бряг не може ли да се направи, за да избегнем и братска Гърция?
        Япония, ви беше осигурила кредитна линия за 2 терминала ( Варна и Бургас ) пристанищата.

        Да дръпнете напред, че Констанца ви изяде отдавна.

        Ама, Боко Тиквата спря проетите, защото ще станете независими от Руска газ.

        П.П. Демек - само комунисти ви управляват нищо, че се е маскирал, че прави шпакли на Меркел.

        Около 130 милиона беше кредит линия по памет - че беше преди 5-6 години и не помня точно.

        Коментар


        • Всяко мнение, което няма връзка с темата- ще бъде изтрито.

          Коментар


          • Етническото прочистване в Крим си върви, независимо от изказвания на Чомски, Ломски или Путя...

            По данным группы «Информационное Сопротивление», процесс «отказа от гражданства России» в Крыму превратился в механизм выявления и преследования крымчан, не лояльных Москве.

            В частности, сама процедура «отказа от гражданства» тех жителей, кто не желает принимать гражданство РФ, предельно усложнена, - на оформление необходимых документов и выстаивание в очередях в органах Федеральной миграционной службы РФ уходит до недели.

            Одновременно граждан, решивших отказаться от гражданства России, по домашним адресам «навещают» представители местной так называемой «самообороны», которые требуют от данных граждан убираться из Крыма. В ходе таких требований звучат угрозы физической расправы.

            Подобные факты мы зафиксировали в Симферополе и Судаке.

            Совершенно очевидно, что данные провокации устраиваются при активном участии ФМС РФ, которая передает адреса и фамилии «не лояльных» граждан местным бандформированиям.

            Также что стоит отметить, что автоматическое предоставление гражданства России крымчанам, без их на то согласия, является грубейшим нарушением норм международного права.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Тъп или не ???
              Това не е въпроса ..!

              Продадоха ли си 20 % от ДЦК в долари - да.... ( ще продадат ли още - със сигурност ...)
              Ценовото оръжие на щатите - ниски цени на нефт и газ, мина ли - НЕ (напротив, леко се качват и не блокират приходите на Русия...)
              Резервът на Русия ще се пълни с евтино злато, ще купят евра за да ритат щатите по топките и тъй като ще им трябват юани за двустранната търговия с Китай, може да направят кефа на Императора , като купят два-три вагона юани...
              От цялата пушилка ще загубят щатските фирми и цяла Европа.....
              Чиче, учудваш ме. Русия е колос на глинени крака - свежи пари идват само от природни ресурси и половината се крадат и се връщат обратно в чужбина. Всеки нормален руснак иска да се махне оттам, едва ли е случайно. Разходи се в Поморие и поговори с русские - ако направят главата ще ти кажат изумяващи неща. Нито са богати, като ги изкарваш, нито ще успеят да избегнат фалита в обозримо бъдеще. Пък ако падне петрола, ще стане страшно...

              А това дали Епъл, Проктър и Гембъл, Дженеръл Електрик, Дженеръл Мотърс, Даймлер, Сименс и прочие ще загубят нещо е не само спорно, ами направо невероятно, но ти си знаеш какво си имал предвид.

              Коментар


              • Да-а, китайците направо избиха рибата !!! Знаех си аз, че ще се възползват на макс от затруднената ситуация на Путя, ама чак толкоз не очаквах

                Та значи, тепърва ще излизат детайли за сделките който бяха сключени през последните два дни, но аз ще спомена само три:

                1. Съвместен проект за строителство на пътнически самолети - следете тази сделка, щото до 10тина години може да се намърдат редом с Боинг и Еърбъс, това са потенциални стотици милиарди.
                2. Сътрудничество в космическата индустрия! То и без него китайците дърпат яко напред, но ако Русия наистина се ориентира да си сътрудничи с тях вместо с Европа и САЩ ще стане много интересно, примерно с ппредстоящата милитаризация на космоса. Това е НАИСТИНА СТРАТЕГИЧЕСКА тема, САЩ специална стратегия бяха приели, дето уж нямало да пускат други да доминират в тази сфера - хубаво нещо са стратегиите, ама я да ги видя как точно ще удържат конкуренцията, ако наистина се получи работеща симбиоза на руско ноухау и китайски кинти

                3. И за капак - сделката за газта Това наистина е сериозна сделка - 30 години по 38 млрд. куб. м., с тенденция да се вдигнат до 60 млрд. годишно !!!
                И тук предстои да чуем детайли, особено за цената, но се споменава цифрата 400 млрд долара. Гледам, че някои са изкарали калкулаторите и смятат ли смятат
                Било излизало по 350 долара за 1000 куб. м. - демек голяма минавка било за китайците
                Не вярвам точно така да стоят нещата, но ако това са истинските параметри (400 млрд за 30 години, тоест по 350 долара за 1000 куб. м. ), то Китайците безспорно са направили сделката на века !!!
                Я сега тия с калкулаторите да вземат и да сметнат КОЛКО ИНФЛАЦИЯ ЩЕ СЕ НАТРУПА ЗА ТЕЗИ 30 ГОДИНИ И КОЛКО РЕАЛНО ЩЕ СТРУВА ГАЗТА КАТО СЕ РАЗХВЪРЛИ ТАЗИ ИНФЛАЦИЯ ВЪРХУ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД !!!

                Пак да повторя, не вярвам руснаците да са се нахендрили с чак толкова неизгодна сделка, но знае ли човек, ПУТЯ МАЙ НАИСТИНА Е НА ГОЛЯМ ЗОР

                Коментар


                • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ами, качвали сме данни за търговското ни салдо с Русия и както и да го гледаме все свети на над 7-8 млрд. дефицит ( над хиляда левчета на каппак се пада за всеки БГ-станец/годишно ), за "услуги", които не е ползвал през живота си като газ да речем.

                  Демек - нетни донори сме на Русия - съдират ни от еВане.

                  П.П. В БГ имаш няколко прослойки - едните се гъзят на Русия, другите на Турция, на Германия и на Щатите.

                  Все един дол дренки - продажници, дет' атакували всички форуми. Ще трябва да ги изчакате да пукнат след 30 години и тогава БГ ще влезе пак във възход.
                  Няма как да стане това с трийсетте години! Тези от предната партида от 44та да не би случайно да са си отишли? Внуците им колят и бесят и комисионни от газа прибират.

                  Коментар


                  • За колко време се прави байпас на тръбопровода към черноморски терминал за доставки на газ по море? Ако поискаме, за 2 месеца!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                      Ако България се откаже от скапания им газ, какво ще и се случи? Все повече ескперти посочват високата цена на газа и зависимостта ни от Русия като основен фактор за бедността през последните 20 години. ЗАЩО не можем да се откачим? Заради кого? Заради десетина крадливи предателчета, страната дълбае с десетилетия. Типично долно, подло и предателско поведение.

                      Колко по-бедни ще станем, ако им наритаме гадния газ?
                      Ами, качвали сме данни за търговското ни салдо с Русия и както и да го гледаме все свети на над 7-8 млрд. дефицит ( над хиляда левчета на каппак се пада за всеки БГ-станец/годишно ), за "услуги", които не е ползвал през живота си като газ да речем.

                      Демек - нетни донори сме на Русия - съдират ни от еВане.

                      П.П. В БГ имаш няколко прослойки - едните се гъзят на Русия, другите на Турция, на Германия и на Щатите.

                      Все един дол дренки - продажници, дет' атакували всички форуми. Ще трябва да ги изчакате да пукнат след 30 години и тогава БГ ще влезе пак във възход.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Аз пък насях 10 декара ягоди и сега няма къде да ги продам.Скъсах се да ям
                        сутрин ягоди ,обяд ягоди ,вечер най-много ягоди.Цяла нощ само ягоди сънувам
                        егати земеделието,егати икономиката.
                        Кофти сегмент си избрал в момента - луксозна стока, която скъсана Европа не може да си позволи да ползва.

                        Нали Кунева-Пръмова ви води "преговорите" за членство с ЕС дет' ви нацепи навсякъде - от кредитиране до земеделие.

                        Ама, тая не е в затвора - а, пак на сцената.

                        П.П В Гърция направо изхвърлят портокалите земеделците - по-евтино им излиза - само си вземат субсидиите и после в кофата да спестят транспортни разходи.

                        Хич и не ги продават.

                        Коментар


                        • Ако България се откаже от скапания им газ, какво ще и се случи? Все повече ескперти посочват високата цена на газа и зависимостта ни от Русия като основен фактор за бедността през последните 20 години. ЗАЩО не можем да се откачим? Заради кого? Заради десетина крадливи предателчета, страната дълбае с десетилетия. Типично долно, подло и предателско поведение.

                          Колко по-бедни ще станем, ако им наритаме гадния газ?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Че кой контактува с теб?

                            Коментирам написани глупости, които чета.

                            П.П. Вземи плащай на 99% от БГ домакинствата годишното обуване с 900 лв./месец и после си пиши, колкото искаш.

                            Дет' сте ги заробили, че газ може да е само от Русия и друга нямало. Цял свят ви се хили какви са балъци, ама ти откъде да го знаеш?

                            Че сега и ново заробване с Южен пАток - да изплащате още 30 години после и внуците ви като нямаш капацитет.

                            Затова под 1% домакинства ползват газ. Явно 99% от Българите са фрости, че не я искат и пак им натиквате към сметката.

                            Още "образователни" лекции искаш ли по "опорната" ти точка?
                            ти идиот ли си..
                            от дума разбираш ли....

                            П.П по темата цена на газта ,нямам и две думи написани освен да попитам с колко сее минал Путин....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Как да ти обясни ,че не искам да ми пишеш ,нито да контактуваш с мен.....
                              Намери си друга жертва...
                              Нито съм те търсил ,нито съм те цитирал ,нито имам желание да обсъждам каквото и да е с теб..това е от 2008 г. , още тогава те разбрах какво преставляваш и какъв досадник и грандоман си............
                              Че кой контактува с теб?

                              Коментирам написани глупости, които чета.

                              П.П. Вземи плащай на 99% от БГ домакинствата годишното обуване с 900 лв./месец и после си пиши, колкото искаш.

                              Дет' сте ги заробили, че газ може да е само от Русия и друга нямало. Цял свят ви се хили какви са балъци, ама ти откъде да го знаеш?

                              Че сега и ново заробване с Южен пАток - да изплащате още 30 години после и внуците ви като нямаш капацитет.

                              Затова под 1% домакинства ползват газ. Явно 99% от Българите са фрости, че не я искат и пак им натиквате към сметката.

                              Още "образователни" лекции искаш ли по "опорната" ти точка?

                              Имате 3-4 пикливи тръби да пуснете до Гърция, Турция, Сърбия и Румъния дет' общо нямат 200 км, ама дай гигантоманското нацепване, че там ще има да се краде, па после балъците да връщат и децата им в следващите 50 години.

                              То по твоята логика в Турция, Гърция, Сърбия и Румъния не са виждали газ да'е ... досега.

                              Че на всичкото отгоре е и по-евтина чувствително от "братската".

                              Нали ви дадоха кинти от ЕС за тръби още 2009 година - къде са кинтите и тръбите? Изчезнаха по навик
                              Last edited by marandi; 21.05.2014, 16:15.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Тъп или не ???
                                Това не е въпроса ..!

                                Продадоха ли си 20 % от ДЦК в долари - да.... ( ще продадат ли още - със сигурност ...)
                                Ценовото оръжие на щатите - ниски цени на нефт и газ, мина ли - НЕ (напротив, леко се качват и не блокират приходите на Русия...)
                                Резервът на Русия ще се пълни с евтино злато, ще купят евра за да ритат щатите по топките и тъй като ще им трябват юани за двустранната търговия с Китай, може да направят кефа на Императора , като купят два-три вагона юани...
                                От цялата пушилка ще загубят щатските фирми и цяла Европа.....
                                Големите държавни руски компании имат $600млрд дълг. Това е повече от резервите на раша в злато и долари. Тази година трябва да разплатят $100млрд, а това може да стане само с рефинансиране. С кредитен рейтинг нула, не виждам как товс ще стане.
                                Интересното предстои.

                                Коментар

                                Working...
                                X