Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНа мен не ми е ясно, защо диверсификация означава да се спъват руските проекти... руснаците си продават тяхната газ, ние си имаме интерконектори с турция и гърция, все ми е тая каква е газта...... пиндосите си карат втечнения газ. Ние купуваме, където е най-евтино.
Изглежда, че Пиндо-миндо иска да се намърда на газовия пазар, искат да продават газчица... както продават точец в мариците 1 и 3, като затвориха 4*440 Мвт=1760Мвт на АЕЦ Козлодуй
Украйна е газовото кранче на руската газ. Всички газопроводи на руснаците, с изключение на Северен поток минават през Украйна. Пиндосите искат за владеят кранчето. Така ще имат по-голямо влияние и върху Русия и върху Европа.
Както каза кака Нуланд "Fuck EU".Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИ какво ще стане на 03.06, кАжи де... За ЕС е същото, нека да се отказват от Руската газ, никой не ги спира... Ако искат от утре и на Северен поток да завъртат кранчето... Ама къносания португалски сиган да прай санкции, а ние даплащаме масрафа, НЕЕЕЕ!
Ко напрайха нашите матрьошки? Окрадоха кинтите и връзки - йок.
П.П. Щот' да не се разсърдел Джуджи, че мо'е вземем друга газ.
Кат' си сме се навели сами с гащи до колената - що се чудим, че всички ни плющят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИ какво ще стане на 03.06, кАжи де... За ЕС е същото, нека да се отказват от Руската газ, никой не ги спира... Ако искат от утре и на Северен поток да завъртат кранчето... Ама къносания португалски сиган да прай санкции, а ние даплащаме масрафа, НЕЕЕЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОбъркан си нещо Макс,
Къде видя някой да спъва руски проекти? Само преди дни джуджо подписа с китайците за доставки на газ там... Не виждам некой да е пречил на раша.
А ЕС май са решили да се откажат от връзки с рашките. Много са непредвидими и на тях не може да се разчита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАбре дее това чемберство?
http://www.snews.bg/files/site_data/...llery_main.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНа мен не ми е ясно, защо диверсификация означава да се спъват руските проекти... руснаците си продават тяхната газ, ние си имаме интерконектори с турция и гърция, все ми е тая каква е газта...... пиндосите си карат втечнения газ. Ние купуваме, където е най-евтино.
Изглежда, че Пиндо-миндо иска да се намърда на газовия пазар, искат да продават газчица... както продават точец в мариците 1 и 3, като затвориха 4*440 Мвт=1760Мвт на АЕЦ Козлодуй
Къде видя някой да спъва руски проекти? Само преди дни джуджо подписа с китайците за доставки на газ там... Не виждам некой да е пречил на раша.
А ЕС май са решили да се откажат от връзки с рашките. Много са непредвидими и на тях не може да се разчита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеВизантииците са решили твърдо да осигурят газ на интерконекторната връзка с мамковината
Греция хочет получать российский газ по «Южному потоку»
http://vz.ru/news/2014/5/29/689154.html
На фоне критики Еврокомиссией строительства «Южного потока» в обход Украины еще одна европейская страна заявила о желании получать российский газ по этой трубе. Греция предложила Газпрому построить на своей территории ответвление от «Южного потока».
Те са ратифицирали ТАГ ( трансадриатическия газопровод ) отдавна, заедно с Албания и Италия.
Ама, дали ще е Каспийска газ, дали руска ко ги еВе ...?
П.П. Па, нашите шматки 4-5 години нарочно бавеха връзките с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия.
Да можело да се види, че без Южен пАток не можело - да им логиката фроста
Коментар
-
Византииците са решили твърдо да осигурят газ на интерконекторната връзка с мамковината
Греция хочет получать российский газ по «Южному потоку»
http://vz.ru/news/2014/5/29/689154.html
На фоне критики Еврокомиссией строительства «Южного потока» в обход Украины еще одна европейская страна заявила о желании получать российский газ по этой трубе. Греция предложила Газпрому построить на своей территории ответвление от «Южного потока».
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДруго си е Шаломон Паси, Бат Расмо микрофончето и Рушен Колорадото, кат си праеха селфи в Чемберството...
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНа мен ми приличат на героите на Доньо Донев ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАаа... не знам. Ходих да видя интерконектора с Гърция.
Джуджи, я кажи сега Гърция от къде ша земе газ, та да ни прати на нас? Нали Гърция получава руска газ, на по-висока цена от България и друга, която е още по-скъпа? Та на ква цена ша ни я продаде? На 600 долара? Или направо на хиляда, като я докарат с кораб от Хамериката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеРазбира се! Теб чувствам приятел, винаги може. Дори съм привързан към теб
Та на въпроса - френските негри се бият на страната на демократичните революционери срещу диктаторския режим на подкрепяния от азиатския диктатор, който си аншлусва к'вото там си хареса.
ПП
Всичко е релативно. По-важното е човек да е откъм правилната релативна страна.
Last edited by Факушкa; 30.05.2014, 00:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЛорде, може ли аз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе зациклил съм, но барба не може да отговори на въпроса, както и никой друг от вас либерастите. Защо черните печки от франс воюват на страната на терористи, докато по-католика от папапа барба държи сметка на Путин за ситуацията в украина?Откачена работа!?
Коментар
Коментар