IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Стамболов

    В Украйна всичките са победители и само умрелите за какво погинаха не е ясно - УЖ против тези дето ограбват държавата им - олигарси разни, а то пак олигарси спечелили властта. Така е защото като усетят че някъде народа се надига дори от чужбина помагат статуквото да се запази. Желанието за Свобода на норода се заплаща дори с разпад на държавата му , жестоко се наказва.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Истинският победител е... Украйна

      Петро Порошенко спечели изборите за президент на Украйна още на първия тур. Тази категорична победа казва много неща за хората в Украйна, пише в коментара си Инго Мантойфел.

      http://www.dw.de/истинският-победите...а/a-17662681

      ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

      Очакваше се, че шоколадовият фабрикант Петро Порошенко ще спечели украинските президентски избори. За това говореха всички допитвания от последните седмици. Безспорно изненадващо е обаче това, че той постигна абсолютно мнозинство още на първия тур.

      С убедителната си подкрепа за него, в съчетание със солидна избирателна активност, украинските граждани излъчиха ясен сигнал: те показаха, че след месеци на политическа криза, след анексирането на Крим от Русия и заплахите, произтичащи от проруските сепаратисти в Донецк и Луганск, представляват сплотена нация. А също и това, че за свой легитимен държавен глава те избират представител на политическия център с ясни проевропейски убеждения.

      Удар за руските пропагандни измислици

      Категоричната победа на Порошенко внася политическа и правна яснота в обърканата ситуация, възникнала след свалянето на предишния президент Виктор Янукович от власт. Вярно е, че много украински граждани от районите на Донецк и Луганск нямаха възможност да се включат в гласуването, възпрепятствани от въоръжените проруски сепаратисти.

      Жителите на Крим също не участваха в изборите, тъй като полуостровът вече се контролира от Москва. Но във всички останали части на Украйна гласуването премина спокойно и много организирано, а категоричният резултат от него нанесе съкрушителен удар на опитите на Кремъл и сепаратистите да саботират изборите и да дестабилизират страната допълнително.

      Нещо повече: убедителният избор на украинците в полза на Порошенко за последен път опровергава всички, които вярваха на руската пропагандна измислица за "фашистки преврат" в Киев. Със сигурност Петро Порошенко не може да бъде определян като крайно десен екстремист, а на Москва ще ѝ бъде много трудно да го демонизира като "антируски фашист" - още повече, че той е познат и в Русия благодарение на продукцията на своята фирма "Рошен ", която от години насам се продава и на руския пазар.

      Задачите на Порошенко

      Установяването на диалог с Русия ще бъде и най-голямата задача на Порошенко. Тук не става дума само за необходимостта да се убеди Москва, че трябва да спре да подкрепя проруските сепаратисти от Донецк и Луганск. Важно е да се постигне например и компромис по отношение на газовите доставки от Русия. Защото само ако намери решение на този централен въпрос, Порошенко ще може да посвети усилията си на преодоляването на икономическата и социална криза в Украйна.

      Развитието на по-нататъшната ситуация в много отношения ще зависи от реакцията на Русия. Президентът Владимир Путин трябва не само да зачете избора на украинските граждани, както обеща, но и да признае победата на Порошенко като поведе официални разговори с новото украинско ръководство. С избора на Порошенко за президент украинците показаха, че след драматичните промени от последните седмици те са единни като нация, която не желае радикални решения.

      Коментар


      • http://svpressa.ru/economy/article/88624/
        ...
        много точно е казано в края - държава няма, Украйна, вече е само територия...
        Да живее Мадйана, свободата и демокрацията !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

        Коментар


        • Ооо, майор Етем, ти се върна. Малко подраняваш, изборите са наесен..

          Както тези, за които пишеш са терористи, така и тези, тръгнали срещу държавата Украйна са терористи.

          Тези, който бяха тръгнали срещу държавата България преди 1944та, също са терористи. Официалното им име дълги години беше "партизани". Синовете и внуците на същите тези терористи, тероризират финансово и (не само) нашата страна в продължение на 70 години. Хората в Украйна ИМЕННО ОТ ТАКИВА изроди искаха да се освободят, а какво се получи, е друг въпрос.

          Коментар


          • http://www.dnes.bg/world/2014/05/30/...-v-krim.227250

            Тия тъпанари така и не разбраха че Крим е бил и ще бъде винаги руски...
            Слава Великому Сталину!

            Коментар


            • МНОГО ДЕМОКРАТИЧНО ЕВРОПЕЙСКИ!!!!!!!!!!!



              http://www.focus-news.net/news/2014/...v-ukrayna.html

              Коментар


              • Ххаххахахахах

                Ние водим!
                http://www.focus-news.net/news/2014/...ratistite.html

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Благодаря. Ти си един от хората които с удоволствие чета.

                  Та на въпроса - френските негри се бият на страната на демократичните революционери срещу диктаторския режим на подкрепяния от азиатския диктатор, който си аншлусва к'вото там си хареса.


                  ПП
                  Всичко е релативно. По-важното е човек да е откъм правилната релативна страна.
                  Фен съм ти, но не си прав. Т.н. демократични революционери са ислямски главорези които унищожават цели християнски градове с все децата и жените. Нищо демократично няма в тяхното насилие. Френските бригади на барбарона също са към тези ...........Поздрави!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                    Честно казано аз нямам отговор на въпроса ти, но трябва да признаеш че "историята на Гигов" е по-готина.
                    Човека е ходил до Елада да разгледа ИНТЕРКОНЕКТОРА!!!!!!

                    Е, на това му се вика културен туризъм!

                    Коментар


                    • Крим и Русия

                      Пума против медвежонка.
                      https://www.youtube.com/watch?v=05vw1b6Vqpo

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Санкции? Кви санкции бе?
                        Бизнеса в Западна Европа е твърдо против икономически санкции, щото няма кой да им компенсира загубите. И затуй наказват някакви дребни чиновничета, а руската политика се прави от Путин, Медведев и Алексей Милер. На тях наложиха ли санкции? Нещо не съм чул.

                        Ами франсетата що продължават да правят корветите-вертолетоносачи за Русия? Нали тези вертолети няма да возят туристи, ами ще преследват хамериканските, та и френските подводници из световния океан.
                        Щото е БИЗНЕС. Не могат да си позволят да загубят 2 милиарда евра и да уволнят няколко хиляди работници.
                        Владимир Путин не принимает санкции всерьез ("Le Figaro", Франция)
                        Несмотря на введенные Америкой меры, глава Роснефти подписал контракт с ВР. А Московская биржа восстановила былые потери.
                        http://inosmi.ru/russia/20140528/220622620.html

                        Форум дал главным лицам российской экономики возможность выразить презрительное отношение к тем санкциям, которые приняли США и Европа против российских деятелей и предприятий. Санкции уже не выглядят особенно угрожающими, сыронизировал глава Роснефти (крупнейшая нефтяная компания в мире) и близкий соратник Владимира Путина Игорь Сечин, которому с недавних пор запрещен въезд в США. В субботу Роснефть подписала контракт с британской ВР, которой принадлежит 20% российского предприятия. Договор на сумму в 300 миллионов долларов стал первым соглашением с иностранным предприятием после введения западных санкций. В нем речь идет о создании совместного предприятия, которое будет заниматься добычей сланцевой нефти в бассейне Волги. Сегодня международные нефтяные и газовые компании (в том числе и партнер Роснефти ExxonMobil) как никогда жадно взирают на еще не тронутые огромные запасы углеводородов, в том числе в российской Арктике.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Доставеното количество на руско-украинската граница ще бъде, договореното с европейските клиенти на газпром и авансово платеното от украйна
                          Вижда ми се справедливо.
                          Но докато се уредят въпросите с доставки от други места, ще се ползва руска газ.
                          До пет години мисля че ЕС ще се откаже от раша.
                          През това време Ротенберг, Тимченко и Манасир ще усвоят едни поне 55млрд (разбира се не рубли ) за Китайски поток... А всички знаем кои са те
                          Малка подробност е, че китайците ще купуват колкото досега купуваше Украйна.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            И какво ще стане на 03.06, кАжи де... За ЕС е същото, нека да се отказват от Руската газ, никой не ги спира... Ако искат от утре и на Северен поток да завъртат кранчето... Ама къносания португалски сиган да прай санкции, а ние даплащаме масрафа, НЕЕЕЕ!
                            Санкции? Кви санкции бе?
                            Бизнеса в Западна Европа е твърдо против икономически санкции, щото няма кой да им компенсира загубите. И затуй наказват някакви дребни чиновничета, а руската политика се прави от Путин, Медведев и Алексей Милер. На тях наложиха ли санкции? Нещо не съм чул.

                            Ами франсетата що продължават да правят корветите-вертолетоносачи за Русия? Нали тези вертолети няма да возят туристи, ами ще преследват хамериканските, та и френските подводници из световния океан.
                            Щото е БИЗНЕС. Не могат да си позволят да загубят 2 милиарда евра и да уволнят няколко хиляди работници.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Джуджи, пак не си разбрал бе!
                              Гърците правят тази връзка не за да ни дават газ на нас, ами да получават от нас руски газ, когато тука мине Южен поток. Щото газа ще е по-евтин. Няма да се плаща на хохлите и най-важно - хохлите няма да ни изнудват. То и гърците нямат газ, от къде да ни дадат?
                              А руснаците ВИНАГИ са си изпълнявали задълженията по доставка на газ за Европа. Щото Европа плаща, а русите искат мъни.
                              Шапчи,

                              Гърция ползва само 67% руска газ, бря - ха, познай останалата каква е от 2 пъти?

                              П.П. Е, ся кат' стане и Трансадриатическия газопровод и пей сърце - за това е тази връзка, бря.

                              Па, с Турция ни трябва за същата тръба, ама една държава ( такса ) по-малко
                              ---------------------------------

                              Кажи ся ти що се изгаври със Станишката 15 и 15
                              Last edited by marandi; 30.05.2014, 01:08.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от marandi
                                Сега ей това същото го напиши още веднъж на Шапчи, ама по-бавно - щото той си чете бавно
                                Джуджи, пак не си разбрал бе!
                                Гърците правят тази връзка не за да ни дават газ на нас, ами да получават от нас руски газ, когато тука мине Южен поток. Щото газа ще е по-евтин. Няма да се плаща на хохлите и най-важно - хохлите няма да ни изнудват. То и гърците нямат газ, от къде да ни дадат?
                                А руснаците ВИНАГИ са си изпълнявали задълженията по доставка на газ за Европа. Щото Европа плаща, а русите искат мъни.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X