IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Даже в интерес на истината като на победена страна ни се е разминало твърде леко след 2 световна за което можем само да се радваме щото при по-лошо развитие на ситуацията можеше и територии да загубим...
    Значи бащицата Сталин е трябвало да ни накаже по-тежко, задето сме били съюзник на Хитлер, а САЩ наказава прекалено тежко СССР задето загубва войната, така ли?

    И понеже са ни наказали "прекалено леко", затова трябва да сме им вечно благодарни, нищо че ни връщат толкова назад, че до ден днешен България е като след война, а пострадалите от ВСВ отдавна сас е възстановили и пак водят в Европа и света?

    Както съм казвал три са най-големите радости на пуинославния:
    - когато Путлер бие българи, защото не слушат
    - когато Путлер мачка руснаци, защото не слушат
    - когато Путлер мачка трести страни, защото не го слушат

    Изказването, че ни били наказали малко, доказва за пореден път, че путинославния изпада в екстаз, когато България стене под руски ботуш.
    Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2014, 01:49.
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Тука урок по история на СССР ли ни изнасяш? Какво ни занимаваш с СССР, който не съществува от 23 години.
      ...
      А Крим си е руски и две мнения по това не може да има. Точка. Там живеят в огромното си мнозинство руснаци и те имат право да живеят в родината си Русия, без да ги избиват фашизоидните киевски банди.
      Другари, пообъркали сте се. От паричен дълг може да се абдикира, но не и от собствената си история. Русия се разпорежда с наследството на СССР, а опитва да прехвърли другиму дълговете на СССР, и става пълна шизофрения, а на шизофреници не може да се вярва. Путлер хем гради цялата си риторика на СССР и ВСВ, хем като му изнася се опитва да се дистанцира от СССР. Няма как да се разговаря смислено с някой, който е изпаднал в такова дълбоко пропагандно раздвоение. Затова ще говорят санкциите.

      За Крим има договори. Русия наруши договор, който е подписала като суверенна държава. Прав си, че две мнения не може да има, поне не правно обосновани. Крим е украинска територия по силата и на нов и на стар договор.

      На глупости за киевските банди се наслушахме, само дето на изток, където цари путинославната маскирана въоръжена свАбАда, именно там убиват, насилват, отвличат, мародерстват.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
        И как точно продавам интересите ни на американците? И всъщност защо толкова често се провиквате "А американците защо бият негрите?", след като главните замесени в тази криза са Украйна, Русия и ЕС?
        Пак не си разбрал , пожара го разпалиха САЩ пък понеже Русия и ЕС имат граници с Украйна ще отнесат последствията те накрая .....а янките натовариха златния резерв , ако падне нещо друго и нещо ще отмъкнат в какамангата и доволно ще потриват ръце .......
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • http://www.youtube.com/watch?v=x3wBXkR0rJ0

          Кадри от авиоудара в Луганск. Стрелба с НУРС-ове по сградата на областната администрация...съобщава се за поне 7-8 убити, повече ранени, предимно цивилни. Очаква се позицията на Русия, която най-вероятно ще е да въведе зона забранена за полети.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Да хора като теб продават България и интересите и на американците , докато в ония лошите години Руснаците поне плащаха цената за лоялността ни към нея , в сегашните години новия голям брат САЩ ни командори нагло и в замяна получаваме потупване по рамото и празни приказки за демокрацията по принцип .........
            И как точно продавам интересите ни на американците? И всъщност защо толкова често се провиквате "А американците защо бият негрите?", след като главните замесени в тази криза са Украйна, Русия и ЕС?
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

            Коментар


            • Гига безсмислено е да се спори с индивиди като тоя. Той си живее в черно бял свят в който САЩ са добрите а Русия лошите и всичко което не се навира в калъпа му го отхвърля.

              Света не е едноцветен , както в соца е имало и хубави и лоши неща така и сега има хубави и лоши. Проблема на нас като нация е че се лашкаме като махало от едната крайност в друга. Не можем да разбере че обикновено истината е някъде по средата......
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                Значи идва Сталин, окупира държавата, три години храним окупационна армия, безкрайни композиции от реквизиция на безценица, избиват без съ и присъда десетки хиляди, още десетки хиляди натикват по концлагери, връщат ни в родово общинния строй с насилствени колективизации и индустриализации, а после - "Целувай ръка, че ти купувам буклуците!"

                Ама чакайте, другари, преди да дойде Сталин Милостиви и да почне да се разпорежда тая държава не се нуждаеше от чуждото съжаление, за да си продава продукцията! После Сталин я прекрои по свое желание и за някоко петилетки тя наистина стана зависима ор СССР просто защото икономиката ни беше проектирана не като икономиката на независима страна, а като зависима част от съветската икономическа машина. И за капак това ни натрапено състояние сега се сочи като пример за съветска помощ за нас! Не само че ни съсипали държавата, ами после и купували продукцията, която сами поръчват. Какъв хуманизъм, какво благородство!
                Стига идиотии бе! Връщал ни в родово-общинния строй....
                Ти си изключително ЗОМБИ.

                Това наоколо, дето е построено, над 90% е построено при сталинския родово-общинен стой. И градовете, и театрите, и стадионите, и язовирите, и магистрали (половината) и почти 95 от асфалтираните пътища, и ядрена централа, и индустрия и... и..
                И Албена, и Златни пясъци, и Слънчев бряг (дето демокрацията го унищожи)....
                Че над 80% от населението живее в жилища построени при "родово-общинния строй" бе! И Гледат телевизия от каменната ера, затварят дупката на пещерата с камък.

                Боже, какви зомбита имало у нас!!!!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                  Значи идва Сталин, окупира държавата, три години храним окупационна армия, безкрайни композиции от реквизиция на безценица, и.....
                  Ти удобно забравяш това което не ти изнася. Сталин вярно идва но идва защото Германия го е нападнала и за беда или от глупост ние сме на страната на Германците. И подпомагаме Германската армия с храни и други изделия.

                  Ако бяхме направили умното като Турция през втората световна война и да бяхме се опитали за запазим неутралитет можеше и да ни се размине Сталин но нямаше пък да си върнем северна добруджа . Даже в интерес на истината като на победена страна ни се е разминало твърде леко след 2 световна за което можем само да се радваме щото при по-лошо развитие на ситуацията можеше и територии да загубим...
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                    Край, вече окончателно се разплаках! Ми ни ако ги оставим руснаците те ще се самоубият да помагат на целия свят бе! Единствената имперска нация, която се самоизяжда, за да храни държавите, които контролира. Шок и потрес - уникален случай в историята! Самонаказва се, като изкупува "боклуците", които нейните сателити прозивеждат по нейни указания, с нейни технологи и и ресурси, с обучени от руснаците кадри, и по определени от СССР цени! О, Сталине мой, каква саможертва!

                    Другари, ако имате някакви комплекси за малоценност, и смятате, че Сталин Всемилостивия заграби половин Европа, за да я храни и дундурка, бъдете така добри и ги задръжте за себе си! За разлика от вас аз нито за миг не забравям за какво беше обесен дори верният комунист др. Трайчо Костов. Не е зле да си го припомняте от време на време и вие.
                    Тука урок по история на СССР ли ни изнасяш? Какво ни занимаваш с СССР, който не съществува от 23 години.
                    Какво би трябвало да направи Русия, която отхвърли комунизма? Да се оттегли в манастир за изкупление на греховете? Или да се саморазпусне, като подари на добрата американска империя своята територия?
                    Русия ли разполага военни бази около САЩ? Не. Напротив, напълно подчиненото на САЩ НАТО се разширява активно към Русия, САЩ разполагат военни бази около Русия, САЩ разполагат система за противоракетна защита в близост до Русия, което очевидно нарушава стратегическия баланс. САЩ се опитват да вкарат в НАТО и Украйна. Корабите на САЩ, въоръжени с ядрено оръжие, патрулират около Русия. И в Черно море и в Балтийско.
                    А Крим си е руски и две мнения по това не може да има. Точка. Там живеят в огромното си мнозинство руснаци и те имат право да живеят в родината си Русия, без да ги избиват фашизоидните киевски банди.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                      Значи идва Сталин, окупира държавата, три години храним окупационна армия, безкрайни композиции от реквизиция на безценица, избиват без съ и присъда десетки хиляди, още десетки хиляди натикват по концлагери, връщат ни в родово общинния строй с насилствени колективизации и индустриализации, а после - "Целувай ръка, че ти купувам буклуците!"

                      Ама чакайте, другари, преди да дойде Сталин Милостиви и да почне да се разпорежда тая държава не се нуждаеше от чуждото съжаление, за да си продава продукцията! После Сталин я прекрои по свое желание и за някоко петилетки тя наистина стана зависима ор СССР просто защото икономиката ни беше проектирана не като икономиката на независима страна, а като зависима част от съветската икономическа машина. И за капак това ни натрапено състояние сега се сочи като пример за съветска помощ за нас! Не само че ни съсипали държавата, ами после и купували продукцията, която сами поръчват. Какъв хуманизъм, какво благородство!
                      Мани, ги смехураните от БГ матрьошко

                      На мен гърци са ми разказвали - Българин като влезе в Гръцко - питал ги е - имаш ли нещо да ми продадеш или да те купувам с все магазина.

                      Това става през 1939-40 г.
                      ------------------------------------------------------------

                      Всички знаем, че даже най-смотаната държава Гърция ни отнесе като куцо пиле домат в 1980 година и сега нямат стигане.
                      -----------------------------------------------------------------

                      Маркуфф ... ще ти спрята "партийната" повеля за добрия бай Иван "Освободителя"

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                        .......Хора, възпитани в почит към предателството и сляпо подчинение на Вожда и Партията, многократно да предавали род и родина, и днес го правят отново. Този манталитет е тумора, който убива България.
                        Да хора като теб продават България и интересите и на американците , докато в ония лошите години Руснаците поне плащаха цената за лоялността ни към нея , в сегашните години новия голям брат САЩ ни командори нагло и в замяна получаваме потупване по рамото и празни приказки за демокрацията по принцип .........
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Ти си смешен с неразбиране на реалността бе пич.....историята в ония 45 години беше , че слушкахме и козирувахме на големия брат и той ни субсидираше.....това е истината колкото и да е обидна за нас.
                          Затова се случи и тая голяма индустриализация в ония години .......с безплатния бензин и метална руда на братушките.

                          Като падна СИВ , и гарантираните квоти за Руския пазар видяхме колко бързо бяха пометени нашите боклуци от пазарите им.....
                          Значи идва Сталин, окупира държавата, три години храним окупационна армия, безкрайни композиции от реквизиция на безценица, избиват без съ и присъда десетки хиляди, още десетки хиляди натикват по концлагери, връщат ни в родово общинния строй с насилствени колективизации и индустриализации, а после - "Целувай ръка, че ти купувам боклуците!"

                          Ама чакайте, другари, преди да дойде Сталин Милостиви и да почне да се разпорежда тая държава не се нуждаеше от чуждото съжаление, за да си продава продукцията! После Сталин я прекрои по свое желание и за някоко петилетки тя наистина стана зависима ор СССР просто защото икономиката ни беше проектирана не като икономиката на независима страна, а като зависима част от съветската икономическа машина. И за капак това ни натрапено състояние сега се сочи като пример за съветска помощ за нас! Не само че ни съсипали държавата, ами после и купували продукцията, която сами поръчват. Какъв хуманизъм, какво благородство!
                          Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2014, 01:32.
                          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Многомилиарден РУШВЕТ? Така ли наричат от централата, която ти плаща предложението за сделка? Това си е най-обикновено търговско предложение.
                            Ако вие това на нас... то ние това на вас.
                            Щеше да е рушвет, ако Путин беше дал пари на Янукович, а тук става въпрос за предложение на една държава към друга държава.
                            Да избират. Ако Украйна иска с ЕС, то няма облекчения за газа, няма митнически преференции... Ако иска с Русия, то получава 15 милиарда нисколихвен изгоден заем и ниска цена на газа. Това е положението. И Янукович и законното правителство на Украйна приеха руската оферта. След което бяха свалени с ПРЕВРАТ.
                            И сега по заповед на превратаджиите убиват цивилни жени, включително и бременни.

                            Ти Павлик Морозов, който си приел името на комунистическото изродче, което е предало на смърт собствения си баща, явно нямаш проблеми да оправдаеш убийството на жени и деца, щом е извършено от ТВОИТЕ.
                            Чист рушвет си беше, затова не спря протестите. На гражданите им беше ясно, че Путлер се опитва да купи бъдещето им с подаяние, което щяха да лапнат путиновите марионетки по върховете, без нещо да стигне до икономиката. Впрочем преврат нямаше - Янукович откри огън по мирни граждани, събра плячката и избяга. Ти какво искаш - да го поканят обратно та пак да постреля, и да отнесе още няколко самолета плячка ли?

                            Добре е, че схващаш напомнянето, което правя на путинославните другари с ника си. Хора, възпитани в почит към предателството и сляпо подчинение на Вожда и Партията, многократно да предавали род и родина, и днес го правят отново. Този манталитет е тумора, който убива България.
                            Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2014, 01:11.
                            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Ти си смешен с неразбиране на реалността бе пич.....историята в ония 45 години беше , че слушкахме и козирувахме на големия брат и той ни субсидираше.....това е истината колкото и да е обидна за нас.
                              Затова се случи и тая голяма индустриализация в ония години .......с безплатния бензин и метална руда на братушките.

                              Като падна СИВ , и гарантираните квоти за Руския пазар видяхме колко бързо бяха пометени нашите боклуци от пазарите им.....
                              Не съм аз чилякът, дет' да ти чупи "веруюто" в каквото и да е ...

                              П.П. Щом си казал, че блядовете са късали от залъка си, за да дават на нас - така да бъде

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Вместо да дрънкаш глупости вземи провери дали в 70-те и началото на 80-те България не е изнасяла нефт и нефтопродукти при положение че собствения и добив не покрива и малка част от нуждите и.......как мислиш от къде идваше тоя нефт и на какви цени

                                Също така ще е хубаво да посочиш някое наше изделие дето е продавано в Русия щото е по-добро от световните аналози а не щото имахме гарантирани квоти за пазара им .....
                                СССР е давал на другарите да въртят далаверка точно както Путлер им позволява и днес, в замяна на което те му служат безпрекословно във всичките му начинания, които са в наш ущърб - Белене, Южен поток и т.н.

                                Това по никакъв начин не помага на държавата, а напротив - укрепва на власт една продажна върхушка, която е готова на всяко предателсво само и само да продължи да си получава отчисленията по поредния проект.

                                За мен най-яркото доказателство, за щетите, които нанася на България падането и под сталинистка окупация, е факта, че перз 1944 е една от най-запазените от военни разрушения страна, а скоро след това в резултат на колективизации, индустриализации и други дивотии пропада до нивото на развитие на азиатските съветски републики.
                                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                                Коментар

                                Working...
                                X