IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Чудовищные кадры из Луганска — последствия авиаудара, «которого не было»

    Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/34779#ixzz33XhuPSWj

    И малко хумор за "украинската" нация:

    http://vlad-dolohov.livejournal.com/...=og.recommends

    http://s9.uploads.ru/TINfR.pdf

    http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=22549
    Last edited by robert; 03.06.2014, 07:16.

    Коментар


    • Така виждат новия си президент в Украйна.




      https://www.youtube.com/watch?v=xWb-W22Fpqc#t=92

      Благодарения на такива "патриоти" украинец стана мръсна дума .
      Last edited by robert; 03.06.2014, 07:17.

      Коментар


      • Нова марка шоколад по американски лиценз е май.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Е това в крайна сметка ще определи изхода от украинското фиаско на Путлер - че се захвана с млада нация, която расте, и тепърва ще се развива и ще търси свой път. Гражданите на Украйна не са като сенилните "патриоти" на KLETA MAJKA BALGARIQ, които търсят някой да ги приюти под крилото си и да им плаща пенцийката няколко години докато изтлеят, па после ако ще света да се свърши. Украйна има много проблеми, но и много сили да се бори с тях. И ще успее. Колкото по-бързо - толкова по-добре за всички, защото ако Путлер харчи по-малко от парите на гражданите на Русия за безумни чуждестранни авантюри ще може да направи много повече за образование, здравеопазване, социална политика, ред и всичко друго, което обещава на Крим, без обаче да е способен да го осигури дори в Русия.
          Не ме разбра

          Движа ви няколко проекта за БГ-стан, които искат много усилия и четене по История и вече не искам да казвам дата кога ще се появят на Пазар.
          -----------------------------------------

          Скромният ми опит показва обратна зависимост между дълголетие на нация Х и нейния инстинкт за самосъхранение. Или колкото по-древни - толкова по-зле като оцеляване.
          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Затова дадох за пример Украйна - че там е обратното.
          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

          Малко хора знаят, че само през Одриското царство на траките БГ е разполгала с 260 тона злато. Подобно постижение няма да успеете да достигнете в следващите 3 хил. години и на много по-голяма площ/територия.

          Тоест не са били бедни определено, но траките са сливат с по-младите народи. Дали и те са били Българи?

          Вероятно! Но е факт, че цивилизация на 4000 години изчезва.

          Както сте я подкарали до 50 години ще се случи същото и с Дунавска България, а БГ матрьошките помагат много за ускорявае на процеса по изчезване. Дори се гордеят с това.

          Ще видим кой кого - трябва ми още малко време
          Last edited by marandi; 03.06.2014, 03:03.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Украйна е друга бира по други причини.

            1. Млада държава.
            2. Силен инстинкт за самосъхранение.
            3. Ще се борят яко до дупка.
            Е това в крайна сметка ще определи изхода от украинското фиаско на Путлер - че се захвана с млада нация, която расте, и тепърва ще се развива и ще търси свой път. Гражданите на Украйна не са като сенилните "патриоти" на KLETA MAJKA BALGARIQ, които търсят някой да ги приюти под крилото си и да им плаща пенцийката няколко години докато изтлеят, па после ако ще света да се свърши. Украйна има много проблеми, но и много сили да се бори с тях. И ще успее. Колкото по-бързо - толкова по-добре за всички, защото ако Путлер (Или този, който ще го замени) харчи по-малко от парите на гражданите на Русия за безумни чуждестранни авантюри ще може да направи много повече за образование, здравеопазване, социална политика, ред и всичко друго, което обещава на Крим, без обаче да е способен да го осигури дори в Русия.
            Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2014, 02:51.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Ами има "малка" разлика между по-бавно развитие и "подово-общинен" строй. Нали!

              Впрочем при родово-общинния строй в България никой не губеше дома си заради ипотека, никой не оставаше гладен, никой не ровеше по кофите. Всички имаха работа. Да не говорим че имаше театри във всички окръжни градове, опери в по-големите.
              Да не говорим за развитието на спорта. Комунистическа България беше два пъти на СЕДМО място по класиране на олимпийски игри.
              Та можеш да отидеш да видиш гетата в любимите ти щати, каква престъпност и каква мизерия е.
              В България при социализма нямаше престъпност почти.
              Нямаше престъпност, затова имаше огромна милиция и служби, нали? Сигурно са стоели без работа. И затвори, и концлагери ... сигурно са били празни, а?

              По кофите не е ровил никой, защото дори някой да е изпаднал милицията няма да го остави да резили "най-справедливия строй" като излага на показ мизерията си с клошарство. Ще го приберат в някой дом или лудница, за да не петни честта на социализЪма. Всички проблеми се замитат по килима под класическия казармен модел и така се постига пропагандния гланц върху илюзорния комунистически рай.

              Спорта - добре. Макар и развиван с цел военизиране на младежта и помпане с медали на патриотарската гордост все пак е нещо положително. Кажи обаче защо днес в името на култа към медалите се дават стотици милиони за "елитен спорт", а за масов не се дава и стотинка. Нали пак "нашите" са на власт?

              През соца всички са имали работа, защото "от всеки според силите, на всеки според потребностите". Т.е. всички са имали доход, но кой колко го е заработвал е друг въпрос. Много са паразитирали на чужд гръб. И когато практиката "другари, дайте да дадем" спря много хора паднаха на естественото си място в обществото, и това не им хареса. Защото бяха свикнали с партийна вярност, подлизурство и доносничество да си осигуряват добър живот за чужда сметка. Те най-силно врякат за "доброто старо време", и ги разбирам - никога повече няма да живеят така лесно и охолно с толкова малко умения и усилия.

              Я обясни най-после защо смяташ, че САЩ ми е толкова любима държава. Ако беше сега щях да живея там. А аз съм си тук. И нито искам да ставаме американски щат, нито да строим американски бази, нито да се пренасям тям. Обаче пустата опорна точка настоява, че щом не харесвам Путлер трябва да обожавам Америка, така ли?
              Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2014, 02:29.
              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                Ти гледаш изборите, аз гледам хазната. Голяма част от парите в нея идват от тия близо половин милион, дето останахме непредставени на последните парламентарни избори. А "здравите сили" само гледат да цицат от нея. Щом разчитат на парите ми - ще трябва да се съобразят и с мнението и желанията ми. Сделката е пакетна. Не може "пари ми дай, акъл не ща". Понеже щом аз мога да се изхранвам сам, и да плащам 2 пенсии и една чиновническа заплата без да се бъркам в корупция и далавери, значи все нещо разбирам нали?

                Днес България не е като Молдова само заради ЕС. Милиони българи гласуваха за ЕС с краката си и техните пари позволяват на много хора да оцеляват тук. Така че не ми казвай, че 25 години живеем без комунизъм, защото е лъжа - голямата част от времето на власт са били БСП, Д(П)С и разни червени и ченгесарски ГМО-та. Манталитета ни е соц, затова и бита ни остава соц, обаче виним за него демокрацията и свободния пазар, въпреки, че такива тук няма!
                БГ-стан е изгнил отвсякъде благодарение на "братята" от Блядско.

                Това, което не разбират БГ матрьошките е, че имаме по над 100 трупа в повече на ден от родилите се.

                Или на година изчезват по 3 пъти град като Дряново от картата или 2/5 Шумен.
                ----------------------------

                Ако да кажем преди ВСВ Българите покоряват Европа да я учат на земеделие ( като днешна Унгария, Австрия, Чехия ) - то в наши дни вече не можем и да се изхванваме.
                ---------------------------

                Нещата ще се оправят като пукне т'ва промито комуноидно поколение, което днес най-много врещи.

                Затова всичко читаво немедлено се изнася от БГ-стан и оставя Шапката и Маркуфф да квичат по форумите.
                --------------------------------------------

                Украйна е друга бира по други причини.

                1. Млада държава.
                2. Силен инстинкт за самосъхранение.
                3. Ще се борят яко до дупка.

                Всичко това вече БГ-стан го няма като качества на нацията и затова умира и изчезва най-бързо в Света.

                П.П. Ако питаш Маркуфф и Шапката имат ли пръст БГ да изчезва толкова бързо ще ти се развикат, че си Соросоид, син-талибан и ко беше още там.

                Т.е. комуникацията е безсмислена

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ами аз никога не съм твърдял, че при социализма всичко е било наред. Особено в икономиката. Твърде голямото залитане на България към нерентабилния стоманодобив и от там към тежкото машиностроене, съчетано с липсата на ресурси за това плюс прекаленото военизиране на държавата доведе до огромни дисбаланси. И това съчетано с неефективната по принцип икономика, основана само на държавна собственост и бюрократично-планово регулиране доведе до по-ниски темпове на икономическо развитие на социализма. Ама да ми разправят някакви пишлегари за ‘първобитно-общинен строй, когато половината ми съзнателен живот е преминал тогава и съм видял с очите си, много ми иде.
                  Е това е проблема на старите поколения - гледате на провала на комунизма като на свой личен провал, затова го отричате, и защитавате "доброто старо време". Само че и вие забравяте, че не сте заварили България гола поляна, а преди вас е имало много построено, обаче много от него е било разрушено от комунистите, за да се изгради наново по съветски образ и подобие, нищо че не това е било подходящо и полезно за България, и точно заради това сега сме заседнали на оградата между Европейския и Евразийския.

                  Приемете, че строят, на чийто успех сте дали младостта и зрелите си години се провалил, и не му позволявайте да открадне и старините ви, както и младостта на децата ви, и живота на внуците ви. Ако му позволите - най-много загубите вие. Младите все някак ще се оправят, но по-далеч от вас, без да се съобразяват, и без да се мъчат да ви помагат особено.
                  Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2014, 02:18.
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                    За времето, за което ние построихме това, други построиха много повече. Така че не повтаряй като Тиквата "залите, магистралите", а направи равносметка какво ни беше отнето, срещу което ни пробутват за утеха безумната колективизация и индустриялизация, докарали ни няколко фалита и пълно разбъркване на манталиета и структурата на населението.
                    Ами има "малка" разлика между по-бавно развитие и "подово-общинен" строй. Нали!

                    Впрочем при родово-общинния строй в България никой не губеше дома си заради ипотека, никой не оставаше гладен, никой не ровеше по кофите. Всички имаха работа. Да не говорим че имаше театри във всички окръжни градове, опери в по-големите.
                    Да не говорим за развитието на спорта. Комунистическа България беше два пъти на СЕДМО място по класиране на олимпийски игри.
                    Та можеш да отидеш да видиш гетата в любимите ти щати, каква престъпност и каква мизерия е.
                    В България при социализма нямаше престъпност почти.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Абе от 24 години в БГ социализъм и комунизъм няма но пак не напреднахме кои знае колко , даже напротив карахме на задна през повечето време.......вероятно щото индивиди като теб предпочитат да живеят в пещерния антикомунизъм от 1991 година и макар че на изборите е видно че нямат подкрепа от повече от 6-7% от населението вият до небето и заглушават всичко смислено....
                      Ти гледаш изборите, аз гледам хазната. Голяма част от парите в нея идват от тия близо половин милион, дето останахме непредставени на последните парламентарни избори. А "здравите сили" само гледат да цицат от нея. Щом разчитат на парите ми - ще трябва да се съобразят и с мнението и желанията ми. Сделката е пакетна. Не може "пари ми дай, акъл не ща". Понеже щом аз мога да се изхранвам сам, и да плащам 2 пенсии и една чиновническа заплата без да се бъркам в корупция и далавери, значи все нещо разбирам нали?

                      Днес България не е като Молдова само заради ЕС. Милиони българи гласуваха за ЕС с краката си и техните пари позволяват на много хора да оцеляват тук. Така че не ми казвай, че 25 години живеем без комунизъм, защото е лъжа - голямата част от времето на власт са били БСП, Д(П)С и разни червени и ченгесарски ГМО-та. Манталитета ни е соц, затова и бита ни остава соц, обаче виним за него демокрацията и свободния пазар, въпреки, че такива тук няма!
                      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Гига безсмислено е да се спори с индивиди като тоя. Той си живее в черно бял свят в който САЩ са добрите а Русия лошите и всичко което не се навира в калъпа му го отхвърля.

                        Света не е едноцветен , както в соца е имало и хубави и лоши неща така и сега има хубави и лоши. Проблема на нас като нация е че се лашкаме като махало от едната крайност в друга. Не можем да разбере че обикновено истината е някъде по средата......
                        Ами аз никога не съм твърдял, че при социализма всичко е било наред. Особено в икономиката. Твърде голямото залитане на България към нерентабилния стоманодобив и от там към тежкото машиностроене, съчетано с липсата на ресурси за това плюс прекаленото военизиране на държавата доведе до огромни дисбаланси. И това съчетано с неефективната по принцип икономика, основана само на държавна собственост и бюрократично-планово регулиране доведе до по-ниски темпове на икономическо развитие на социализма. Ама да ми разправят някакви пишлегари за ‘първобитно-общинен строй, когато половината ми съзнателен живот е преминал тогава и съм видял с очите си, много ми иде.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Пак не си разбрал , пожара го разпалиха САЩ пък понеже Русия и ЕС имат граници с Украйна ще отнесат последствията те накрая .....а янките натовариха златния резерв , ако падне нещо друго и нещо ще отмъкнат в какамангата и доволно ще потриват ръце .......
                          Какъв пожар са запалили американците, като от няколко годни Обама само стяга куфари и събира аксера от всички краища на света?

                          Казах ви - оправданието "Абама ни с*а в гащите" не хваща, защото са изцапани отвътре, където са лакомите болшевишки г*зове, които управляват СССРусия, България, а доскоро - и Украйна.

                          И пак питам - как точно продавам интереса ни на американците? При условие, че дори не ги споменавам често, и нямам кой знае какво хубаво да кажа за тях, не виждам защо си повтаряте опорната точка за русофобите-американофили. Нито съм едното, нито съм другото. Ако обичам нещо то е България и ЕС, и техния интерес, както и този на потенциалния член на ЕС и наш бъдещ съюзник Украйна ме вълнуват най-много.
                          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Стига идиотии бе! Връщал ни в родово-общинния строй....
                            Ти си изключително ЗОМБИ.

                            Това наоколо, дето е построено, над 90% е построено при сталинския родово-общинен стой. И градовете, и театрите, и стадионите, и язовирите, и магистрали (половината) и почти 95 от асфалтираните пътища, и ядрена централа, и индустрия и... и..
                            И Албена, и Златни пясъци, и Слънчев бряг (дето демокрацията го унищожи)....
                            Че над 80% от населението живее в жилища построени при "родово-общинния строй" бе! И Гледат телевизия от каменната ера, затварят дупката на пещерата с камък.

                            Боже, какви зомбита имало у нас!!!!
                            За времето, за което ние построихме това, други построиха много повече. Така че не повтаряй като Тиквата "залите, магистралите", а направи равносметка какво ни беше отнето, срещу което ни пробутват за утеха безумната колективизация и индустриялизация, докарали ни няколко фалита и пълно разбъркване на манталиета и структурата на населението.
                            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                              И понеже са ни наказали "прекалено леко", затова трябва да сме им вечно благодарни, нищо че ни връщат толкова назад, че до ден днешен България е като след война, а пострадалите от ВСВ отдавна сас е възстановили и пак водят в Европа и света?
                              Абе от 24 години в БГ социализъм и комунизъм няма но пак не напреднахме кои знае колко , даже напротив карахме на задна през повечето време.......вероятно щото индивиди като теб предпочитат да живеят в пещерния антикомунизъм от 1991 година и макар че на изборите е видно че нямат подкрепа от повече от 6-7% от населението вият до небето и заглушават всичко смислено....
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                              Коментар


                              • gigow

                                Заразили сте се с фашизъм и това че янките и швабите ги тресе същата болест не ви прави здрави.Тази болест може би я донесе другарката Меркел - Германия прилапа парите на периферните държави с най голямо задоволство, Путин реши че трябва да анексира направо териториите които стратегически са му важни поне..янките - те просто отдавна го правят и дори президента им от афроамерикански произход си е чист неонацист.Докъде ще доведе това е повече от ясно. Втората световна е свършила в деня в който Америка използва ново мощно и зловещо оръжие над Япония , Третата която вече е почнала колкото по скоро стигне до последната си фаза толкова по добре май. Да прав си янките обсаждат Русия и целта им е да разрушат стратегичекия баланс, но Путин не се отбранява а директно действа в същото направление като тях. т.е. и той се мъчи да го наруши и да вземе превес и Европа за заложник.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X