IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Това не са филми, а една от къщите на брат ми.

Като ми направиш консумация на ел.енергия 30 кинта на 450 кв.м. цялото светло и топло - ми се обади.

Само, че ще си на фактура изнесен

Толкоз за великото ти енерго, дет' плашиш гаргите с него. Има и резерв генератор, който включва до 1-2 сек., ако изключи енергото ти.
    Маранди стига лъга лъжата е грях.Досега никой не се е махнал от гадното енерго чакам чакам и никой не се маха

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Батерии Бате Пешо - за батерии чувал ли си Да сме живи и здрави след 20 години ще видиш че от тази енергетика дето ти я познаваш нищо няма да е останало.
      Няма нищо да е останало от тази енергетика. Тука си прав.

Преди 50 години у дома имаше само 7-8 вида уреди на ток.
      Крушки, ютия, радио, котлон, прахосмукачка, хладилник и телевизор.

Преди една година се опитах да преброя колко вида електроуреди има сега у дома. Над 40 вида.

Та прав си. Друга ще е енергетиката. Аха. Ще са 80 вида ел уреди.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        И ти седиш вътре и фотосинтезираш.Черпиш енергия от слънцето и земята.Като се наложи да отидеш до Горна Оряховица летиш или чакаш комшията да впрегне каруцата.Ток трябва и по фирмите не само по къшите Марандитко.А кой е най прост уфорума е ясно отдавна.Ми ток ще внасяме бензин ще внасяме срещу какво бе готин срещу дупе ли какво ще изнасяме?Леле колко просто било седим си дома и внасяме каквото ни требе.И колко българи живеят в пасивни къщи.Марандитко спри холивудските бичкии изгладиха ти мозъка.А за цените ще псуваш политиците те ги определят.В Гърция изобщо не знаеш какви са цените.Ти си тотално сбъркан и не ти е ясно какво е това загуби какво е да се купува на 400 и какво е на 0.4 киловолта.Ма си и прост вместо да питаш за да научиш се държиш нагло.Какво произвеждаш лично ти освен две кила лайна днес щял да внася ша внесеш на баба си розовите гащи
        Това не са филми, а една от къщите на брат ми.

Като ми направиш консумация на ел.енергия 30 кинта на 450 кв.м. цялото светло и топло - ми се обади.

Само, че ще си на фактура изнесен

Толкоз за великото ти енерго, дет' плашиш гаргите с него. Има и резерв генератор, който включва до 1-2 сек., ако изключи енергото ти.

Коментар

Айдее поредния дървен философ.След 20г сигурен ли си че ще си измежду живите?Ма то така ми обясняваяха че до 2000 г ще дойде комунизма ще работят роботите а ние хоп в магазина и каквото ни трябва го взимаме безплатно.Дълго се чудех защо ли ще са необходими магазини и така и не разбрах.Та и твоите бълнуваници за след 20г......
          Каква част в момента от тока се прави ВЕИ - в ЕС - над 30%. До 20 години като нищо ще удари 60-70%. Фотоволтаичните централи в България вече произвеждат ток колкото един блок от АЕЦ Козлодуй. В момента - не след 20 години.

В САЩ в момента един от най-бързо развиващите се компании са точно тези които правят микро фотоволтаици - такива каквито си ги монтираш по къщата. В Англия вече разработиха прозрачни фотоволтаици - да се слагат вместо прозорци. Това е сега. не някъде в светлото бъдеще.

Не случайно ЕС си променя енергийната стратегия - ако не я променя всичките тези гиганти дето в момента правят ток ще фалират изведнъж когато ги удари вълната от евтини ВЕИ та. А така постепенно им се дава време на фирмите които ги оперират малко по-малко да ги изкарват от производство - точно това и което се случва. Над 70% от новите централи в ЕС са ВЕИ та - като инсталирана мощност - не като бройка.

Тове че ти живееш с някакви представи от преди 5 -10 години си е твой проблем. този сектор се развива с бясна скорост.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Пешо,

понеже не спираш да обиждаш и да си съчиняваш - да ти кажа ли моето мнение? Че по-фрост от теб няма в тоя форум.

Голяма мания за величие те е подгонила бе, Зайко? Искаш ли да ти покажа пасивна къща за 2 милки от 450 кв.м. площ, която плаща едва 30-40 лв. сметки?

П.П. Като не си произвеждаме ток - ще си внасяме. Къф ти е проблема? Че ще си безработен после ли? Ами, не ми пука да ти кажа ли?

Щом за Българите цените са двойни на тия, на които се изнася към комшиите. Да ви шибам и у енергетиците фрости.

Ти коя икономика развиваш, бре? Гръцката ли? Знаеш ли колко БГ фирми се изнесоха там, защото тока им е наполовина, па той е вашия ток. И ще ми говори за бизнес.

Ай, у лево!
            И ти седиш вътре и фотосинтезираш.Черпиш енергия от слънцето и земята.Като се наложи да отидеш до Горна Оряховица летиш или чакаш комшията да впрегне каруцата.Ток трябва и по фирмите не само по къшите Марандитко.А кой е най прост уфорума е ясно отдавна.Ми ток ще внасяме бензин ще внасяме срещу какво бе готин срещу дупе ли какво ще изнасяме?Леле колко просто било седим си дома и внасяме каквото ни требе.И колко българи живеят в пасивни къщи.Марандитко спри холивудските бичкии изгладиха ти мозъка.А за цените ще псуваш политиците те ги определят.В Гърция изобщо не знаеш какви са цените.Ти си тотално сбъркан и не ти е ясно какво е това загуби какво е да се купува на 400 и какво е на 0.4 киловолта.Ма си и прост вместо да питаш за да научиш се държиш нагло.Какво произвеждаш лично ти освен две кила лайна днес щял да внася ша внесеш на баба си розовите гащи

Коментар

• http://www.vesti.ru/only_video.html?vid=616596

Коментар

Батерии Бате Пешо - за батерии чувал ли си Да сме живи и здрави след 20 години ще видиш че от тази енергетика дето ти я познаваш нищо няма да е останало.
                Айдее поредния дървен философ.След 20г сигурен ли си че ще си измежду живите?Ма то така ми обясняваяха че до 2000 г ще дойде комунизма ще работят роботите а ние хоп в магазина и каквото ни трябва го взимаме безплатно.Дълго се чудех защо ли ще са необходими магазини и така и не разбрах.Та и твоите бълнуваници за след 20г......

Коментар

Ми що не правят деца тези руснаци ми продължават да бъдат една от държавите с най-сериозен демографски спад. този рай май не е точно рай щом самите рускини не го оценяват.
                  просто статистиката ще хване със закъснение това, което казвам... аз ще ходя да фрасна едно мохито с една девушка

Пп. крик руского туриста в аеропорте в вашингтоне, "аллаааааааааааа, яяяяяяяя в бааааааар!", заставил обосратся полтора тысяча американцев, в том числе всех полицейских....

Коментар

Ток освен по къщите е необходим по фирмите.Само си представям как отиваш на работа и ти казват ми днес е облачно няма ток отивай си дома.Болниците какво ги правим непрекъснатите производства мините производството на бензин и дизел...При тебе е ясно тати носи мама меси да живей труда.Не могха да повярвам че е възможно в тоя форум да има толко нелепи парчета толко тъпи и неграмотни,То и затова се кефите на холивудските бичкии и сляпо им вярвате.Простия човек лесно се управлява
                    Пешо,

понеже не спираш да обиждаш и да си съчиняваш - да ти кажа ли моето мнение?

Голяма мания за величие те е подгонила бе, Зайко? Искаш ли да ти покажа пасивна къща за 2 милки от 450 кв.м. площ, която плаща едва 30-40 лв. сметки?

П.П. Като не си произвеждаме ток - ще си внасяме. Къф ти е проблема? Че ще си безработен после ли? Ами, не ми пука да ти кажа ли?

Щом за Българите цените са двойни на тия, на които се изнася към комшиите. Да ви шибам и у енергетиците фрости.

Ти коя икономика развиваш, бре? Гръцката ли? Знаеш ли колко БГ фирми се изнесоха там, защото тока им е наполовина, па той е вашия ток. И ще ми говори за бизнес.
                    Last edited by chronos; 27.08.2014, 12:06.

Коментар

Ток освен по къщите е необходим по фирмите.Само си представям как отиваш на работа и ти казват ми днес е облачно няма ток отивай си дома.Болниците какво ги правим непрекъснатите производства мините производството на бензин и дизел...При тебе е ясно тати носи мама меси да живей труда.Не могха да повярвам че е възможно в тоя форум да има толко нелепи парчета толко тъпи и неграмотни,То и затова се кефите на холивудските бичкии и сляпо им вярвате.Простия човек лесно се управлява
                      Last edited by chronos; 27.08.2014, 12:05.

Коментар

Не - не съм чувал нищо от това. но това не пречи да съм виждал вече няколко точно хижи в планина които точно така имат ток. Така че айде да не ми казваш че е невъзможно, нещо което аз с очите съм виждал че е възможно.
                        Last edited by chronos; 27.08.2014, 12:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Мдааа, хилядолетният райх се нуждае от войници...и пластмасови чували (както разбираме днес)....

Айде лека...
                          Мхм ...

след 15 години ( от 1999г ) вървяха нон-стоп на отрицателен прираст и едва миналата година за сефте удариха на плюс при детска смъртност от 8.9 промила ( над 3 пъти по-висока от тази в Европа ).

И наш' Максю реши да се по'фали

П.П. Тия БГ матрьошки ще ме уморят от смях. Бе, тук е инвеститорски форум и се работи с числа и статистики, а не какво казали на партийното събрание на червените бабички от село Уйново.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Русия в момента е една голяма детска градина благодарение на ВВП, материнския пакет за 1, 2 и 3-то дете/около 10000евро за третото/, който се изразява в еднократна и месечна помощ... социални пакети за малките деца, облекчения при покупка на недвижимост и т.н.

а ний с евроценностите гледаме кучета, цигани и араби... издържаме непряко НПО-тта на хамерикаха помага, БатШорош, които плащат с откраднати от държавата пари...

четирима НПО-шници са в служебния кабинет, в т.ч. и служебния премиер... тумора е засегнал безнадеждно пациента
                            Ми що не правят деца тези руснаци ми продължават да бъдат една от държавите с най-сериозен демографски спад. този рай май не е точно рай щом самите рускини не го оценяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Русия в момента е една голяма детска градина благодарение на ВВП....
                              Мдааа, хилядолетният райх се нуждае от войници...и пластмасови чували (както разбираме днес)....

Айде лека...

Коментар

Да простия човек е щастлив.И много бързо оправя нещата.Да си чувал за честота напрежение реактивна енергия.Случайно да знаеш че има кондензатори бобини електромотори консуматори на реактивна енергия.Да имаш абер от регулиране на напрежения и честота?Или си плещиш без връзка с мозъка.Ти си ебати простото и неграмотно човече.Ми що не се откачиш от мрежата и си произвеждай тока сам бе отворко.Айде чакам.
                                Не - не съм чувал нищо от това. но това не пречи да съм виждал вече няколко точно хижи в планина които точно така имат ток. Така че айде да не ми казваш че е невъзможно, нещо което аз с очите съм виждал че е възможно.

Коментар

Working...
                                X