IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 13 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 13 август 2013г. с около 9,716 %. Налице е траен спад в добива на природен газ в Русия. За този спад голямо влияние оказват и събитията в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Нищо не разбираш от тоци, бате Пешо,нищоооо..Ей,Равновесието,как ти обясни за хижите с панелите...И навързани за панелите...., това перални,бойлери,хладилници,а бе всичко....А бе да не бяха само някякви си мъждукащи светодиоди,дето я изкарат до полунощ,я не?!..Ама това е щото консумацията им и по-голяма от на пералните,пералните продължават да си бачкат....А покрай двумилионната къща на Маранди се сетих за оня виц дето един с голфче,спрял до един с Майбах и го попитал..-А бе момче ,бива ли я тая кола?-Бива я бе чиче,що питаш?!..Ми,не съм виждал много хора да ги карат такива коли..?!?!Та те ,така.................Къща за два милиона,-достъпна и удбна за всеки българин...И ще праща само по 30-40 лв.сметки....Бравос!!!!
      Скъпа къща е точно това = евтини сметки ( поддръжка )

Къща тип дърво = дебели сметки и "икономии" до дупка всеки ден ли беше.

Но така се прави - малко соларки на двора, водно подово се прекарва под пода и резервоар с 400 литра вода, който не пада под 45 градуса. Стига да си окъпеш и да си миеш чиниите.

Те така ... ( за Пешо консултациите са на фактура ) - хихи

Той и без това не може да си я направи сам, щото се ебава с инженер-корабостроене-то в БГ.

П.П. Та, по темата си. Никой не иска сметките на Путкин и кликата му в БГ кат' Офчарката от по 120 кинта за ток, 150 за парно и 250 за газ/месец. И насреща 200 кинта пенция или 500 кинта заплата в БГ.

Затова у лево!
      Last edited by marandi; 27.08.2014, 03:28.

Коментар

• Двете ми мнения не са по темата,така че ако преценят модераторите,да ги изтрият...Темата за Украйна ме вълнува,но така водената дискусия,не...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ми с 2 метра на 1 метър панел толкова. И без батерия.

И да нищо не разбира - човек който е изостанал с десетилетие в мисленето си и чието мнение ако се превърне във факт ще доведе до енергийна криза и масови фалити само след 10-15 години определено нищо не разбира. още повече когато държи за мнението му да плащаме по няколко десетки милиарда за нови "нужни" мощности.
          Закона на Ом
          Измислил го е ей тоя пичага:
          http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...D_%D0%9E%D0%BC
          Виж го кога е живял и "творил"...Вече не се изучава в университетите и техническите училища,щото е изостанал с има няма век и половина...
          Мога да ти изредя още куп задръстеняци, като него,измислили все някакви такива простотии,дето също не ги изучават,щото безкрайно са изостанали....

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Нищо не разбираш от тоци, бате Пешо,нищоооо..Ей,Равновесието,как ти обясни за хижите с панелите...И навързани за панелите...., това перални,бойлери,хладилници,а бе всичко....А бе да не бяха само някякви си мъждукащи светодиоди,дето я изкарат до полунощ,я не?!..Ама това е щото консумацията им и по-голяма от на пералните,пералните продължават да си бачкат....А покрай двумилионната къща на Маранди се сетих за оня виц дето един с голфче,спрял до един с Майбах и го попитал..-А бе момче ,бива ли я тая кола?-Бива я бе чиче,що питаш?!..Ми,не съм виждал много хора да ги карат такива коли..?!?!Та те ,така.................Къща за два милиона,-достъпна и удбна за всеки българин...И ще праща само по 30-40 лв.сметки....Бравос!!!!
            Ми с 2 метра на 1 метър панел толкова. И без батерия.

И да нищо не разбира - човек който е изостанал с десетилетие в мисленето си и чието мнение ако се превърне във факт ще доведе до енергийна криза и масови фалити само след 10-15 години определено нищо не разбира. още повече когато държи за мнението му да плащаме по няколко десетки милиарда за нови "нужни" мощности.

Коментар

В момента в който някой почне да употребява думи които знае, че аз няма как да разбирам и веднага ми светва лампичката - лъже като разпран.

А Р ОВЧ защо още не е вкаран доживот не ми е ясно. Ей го Мадоф му дадоха май няколко последователни присъди, Р. Овч ни е завлякал с не по-малко пък още се разхожда свободно.
              Много правилно ти светва лампичката.

Основен прийом на шарлатаните е първо да те изкарат "фрост", за да могат да те оберат после в стил бай ти Пешко.
              -------------------------------------------------------------

Сега след изборите ще се почне вълната на панделата и модата на раираните пижами. Ей, тук съм ви давал прогнозата, още сте по средата. Когато се случи цялата - тогава БГ Империя ще навлезе в поредния си възход. Ще се ориентираш къде сте, че не обичам да пиша сложно.

21.06.2013 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                И ти седиш вътре и фотосинтезираш.Черпиш енергия от слънцето и земята.Като се наложи да отидеш до Горна Оряховица летиш или чакаш комшията да впрегне каруцата.Ток трябва и по фирмите не само по къшите Марандитко.А кой е най прост уфорума е ясно отдавна.Ми ток ще внасяме бензин ще внасяме срещу какво бе готин срещу дупе ли какво ще изнасяме?Леле колко просто било седим си дома и внасяме каквото ни требе.И колко българи живеят в пасивни къщи.Марандитко спри холивудските бичкии изгладиха ти мозъка.А за цените ще псуваш политиците те ги определят.В Гърция изобщо не знаеш какви са цените.Ти си тотално сбъркан и не ти е ясно какво е това загуби какво е да се купува на 400 и какво е на 0.4 киловолта.Ма си и прост вместо да питаш за да научиш се държиш нагло.Какво произвеждаш лично ти освен две кила лайна днес щял да внася ша внесеш на баба си розовите гащи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  И да ти дрънкат лафчета в стил Р.Офчаря колко сложно нещо е "енергетикатата"

Демек, вие сте фрости - аз само ще ви обирам.
                  В момента в който някой почне да употребява думи които знае, че аз няма как да разбирам и веднага ми светва лампичката - лъже като разпран.

А Р ОВЧ защо още не е вкаран доживот не ми е ясно. Ей го Мадоф му дадоха май няколко последователни присъди, Р. Овч ни е завлякал с не по-малко пък още се разхожда свободно.

Коментар

Абсолютно - цялата работа е защото крадат като невиждали. Пък как ще крадеш от хиляди малки централи и десетки хиляди собствени домове превърнати в централи. Друго си е един хубав АЕЦ така да се краде на едро
                    И да ти дрънкат лафчета в стил Р.Офчаря колко сложно нещо е "енергетикатата"

Демек, вие сте фрости - аз само ще ви обирам.

Джуджето защо продава газ на населението си на 100$, колкото е в УСА?

А, за износ я къпи по 3-4-5?

Тук родните ахмаци правят обратното - бой по населението, па навън се навеждат за без пари. Че и наглеят - вие нищо не разбирате?

Така ли? Ами, ето 450 кв.м. светло/топло целогодишно и топла вода нон-стоп. Само срещу 30 кинта/месец.
                    Last edited by marandi; 27.08.2014, 01:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      В Австрия отдавна им дават да се топлят от термалните извори, ако има под тях.

Тук си спретнали една Путинска енергийна мафия и се пробват да ни правят на балъци.

Умря Марко, умря ....

Затова са тия нерви.
                      Абсолютно - цялата работа е защото крадат като невиждали. Пък как ще крадеш от хиляди малки централи и десетки хиляди собствени домове превърнати в централи. Друго си е един хубав АЕЦ така да се краде на едро

Коментар

http://www.mi.government.bg/files/us..._syvet/res.pdf

16% са само вятърни и соларни - всъщност дори и те го надминават
                        В Австрия отдавна им дават да се топлят от термалните извори, ако има под тях.

Тук си спретнали една Путинска енергийна мафия и се пробват да ни правят на балъци.

Умря Марко, умря ....

Затова са тия нерви.

Аз го питам защо НЕК изнася ел.енергия наполовина цена към съседните държави и не трябва ли да е обратното по техния идол Джуджо.

Все едно той да надуе цената на газта за рушнаците на 1000$, понеже изнася на 400$.

И тия мълчат кат' гъз?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          ЛЪЖЕШ!!

Това не е вярно. И 15 процента няма. Просто ЛЪЖЕШ най-безсрамно.
                          http://www.mi.government.bg/files/us..._syvet/res.pdf

16% са само вятърни и соларни - всъщност дори и те го надминават

На 5 страница - да те улесня.

Коментар

Каква част в момента от тока се прави ВЕИ - в ЕС - над 30%.
                            ЛЪЖЕШ!!

Това не е вярно. И 15 процента няма. Просто ЛЪЖЕШ най-безсрамно.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                              Боже мили моля те нямам нерви да чета тия простотии.Такива хора управляват държавата ужас ужас.Хем некомпетентни хем нагли.Света се управлява от физични и духовни закони и незнанието им не отменя деиствието.Равновестни моля те покрии се някъде нивото ти е никакво ти дори не си на нулата.....
                              Хахаха - айде кажи къде бъркам Целия нормален свят мисли като мен - само група български и съветски учени още мислят в мащаби на АЕЦ и гигантски ТЕЦ ове. Че то дори и Китай се движи бързо към ВЕИ та.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Маранди стига лъга лъжата е грях.Досега никой не се е махнал от гадното енерго чакам чакам и никой не се маха
                                Шунтирани сте до минимум.

Коментар

Working...
                                X