На 13 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 13 август 2013г. с около 9,716 %. Налице е траен спад в добива на природен газ в Русия. За този спад голямо влияние оказват и събитията в Украйна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНищо не разбираш от тоци, бате Пешо,нищоооо..Ей,Равновесието,как ти обясни за хижите с панелите...И навързани за панелите...., това перални,бойлери,хладилници,а бе всичко....А бе да не бяха само някякви си мъждукащи светодиоди,дето я изкарат до полунощ,я не?!..Ама това е щото консумацията им и по-голяма от на пералните,пералните продължават да си бачкат....А покрай двумилионната къща на Маранди се сетих за оня виц дето един с голфче,спрял до един с Майбах и го попитал..-А бе момче ,бива ли я тая кола?-Бива я бе чиче,що питаш?!..Ми,не съм виждал много хора да ги карат такива коли..?!?!Та те ,така.................Къща за два милиона,-достъпна и удбна за всеки българин...И ще праща само по 30-40 лв.сметки....Бравос!!!!
Къща тип дърво = дебели сметки и "икономии" до дупка всеки ден ли беше.
Но така се прави - малко соларки на двора, водно подово се прекарва под пода и резервоар с 400 литра вода, който не пада под 45 градуса. Стига да си окъпеш и да си миеш чиниите.
Те така ... ( за Пешо консултациите са на фактура ) - хихи
Той и без това не може да си я направи сам, щото се ебава с инженер-корабостроене-то в БГ.
П.П. Та, по темата си. Никой не иска сметките на Путкин и кликата му в БГ кат' Офчарката от по 120 кинта за ток, 150 за парно и 250 за газ/месец. И насреща 200 кинта пенция или 500 кинта заплата в БГ.
Затова у лево!Last edited by marandi; 27.08.2014, 03:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи с 2 метра на 1 метър панел толкова. И без батерия.
И да нищо не разбира - човек който е изостанал с десетилетие в мисленето си и чието мнение ако се превърне във факт ще доведе до енергийна криза и масови фалити само след 10-15 години определено нищо не разбира. още повече когато държи за мнението му да плащаме по няколко десетки милиарда за нови "нужни" мощности.
Измислил го е ей тоя пичага:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...D_%D0%9E%D0%BC
Виж го кога е живял и "творил"...Вече не се изучава в университетите и техническите училища,щото е изостанал с има няма век и половина...
Мога да ти изредя още куп задръстеняци, като него,измислили все някакви такива простотии,дето също не ги изучават,щото безкрайно са изостанали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНищо не разбираш от тоци, бате Пешо,нищоооо..Ей,Равновесието,как ти обясни за хижите с панелите...И навързани за панелите...., това перални,бойлери,хладилници,а бе всичко....А бе да не бяха само някякви си мъждукащи светодиоди,дето я изкарат до полунощ,я не?!..Ама това е щото консумацията им и по-голяма от на пералните,пералните продължават да си бачкат....А покрай двумилионната къща на Маранди се сетих за оня виц дето един с голфче,спрял до един с Майбах и го попитал..-А бе момче ,бива ли я тая кола?-Бива я бе чиче,що питаш?!..Ми,не съм виждал много хора да ги карат такива коли..?!?!Та те ,така.................Къща за два милиона,-достъпна и удбна за всеки българин...И ще праща само по 30-40 лв.сметки....Бравос!!!!
И да нищо не разбира - човек който е изостанал с десетилетие в мисленето си и чието мнение ако се превърне във факт ще доведе до енергийна криза и масови фалити само след 10-15 години определено нищо не разбира. още повече когато държи за мнението му да плащаме по няколко десетки милиарда за нови "нужни" мощности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента в който някой почне да употребява думи които знае, че аз няма как да разбирам и веднага ми светва лампичката - лъже като разпран.
А Р ОВЧ защо още не е вкаран доживот не ми е ясно. Ей го Мадоф му дадоха май няколко последователни присъди, Р. Овч ни е завлякал с не по-малко пък още се разхожда свободно.
Основен прийом на шарлатаните е първо да те изкарат "фрост", за да могат да те оберат после в стил бай ти Пешко.
-------------------------------------------------------------
Сега след изборите ще се почне вълната на панделата и модата на раираните пижами. Ей, тук съм ви давал прогнозата, още сте по средата. Когато се случи цялата - тогава БГ Империя ще навлезе в поредния си възход. Ще се ориентираш къде сте, че не обичам да пиша сложно.
21.06.2013 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ ти седиш вътре и фотосинтезираш.Черпиш енергия от слънцето и земята.Като се наложи да отидеш до Горна Оряховица летиш или чакаш комшията да впрегне каруцата.Ток трябва и по фирмите не само по къшите Марандитко.А кой е най прост уфорума е ясно отдавна.Ми ток ще внасяме бензин ще внасяме срещу какво бе готин срещу дупе ли какво ще изнасяме?Леле колко просто било седим си дома и внасяме каквото ни требе.И колко българи живеят в пасивни къщи.Марандитко спри холивудските бичкии изгладиха ти мозъка.А за цените ще псуваш политиците те ги определят.В Гърция изобщо не знаеш какви са цените.Ти си тотално сбъркан и не ти е ясно какво е това загуби какво е да се купува на 400 и какво е на 0.4 киловолта.Ма си и прост вместо да питаш за да научиш се държиш нагло.Какво произвеждаш лично ти освен две кила лайна днес щял да внася ша внесеш на баба си розовите гащи..Ама това е щото консумацията им и по-голяма от на пералните,пералните продължават да си бачкат....А покрай двумилионната къща на Маранди се сетих за оня виц дето един с голфче,спрял до един с Майбах и го попитал..-А бе момче ,бива ли я тая кола?-Бива я бе чиче,що питаш?!..Ми,не съм виждал много хора да ги карат такива коли..?!?!Та те ,така.................Къща за два милиона,-достъпна и удбна за всеки българин...И ще праща само по 30-40 лв.сметки....Бравос!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ да ти дрънкат лафчета в стил Р.Офчаря колко сложно нещо е "енергетикатата"
Демек, вие сте фрости - аз само ще ви обирам.
А Р ОВЧ защо още не е вкаран доживот не ми е ясно. Ей го Мадоф му дадоха май няколко последователни присъди, Р. Овч ни е завлякал с не по-малко пък още се разхожда свободно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАбсолютно - цялата работа е защото крадат като невиждали. Пък как ще крадеш от хиляди малки централи и десетки хиляди собствени домове превърнати в централи. Друго си е един хубав АЕЦ така да се краде на едро
Демек, вие сте фрости - аз само ще ви обирам.
Джуджето защо продава газ на населението си на 100$, колкото е в УСА?
А, за износ я къпи по 3-4-5?
Тук родните ахмаци правят обратното - бой по населението, па навън се навеждат за без пари. Че и наглеят - вие нищо не разбирате?
Така ли? Ами, ето 450 кв.м. светло/топло целогодишно и топла вода нон-стоп. Само срещу 30 кинта/месец.Last edited by marandi; 27.08.2014, 01:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ Австрия отдавна им дават да се топлят от термалните извори, ако има под тях.
Тук си спретнали една Путинска енергийна мафия и се пробват да ни правят на балъци.
Умря Марко, умря ....
Затова са тия нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://www.mi.government.bg/files/us..._syvet/res.pdf
16% са само вятърни и соларни - всъщност дори и те го надминават
Тук си спретнали една Путинска енергийна мафия и се пробват да ни правят на балъци.
Умря Марко, умря ....
Затова са тия нерви.
Аз го питам защо НЕК изнася ел.енергия наполовина цена към съседните държави и не трябва ли да е обратното по техния идол Джуджо.
Все едно той да надуе цената на газта за рушнаците на 1000$, понеже изнася на 400$.
И тия мълчат кат' гъз?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛЪЖЕШ!!
Това не е вярно. И 15 процента няма. Просто ЛЪЖЕШ най-безсрамно.
16% са само вятърни и соларни - всъщност дори и те го надминават
На 5 страница - да те улесня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКаква част в момента от тока се прави ВЕИ - в ЕС - над 30%.
Това не е вярно. И 15 процента няма. Просто ЛЪЖЕШ най-безсрамно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоБоже мили моля те нямам нерви да чета тия простотии.Такива хора управляват държавата ужас ужас.Хем некомпетентни хем нагли.Света се управлява от физични и духовни закони и незнанието им не отменя деиствието.Равновестни моля те покрии се някъде нивото ти е никакво ти дори не си на нулата.....Целия нормален свят мисли като мен - само група български и съветски учени още мислят в мащаби на АЕЦ и гигантски ТЕЦ ове. Че то дори и Китай се движи бързо към ВЕИ та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди стига лъга лъжата е грях.Досега никой не се е махнал от гадното енерго чакам чакам и никой не се маха
Коментар
Коментар