IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Интересува я, срещу нея да стои сигурен и предвидим партньор (това, собствено, го твърдиш и ти, когато казваш - да не я лъжат)... а Путин можеше да бъде такъв, но не пожела...
    Кажи ми кога Путин е спрял газта за Европа заради конфликт с нея.Не съм и чул някоя европейска държава да не си е платила сметката.Тия цървули украинците бъркат проблема и не искат да си плащт.Ако беше Меркел,сигурно вече два пъти да е врътнала крана.А им дадоха заем точно за това,да си платят.Ако си бяха платили и Путин нарочно спре газта,това вече щеше да е лошо....шантаж,.....В случая той просто си поиска парите.Ти например ,кандид,ако зависеше от теб,нямаше ли да им врътнеш крана.Сигурен съм,че всеки би го направил....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Едва лиЕвропа я интересува кой е във феодализъм,кой в капитализъм.Интересува я да си купи качествени ресурси на добри цени,без да я лъжат,за което си плаща.Интересува я да продава високотехнологичните си продукти на добри цени,да и се плаща ,да не я лъжат.Едва ли някой в германия се интересува за алкохолизма в Русия.Важното му е да работи,да му плащат,да живее добре,да му е топло зимата.Това ако не е симбиоза,здраве му кажи.И ако не се намесват УСА ,няма да има конфликти....
      Интересува я, срещу нея да стои сигурен и предвидим партньор (това, собствено, го твърдиш и ти, когато казваш - да не я лъжат)... а Путин можеше да бъде такъв, но не пожела...

Коментар

Мда, а блядките с удоволствие ще сменят Мерсьедесите и Бумерите с Киа, Деу и Грейт Уол...

Има доста добри японски коли,аз лично съм твърдо за японския автомобил пред европейския.Лично аз карам японски

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Абе аз пък си мислА, че е трудно за Европа да бъде в "симбиоза" с феодална, тоталитарна сатрапия. Не свършват добре такива симбиози.
          Едва лиЕвропа я интересува кой е във феодализъм,кой в капитализъм.Интересува я да си купи качествени ресурси на добри цени,без да я лъжат,за което си плаща.Интересува я да продава високотехнологичните си продукти на добри цени,да и се плаща ,да не я лъжат.Едва ли някой в германия се интересува за алкохолизма в Русия.Важното му е да работи,да му плащат,да живее добре,да му е топло зимата.Това ако не е симбиоза,здраве му кажи.И ако не се намесват УСА ,няма да има конфликти....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Само европейските глупаци могат да си въобразяват, че с икономически санкции ще принудят Русия да им играе по свирките. Ако Русия си затвори пазара, или ако го утежни за европейските автомобили, то корейци, японци и китайци естествено ще се облажат. А французи и германци ще трябва да затварят автомобилни заводи и да обясняват на безработния си електорат защо американските интереси са им по-мили от националните. След което и Оланд и Меркел ша ядат бахура.
            Ама американците ги бОли фара за Европа.
            Русия са една плюнка за европейския пазар(под 10%). Европейския пазар е в Китай и Индия и САЩ. Освен това, за да налагат санкции, имат и договорки и тези ходове на Путкин са предвидени.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Само европейските глупаци могат да си въобразяват, че с икономически санкции ще принудят Русия да им играе по свирките. Ако Русия си затвори пазара, или ако го утежни за европейските автомобили, то корейци, японци и китайци естествено ще се облажат. А французи и германци ще трябва да затварят автомобилни заводи и да обясняват на безработния си електорат защо американските интереси са им по-мили от националните. След което и Оланд и Меркел ша ядат бахура.
              Мда, а блядките с удоволствие ще сменят Мерсьедесите и Бумерите с Киа, Деу и Грейт Уол...

Коментар

Няма да се стигне до там.....Европа ще плаща двойно ако трябва.Историята показва,че Путин е твърд и два пъти е спирал крана,докато Европа никога не е спирала сама да купува.СП няма да се спира.В момента Путин прави разкол в ЕС.Южните държави са за ЮП ,понятно защо.От друга страна Русия печели поне 3-4 пъти повече от нефт,а нефта ще се качва.Ако пък в ИРАК ИДИЛ превземат Багдад.....Европа ще фалира.А това какво ще внасят руснаците....Повечето неща ,които са високотехнологични могат да се купят като еквиваленти от Япония и Корея....пари само да имаш.Някъде четох,че в Русия се замисляло да се вдигнат драстично митата на европейските коли,а да се махнат за тези от Япония.Разглеждало се като вариант
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За мен грешката на Европа е ,че прекалено много се съобразява със САЩ.Русия и Европа никога нямаше да влязат в конфронтация,ако не бяха САЩ.Дорищяха да стават по-силни.Двете страни са в симбиоза .САЩ просто се страхуват от това.Така си мисля.
                  Абе аз пък си мислА, че е трудно за Европа да бъде в "симбиоза" с феодална, тоталитарна сатрапия. Не свършват добре такива симбиози.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    И като пищиш в инвестора, ще закрепиш газовата криза, така ли?

По-добро от климатика нема! Не ми пука за това дали Путин (по-скоро руснаците) ще умре от глад! А да се топлиш на ТЕЦ си е живо прахосничество на пари. По 300-500 лева сметки в студения сезон, не мерси. С климатиците не прескачам 100 лева, благодарение на правилно подбрани и реализирани изолации и дограми. Като ми спрат тока, отивам на вилата, не ви ща газта.
                    Няма такова нещо,такива сметки.Сключваш директен договор с топлофикация,купувате си хубава абонатна,и директно си плащаш на тях.Топлата вода наистина е много скъпа и там е на бойлер.Трябва само да се разбирате в сградата,защото ако един не даде пари,другите трябва да платят обшата сметка.Естествено изолация и хубави дограми са необходими

Коментар

• Ке мааме Ореховки

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Ти кажи какво ще правите това american whore зимъска щото си мисля че ще има sucking Putin's di.....
                      Рецепта за отслабване
                      Рецепта за Ореховка с орехови ядки. Да са ВИ СЛАДКИ

1. за една година набутахме България с 11 милиарда нови заеми.
                      2. Раздадохме на наши фирми държавни поръчки ЗА МИЛИАРДИ без конкурс ама следващите ще ги плащат.
                      3. свалихме рейтинга и сега простите Българя да плащат ежегодно едни 150 милиона евра повече лихви
                      4.Продадохме на руснаците за шепа копейки националните интереси и членството ни в ЕС.
                      5. Изградихме крепостна стена на парламента. Оградихме го от всякъде и премахнахме страха.
                      6. Пак си крадем от горските и общински фондове земя за курортни селища.
                      7. Направихме митниците разграден двор и сега червените ни фирми крадат по 1 милиард данъци годишно. Бизнеса се съживи.
                      8. за 2013 намалихме приходите в закона за Бюджета с 1 милиард лева.
                      9. Вдигнахме заплатите на полицията, за да бият още по жестоко изгладнелия окраден от червендалестите бизнесмени народ.
                      10. Премахнахме единната сметка и сега над 400 000 фирми плащат на банките допълнителни такси за още минимум 3 платежни нареждания около 1 200 000 лева месечно. Грижа за Банките за сметка на фирмите.
                      11. Премахнахме възможността за корекции на грешки по електронен път при подаване на декларация 1 в НАП и сега безсмислен труд кипи. Разтакаване по 8 пъти от служба в служба и загуба на 1 работен ден за експертната глупост Орешарска.
                      Attached Files

Коментар

Ами, какво да кажа, прав си... но именно поради тази причина (склонноста на Путлер да използва газовата война като средство на международната политика, както и наистина успешния засега ход от негова страна с ИДИЛ) ще мотивира Европа да направи така че да не бъде повече изнудвана...
                        За мен грешката на Европа е ,че прекалено много се съобразява със САЩ.Русия и Европа никога нямаше да влязат в конфронтация,ако не бяха САЩ.Дорищяха да стават по-силни.Двете страни са в симбиоза .САЩ просто се страхуват от това.Така си мисля.

Коментар

Ти си стой на студено.Аз съм на парно,много ми е добре ,плащам си.Хич нямам намерение да се правя на герой.Затова и искам да има винаги газ и ТЕЦа да работи.И какъв е путин,"и дали си бие негрите" хич не ме интересува.Гледам си собствения си интерес
                          И като пищиш в инвестора, ще закрепиш газовата криза, така ли?

По-добро от климатика нема! Не ми пука за това дали Путин (по-скоро руснаците) ще умре от глад! А да се топлиш на ТЕЦ си е живо прахосничество на пари. По 300-500 лева сметки в студения сезон, не мерси. С климатиците не прескачам 100 лева, благодарение на правилно подбрани и реализирани изолации и дограми. Като ми спрат тока, отивам на вилата, не ви ща газта.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Да в София е направено така че да е зависима от Топлофикация, разпределителната мрежа не случайно е слаба. Топлофикацията върви пък с руски газ..добре измислено. Ще стоят на студено тогава, ще се каляват и ще спестят много от тези 7 милиарда евро които Русия трябва да получи от нас.Има и по страшно - държавата да фалира и масово хората да не могат да си платят за отопление дори с дърва.Бих казал че избор нямаме, по добре на студено и тогава ще се търси начин да се премахне тази зависимост.
                            На Путин и да му платиш и да не му платиш някрая пак на студено ще стоиш ! Ако му платиш ще те фалира и в един момент няма да можеш да платиш и пак ще си спереш газта.
                            Ти си стой на студено.Аз съм на парно,много ми е добре ,плащам си.Хич нямам намерение да се правя на герой.Затова и искам да има винаги газ и ТЕЦа да работи.И какъв е путин,"и дали си бие негрите" хич не ме интересува.Гледам си собствения си интерес

Коментар

Няма да се стигне до там.....Европа ще плаща двойно ако трябва.Историята показва,че Путин е твърд и два пъти е спирал крана,докато Европа никога не е спирала сама да купува.СП няма да се спира.В момента Путин прави разкол в ЕС.Южните държави са за ЮП ,понятно защо.От друга страна Русия печели поне 3-4 пъти повече от нефт,а нефта ще се качва.Ако пък в ИРАК ИДИЛ превземат Багдад.....Европа ще фалира.А това какво ще внасят руснаците....Повечето неща ,които са високотехнологични могат да се купят като еквиваленти от Япония и Корея....пари само да имаш.Някъде четох,че в Русия се замисляло да се вдигнат драстично митата на европейските коли,а да се махнат за тези от Япония.Разглеждало се като вариант
                              Ами, какво да кажа, прав си... но именно поради тази причина (склонноста на Путлер да използва газовата война като средство на международната политика, както и наистина успешния засега ход от негова страна с ИДИЛ) ще мотивира Европа да направи така че да не бъде повече изнудвана...

Коментар

Тях не ги мисли, в последното десетилетие много захлебиха, така че могат да си избират от кой да купуват коли и техника...

Коментар

Working...
                                X