Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕдва лиЕвропа я интересува кой е във феодализъм,кой в капитализъм.Интересува я да си купи качествени ресурси на добри цени,без да я лъжат,за което си плаща.Интересува я да продава високотехнологичните си продукти на добри цени,да и се плаща ,да не я лъжат.Едва ли някой в германия се интересува за алкохолизма в Русия.Важното му е да работи,да му плащат,да живее добре,да му е топло зимата.Това ако не е симбиоза,здраве му кажи.И ако не се намесват УСА ,няма да има конфликти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМда, а блядките с удоволствие ще сменят Мерсьедесите и Бумерите с Киа, Деу и Грейт Уол...
Има доста добри японски коли,аз лично съм твърдо за японския автомобил пред европейския.Лично аз карам японски
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАбе аз пък си мислА, че е трудно за Европа да бъде в "симбиоза" с феодална, тоталитарна сатрапия. Не свършват добре такива симбиози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСамо европейските глупаци могат да си въобразяват, че с икономически санкции ще принудят Русия да им играе по свирките. Ако Русия си затвори пазара, или ако го утежни за европейските автомобили, то корейци, японци и китайци естествено ще се облажат. А французи и германци ще трябва да затварят автомобилни заводи и да обясняват на безработния си електорат защо американските интереси са им по-мили от националните. След което и Оланд и Меркел ша ядат бахура.
Ама американците ги бОли фара за Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСамо европейските глупаци могат да си въобразяват, че с икономически санкции ще принудят Русия да им играе по свирките. Ако Русия си затвори пазара, или ако го утежни за европейските автомобили, то корейци, японци и китайци естествено ще се облажат. А французи и германци ще трябва да затварят автомобилни заводи и да обясняват на безработния си електорат защо американските интереси са им по-мили от националните. След което и Оланд и Меркел ша ядат бахура.
Ама американците ги бОли фара за Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНяма да се стигне до там.....Европа ще плаща двойно ако трябва.Историята показва,че Путин е твърд и два пъти е спирал крана,докато Европа никога не е спирала сама да купува.СП няма да се спира.В момента Путин прави разкол в ЕС.Южните държави са за ЮП ,понятно защо.От друга страна Русия печели поне 3-4 пъти повече от нефт,а нефта ще се качва.Ако пък в ИРАК ИДИЛ превземат Багдад.....Европа ще фалира.А това какво ще внасят руснаците....Повечето неща ,които са високотехнологични могат да се купят като еквиваленти от Япония и Корея....пари само да имаш
.Някъде четох,че в Русия се замисляло да се вдигнат драстично митата на европейските коли,а да се махнат за тези от Япония.Разглеждало се като вариант
Ама американците ги бОли фара за Европа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗа мен грешката на Европа е ,че прекалено много се съобразява със САЩ.Русия и Европа никога нямаше да влязат в конфронтация,ако не бяха САЩ.Дорищяха да стават по-силни.Двете страни са в симбиоза .САЩ просто се страхуват от това.Така си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеИ като пищиш в инвестора, ще закрепиш газовата криза, така ли?
По-добро от климатика нема! Не ми пука за това дали Путин (по-скоро руснаците) ще умре от глад! А да се топлиш на ТЕЦ си е живо прахосничество на пари. По 300-500 лева сметки в студения сезон, не мерси. С климатиците не прескачам 100 лева, благодарение на правилно подбрани и реализирани изолации и дограми. Като ми спрат тока, отивам на вилата, не ви ща газта.
Коментар
-
Ке мааме Ореховки
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи кажи какво ще правите това american whore зимъска щото си мисля че ще има sucking Putin's di.....
Рецепта за Ореховка с орехови ядки. Да са ВИ СЛАДКИ
1. за една година набутахме България с 11 милиарда нови заеми.
2. Раздадохме на наши фирми държавни поръчки ЗА МИЛИАРДИ без конкурс ама следващите ще ги плащат.
3. свалихме рейтинга и сега простите Българя да плащат ежегодно едни 150 милиона евра повече лихви
4.Продадохме на руснаците за шепа копейки националните интереси и членството ни в ЕС.
5. Изградихме крепостна стена на парламента. Оградихме го от всякъде и премахнахме страха.
6. Пак си крадем от горските и общински фондове земя за курортни селища.
7. Направихме митниците разграден двор и сега червените ни фирми крадат по 1 милиард данъци годишно. Бизнеса се съживи.
8. за 2013 намалихме приходите в закона за Бюджета с 1 милиард лева.
9. Вдигнахме заплатите на полицията, за да бият още по жестоко изгладнелия окраден от червендалестите бизнесмени народ.
10. Премахнахме единната сметка и сега над 400 000 фирми плащат на банките допълнителни такси за още минимум 3 платежни нареждания около 1 200 000 лева месечно. Грижа за Банките за сметка на фирмите.
11. Премахнахме възможността за корекции на грешки по електронен път при подаване на декларация 1 в НАП и сега безсмислен труд кипи. Разтакаване по 8 пъти от служба в служба и загуба на 1 работен ден за експертната глупост Орешарска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми, какво да кажа, прав си... но именно поради тази причина (склонноста на Путлер да използва газовата война като средство на международната политика, както и наистина успешния засега ход от негова страна с ИДИЛ) ще мотивира Европа да направи така че да не бъде повече изнудвана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТи си стой на студено.Аз съм на парно,много ми е добре ,плащам си.Хич нямам намерение да се правя на герой.Затова и искам да има винаги газ и ТЕЦа да работи.И какъв е путин,"и дали си бие негрите" хич не ме интересува.Гледам си собствения си интерес
По-добро от климатика нема! Не ми пука за това дали Путин (по-скоро руснаците) ще умре от глад! А да се топлиш на ТЕЦ си е живо прахосничество на пари. По 300-500 лева сметки в студения сезон, не мерси. С климатиците не прескачам 100 лева, благодарение на правилно подбрани и реализирани изолации и дограми. Като ми спрат тока, отивам на вилата, не ви ща газта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа в София е направено така че да е зависима от Топлофикация, разпределителната мрежа не случайно е слаба. Топлофикацията върви пък с руски газ..добре измислено. Ще стоят на студено тогава, ще се каляват и ще спестят много от тези 7 милиарда евро които Русия трябва да получи от нас.Има и по страшно - държавата да фалира и масово хората да не могат да си платят за отопление дори с дърва.Бих казал че избор нямаме, по добре на студено и тогава ще се търси начин да се премахне тази зависимост.
На Путин и да му платиш и да не му платиш някрая пак на студено ще стоиш ! Ако му платиш ще те фалира и в един момент няма да можеш да платиш и пак ще си спереш газта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНяма да се стигне до там.....Европа ще плаща двойно ако трябва.Историята показва,че Путин е твърд и два пъти е спирал крана,докато Европа никога не е спирала сама да купува.СП няма да се спира.В момента Путин прави разкол в ЕС.Южните държави са за ЮП ,понятно защо.От друга страна Русия печели поне 3-4 пъти повече от нефт,а нефта ще се качва.Ако пък в ИРАК ИДИЛ превземат Багдад.....Европа ще фалира.А това какво ще внасят руснаците....Повечето неща ,които са високотехнологични могат да се купят като еквиваленти от Япония и Корея....пари само да имаш
.Някъде четох,че в Русия се замисляло да се вдигнат драстично митата на европейските коли,а да се махнат за тези от Япония.Разглеждало се като вариант
Коментар
-
Тях не ги мисли, в последното десетилетие много захлебиха, така че могат да си избират от кой да купуват коли и техника...
Коментар
Коментар