If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема не е ти какво мислиш , а че тия за които говориш не мислят че са Българи.........дай боже почти всички в Европата и Русията да викнат в един глас Българи сме по произход...... а дано ама надали ..........
Всички ви знаят вече - до Щатите ( ти мислиш, че са тъпи и не се въртят пълни био-химия на кръвта ли? - демек генетика в медицина?
П.П. Аз не бих заложил на тази карта с фукането
- няма да си правите идоли да им се кланяте:
- няма да допускате някой да ви се качва по главите.
Проблема не е ти какво мислиш , а че тия за които говориш не мислят че са Българи.........дай боже почти всички в Европата и Русията да викнат в един глас Българи сме по произход...... а дано ама надали ..........
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Историята е минало, за съжаление живеем в сегашната реалност и е хубаво като говорим да говорим за реалистични неща.
Нито някои ще ни попита по въпроса , нито имаме силата да кажем нещо с ултимативен тон което да има тежест без да ни питат.
За съжаление реалността е такава.....
При купешка власт е нормално да ми редиш тия.
Пазарно, ако говорим - БГ стори ви е най-стара в Юръп - даже и на хартия от другите.
---------------------------------
След 2020 Маркуфф ... след 2020 - тогава ще ви се появят първите меринджей и лидери.
Засега сте пълен та*ак да ти кажа под секрет
------------------------------------
По история, която учите в момента са ви разделили на "българи" и "прото-българи".
Няма такова нещо май френд - ще се освестите казах кога. ( демек според "историята" ви дето я учите е нямало българи, а те били "прото"?
Между другото вече сте във възход - но ще го видите малко по-късно.
Тук говорим за История, Маркуфф ....
------------------------
Ако някой извади по-дълга история от БГ в Юръп - да ми се обади.
Историята е минало, за съжаление живеем в сегашната реалност и е хубаво като говорим да говорим за реалистични неща.
Нито някои ще ни попита по въпроса , нито имаме силата да кажем нещо с ултимативен тон което да има тежест без да ни питат.
За съжаление реалността е такава.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Велико Търново е прекрасен град и аз много го харесвам.
Но очевидно има големи пропуски в здравната профилактика и лечението на психичните болести. Не случайно Бойко назначи онази кукундела от Търново за здравен министър. Онази, дето я намери на кръстовището, Ана-Мария Борисова
Така е, Шапка - не разбирам политическата ти препратка, но в момента ще се опитам да спра това:
В районе границы с Украиной начали патрулирование вертолеты Ми-28. В связи с ростом напряженности на участке Украино-Российской границе вдоль Луганской и Донецкой области были усилены меры охраны. К патрулированию привлекают ударные вертолеты, в частности и самые современные Ми-28. "
Ако не ни приемат ултиматума, ще ги заплашим че храбрите ни теляци няма да търкат гърбовете на латиносите и негрите в армията на МАТО
Велико Търново е прекрасен град и аз много го харесвам.
Но очевидно има големи пропуски в здравната профилактика и лечението на психичните болести. Не случайно Бойко назначи онази кукундела от Търново за здравен министър. Онази, дето я намери на кръстовището, Ана-Мария Борисова
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Русия обявява Игор Коломойски и Арсен Аваков за международно издирване?
21 Юни 2014 | 07:40 | Агенция "Фокус"
Москва. Следствената комисия на Русия внесе постановление за привличане на губернатора на Днепропетровската област Игор Коломойски и вътрешния министър на Украйна Арсен Аваков под отговорност за употреба на забранени методи и средства за водене на война в източната част на Украйна. Това предаде РИА Новости, позовавайки се на представителя на комисията Владимир Маркин.
Въпрос на време е двамата юнаци, неизвестно как да се явят пред прокурор Наташа !
Коментар