IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Ама това е женска бе!
    Е ти сега ли го разбра?!... Още като и видиш аватарчето на миранда и е ясна отвсякъде, какво и липсва!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Маранди благодаря.Така ме разсмя че не мога да се спра.Тия работи дет ги разправяш требе тука у България да ги наговорим на Путин и Юръп щото по другите държави Бърза помощ си работи здравеопазването също.

Коментар

Ама това е женска бе!
        Путкин ли е женско?

Нали това пея цял ден - да го озаптите.

П.П. Няма да стане сега след 2022

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Как да ти кажа, че не понасям подобен стил?

П.П. Мухльо, тръгнал да ме учи - па е на 300 години?

А, той ми се "кара" в статията си - държи ми тон - моля ти се? ( матрьошката ).

Сега разбра ли ме?
          Ама това е женска бе!

Коментар

Е то много има с надут стил. За стаията може да кажеш че е пропаганда.
            Бих искал само фактите да коментираш. Според мен са верни.
            Как да ти кажа, че не понасям подобен стил?

П.П. Мухльо, тръгнал да ме учи - па е на 300 години?

А, той ми се "кара" в статията си - държи ми тон - моля ти се? ( матрьошката ).

Сега разбра ли ме?

Коментар

• Пуснах ти линк за сравнение - около 7 века просъществувал.

Население 1 милион за него време и площ днешен Ню Йорк.

Кое не разбра?
              ------------------------------------------

Че гътнали кофата - мога да ти кажа и защо - понеже ингилизите вкарват една смехория като версия.

Русия ( отцепници от БГ империя ) са още само на 300 години?

Кое ти е сложно да разбереш?
              -------------------------------------------

След няколко години ще започнете да ги пазите - щото са пълни шматки и не знаят къде са още.

Коментар

Прехвърлих я по диагонал - демек прочетено е.

Аз чета много бързо
                ---------------------------------------

Пак казвам - не може матрьошка да ми се кара къде как било по планините?

Тоя, ако метна на живо - не само на теория, а и на практика и ще умалее да пада.

Ти не виждаш ли надутуя стил?!!!!

Все едно чета паун?
                Е то много има с надут стил. За стаията може да кажеш че е пропаганда.
                Бих искал само фактите да коментираш. Според мен са верни.

Коментар

Да я беше прочел, накратко част от историята и на други държави.
                  Прехвърлих я по диагонал - демек прочетено е.

Аз чета много бързо

Пак казвам - не може матрьошка да ми се кара къде как било по планините?

Тоя, ако метна на живо - не само на теория, а и на практика и ще умалее да пада.

Ти не виждаш ли надутуя стил?!!!!

Все едно чета паун?

Коментар

Няма 5-та колония - имаш едни шматки, които се лепят към всичко по-голямо.
                    ---------------------------

Статията е отвратителна и я спрях още в началото - докато видя този назидателен тон и не знам какво ми става.

Много обичам някой да ми се кара и се чудя с лявата ръка ли да му пусна един или с дясната?
                    ----------------------------------

Понеже си падате по мания за "величие" - цивилизация, която изчезва наскоро.

Ангкор

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BA%D0%BE%D1%80

Това е население близо милион за него време и на площ днешен Ню Йорк.

Идеята ми е друга - наближава времето, когата БГ империя трябва да удари по масата между - Украйна - Русия - НАТО - ЕС и САЩ.

Колкото повече отлагате - толкова - по-зле.
                    Да я беше прочел, накратко част от историята и на други държави.

Коментар

Ок,
                      Но засега има други приоритети - да се отървем от вредното влияние на петата колона
                      В тази връзка, ето една статия от новая газета, която е не само увлекателно написана, но с отлични исторически примери показва верния и грешния начин на развитие.
                      Всеки може сам да си направи изводи.

http://www.novayagazeta.ru/columns/64078.html
                      Няма 5-та колония - имаш едни шматки, които се лепят към всичко по-голямо.
                      ---------------------------

Статията е отвратителна и я спрях още в началото - докато видя този назидателен тон и не знам какво ми става.

Много обичам някой да ми се кара и се чудя с лявата ръка ли да му пусна един или с дясната?

Понеже си падате по мания за "величие" - цивилизация, която изчезва наскоро.

Ангкор

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BA%D0%BE%D1%80

Това е население близо милион за него време и на площ днешен Ню Йорк.

Идеята ми е друга - наближава времето, когата БГ империя трябва да удари по масата между - Украйна - Русия - НАТО - ЕС и САЩ.

Колкото повече отлагате - толкова - по-зле.

Коментар

Факи,

БГ империя ще се намеси чак в 2022 до 2027 - до тогава ще караме на малоумници като Драги, Обомго и Кристилина.

П.П. В момента трябва да спрете Ирак и Сирия + Путьо - просто да си гледат в чинията, а не го правите.
                        Ок,
                        Но засега има други приоритети - да се отървем от вредното влияние на петата колона
                        В тази връзка, ето една статия от новая газета, която е не само увлекателно написана, но с отлични исторически примери показва верния и грешния начин на развитие.
                        Всеки може сам да си направи изводи.

http://www.novayagazeta.ru/columns/64078.html

Коментар

Факи,

БГ империя ще се намеси чак в 2022 до 2027 - до тогава ще караме на малоумници като Драги, Обомго и Кристилина.

П.П. В момента трябва да спрете Ирак и Сирия + Путьо - просто да си гледат в чинията, а не го правите.

Коментар

• Максов,

ето ти:

Sisters Tolmachevy Katyusha, Катюша Den pobedy 2007

https://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM
                            -----------------------------------------------------------

Ако имаш 10 годишни дъщери ги обучавай така - да се "борят", ама срещу кого ще се борят и те не знаят.

Важното е да отглеждаме откачалки още от 10 годишни като товарищ Путьо.
                            -------------------------------------------------------------

За подобно нещо в цял свят ще хвърчат оставки и ще се лежи в пандиз.

Детска песен да пее за война и да обличат като за война?

Коментар

• Макс, ето още:

http://www.youtube.com/watch?v=AHh6N0dMKtU

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Малко за Русия и нейните обикновени герои!

Видеоклип к классному часу "Герои России"
                                https://www.youtube.com/watch?featur...&v=wd78CTf056E
                                300 години спрямо днес - можеш ли да ми пуснеш нещо за Русия? ( тяхно ).

П.П. Що не се направите от Зимбабве и да се приключва?

Голяма грижа, голямо чудо - ей, Судан и те в момента са във война и мрат всеки ден.

Иди да им броиш труповете там да'е .... ( от години е )

Коментар

Working...
                                X