IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Да питам защо готвача говори винаги вие българите, той мингиянин ли е??
    Нали живее в лясковец и гаджето му е атанаска, що така плямпа
    Щот у Лясковец са от мургавата раса бе, има само един Българин и му викат бай Иван циганина.......а не маланди
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
      Ах че смешно - СССР се разпадна а НАТО се сдоби с нови членове. И как по-точно Русь е по-силна оттогава а НАТО-по-слабо?
      Ей-ся Турция ша гушне Русия - барабар с американските бази и Ф16 в тях хахахаха

Путиш ще стигне до ЮАР. Ясно защо и как.
      РАботих в американска база в германия, да ти кажа имат страх от руснаците, каквото и да значи, мислят ги за откачалки. Имаше българи и руснаци там така че съм ги разбрал много добре
      Обясни ми ние като сме членове на нато с какво допринасяме за усилването му. Мисля че в момента армията ни е 25000. Много от руските системи не работят, а хамериканските са 3-5 употреба. Искаме нато нас да пази, а не обратното. Та обясни с какво допринасяме за нато

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        НАТО само по себе си е доста в по слабо от преди двадесетина години,както и Русия е доста по силна от тогава.Да не говорим,че НАТО като цяло е САЩ.Без Щатите едва ли има и наполовина потенциала.Да не говорим,че в последно време Турция е в обтегнати отношения със САЩ и в директен раззрив с ЕС.Турция освен,че е втората сила в НАТО е ис важно стртегическо положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....
        Без да коментирам частта за НАТО, ще кажа че пишете без да мислите. Сигурно заради бройката...
        Какво интересно ще стане за ЕС като мине ЮП през Турция?
        Все пак този газопровод трябва да докарва газ в ЕС, или има промяна в плановете да се кара към Иран?
        А ако няма промяна в плановете, като как ще достигне ЕС през Турция?
        Я развинтете фантазиите да видим новото трасе...

Коментар

Руснаците са подозрително спокойни по отношение на южен поток. ББ иска да го строи, преди месец излезе статия че може да мине през турция. Ако мине през турция, ясно какво ще загубим, но ми е интересно какво ще приказват кандид, маранди. флашката и другите умници
          Най вероятно пак руснаците ще бъдат виновни че са прекарали ЮП през турция, а за нас ще остане един гол.........

Абе той може и през Луната да мине (ако разрешат макетата), ама нали крайните потребители трябва да са в ЕС! Или ти мислиш, че за Гърция, Италия или Австрия няма да важат правилата?
          Това да не ти е евразиския союз.

Коментар

факти
            несъм ги измислил аз
            ФАКТИ
            Факти. От такъв сайт. Смях на буци

Коментар

Руснаците са подозрително спокойни по отношение на южен поток. ББ иска да го строи, преди месец излезе статия че може да мине през турция. Ако мине през турция, ясно какво ще загубим, но ми е интересно какво ще приказват кандид, маранди. флашката и другите умници
              Най вероятно пак руснаците ще бъдат виновни че са прекарали ЮП през турция, а за нас ще остане един гол.........
              Руснаците гледат да оцеляват, не им е до ЮП

Коментар

Оттук натам ми стана ясно че не можеш да мислиш - а само да зобаш глупости
                факти
                несъм ги измислил аз
                ФАКТИ

Коментар

НАТО само по себе си е доста в по слабо от преди положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....

Коментар

НАТО само по себе си е доста в по слабо от преди двадесетина години,както и Русия е доста по силна от тогава.Да не говорим,че НАТО като цяло е САЩ.Без Щатите едва ли има и наполовина потенциала.Да не говорим,че в последно време Турция е в обтегнати отношения със САЩ и в директен раззрив с ЕС.Турция освен,че е втората сила в НАТО е ис важно стртегическо положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....
                    Ах че смешно - СССР се разпадна а НАТО се сдоби с нови членове. И как по-точно Русь е по-силна оттогава а НАТО-по-слабо?
                    Ей-ся Турция ша гушне Русия - барабар с американските бази и Ф16 в тях хахахаха

Путиш ще стигне до ЮАР. Ясно защо и как.

Коментар

http://infobalkani.wordpress.com/
                      Оттук натам ми стана ясно че не можеш да мислиш - а само да зобаш глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Разбира се че е предател. Опита се да продаде цялата руска нефтена индустрия на хамериканците, ама Путин му разгада играта и така руския нефт си остана руски. А предателят Ходорковски трябваше да го разстрелят, вместо да лежи няколко години в луксозен затвор.
                        Мхм ... а за петрол П10, П50 чувал ли си нещо?

Щото Путьо вкарал държавна субсидия, ама нЕма технология нещо да го вади.

Па, до 2025г. от 10млн. барела прогнозите са да спихнат на 5 ( наполовина ).

Тогава следващото Джудже ще ходи да се мазни на гадните западняри да му дадат технология и ще се убие да ги кани колко е секси да се инвестира в Раша, по подобие на сегашното Джудже.

И като взе кинтите и сега не се сеща да ги връща, ами се направи на обиден. 100 млрд. корпоративен дълг кой ще ги връща до края на тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Михаил Ходорковски

Ама той е предател все пак.
                          Разбира се че е предател. Опита се да продаде цялата руска нефтена индустрия на хамериканците, ама Путин му разгада играта и така руския нефт си остана руски. А предателят Ходорковски трябваше да го разстрелят, вместо да лежи няколко години в луксозен затвор.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                            Aз мисля , че САЩ , ЕС и Русия са се разбрали , че Украйна трябва да стане конфедерация . И извикаха Порошенко в Минск , за да го уведомят ,. Разбира се , че ще има театрални изявления и дрънкане ...Дано е така и с това да се приключи .
                            Това би означавало пълен автогол за Хаяско, ако разцепи по този начин Украйна, защото веднага след това Сибир, Чувашия, Татаристан, Осетия, Башкирия, Чечения и още една камара други територии ще се отцепят от Раша.

Цък: ( с червено са руснаците, в зелено неруснаците )
                            Attached Files
                            Last edited by marandi; 28.08.2014, 17:07.

Коментар

• НАТО само по себе си е доста в по слабо от преди двадесетина години,както и Русия е доста по силна от тогава.Да не говорим,че НАТО като цяло е САЩ.Без Щатите едва ли има и наполовина потенциала.Да не говорим,че в последно време Турция е в обтегнати отношения със САЩ и в директен раззрив с ЕС.Турция освен,че е втората сила в НАТО е ис важно стртегическо положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....

Коментар

"A вие защо биете негрите?" в чист вид хахахаха
                                Тук го разказваме като виц, явно другаде минава за чиста истина
                                За нещо такова молех, но го намерих в друг форум За САЩ е същото - освен 100 милиона индианци

''American Journal of Public Health публикува доклад разглеждащ всички въоръжени конфликти от края на Втората световна до днес.
                                Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за конкретния период (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.'' - http://infobalkani.wordpress.com/201...B%D0%B8%D0%BA/

Коментар

Working...
                                X