Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеАх че смешно - СССР се разпадна а НАТО се сдоби с нови членове. И как по-точно Русь е по-силна оттогава а НАТО-по-слабо?
Ей-ся Турция ша гушне Русия - барабар с американските бази и Ф16 в тях хахахаха
Путиш ще стигне до ЮАР. Ясно защо и как.
Обясни ми ние като сме членове на нато с какво допринасяме за усилването му. Мисля че в момента армията ни е 25000. Много от руските системи не работят, а хамериканските са 3-5 употреба. Искаме нато нас да пази, а не обратното. Та обясни с какво допринасяме за нато
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНАТО само по себе си е доста в по слабо от преди двадесетина години,както и Русия е доста по силна от тогава.Да не говорим,че НАТО като цяло е САЩ.Без Щатите едва ли има и наполовина потенциала.Да не говорим,че в последно време Турция е в обтегнати отношения със САЩ и в директен раззрив с ЕС.Турция освен,че е втората сила в НАТО е ис важно стртегическо положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....
Какво интересно ще стане за ЕС като мине ЮП през Турция?
Все пак този газопровод трябва да докарва газ в ЕС, или има промяна в плановете да се кара към Иран?
А ако няма промяна в плановете, като как ще достигне ЕС през Турция?
Я развинтете фантазиите да видим новото трасе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРуснаците са подозрително спокойни по отношение на южен поток. ББ иска да го строи, преди месец излезе статия че може да мине през турция. Ако мине през турция, ясно какво ще загубим, но ми е интересно какво ще приказват кандид, маранди. флашката и другите умници
Най вероятно пак руснаците ще бъдат виновни че са прекарали ЮП през турция, а за нас ще остане един гол.........
Да питам защо готвача говори винаги вие българите, той мингиянин ли е??
Нали живее в лясковец и гаджето му е атанаска, що така плямпа
Абе той може и през Луната да мине (ако разрешат макетата), ама нали крайните потребители трябва да са в ЕС! Или ти мислиш, че за Гърция, Италия или Австрия няма да важат правилата?
Това да не ти е евразиския союз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениефакти
несъм ги измислил аз
ФАКТИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРуснаците са подозрително спокойни по отношение на южен поток. ББ иска да го строи, преди месец излезе статия че може да мине през турция. Ако мине през турция, ясно какво ще загубим, но ми е интересно какво ще приказват кандид, маранди. флашката и другите умници
Най вероятно пак руснаците ще бъдат виновни че са прекарали ЮП през турция, а за нас ще остане един гол.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеОттук натам ми стана ясно че не можеш да мислиш - а само да зобаш глупости
несъм ги измислил аз
ФАКТИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНАТО само по себе си е доста в по слабо от преди положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНАТО само по себе си е доста в по слабо от преди двадесетина години,както и Русия е доста по силна от тогава.Да не говорим,че НАТО като цяло е САЩ.Без Щатите едва ли има и наполовина потенциала.Да не говорим,че в последно време Турция е в обтегнати отношения със САЩ и в директен раззрив с ЕС.Турция освен,че е втората сила в НАТО е ис важно стртегическо положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....
Ей-ся Турция ша гушне Русия - барабар с американските бази и Ф16 в тях хахахаха
Путиш ще стигне до ЮАР. Ясно защо и как.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttp://infobalkani.wordpress.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРазбира се че е предател. Опита се да продаде цялата руска нефтена индустрия на хамериканците, ама Путин му разгада играта и така руския нефт си остана руски. А предателят Ходорковски трябваше да го разстрелят, вместо да лежи няколко години в луксозен затвор.
Щото Путьо вкарал държавна субсидия, ама нЕма технология нещо да го вади.
Па, до 2025г. от 10млн. барела прогнозите са да спихнат на 5 ( наполовина ).
Тогава следващото Джудже ще ходи да се мазни на гадните западняри да му дадат технология и ще се убие да ги кани колко е секси да се инвестира в Раша, по подобие на сегашното Джудже.
И като взе кинтите и сега не се сеща да ги връща, ами се направи на обиден. 100 млрд. корпоративен дълг кой ще ги връща до края на тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Михаил Ходорковски
Ама той е предател все пак.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеAз мисля , че САЩ , ЕС и Русия са се разбрали , че Украйна трябва да стане конфедерация . И извикаха Порошенко в Минск , за да го уведомят ,. Разбира се , че ще има театрални изявления и дрънкане ...Дано е така и с това да се приключи .
Цък: ( с червено са руснаците, в зелено неруснаците )Last edited by marandi; 28.08.2014, 17:07.
Коментар
-
НАТО само по себе си е доста в по слабо от преди двадесетина години,както и Русия е доста по силна от тогава.Да не говорим,че НАТО като цяло е САЩ.Без Щатите едва ли има и наполовина потенциала.Да не говорим,че в последно време Турция е в обтегнати отношения със САЩ и в директен раззрив с ЕС.Турция освен,че е втората сила в НАТО е ис важно стртегическо положение.Ердоган става все по близък с Путин.Ако пък и ЮП мине през Турция, тогава ще стане много интересно за ЕС.Така,че намеса на НАТО едва ли ще има.Само не знам докъде ще стигне Путин.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение"A вие защо биете негрите?" в чист вид хахахаха
Тук го разказваме като виц, явно другаде минава за чиста истина
''American Journal of Public Health публикува доклад разглеждащ всички въоръжени конфликти от края на Втората световна до днес.
Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за конкретния период (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.'' - http://infobalkani.wordpress.com/201...B%D0%B8%D0%BA/
Коментар
Коментар