IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    И като си некво наемно бачкерче - къф чеп дириш в инвеститорски форум?
    Как е, джуджак? Научи ли днес някое нова готварска рецепта?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://m.focus-news.net/index1.php?id=1959245&type=n

Ако това е така,излиза,че с хиляда войника Русия "обръща мача"Не ми се мисли а и ме притеснява вече доста ако не дай си Боже пратят сто пъти повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        На помощи живееше един друг, не съм аз. Относно идването в германия стана случайно, със същия успех бих отишъл да работя и на луната ако плащат повече приравнено към Бг лева. Имам впредвид евро, долар, рупия, рубла, донги юан, и каквото се сетиш
        Да де, ама по случайност или не всички гледате да се ометете я накъм гейропа я накъм пиндостан.
        И сто процента съм сигурен че нито един от вас няма и една рубла. За донги и рупии да не говорим.
        Също сто процента съм сигурен че кътате я нищо не струващи долари я по някое смешно евро. Също като хуйло.
        Това разбира се поставя допълнителни въпроси, но хайде, няма сега да ги повдигам.
        Last edited by Факушкa; 28.08.2014, 17:51.

Коментар

• И аз като другите се питам за това http://alterinformation.wordpress.co...8/28/99341022/

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
            Викаш - само като четат американците такива сайтове, мигом си обират крушите хахаха
            Смешко, че ги мислят за откачалки е вярно. Бесните псета ги убиват, нали?
            Та да ти кажа какво можем ние с НАТО - можем да пуснем един корпус 5000 души който сам по себе си е предостатъчен на Крим. Докато останалите натовски войски пречертават границите в посока Москва, недай Боже да се наложи.
            Смисъла на такъв пакт е да се избегнат вътрешни дрязги - а оттам и с по-малко армия да се постига същия ефект на сигурност.
            Гос'ин генерал, един въпрос?
            Как ще ги прехвърлим тези наши 5000 (колкооо????) десантчици на КРИМ.
            Нали ако изхабим толково гориво и държавата ще фалира.
            Мдааа, тази наша подводничка бая курсове ще стори. Мисля си, че даже вече някой тарикат може и да я е приватизирал, та....и от там кинти да паднат.
            Всъщност.....нали имахме една гемия дето тръгна за Либия и комай пристигна накрая на нещата. 5000 - бъдете реалисти. Ние пожарите си не можем да изгасим, или да си опазим нивите от мангасарян.

Коментар

На помощи живееше един друг, не съм аз. Относно идването в германия стана случайно, със същия успех бих отишъл да работя и на луната ако плащат повече приравнено към Бг лева. Имам впредвид евро, долар, рупия, рубла, донги юан, и каквото се сетиш
              И като си некво наемно бачкерче - къф чеп дириш в инвеститорски форум?

Коментар

Кат рече Афганистан - я виж виж кой воюваше там
                Любимата ти страна большая стана един кенеф большой - ама правилно ти писаха тук да идеш да живееш там. Не да лицемериш тука и за проповядваш глупости, докато си на цицката на демокрациите
                Правилно, руснаците ядоха бой там, рамбо направи филм / 1 man show/.
                a otnosno ходенето в други държави " На помощи живееше един друг, не съм аз. Относно идването в германия стана случайно, със същия успех бих отишъл да работя и на луната ако плащат повече приравнено към Бг лева. Имам впредвид евро, долар, рупия, рубла, донги юан, и каквото се сетиш"

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Ми света е шарен.
                  Ти например си избегал в Германия да живееш от помощи, въпреки че плюеш гейропа и се възхищаваш на хуйлостанците.
                  Та в твой стил да питам - що дириш в гейропейска държава а не отиде в прекрасен хуйлостан?

Коментар

РАботих в американска база в германия, да ти кажа имат страх от руснаците, каквото и да значи, мислят ги за откачалки. Имаше българи и руснаци там така че съм ги разбрал много добре
                    Обясни ми ние като сме членове на нато с какво допринасяме за усилването му. Мисля че в момента армията ни е 25000. Много от руските системи не работят, а хамериканските са 3-5 употреба. Искаме нато нас да пази, а не обратното. Та обясни с какво допринасяме за нато
                    В НАТО ние не сме дори деветата дупка на кавала, ами деветдесет и деветата.
                    На 15 август у нас кацнаха самолети на САЩ, а на 29 август нашето "правителство" им разреши да кацнат. Смях в залата.

А относно броя на армията си долу-горе прав, ама ако махнеш генералите и полковниците, които са повече отколкото в английската армия, то остават 20 000. От тях само към 10 000 реални войници. Другото е пълнеж.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не си пораснал з един ден- от няколко години насам войните са
                      Афганистан, либия, ирак- 2 пъти, сирия, , виетнам, окупация на хаити, ливан, гренада, никарагуа, куба украйна.........
                      не съм завършил уикипедиа- повече подробности там
                      Изброих 10, ти даваш 5 - но иначе има демокрация
                      Кат рече Афганистан - я виж виж кой воюваше там
                      Любимата ти страна большая стана един кенеф большой - ама правилно ти писаха тук да идеш да живееш там. Не да лицемериш тука и за проповядваш глупости, докато си на цицката на демокрациите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Абе той може и през Луната да мине (ако разрешат макетата), ама нали крайните потребители трябва да са в ЕС! Или ти мислиш, че за Гърция, Италия или Австрия няма да важат правилата?
                        Това да не ти е евразиския союз.
                        Обърни се към австрия и унгария относно правилата

Коментар

Факти. От такъв сайт. Смях на буци
                          Не си пораснал з един ден- от няколко години насам войните са
                          Афганистан, либия, ирак- 2 пъти, сирия, , виетнам, окупация на хаити, ливан, гренада, никарагуа, куба украйна.........
                          не съм завършил уикипедиа- повече подробности там
                          Изброих 10, ти даваш 5 - но иначе има демокрация

Коментар

Руснаците са подозрително спокойни по отношение на южен поток. ББ иска да го строи, преди месец излезе статия че може да мине през турция. Ако мине през турция, ясно какво ще загубим, но ми е интересно какво ще приказват кандид, маранди. флашката и другите умници
                            Най вероятно пак руснаците ще бъдат виновни че са прекарали ЮП през турция, а за нас ще остане един гол.........
                            Да питам защо готвача говори винаги вие българите, той мингиянин ли е??
                            Нали живее в лясковец и гаджето му е атанаска, що така плямпа
                            Ми света е шарен.
                            Ти например си избегал в Германия да живееш от помощи, въпреки че плюеш гейропа и се възхищаваш на хуйлостанците.
                            Та в твой стил да питам - що дириш в гейропейска държава а не отиде в прекрасен хуйлостан?

Коментар

РАботих в американска база в германия, да ти кажа имат страх от руснаците, каквото и да значи, мислят ги за откачалки. Имаше българи и руснаци там така че съм ги разбрал много добре
                              Обясни ми ние като сме членове на нато с какво допринасяме за усилването му. Мисля че в момента армията ни е 25000. Много от руските системи не работят, а хамериканските са 3-5 употреба. Искаме нато нас да пази, а не обратното. Та обясни с какво допринасяме за нато
                              Викаш - само като четат американците такива сайтове, мигом си обират крушите хахаха
                              Смешко, че ги мислят за откачалки е вярно. Бесните псета ги убиват, нали?
                              Та да ти кажа какво можем ние с НАТО - можем да пуснем един корпус 5000 души който сам по себе си е предостатъчен на Крим. Докато останалите натовски войски пречертават границите в посока Москва, недай Боже да се наложи.
                              Смисъла на такъв пакт е да се избегнат вътрешни дрязги - а оттам и с по-малко армия да се постига същия ефект на сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Абе той може и през Луната да мине (ако разрешат макетата), ...................

хахахахахахаха

Муждувпрочем и в Македония и в Украина на власт са странни етнически мутанти
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X