IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Статия за Детройт, в който Американските власти изключват питейната вода на хора със сметки над 150 долара. Това е нарушаване на правото на вода на хората, а според ООН е геноцид... Намери си статията, ако не можеш аз ще я
    Знам че в Америка бият негрите, знам. Обаче странно - те пак бягат към Америка, а не от там. Е това се надявам да ми обясните. Геноцид, репресии, мизерия, гнет, а чужденците пак се врат там, вместо да бягат към някоя от държавите от оста на доброто - СССРусия, Северна Корея, Сирия, Беларус, Венецуела и останалите, дето подкрепиха нашествието в Крим, и в които цари пълна свобода, равенство и братство.
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

    Коментар


    • Ало, има ли "цивилни интелектуалци" тука?

      Иво Инджев отговаря на въпроса защо толкова много от опорните точки на коалиция Оревоарски за протеста, Южен поток, Украйна и т.н. звучат като гугъл транслейт на путлеровата пропаганда:

      Проруският ни “елит” се сбогува с Америка

      ...
      А не е като да не са постарали от центъра да помогнат щедро за изпълнението на задачата!

      Макар българското контраразузнаване да се прави на умряла лисица, истината е, че битката на управляващите в София срещу протестиращите в София беше изнесена на организационно и концептуално равнище от екип руски специалисти, изработили цялата стратегия на контрите срещу протестиращите на място в България. За целта от Москва бяха изпратени спешно най-малко 100 души „цивилни интелектуалци”, които да сканират ситуацията и да предпишат контрамерки за нейното овладяване от страна на софийските промосковски власти. След което пропагандата им започна да бълва опорните точки срещу „соросоидите”, „протестърите” и изобщо срещу омразните привърженици на западната ориентация сред българите.

      Руската намеса от страна на този екип силно напомня на онова време, когато Сталин изпраща цял кораб с около 300 преоблечени в еднакви сиви костюмчета специалисти по съдебен болшевишки терор и инквизиции, които овладяват българското вътрешно министерство и други институции в София за директен надзор над наредените от Кремъл процедури по разправа с посочените като врагове български подсъдими.
      ...
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

      Коментар


      • Коментирай

        Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
        Статия за Детройт, в който Американските власти изключват питейната вода на хора със сметки над 150 долара. Това е нарушаване на правото на вода на хората, а според ООН е геноцид... Намери си статията, ако не можеш аз ще я

        Коментар


        • Вижте са колко сте кухи..

          Андонис Самарас: Македонският език е измислен от комунистите


          С тоя Руски, какво се постига не разбрах, само някакви руснаци пишещи в Български форум... ами переведит Москва няма ли?
          Или просто щото тимаджийте са в близки търговски отношения с руснаците>???
          Last edited by FlashTrade; 03.07.2014, 17:48.

          Коментар


          • Струва си да се прочете дългата статия за най-неудачната операция на опълченците на ДНР. За предателството, за СБУ което внедрява шпиони сред Руското опълчение, за Петата колона при набиране на доброволци в Русия и непрофесионализма, за клановете в ДНР, баталъон Восток, отрядите Оплот и Денис Пушилин, опълченците на Бородай. Откритите в раницата на опълченеца Шумахер устройство за насочване на авиострелбата, защо опълченците не си взеха ПЗРК-та, защо влязоха без достатъчна разведка и много нелогични събития... Въпросите към Ходаковский, храненик на РАхметов, приятелския огън на Восток убил Руските доброволци, зачистване на останали живи опълченци. След предателството руските доброволци си заминават, а Востоковци дезертират. Прибиране на ранени и убити опълченци. Отразяване на събитието от медийните лешояди. Съвети към идеалистите доброволци, които обикновено първи умират

            Донецк. 26 мая. Аэропорт. Отчет участника
            http://topwar.ru/53392-doneck-26-may...chastnika.html

            Недели три назад я разговаривал с людьми, которые непосредственно участвовали в одной из самых неудачных операций донецкого ополчения - попытке захвата аэропорта в Донецке. По моей просьбе они составили текст, в котором относительно подробно описали происходившее с точки зрения непосредственного участника. Ниже этот текст, целиком, как пришел.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/analizi/9/a/n...dolara,175538/

              Почва да става реалност....
              Е това как ще стане.Най много да им пръднат на ..........
              Слабоумие е това вашето, особено това е точно студена война... ама на Путин не е виновен за нищо.

              "Крайната цел е ясна – разбиване на печатницата за пари, наречена Федерален резерв на САЩ, която според мнозина се използва за изхранване на американския военно-промишлен комплекс, давайки широки възможности за разпространяване на хаос из целия свят чрез подклаждане на конфликти в страни като Либия, Ирак, Сирия и Украйна."

              Много смешни...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
                Работливия американец днес стои в заведения за бързо хранене и се зомбира с многообразие от телевизионни предавания и отдавна е забравил да работи.
                Викаш небивала безработица в САЩ, а? Откъде си вземаш данните ще кажеш ли?

                И още нещо - да, САЩ привлича имигрантите и бедните във въоръжените си сили, както правят повечето държави с платени армии. Интересно обаче защо на фона на апокалиптичната картина, която описваш, номера продължава да минава? Защо стотици хиляди от всякаква народност, вяра и раса избират да служат с оръжие в ръка на САЩ, и да направят Америка свой дом, а не продадат (или дарят) кръвта си примерно на джихадистите или путинославието?

                А откритието ти, че ако японците имали американската икономика щели да победят е наравно с проблясъци като "ако баба ти имаше *** щеше да ти е дядо"
                С нетърпение чакам очерка ти за поробването на Япония от конквистадора комодор Пери
                Last edited by Pavlik Morozov; 03.07.2014, 17:42.
                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                Коментар


                • Първоначално изпратено от marandi
                  Между другото в първия линк ти пише технология от 1957г въведена на въоръжение 1974г.

                  Затова контрирах, че УСА вече нямат кораби преди 1980г освен няколко и то модернизирани.

                  Вярваш ли на басните, че технология от 1960г ще бие технология от 1990-2000г?
                  Да, на щатите целия флот е съвременен и последна дума на технологиите. Ама да погледнем малко назад във времето - една Япония, в рамките на войната им потапя ЧЕТИРИ ПЪТИ тонажа на флота с който САЩ влизат във войната. Ако японците имаха ресурсите и икономиката на щатите, изхода щеше да е очевиден. А немците, с изключение на няколко рейда на подводници по американското крайбрежие, при които потапят американските търговски кораби като патици, почти нямат принос за този главозамайваща загуба на морски съдове от америка. Затова и досега американците стоят здраво в Япония, да не би някой "самурайски майдан" да вземе да ги измете от световния океан, че сега нещата стоят доста по различно. Корабостоителниците с американцките работници вече ги няма. Работливия американец днес стои в заведения за бързо хранене и се зомбира с многообразие от телевизионни предавания и отдавна е забравил да работи. А смелите селски момчета, които бяха заякнали и калени от неуморна работа, и се качваха на корабите и загиваха по целия свят, сега са сменени от таткови синчета, желаещи да направят кариера във флота, защото там са парите, това е гордоста на америка. Пък и за някоя година и свят ще видят - ще пикаят във фонтаните по италия, ще обикалят бардаците в югоизточна азия, ще набират тен по островите в пасифика, но в никакъв случай не са готови да умрат - не, те са патриоти, те ще са с парадните униформи утре за 4-ти юли и ще помпат самочуствието и гордоста на нацията , но умирането не е за тях - умирането е за Санчес и Рамирес, морските пехотинци за 2500 $ заплата и уреден сатут в страната на мечтите - в тяхните бенефити е включено умирането, те трябва да попълват черната статистика. Но питам се аз, когато смъртноста се вдигне над допустимите 3% при военни мисии, дали тези латиноси ще се чувстват все така американци и дали няма да обърнат М16-ката към онези които са ги пратили на заколение. Абе с две думи исках да кажа, че освен желязо, трябва и подходяща кръв, плът и ум към него, за да свърши необходимата работа . А да воюват че могат са доказали само няколко нации . И българите ( с империя или без ) сме една от тях, но за съжаление сме останали едно село хора .

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                    Пич, РФ не ползва джипиес за военни цели. Спри с това прехващане, имаш насочване, а в крайния участък ПКР се насочва сама, плюс смущенията, които създава собствената й с-ма за РЕБ. Кои Хищници, бе чичо? Ф-22 има морска версия, която се базира на Нимиц ли? Ебати веселбата днес с теб.

                    Кво стана с корабната ескадрила? Радващо е иначе, че поне спря прИхватите...
                    Е, как да ти обясня, че първо пада насочване ще се извади от строя. За няма и 5 мин. и оставаш на радари.

                    И за 2-те страни важи. Просто толкова време трябва да стигнат ракетките и да останете без спътници и двамцата.

                    Знаеш ли какво следва като литналите ракети по насочване, без крайна фаза самонасочване останат без цел?
                    Last edited by marandi; 03.07.2014, 17:02.

                    Коментар


                    • хмм, широкият пост с обяснения изчезна, на готвача нещата си седят, да си прави редакции. Поздравления на модератора. Ако иска да трие, вече наистина се убедих, че няма нужда да се пише тук.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от marandi
                        Питам като ти резнат ДжиПиЕс-а - какво правим? Мислиш, че Глонас е прецизен?

                        Че то нищо няма да улучиш с него. Ще ви остане само радарно прехващане. Те самальоти ще ви свалят с хищниците - другите ще ви дънят навсякъде.

                        И мислиш, че 60 ПКР пуснати едно към гьотере нещо ще улучи? ( при крива координатна система )

                        Пич, РФ не ползва джипиес за военни цели. Спри с това прехващане, имаш насочване, а в крайния участък ПКР се насочва сама, плюс смущенията, които създава собствената й с-ма за РЕБ. Кои Хищници, бе чичо? Ф-22 има морска версия, която се базира на Нимиц ли? Ебати веселбата днес с теб.

                        Кво стана с корабната ескадрила? Радващо е иначе, че поне спря прИхватите...

                        Коментар


                        • http://www.investor.bg/analizi/9/a/n...dolara,175538/

                          Почва да става реалност....

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от marandi
                            Между другото в първия линк ти пише технология от 1957г въведена на въоръжение 1974г.

                            Затова контрирах, че УСА вече нямат кораби преди 1980г освен няколко и то модернизирани.

                            Вярваш ли на басните, че технология от 1960г ще бие технология от 1990-2000г

                            П.П. Предния път си говорихме за същото. Казвам ти УСА имат поколение 4+ или 5 Ф22А, които никой не е виждал още на живо, понеже не ги предлагат на пазара, ама са 160 парчета.

                            Ти ми викаш, ама виж прототипа на новото СУ-27 - дето Джуджо ще ги вкарвал на въоръжение до 2020 година колко по-добри били и досега има 12 бройки.

                            Че те ще ви прегазят, бря докато се въоръжите?

                            Просто може да напишеш, че никак не си наясно с нещата. Познанията ти в областта са много далеч, дори от нивото на лаик, каквото е моето. Имаш голямо самочувствие, което се покрива с уикито, както и с "аз така казах". Това е, може да не драскаш повече, приеми, че ти си вся и всьо, всичко знаеш, от всичко разбираш, затова и я докара до ескадрилите с кораби... Приятен ден на останалата част от съфорумците тук.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ма то и Римската империя се разпадна на Източна и Западна.Да си чувал за източен римлянин и западен римлянин?Държава е едно империя друго а народ трето.В една империя мое да живет много народи.В СССР имаше сума ти народи....Аз не познавам някой сесесерец
                              Ама, нали затова моля модератор да не трие, че въпрос е фундаментален.

                              Дотук добре - дай ми другите критерии да си империя?
                              -----------------------

                              Е, доле ти пуснах линк - навсякъде гъчкано със славяни, па такава държава няма - където да чукнеш все има Стара Велика България, Черна България, Волжска България и наша милост Дунавска България.

                              Що така става според тИбя? ( ти си спец, аз готвач )

                              Какво е липсвало според тИбя да се образуват държави и в момента те хлъзгам по леда да видиш, че Русия не е Империя, както си мислите

                              БГ е Империя със сигурност

                              Коментар


                              • Понеже видях, че готвача, който създава корабни ескадрили бил паднал от стола под масата, може да реши да се образова, поне мъничко, преди да пише глупости:

                                Х-22 и варианти.

                                http://vs.milrf.ru/armament/marine/krm_x22.htm

                                Х-32 и нейните възможности.

                                http://militaryrussia.ru/blog/topic-756.html

                                И накрая, нека наистина модерацията да вземе мерки, защото темата се превърна в бисери и вицове. Благодаря.

                                Коментар

                                Working...
                                X