IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Не, случайно имам телевизор у дома...
    Гаранция! И е настроен да хваща само задоеански канали/зации/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Точно за това става въпрос, рашките сами се похвалиха, че са свалили самолета...
      В Русия пада голямо промиване на мозъците, харесвам руснаците, но Путин е психопат като Хитлер и ще им донесе огромни беди. Жалко, че два народа, които от 1000 г. са живели заедно сега заради парите на Путин и Гапром ще се изтрепят. Малко от мен по темата:

      Брой предполагаеми жертви в Украйна

      Когато падне мрак

      Частните организации – PMC


      Moran Group Security. Имам подозрения, че служители от тази компания са част от вежливите “зелени човечета” в Крим и Източна Украйна, където може би имаше и служители от Chop "Alfa-TSENTR" регистрирана в Москва като “черните човечета”

      За едните съдя по автоматите им - които почти не се използват от руската армия, но войниците на едната компания са изцяло окомплектовани с такива. Например почти никой не знае, че част от хората пращани край Сомалия за борба с пиратите не бяха руски моряци. Тоест корабите бяха военни, но огневата част и екипите които избиха сума ти пирати бяха от една от руските компании за наемници специализирана в морски бой. Щото от 18 г. морячета не може да очакваш да натискат спусъка и да стрелят точно без да се вълнуват много да си вършат задачите.

      В момента от украинска страна пък войната се води от - редовната армия на Украйна, от която само около 10 000 човека стават и са окомплектовани горе-долу. Основните битки обаче се водят от Националната гвардия макар тя да е L'armata Brancaleone, събрани куцо и сакато основно западни националисти, които след няколко седмици обучение се отсяват - около 50% отпадат по здравословни или психологически причини, а останалите въоръжени, облечени и нахранени с това което им се праща - основно от спонсори или помощи от украински граждани. Което е чудно - тази разпасана армия, в началото ядеше бой след бой, но малко по-малко се научи да се бие. Вероятно има и криминални, както има при руската страна.

      От руска страна - Досега войната се водеше основно от криминални елементи, руски агенти, в някой случаи наемници от някоя от компаниите в Петербург или Москва (като черните човечета за нищо не стават - те са бивши ченгета, но зелените са бивши войници и са добри), или останките от чеченския батальон "Возток" - основни чеченци, но намесата вече на руската авиация в небето над Украйна и свалянето на Су от руски самолет, значи, че войната навлиза в нова фаза. Руските така наречени "сепаратисти" загубиха един голям и важен град и Путин вече им праща на помощ авиация. При условие, че украинците се бият почти без нищо - армията им се издържа в момента на помощи, СМС-и дори нямат свестни униформи е цяло чудо, че издържаха първите месеци, но постепенно набират сили и Путин ще е принуден все по-често да им праща насреща армията на Русия, а не както бе само до преди дни наемници и криминални. Това го вкарва във война като в Афганистан, защото Украйна макар и бедна и корумпирана повече и от Русия е огромна територия, която дори руските царе не са могли да завладеят наведнъж, а е била завладявана столетия наред.

      Освен руската и украинска страна - местни бизнесмени поне най-богатите също съоръжават малки частни армии, за да бранят имотите си или заводи от значение за тях.

      Има и просто бандити - които използват възможността да вилнеят на воля, да крадат, да убиват, изнасилват или да събират откупи както си е във всяка война.

      Цялата война е тъпня, води се заради залежи от газ и газпопроводи, на руснаците яко им облъчват мозъците в момента и както казва Гьобелс "Със средствата за масова информация, всеки народ може да се превърне в свине!"

      А ги облъчват яко - в нета е пълно със снимки от Грузия които се представят като снимки от източна Украйна, снимки от Чечня или дори Сирия. Само текстовете се сменят. Украинците пък, са нация като хърватите - това заедно с хърватите са най-големите говеда, националисти и психопати в Европа. Такива да се пречупят дори Сталин не е успял. Знаете ли, че партизаните (най-голямата партизанска армия в Европа) им са воювали едновременно с Чехословакия, СССР (до 1948 г.), с Румъния, Унгария, с Германия. Втората световна свършва, но войната в Украйна не, чак до 1948 г. Това са нация психопати, които или Путин трябва да изтреби до крак, защото те вече искат отмъщение, или ще се бият години наред - което е най-вероятния вариант, но няма да ги пречупи. Все едно украинците да поискат от руснаците Москва - руснаците никога няма да им я дадат, както украинците никога няма да се предадат. Напротив очаквам от зимата да започват да изнасят войната на територията на Русия. Първо ще измрат хиляди или стотици хиляди от двете страни, преди да се отрезвят.

      И малко за настроенията в България Проценти на националното българско самоопределение

      1. Трябва ли руските войски след навлизането в Крим и градовете на Източна Украйна да влязат и в София? - 61% отговарят с "Да".
      2. Трябва ли България да стане част от Руската федерация? - 70% отговарят с "Да"
      3. Трябва ли Путин да е президент и на България, като част от Русия? - 55% отговарят с "Да".
      4. Трябва ли да влязат руски войски в страната за да ни спасят от НАТО и Запада? - 62% отговори с "Да"
      5. Трябва ли Путин да стане цар на всички славяни, включително и тези в България? - 80% отговори "Да"
      6. Трябва ли да се въведат визи за всички от Запад и да се отмени визовия режим с Русия, преди обединението на двете братски нации? - 50% отговори "Да"
      7. Путин ли е най-великия лидер в човешката история? - 62% отговори “Да”
      8. Трябва ли да се използва руско ядрено оръжие против големите градове на гейския запад? - 51% отговори "Да"
      9. Ще живеят ли българите по-добре с Путин и като част от Русия, отколкото като независима държава? – 72% отговори “Да”
      10. По-добре руски олигарси отколкото западни компании? – 48% отговори “Да”
      11. Смятате ли, че България трябва да плати за това, че през последните 25 г. се откъсна от братския руски народ? – 53 % отговори “Да”
      12. Смятате ли, че български войници трябва да помогнат на руската армия да освободи всички славянски народи от Запада? – 58% отговори “Да”

      Въпросите обхващат ползваща Интернет част от българите, затова вероятно ще има известно разминаване с тези които не ползват. Извод от всичко това е, че да се плаши българския народ с Путин, руската армия или анексирането ни от страна на Русия, все едно да се плаши пайнерка с Коко Динев. И при двата случая гостоприемникът ще посрещне идващото с отворени крака или в поза партер.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
        Така , така, Байдън ли ти го сподели?
        Не, случайно имам телевизор у дома...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Опааа, в момента на пресконферениция украинския външен министър обяви, че имат запис на разговор между двама ГРУ офицери, които обсъждат свалянето на самолета, единият е на мястото, където е паднал и обяснява, че самолета е цивилен и има множество жертви и са загазили...
          Така , така, Байдън ли ти го сподели?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
            Също и довода е за илюстрация.


            Намерил с кого да спори.
            Опааа, в момента на пресконферениция украинския външен министър обяви, че имат запис на разговор между двама ГРУ офицери, които обсъждат свалянето на самолета, единият е на мястото (небезизвесният Безлер), където е паднал и обяснява, че самолета е цивилен и има множество жертви и са загазили...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Линкът е за илюстрация, миличък...
              Също и довода е за илюстрация.


              Намерил с кого да спори.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                Страшен довод, същия като тоя:

                http://bg.wikipedia.org/wiki/MIM-104...B8%D1%8A%D1%82
                Линкът е за илюстрация, миличък...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Последни новини... Самолета е свален на 30 км. от руска теритотия и по всяка вероятност е свален от БУК от руска територия...
                  http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B5%D0%BA%D1%81)

                  Страшен довод, същия като тоя:

                  http://bg.wikipedia.org/wiki/MIM-104...B8%D1%8A%D1%82
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                  Коментар


                  • В момента на информационния фронт е настанал пълен сюрреализъм

                    Два пресни примера:

                    СМИ России подтвердили, что пророссийские террористы сбили самолет
                    http://www.unian.net/politics/940960...i-samolet.html

                    «Интерфакс» сообщил о попытке сбить самолет Путина

                    http://lenta.ru/news/2014/07/17/president/
                    "... Малайзийский «Боинг-777» сбили украинские военные, при этом их целью, вероятно, был самолет президента России Владимира Путина..."

                    С две думи - аман от блядове

                    Холандски източници и точка по въпроса !

                    Коментар


                    • Последни новини... Самолета е свален на 30 км. от руска теритотия и по всяка вероятност е свален от БУК от руска територия...
                      http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B5%D0%BA%D1%81)

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        При наличието на толкова агнешко да таковаш баба им или си пенсионер или нещо ти има.
                        По-добре бабоеб, отколкото бабуин

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          А пък аз преди малко онождах памела андерсън
                          При наличието на толкова агнешко да таковаш баба им или си пенсионер или нещо ти има.
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                            Скоро гледах едно руско видео около час за ситуацията в Украйна през 2015г. в бъдеще време. Пълна разруха в страната и продължаваща война. Явно е нечий план, щото се сбъдва
                            А кадрите сигурно бяха от окупиран Крим в днешно време...

                            Коментар


                            • Скоро гледах едно руско видео около час за ситуацията в Украйна през 2015г. в бъдеще време. Пълна разруха в страната и продължаваща война. Явно е нечий план, щото се сбъдва

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Я кой се засяга на съветска чест...
                                Аз се насочвам към детски форум, а ти поемай към БГ мама, тетака захлупена !

                                Коментар

                                Working...
                                X