Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелаваш!Да не ти се наложи ,,доброволно'' да влизаш в кооперация.Че руските танкове взеха доста да наближават БГ! http://www.extremecentrepoint.com/archives/15437
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕх що ли няма някой Путин и за България????Че руските танкове взеха доста да наближават БГ! http://www.extremecentrepoint.com/archives/15437
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеМога ли да питам нещо уважаемите хамериканци във форума
Россия нали беше агресор, душманин на незалежната и прочее?
Ммммм, е що тогава граничари, аскер, и прочее индиви драпат да бягат в Русия, дето уж ги трепе и обстрелва всеки ден? Ахметов и той нещо в Крим се бил регистрирал по законите на Русия? Остава Коломойски и Ярош да побегнат на изток и оркестъра може да бие туш. Маранди, какво се говори на Алфа-Кентавър по случая
Коментар
-
Мога ли да питам нещо уважаемите хамериканци във форума
Россия нали беше агресор, душманин на незалежната и прочее?
Ммммм, е що тогава граничари, аскер, и прочее индиви драпат да бягат в Русия, дето уж ги трепе и обстрелва всеки ден? Ахметов и той нещо в Крим се бил регистрирал по законите на Русия? Остава Коломойски и Ярош да побегнат на изток и оркестъра може да бие туш. Маранди, какво се говори на Алфа-Кентавър по случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТук се съгласих въпреки че има и други достойни.
Никой достоен по твоите думи - няма да тръгне да те вади, щом 90% сте се разделили на руснаци, американци, турци, германци, французи, германци и каквото се сетиш още до македонци и румъци и роми.
Достойният ще ви зачете Вашият избор!! Той не е негов Избор, но ще го зачете.Last edited by marandi; 04.08.2014, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеС риск да изсладникам, но на вас ви трябва или Крум - или Калоян.
Те щяха бързо да ви вкарат в пътя - няма и 5 години.
Понеже 30 години проспахте вече ( + 45 от Преврата = 75 г ). Тия двамата са магьосници за вадене от кризи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕх що ли няма някой Путин и за България????
Те щяха бързо да ви вкарат в пътя - няма и 5 години.
Понеже 30 години проспахте вече ( + 45 от Преврата = 75 г ). Тия двамата са магьосници за вадене от кризи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПросто "Путин", уж немски, но спонсориран от Рургас А. Г., демек от Газпром, част от сделката с Меркел, чисто рекламен материал и като такъв вече остарял...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПутин оправи Русия навря олигарсите по дупките и .сно показа кой кара влака.На Запада понеже не му изнася започна с простотиите.А ти просто си джафкаш тука като пуделче на което голямото куче се е изпикало в очите. Джафкай си не ми пречищ.
Гари Каспаров и той ли беше олигарх, че го смачкаха? Или акционерите на Юкосс - на които сега Джуджето награди Русия да им изплаща 51 млрд. $? Ърмм ...?
П.П. Или не видя линк, който пуснах, че 20 медии в Русия им се забранява да коментират сега Марша за федерация на Сибир?
И ти ли почна да се правиш на объл като Винера? Дето го питам - ще ми изповяда ли сделка в ЕС с паспорт от Новорусия, Донецка народна, Луганска народна и всичките там народни репупблики по земните кълбета.
Една сделка онли?
П.П. Ако Винера твърди подобно нещо, значи е пълен измамник според мИня. Може да ме съди, ако иска.
Понеже той твърди това, че легитимната власт на Новорусия бил еди кой си и пусна неква шльоковица негова.
Питам го ( семпло ) тоя дет' ми го цитира - може ли да си купи имот като гражданин на Новорусия - 3-ти път. Повече няма да има.Last edited by marandi; 04.08.2014, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЪхъ, даже и една ракетка няма да могат да изстрелят.
Да оставим настрана че сатаните им са от '71 година.
Даже и украинците не могат да уплашат с тея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМного филми гледаш
--------------------------------------
Иначе съм изумен какво те впечатлило от филм? Борчеенето на Джуджето пред Дерипска.
--------------------------------------
Как не те впечатли да кажем, че първия си декрет, който пуска този бивш безработник от 1991г и 1996г. на 2 ( два пъти ) е:
1. Няма да преследвам Елцин и децата му.
Да те плющя в селската държава. Това не го "видя" от филма, налЕ? Кой е първия декрет на Путьо като президент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеЗа какво говориш?
Казваш, че ще изповядаш имотна сделка в БГ или ЕС на физ. лице с паспорт от Новорусия, ДНР или ЛНР? ( самоотцепили се области от Украйна ).
Някой лъже от нас двамата. Ти ми кажи кой?
П.П. Не ми минавай с номера за юридеско лице, щото ще хлътнеш още повече - как се създава фирма в БГ от тия "легитимни" според теб бивши "украински" области.
Сега разбра ли ме? Да не лъжеш хората с некви пасквили на нелигитимни прошляци! Или да ти го обясня по-бавно?Last edited by marandi; 04.08.2014, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМхм ... я, влез във Външно министерство на БГ и виж за Новорусийски паспорт и ми се обади после преди да издъниш 1000-2000 имотни сделки в БГ-то
-----------------------
Ае ... вдигай кунките горе ся:
Жека (Евгений Григорьев) - В тоннеле Третьего кольца - караоке (official video)
http://www.youtube.com/watch?v=N5Q8-WNdaH8
Коментар
-
Мхм ... я, влез във Външно министерство на БГ и виж за Новорусийски паспорт и ми се обади после преди да издъниш 1000-2000 имотни сделки в БГ-то
-----------------------
Ае ... вдигай кунките горе ся:
Жека (Евгений Григорьев) - В тоннеле Третьего кольца - караоке (official video)
http://www.youtube.com/watch?v=N5Q8-WNdaH8
Коментар
Коментар