If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„Независимая газета”: Русия спаси цял батальон от украинската армия
5 Август 2014 | 03:45 | Агенция "Фокус"
Москва. Украинската страна се обърна към руските граничари с молба да предоставят хуманитарен коридор за голяма група военнослужещи, които са взели участие в силовата операция на Киев срещу опълченците на Донбас. Коридорът бе създаден и отворен на ГКПП „Гуково”. И 438 военнослужещи от украинската армия минаха през него. Досега не е имало толкова масово преминаване на участници във военната операция в Източна Украйна, пише „Независимая газета”.
Хм, да не би да му е дошъл ъкъла на Путя....мммм, не вярвам...
Да ето оригинала...явно самите дезертьори са осъзнали каква глупост са сторили...
Старший сержант Игорь из 72-й бригады украинской армии и его товарищи говорят, что вышли из окружения на территорию России потому, что не видели возможности сражаться дальше. Все хотят вернуться на родину, но не хотят дальше воевать.
„Независимая газета”: Русия спаси цял батальон от украинската армия
5 Август 2014 | 03:45 | Агенция "Фокус"
Москва. Украинската страна се обърна към руските граничари с молба да предоставят хуманитарен коридор за голяма група военнослужещи, които са взели участие в силовата операция на Киев срещу опълченците на Донбас. Коридорът бе създаден и отворен на ГКПП „Гуково”. И 438 военнослужещи от украинската армия минаха през него. Досега не е имало толкова масово преминаване на участници във военната операция в Източна Украйна, пише „Независимая газета”.
нещо японеца оплашен ми се вижда ,че е направил такава глупост.....така ми каза едно птиче.....
Имали договори да подпишат и сега ще ги подпишат ....друг път....
мислел ,че няма да го накажат с липса суровини......
Русия обмисла да забрани на Европейските авиокомпании да летят през нейна
територия.
Россия договорилась с Ираном о заключении крупной товарно-сырьевой сделки, которая позволит ослабить для обеих стран влияние западных санкций. Сегодня стороны подписали пятилетний меморандум о взаимопонимании, который предусматривает поставку в Иран российского оборудования и потребительских товаров в обмен на иранскую нефть.
нещо японеца оплашен ми се вижда ,че е направил такава глупост.....така ми каза едно птиче.....
Само пълен кретен може да твърди подобни глупости.
Виж %-ти морски търговски флот чия собственост е - в част енерго-носители ( петрол/газ ).
В момента плашиш куче със салам
-----------------------------------------------------------
П.П. Видно е, че не сте никакви "инвеститори", а просто пионки на заплата от БСП в БГ.
В Октомври месец - ще видим - само да не изчезнете ....
Ми те се сафирясаха ве....виж, че почти всеки ден валят нови санкции за фашагите в Кремъл...След Обонго и ЕС вече и Швейцария, и Япония...а китайците дебнат в засада...лошо, много лошо го чака другаря Путин...
Или сте много глупави или се правите на кукуригу.Поне онез в Брюксел малко се
сафирясат.
Ми те се сафирясаха ве....виж, че почти всеки ден валят нови санкции за фашагите в Кремъл...След Обонго и ЕС вече и Швейцария, и Япония...а китайците дебнат в засада...лошо, много лошо го чака другаря Путин...
Коментар