IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Ako искаш може блиц
    http://www.blitz.bg/news/article/287697 помисли кой е терорист, кой използува подривно диверсионни действия. Ще се изненадаш от отговора сигурен съм
    Е те там ги сменят всеки месец.

Като си помислят, че са хванали господ за шлифера и Путлер им показва бързо кой е шефа.

Колко оставки и менки имаше там не е истина. Вече не мога да запомня кой кой и за кво се бори (бие).

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Аз съм останал в държавата си, работодател съм, плащам данъци и осигуровки, изхранвайки циганския ви електорат. Пълно право на глас имам и той е, че ти си родоотстъпник!
      Правителството в Бг е за всички. Така че по полека с обвиненията или някой хора/ не аз определено/ ще те заплашат със съдия, данс, манс, нато и отан. Няма нужда да казвам кои ще бъдат нали??
      ЪРМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
        Да, чети Инфобалкани блог и си сапунисвай граховото зрънце в главата ежедневно
        Ako искаш може блиц
        http://www.blitz.bg/news/article/287697 помисли кой е терорист, кой използува подривно диверсионни действия. Ще се изненадаш от отговора сигурен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Аз съм останал в държавата си, работодател съм, плащам данъци и осигуровки, изхранвайки циганския ви електорат. Пълно право на глас имам и той е, че ти си родоотстъпник!
          +++

Закърмен е със самагон, още отпреди да стане член на бесипету

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Тъй, тъй.

В Сърбия навремето НАТО (разбирай САЩ) избраха ограничена инвазия. Бомбардировки, докато посинеят. И посиняха.
            В Косово (пак Сърбия) се намесиха директно с войски и го окупираха, след което му предоставиха независимост.
            При разпада на Югославия се водиха три сравнително големи войни, в които загинаха над 100 000 човека.

Словения обявява независимост - има там 4-5 дена война без жертви.

Обаче Хърватска като обявява независимост има етническо прочистване и от двете страни - загиват 12 000 хървати и 8 000 сърби.

След това почва войната в Босна. Там има около 100 000 трупа и 2 милиона бежанци. Една част към Западна Европа. Само загиналите сърби са около 30 000. Останалите от други националности.

Тъкмо там се успокоява положението и почва войната в Косово.

И вече на Запада му писна от Милошевич. Колко да го чакат. Колко войни да започне. Колко трупа да има. Колко бежанци да приема Запада. Дали ако САЩ не бяха спрели Милошевич, сега нямаше да се водят там още войни. Може би с Македония, може би с Черна Гора, с Войводина - знае ли някой.

От бомбардировките на НАТО и САЩ заради Косово са загинали под 500 човека.

Обаче САЩ са виновни, а Милошевич е мъченик, герой и бля - бля.

Обичам тази пропаганда.

Ако Милошевич беше нападнал след това България за кой щяхте да викате?

За България или за Милошевич?

Много продажно племе са това комунягите.

Така че стига с тая евтина пропаганда за добрите диктатори и лошите САЩ.

Коментар

Кролик, не та знам как ти е предния ник, щото не си от вчера в този форум, личи ти, та би трябвало да забележиш, че аз отдавна съм казал, че самолетите и танковете на укрите не са поразени с прашки. Модерни противотанкови оръжия в сепаратистите имаше много отдавна, още май месец. И после почнаха да падат и самальотите им. С прашка самолет не можеш да смъкнеш. И със старите преносими "Стрела" е много трудно, макар че щурмовиците Су нямат кой знае каква скорост. Очевидно се използват по-модерни системи. А модерните системи се обслужват от обучени войници, не от опълчение.
              Така че в Украйна има обучени руски войници с модерни оръжия.
              И аз одобрявам това.
              Областите населени предимно с руснаци трябва да бъдат отделени от централната украинска власт. А дали ще се присъединят към Русия, населението трябва да реши. Хау!
              И кой лъже сега от двама ви?

Ти или Марков? Джуджето участва ли в Украйна или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Бе за разлика от теб съм останал в държавата си , бачкам и плащам данъци и осигуровки тук. Вероятно плащам и част от пенсиите на твоите родители.

Та принципно няма кво такива кат теб дето сте си зарязали държавата да се обаждате .....този които плаща данъци и осигуровки тук само той трябва да има глас какво ще се случва с парите му.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kanev Разгледай мнение
                  Не, не е довод. Когато извършваш инвазия в съседна държава имаш широк рейндж от опции. Може да избереш да правиш пълна окупация, може да избереш ограничена намеса. Има и много други нюанси и възможности по тази скала. Това че Путин не е избрал опцията "пълна инвазия" не значи, че не е избрал друга, по-ограничена инвазия.

Към момента изглежда, че Путин е предпочел да се намеси с ограничен брой части, да подкрепи сепаратистите и да огради един анклав територия, след което да замрази конфликта. Може би ще успее.
                  Тъй, тъй.

В Сърбия навремето НАТО (разбирай САЩ) избраха ограничена инвазия. Бомбардировки, докато посинеят. И посиняха.
                  В Косово (пак Сърбия) се намесиха директно с войски и го окупираха, след което му предоставиха независимост.

В Ирак САЩ предприеха ПЪЛНА окупация. Унищожиха държавата без всякакви скрупули. След което иракчаните заживяха щастливо под американска окупация. И сега са щастливи. Които са живи де. Там в момента е щастие да оживееш.

В Афганистан САЩ предприеха инвазия със сухопътни и военовъздушни сили. За да може пак да тръгне производството на наркотици, което талибаните почти бяха унищожили. И сега афганците са щастливи. Щото за опиума пазар има винаги.

И либийците цъфтят от щастие след ограничената инвазия на САЩ и Франция.

Та питам аз, защо след като Янукович беше приел да има предсрочни президентски избори, тоест отстъпи под натиска на Запада, защо го свалиха с преврат?
                  Да не би американците да не ги устройва мирното разрешение на украинската криза?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кролик, не та знам как ти е предния ник, щото не си от вчера в този форум, личи ти, та би трябвало да забележиш, че аз отдавна съм казал, че самолетите и танковете на укрите не са поразени с прашки. Модерни противотанкови оръжия в сепаратистите имаше много отдавна, още май месец. И после почнаха да падат и самальотите им. С прашка самолет не можеш да смъкнеш. И със старите преносими "Стрела" е много трудно, макар че щурмовиците Су нямат кой знае каква скорост. Очевидно се използват по-модерни системи. А модерните системи се обслужват от обучени войници, не от опълчение.
                    И аз одобрявам това.
                    Областите населени предимно с руснаци трябва да бъдат отделени от централната украинска власт. А дали ще се присъединят към Русия, населението трябва да реши. Хау!
                    Че си индианец не е новост. Обаче че 1. признаваш че руската армия води война срещу Украйна и 2. трябвало да се откъснат части от Украйна - това вече те прави кристално ясен Свикнал си да получаваш наготово от червените - затова за теб няма друга алтернатива освен да им се продаваш.

На Украйна не и трябва кримски сценарий - окупация, марионетки на Москва и последващ манипулиран вот за референдума в 24 часа. И после какво - тръгна Крим да бедства след като рашките отмъкнаха каквото могат ... това ли да иска Украйна, че да не са луди? Рускоговорящите там имат уникалния шанс да влязат в ЕС вместо в пандиза Русь, да не са луди да го пропуснат

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
                      Гига, ти си призна ли бре? Егати, отне време ама щом и червените шапки в пенсия го прозряхте - очаквам и рушняците да прогледнат накъде ги влачи Хаяско и да му светят маслото
                      И аз одобрявам това.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Партията на регионите изглеждаше нормална партия преди години. Той и Янукович не е изглеждал лош избор на времето и затова са по подкрепили и други не само от етнически руснаци.

Въпросът е сега защо не взе много гласове - щото ги разбраха, че са продажници. И къде отидоха гласовете на "нормалните" етически руснаци? За бандеровците може би?

Това не е важно. Проблемът с референдума е, че няма как стане докато се води война. Отделно дори и Киев да се съгласи на референдум - това нищо не значи. Мислиш ли, че хората на Путлер ще сложат оръжие и ще се приберат по домовете си и ще оставят Киев да организира референдум.

Т.е. Киев да каже - навити сме за референдум това нищо няма да промени.
                        Намери някъде каква е избирателната активност и ще си отговориш къде са гласовете на нормалните Руснаци на изборите за президент в Украйна .... що се правиш на ударен.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

напротив Киев бяга като дявол от тамян от думата федерация и референдум.
                          Ако бяха хора мислещи за държавата си щяха да са направили две малки стъпки и да са си запазили държавата цяла и без гражданска война. Но разум в главите на фашагите в Киев явно няма.

Колко била взела партията на регионите нищо не значи на предни избори е печелила мнозинства. на тия избори голяма част от Руснаците не гласуваха или гласовете им се разсеяха...нали не казваш че за няколко години от предните избори Киевската хунта е избира 30-40%% от гласоподавателите които са гласували за партията на регионите

п.п. ето карта от предните им избори ...но това не значи кои знае какво

Партията на регионите изглеждаше нормална партия преди години. Той и Янукович не е изглеждал лош избор на времето и затова са по подкрепили и други не само от етнически руснаци.

Въпросът е сега защо не взе много гласове - щото ги разбраха, че са продажници. И къде отидоха гласовете на "нормалните" етически руснаци? За бандеровците може би?

Това не е важно. Проблемът с референдума е, че няма как стане докато се води война. Отделно дори и Киев да се съгласи на референдум - това нищо не значи. Мислиш ли, че хората на Путлер ще сложат оръжие и ще се приберат по домовете си и ще оставят Киев да организира референдум.

Т.е. Киев да каже - навити сме за референдум това нищо няма да промени.

Коментар

напротив Киев бяга като дявол от тамян от думата федерация и референдум.
                            Ако бяха хора мислещи за държавата си щяха да са направили две малки стъпки и да са си запазили държавата цяла и без гражданска война. Но разум в главите на фашагите в Киев явно няма.

Колко била взела партията на регионите нищо не значи на предни избори е печелила мнозинства. на тия избори голяма част от Руснаците не гласуваха или гласовете им се разсеяха...нали не казваш че за няколко години от предните избори Киевската хунта е избира 30-40%% от гласоподавателите които са гласували за партията на регионите

Изборите не значат кой-знае какво само в диктатурите, в цивилизованата демокрация те са основата. Пак ме напуши смях като се сетя как се размениха Путко и Медведко хахаха, туй на тоя свят само в изостанала страна като Русь мое стане!

Коментар

• напротив Киев бяга като дявол от тамян от думата федерация и референдум.

Attached Files
                              Last edited by markov; 30.08.2014, 17:32.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ами то това е довод че редовната Руска армия не е ангажирана в Украина.

Щото ако се ангажира , това ще може се докаже недвусмислено с неопровержими преки доказателства и за Русия няма мотив да приеме негативите от това за да помогне на малка част от двете области.... ако се намесят реално с редовна армия ..... целта им ще е целия юго - изток и сздаване на Новорусия а не само части от двете области..... просот цената не си струва за тези частици
                                Глупости на търкалета - целта им е да има някакъв конфликт там. Щото рейтинга на Путлер скача само като има война наоколо.

Отделно там където има тлеещи конфликти териториите остават бедни, съответно ниско образовани, съответно лесно се манипулират. Виж как в Молдова разпалиха един такъв конфликт в Приднестровието.

Приднестровието официално е най-бедния регион в Европа - няма Косово, няма Албания, няма Босна и Херцеговина.

А Молдова нито могат да я приемат в ЕС, нито могат да я приемат в НАТО, щото има неуреден конфликт на нейна територия. Отделно Молдова и тя е една доста бедна държава, след като част от ресурсите и отиват за решаването на тези вътрешни проблеми.
                                Last edited by mathematician; 30.08.2014, 17:31.

Коментар

Working...
                                X