IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kanev Разгледай мнение
    Ползваш същата лексика като руската пропагандна машина. На практика си включен венозно към кремълските опорни точки. Като радиоточка с дистанционен контрол. RT започва някаква линия на поведение и лексика -- путинистите в БГ папагалстат същото с 1-2 дни закъснение.
    Ти ръсиш Обонговските опорни точки ма не ти казвам че нямаш право да го правиш нали ... ти що оспорваш моето право да вярвам в каквото аз намеря за добре.... много ме кефите тъи наречените демократи дето всъщност сте болшевики от всякъде и не признавате ничия гледна точка различна от вашата
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      И двамата сте прави. В Украйна има руски войници. Това са 9-те 19-годишни сополанковци, които се объркаха на украинска територия и сега лежат в следствения арест в Киев. Освен тези 9 руски военнослужещи друга редовна руска армия в Украйна няма. Има обаче, доброволци и то професионални военни воюващи на страната на опълчението.
      Русия още от първия ден е обвинявана за всичко, както за това което прави така и за това което не прави. нека не забравяме, че Обонго обвини Русия, че не се е намесила (!?) и не е попречила на провеждането на референдумите в Крим, както и за тези в Луганската и Донецката републики...
      Справка Псакито която на въпрос къде могат да провеждат военни маневри в собствената си държава руснаците, може би в сибир- отговорът беше сибир е много близо, ние предпочитаме руснаците да не провеждат такива учения

Коментар

Русия още от първия ден е обвинявана за всичко, както за това което прави така и за това което не прави. нека не забравяме, че Обонго обвини Русия, че не се е намесила (!?) и не е попречила на провеждането на референдумите в Крим, както и за тези в Луганската и Донецката републики...
        Най добре е Обонго да си гледа задния двор и да не се мъчи да бърка в чужди задни дворове......така ще има мири и разбирателство в света...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          За разлика от вас ние пишем по убеждение.
          Ползваш същата лексика като руската пропагандна машина. На практика си включен венозно към кремълските опорни точки. Като радиоточка с дистанционен контрол. RT започва някаква линия на поведение и лексика -- путинистите в БГ папагалстат същото с 1-2 дни закъснение.

Коментар

Според Гигата има редовна руска войска, според мен няма ....
            И двамата сте прави. В Украйна има руски войници. Това са 9-те 19-годишни сополанковци, които се объркаха на украинска територия и сега лежат в следствения арест в Киев. Освен тези 9 руски военнослужещи друга редовна руска армия в Украйна няма. Има обаче, доброволци и то професионални военни воюващи на страната на опълчението. Никой не може да забрани на някой в Русия, който иска да отиде доброволец и да се бие срещу киевската хунта провеждаша неприкрит геноцид в югоизто'на Украйна.

Така например по същия начин имаше руски доброволци в Испанската гражданска война през 30-те на миналия век, които се биеха на страната на републиката срещу фашисткия диктатор Франко пряко подпомагат от Хитлер. Сега по същи яначин Обонго помага на фашагите в Киев да се бият срещу Новоруската република.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

На мен пък ми е жал за теб, че те гъзят "само" мазни шваби.
              А не го жали ....на него кат на факи му аресва щото днес за трети път говори за гъзене....
              Last edited by markov; 30.08.2014, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                И кой лъже сега от двама ви?

Ти или Марков? Джуджето участва ли в Украйна или не?
                За разлика от вас ние пишем по убеждение. на вас ви пускат НПО опорни точки еднакви за всички да ги защитавате на живот и смърт. Ние защитаваме собствените си гледни точки. Според Гигата има редовна руска войска, според мен няма ......аз за себе си като съм разгледал доказателствата / по скоро липсата на такива / смятам че това всичкото е лъжа на Хунтата в Киев на която пригласят някои НАТОВСКИ чиновници за да прикрият сериозното си поражение към момента. Да има Руски доброволци и наемници но не и организирана редовна Руска войска. Такива доброволци и наемници се бият и от другата страна в комфликта......

Не бих осъдил Русия ако се намеси пряко да защити 15 милиона етнически Руснака от етническо прочистване водено под благосклонния поглед на НАТО и ЕС, но още не се е случило. Смятам че Русия има по голямо право да се намеси в Украйна отколкото САЩ в Ирак или Либия примерно....

Коментар

• http://worldtodaybg.com/2014/08/30/%...1%D0%B0%D1%81/
                  "МВФ ПЛАЩА ЗА „ПРОЧИСТВАНЕТО“ НА ДОНБАС?"
                  "В момента на гражданите на Украйна се предлага следното: да затегнат коланите и да свият до максимум разходите си. Ще бъдат орязани социалната сфера, науката, образованието, реалният сектор в икономиката. С икономисаните средства ще се финансират военните операции. Това ще завърти спиралата на деиндустриализацията на страната, срива на промишлеността, доларизацията и офшоризацията на икономиката. Другите последствия са следните – капиталът ще бяга, населението ще се деквалифицира и лумпенизира, ще се ускорят процесите на депопулация. Простичко казано – Украйна ще започне бавно, но сигурно да умира.
                  Както твърдят икономистите, за целта ще са необходими инвестиции в размер на 160 млрд. долара за няколко години. "

Това е по въпросът за Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
                    Е зарад такива думи не ми е жал че ви гъзят сини, червени, зелени и жлЪти
                    На мен пък ми е жал за теб, че те гъзят "само" мазни шваби.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      И вече на Запада му писна от Милошевич. Колко да го чакат. Колко войни да започне. Колко трупа да има. Колко бежанци да приема Запада. Дали ако САЩ не бяха спрели Милошевич, сега нямаше да се водят там още войни. Може би с Македония, може би с Черна Гора, с Войводина - знае ли някой.

От бомбардировките на НАТО и САЩ заради Косово са загинали под 500 човека.

Обаче САЩ са виновни, а Милошевич е мъченик, герой и бля - бля.
                      Аз само едно не разбирам що Милошевич не може да стреля по въоръжени албански сепаратисти пък Прошенко може да стреля по въоръжени руски сепаратисти.
                      И кога най сетне Нато ще изсипе бомбите в Киев да е еднакъв аршина.

Щот инак двойния стандарт е много смешен и жалък които проповядваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Ей сега ще ти разкажат играта- колко си смотан и за сестра ти. Чакай само малко
                        А каката на жена ми пък е женена в Русия и за там може да ми пообясни кво е гледал по телевизията , нищо че аз съм го виждал на живо ша ми каже че нищо не разбирлам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          +++

Закърмен е със самагон, още отпреди да стане член на бесипету
                          бе ти си запълнен с черни негърчета ма те приемаме такъв какъвто си ..ко да праим.

п.п.
                          Член на Би Се Пе - то не съм , дори не гласувам за тях ......на следващите избори мисля да гласувам за АБВ.
                          Това проблем ли е за теб ????2

Коментар

Половината ми близка рода живее в чужбина част във Франция, част във Русия. Така че не съм имал никакъв проблем да стана икономически емигрант като теб ако съм искал. След като не съм го направил извода е че тук плувам достатъчно добре и не ми се налага да мия чинии в чужбина като теб за 1200 - 1500 евро , за които ти си мислиш че е някакъв срахотен доход и си станал велик като го получаваш .........
                            Ей сега ще ти разкажат играта- колко си смотан и за сестра ти. Чакай само малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
                              Е зарад такива думи не ми е жал че ви гъзят сини, червени, зелени и жлЪти
                              Търсите си го. Добре че изработих 15 години в БГ та сега ще взема пенсия И оттам. Ти вероятно цял живот не мож плати толкова колкото аз вече съм платил предвид мизерните ти доходи
                              Половината ми близка рода живее в чужбина част във Франция, част във Русия. Така че не съм имал никакъв проблем да стана икономически емигрант като теб ако съм искал. След като не съм го направил извода е че тук плувам достатъчно добре и не ми се налага да мия чинии в чужбина като теб за 1200 - 1500 евро , за които ти си мислиш че е някакъв срахотен доход и си станал велик като го получаваш .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Аз съм останал в държавата си, работодател съм, плащам данъци и осигуровки, изхранвайки циганския ви електорат. Пълно право на глас имам и той е, че ти си родоотстъпник!
                                Въпрос на гледна точка за мен ти си родоотстъпник не аз ....ти точиш лиги по някакъв черен Обонго не аз ....те се праиш че англосаксонските държави са ти близки не аз и т.н.

Коментар

Working...
                                X