IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
    Санкциите, които Путлер наложи на руския народ, вече дават резултат - цените на хранителните стоки започват да растат, някои артикули като пилешки бутчета и до 60%.

Рост цен на продукты питания в регионах достиг 60% после введения санкций

http://www.mk.ru/politics/2014/08/19...a-sankciy.html
    Знам ,че си НПО будала ,ама чак толкова ...

акануне об итогах мониторинга цен на продукты после введения эмбарго против стран ЕС и США отчитались и власти Москвы. По словам главы департамента торговли и услуг Москвы Алексея Немерюка, за три последних дня больше всего подорожала вареная колбаса — на 10 руб. Говядина выросла в цене на 3 руб., свинина — на 4 руб. Что касается мороженой рыбы, которую доставляли из Норвегии, то в сегменте эконом-класса она подорожала на 5 руб. Цены на молоко и хлеб остались на прежнем уровне, а картофель подешевел. Неожиданным оказалось снижение цен на элитные сыры, в то же время сыры из дешевого сегмента подорожали, добавил Немерюк.
    Страшно се качва ......в Сахалин....
    Аман от лъжци и манипулатори ,аз искам същите качващи се цени....
    В момента 100 рубли са около 4 лв.....
    Та колбаса е около 10 лв ,свинското окло 4 , говеждото 3 лв.,рибата 4 ,2 лв .....
    А преди какви са били ....да ми кажеш ,преди качването....
    Аман от мародери ....

Коментар

• Санкциите, които Путлер наложи на руския народ, вече дават резултат - цените на хранителните стоки започват да растат, някои артикули като пилешки бутчета и до 60%.

Рост цен на продукты питания в регионах достиг 60% после введения санкций

http://www.mk.ru/politics/2014/08/19...a-sankciy.html
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Аз виждам на светло! И черно на бяло чета,че ИДИЛ се канят да освобождават Истанбул.Оттам насетне е ясно,че посоката на Освобождението е само една и тя е на Запад.Въпрос с повишена трудност - дали деморализираната и разпасана щатска армия може да спре исторически процеси със зародиш от 12-и век?!
        Значи ти вече отписа Истанбул и гледаш напред...в светлото бъдеще

То и македонците се канят да освобождават всичко до Луната, ама.....

А разпасаната щатска армия дори няма нужда да бие път до ИДИЛията. С джойстика трупат фрагове и левълват ъп

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          игрите на тъмно могат да се случват лесно....
          Аз виждам на светло! И черно на бяло чета,че ИДИЛ се канят да освобождават Истанбул.Оттам насетне е ясно,че посоката на Освобождението е само една и тя е на Запад.Въпрос с повишена трудност - дали деморализираната и разпасана щатска армия може да спре исторически процеси със зародиш от 12-и век?!
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• "Те искат своята война и я искат сега!"

​‘They want their war and they want it now!’

Adrian Salbuchi is a political analyst, author, speaker and radio/TV commentator in Argentina.

If you are playing a game of chess, and the next moves you are considering all inexorably lead to your king falling into checkmate, then you have only two options: you either topple your king and graciously accept defeat, or…

You can kick over the chessboard, refuse to accept defeat, and let all hell break loose...!

Is that what the “four horsemen of the Apocalypse,” namely the elites running the US, UK, EU and Israel against their own peoples’ interests, are thinking of doing?
            http://rt.com/op-edge/181320-us-warm...-want-war-now/
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Аз съм един от тези!
              Влизах тук, защото беше източник на инфо. И в знак на лоялност, се чувствах задължен да отвърна със същото.
              Но тук е пълно със зевзеци. Шлака.
              Напълно подкрепям.
              дай инфо + източника
              ако може твой анализ на инфото
              това беше форума

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Аз съм един от тези!
                Влизах тук, защото беше източник на инфо. И в знак на лоялност, се чувствах задължен да отвърна със същото.
                За момента е това - няма нищо ново.

Ожесточени боеве в Луганск и Донецк

http://news.ibox.bg/news/id_1066031510
                --------------------------------------

Тази нощ вероятно пак ще се опитат да вкарат "зелени" човечета, ама украйниците ги дънят - нищо, че било "помощ".

Дебелата Меркел заминава за Киев - това вече е интересно. Явно почват пазарлъците за ЕС, ама да видим дали няма да думнат и нея. Ще им кажат кинти има, ще ви дадем, ама ще искаме това, това и това.

Като знам Хаяско колко е неадекватен в момента, всичко може да се очаква.
                Last edited by marandi; 19.08.2014, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                  Министерството на икономиката на Полша е отправило искане до Европейската комисия Световната търговска организация да разгледа руското решение за забрана на широк спектър продоволствени стоки от ЕС. Това съобщи днес пресцентърът на министерство, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Документът, както разясняват от икономическото министерство, се отнася до решението на Руската федерация да забрани вноса на селскостопанска продукция от страни, наложили санкции на Русия.

Руските санкции също така ще бъдат обсъдени днес на среща между министъра на селското стопанство на Полша Марек Савицки с еврокомисаря по търговията Карел де Гухт.
                  Гърците прецакаха малко, че им върнаха към 100 Тира от границата с праскови и нектарини, па те се развалят бързо, ама нали ЕС извади веднага фонд за обезщетения.

На поляците ябълките няма какво да им стане - те още не са узрели дет' се вика

Шляхтите умуват дали да не ударят въглищата от Русия да ги забранят. То, па колко са й руски, реекспорт от Украйна, ама карай.
                  Last edited by marandi; 19.08.2014, 17:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    И мен това ме интересува , обаче от 2-3 индивиди тук нищо смислено не може да се прочете , те повечето хора дето вадеха инфо от тук от там спряха да пишат заради горепосочните....
                    Аз съм един от тези!

Коментар

• Министерството на икономиката на Полша е отправило искане до Европейската комисия Световната търговска организация да разгледа руското решение за забрана на широк спектър продоволствени стоки от ЕС. Това съобщи днес пресцентърът на министерство, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Документът, както разясняват от икономическото министерство, се отнася до решението на Руската федерация да забрани вноса на селскостопанска продукция от страни, наложили санкции на Русия.

Руските санкции също така ще бъдат обсъдени днес на среща между министъра на селското стопанство на Полша Марек Савицки с еврокомисаря по търговията Карел де Гухт.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Из бг медиите -ни дума ,ни вопъл,ни стон за тая новина .F-15s, troops from 493rd deploy to Bulgaria

August 18, 2014
                        WASHINGTON — Troops and fighter aircraft from the 493rd Fighter Squadron have been sent to Bulgaria as tensions in Eastern Europe continue to run high.

A dozen F-15s and approximately 180 personnel from the 493rd, based at RAF Lakenheath, England, have deployed to Graf Ignatievo Air Base to participate in a two-week bilateral training exercise with the Bulgarian air force, Pentagon spokesmen Col. Steve Warren told reporters Monday.
                        ........
                        http://www.stripes.com/news/f-15s-tr...VvOKwE.twitter
                        Медиите в Бг, знаеш, в голямата им част какви интереси прокарват
                        Защо да се обсъжда подобна новина ....като "модата" е да върви внушение, че има някакви "комунисти", някаква страшна Русия....някакви потоци, дето не могат да се разберат....не е желателно публиката да мисли, че и други интереси играят...

Уж, "Студената война" приключи отдавна, но на тукашното народонаселение още му набиват в главата до зомбиране идеята за Лоши - Добри.
                        За комунисти - антикомунисти

Докато, зомбитата са заети с това "титанично" противопоставяне, игрите на тъмно могат да се случват лесно.

Същият трик върви и в Украйна...

Коментар

• Украинские военные штурмуют Луганск. Они взяли под контроль один район города. Бои с местными ополченцами идут в центральной части Луганска.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=1904030

Коментар

• Нобелевский комитет «вежливо» просит Обаму вернуть премию мира

Торбьерн Ягланд, председатель Нобелевского комитета мира, заявил сегодня, что президент Обама «действительно должен рассмотреть» немедленное возвращение его медали Нобелевской премии мира.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Тц
                              Става дума само за Германия....в снощната "дискусия"
                              Меркел може да командва само немците и послушковците от БГ
                              Франция, Белгия и т.н. слабо ги интересува к'во иска ...
                              Някой снощи ми отговори, че не зависело от нея - мии, от кой зависи - не питах за леля Меркел, а за Канцлера ...
                              На тоз етап ...май, точно енергийните разходи ще й видят сметката на джърманите
                              Някои от големите химически концерни вече започнаха да гледат за ... изнасяне

Да поясня - не заемам позиция за никакъв Поток, защото не познавам подробностите
                              За тях трябва да има широко обсъждане, лишено от Политически внушения и игри
                              И Меркел няма място да се бърка във вътрешните интереси на България. Нито Путин, нито американците
                              'Убау ....

като ми метнете 56 млрд.куб.м. през Черно море по Ю. пАтока ми се обади и аз ще си метна дипломата на конструктор и ще се отрека публично, че някога съм бил.

Проблем е, че вече няма кой да ви смята нещата. Па, които могат - не искат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Тя ги е затворила ама друг път.И Швейцарските и Френските си бичат та пушек дигат
                                Тц
                                Става дума само за Германия....в снощната "дискусия"
                                Меркел може да командва само немците и послушковците от БГ
                                Франция, Белгия и т.н. слабо ги интересува к'во иска ...
                                Някой снощи ми отговори, че не зависело от нея - мии, от кой зависи - не питах за леля Меркел, а за Канцлера ...
                                На тоз етап ...май, точно енергийните разходи ще й видят сметката на джърманите
                                Някои от големите химически концерни вече започнаха да гледат за ... изнасяне

Да поясня - не заемам позиция за никакъв Поток, защото не познавам подробностите
                                За тях трябва да има широко обсъждане, лишено от Политически внушения и игри
                                И Меркел няма място да се бърка във вътрешните интереси на България. Нито Путин, нито американците

Коментар

X