IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
    Бот Маранди пак запали моторетката.

Marandi прочети и коментирай:

http://rusvesna.su/news/1408410973

Украйна, Югославия, северен полюс, Япония, краставица, цар Симеон.

Отговаряй marandi !
    Роберта,

аз пиша на БГ език в този форум. А ти?

Не е проблем в шльокавицата, ама ти го казах отдавна.

В БГ форум ще ми пускаш линк-ове на БГ. Иначе си у лЕво .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Марандитко аз съм спортувал по интелигентни спортове.Иначе съм уличен разбойник.В момента спортувам с мотиката.Но все пак ми е кеф че се намери някой който може да бие Бойко Борисов с турмъци.
      БГ при файт сте в топ 1 на света.

Имам много познати момчета и сие дето ходят по света и почупват от бой останалите в различните им дисциплини.

Ама, при профи бой, после е за сметка на здраве, хем нашите умеят да се пазят.

Но по принцип от Българинът няма по-добър боец. Плащат им малко, но това е положението - визирам от бокс, МСА, К1 и сие.

В това отношение поздравления към ТИМ - те спонсорират/промотират яко нашите, но момчетата го имат за временна работа, че отишли да натупат някое японче примерно.

Коментар

• Бот Маранди пак запали моторетката.

Marandi прочети и коментирай:

http://rusvesna.su/news/1408410973

Украйна, Югославия, северен полюс, Япония, краставица, цар Симеон.

Отговаряй marandi !

Коментар

Как да се живее без парно през зимата.

Власти научат киевлян выживать зимой

Из-за серьёзных экономических трудностей отопительный сезон в украинской столице может наступить лишь к концу осени. В связи с тем, что в Киеве зимы стабильно холодные, администрация города выпустила специальную брошюру, в которой даёт горожанам советы, как выжить в условиях зимы в неотапливаемой квартире.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/45980#ixzz3AoEZBavL
          Ее ... то сфиянци от панелките над 10 години се опитват да се отърват от т.нар. топло и светло, па нещо не ги пускат "братята" рушняци.

Бракувани во веки с матрюшките и сметките после, щот' си купили жилище.

Епаси греха на 'орицата ...
          -----------------------------------------------

Топлофикациите на загуба, НЕК на загуба, БЕХ на загуба - всички на загуба и все към Булгаргаз, па тя към Гъзпром.

Вие на идиоти ли ни правите, бря Роберта?

Я, пусни референдум за откачане от "топлото" на Гъзпром при сфиянци да видиш ко ще стане, че там 'ноу панеляк с договор доживотно в една посока?
          Last edited by marandi; 19.08.2014, 09:20.

Коментар

Марандитко аз съм спортувал по интелигентни спортове.Иначе съм уличен разбойник.В момента спортувам с мотиката.Но все пак ми е кеф че се намери някой който може да бие Бойко Борисов с турмъци.
            Демек Кубрат Пулев и Григор Димитров са фрости?

Това ли намекваш?

Що не се пробваш в техните спортове като толкова им разбираш?

Ее ... скоро ще си гледаш мача с Кличко и ще видиш ко ста'а ... задръж 2 седмици още.
            Last edited by marandi; 19.08.2014, 08:54.

Коментар

Ми да де точно за днес говорим за град Фъргюсън.Защо пратиха армия срещу мирни невъоръжени хора.Защо полицията убива деца с вдигнати ръце?И защо не дават на хората да протестират?Защо лъжат и манипулират.Пак повтарям говорим за 19.08.2014
              Е, то в УСА си е пандела - ти сега ли го разбираш?

Когато управляваш много и различни етноси имаш върховенство на закона и толкоз.

П.П. Те не са като тукашните, дето Полицията ви е инструктирана, че може пред нея цигани да трепят, ама те нямат право да се намесват.

Циганетата там се пробват да правят същите чалъми тук като тук, ама нещо не вървят. Думват ги и толкоз, ако посегнат на Институция. Просто нямат търговия с гласове по изборите като у вас и да ги пазят като писани яйца.

Кое не ти е ясно?
              Last edited by marandi; 19.08.2014, 08:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Е, що питаш мен - питай него.

2-3 сек. за нокаут, ако не искаш да го убия към днешна дата - за там може би 10 сек.

Подобни въпроси са безсмислени - явно никога не си спортувал досега, освен с мотиката и си мислиш, че 100 кила торба не може да падне за 2 сек. и в болница.

Коментар

Айде пак: "А, вие защо биете негрите?"

За днес говорим Пешов, за днес 19.08.2014г
                  ---------------------------------------------------------------------

Виж, че чилякът се измъква от въпроса колко са точно струпаните бъдещите "опълченци", които постоянно вкарват през границата.

Те го питат - вярно ли е, че 40 хилки - той само казва - добре тренирани са.

Ти ще пометнеш от злоба, че БГ Империя сте член на НАТО и ЕС? Ърмм ....?

По-спокойно, бря - Обонго му каза в прав текст, че Джуджето е некво регионално диктаторче и по-кротко да се дуе.
                  Ми да де точно за днес говорим за град Фъргюсън.Защо пратиха армия срещу мирни невъоръжени хора.Защо полицията убива деца с вдигнати ръце?И защо не дават на хората да протестират?Защо лъжат и манипулират.Пак повтарям говорим за 19.08.2014

Коментар

Аз пак питам можеш ли да го биеш
                    Е, що питаш мен - питай него.

2-3 сек. за нокаут, ако не искаш да го убия към днешна дата - за там може би 10 сек.

Подобни въпроси са безсмислени - явно никога не си спортувал досега, освен с мотиката и си мислиш, че 100 кила торба не може да падне за 2 сек. и в болница.

Коментар

Из-за серьёзных экономических трудностей отопительный сезон в украинской столице может наступить лишь к концу осени. В связи с тем, что в Киеве зимы стабильно холодные, администрация города выпустила специальную брошюру, в которой даёт горожанам советы, как выжить в условиях зимы в неотапливаемой квартире.

Няма нужда студът и гладът са велики учители

Коментар

Леле мале тоя генерал дали си е пил аповете?И ще посмее ли да се бие с руснаци?Бе много ги бива пиндонстанците да коментират Русия.Тоя да внимава щото едни черни човечета са по улиците в САЩ.Та зелени не са необходими.Вместо да дрънка простотии да вземе да обясни защо избиват собственото си население и защо пратиха армия срещу мирни хора?Га обяни защо хвърлиха две атомни бомби срещу старци жени и деца да обясни защо избиха милиони във Виетнам Корея Ирак Афганистан?
                        Айде пак: "А, вие защо биете негрите?"

За днес говорим Пешов, за днес 19.08.2014г
                        ---------------------------------------------------------------------

Виж, че чилякът се измъква от въпроса колко са точно струпаните бъдещите "опълченци", които постоянно вкарват през границата.

Те го питат - вярно ли е, че 40 хилки - той само казва - добре тренирани са.

Ти ще пометнеш от злоба, че БГ Империя сте член на НАТО и ЕС? Ърмм ....?

По-спокойно, бря - Обонго му каза в прав текст, че Джуджето е некво регионално диктаторче и по-кротко да се дуе.

Коментар

Ти въобще спортувал ли си някога, че ме питаш тия тъпи въпроси?

Предни, задни салта, флик-флак, шпагати мъжки/женски - статитична, динамична сила и т.н.

Какво ме занимаваш с тоя дъртак, дето шкембето му е най-голямата обиколка в тялото?

Той тоя докато тича на равна поляна си чупи краката, па камо ли да го подкарва някой.
                          Аз пак питам можеш ли да го биеш

Коментар

• Няма да е лошо и Фандъкова да започне кампания в София!

Last edited by robert; 19.08.2014, 09:20.

Коментар

Без охрана.
                              Ти въобще спортувал ли си някога, че ме питаш тия тъпи въпроси?

Предни, задни салта, флик-флак, шпагати мъжки/женски - статитична, динамична сила и т.н.

Какво ме занимаваш с тоя дъртак, дето шкембето му е най-голямата обиколка в тялото?

Той тоя докато тича на равна поляна си чупи краката, па камо ли да го подкарва някой.
                              Last edited by marandi; 19.08.2014, 08:30.

Коментар

Е, четете си Ди Велт

Русия води хибридна война

Сек. че го търсих на БГ език досега:

http://clubz.bg/7230-gen_brijdlav_ru...eni_chovecheta
                                --------------------------------------------

П.П. Поправка от мен - не Русия, а алчното Джудже - другото е вярно.

Интервюто е с действащ генерал, а не с пенсиониран тиловак от Шумен, дето е виждал война по филмите само - та чиляк ги казва нещата директ.
                                --------------------------------------------
                                Цитат:

На военен жаргон се казва DIME – Diplomacy, Information, Military, Economy (дипломация, информация, военна сила и икономика)
                                -----------

Искам ясно да напомня – ако НАТО забележи чужди сили да проникват на нейна територия и ако докажем, че подобен ход е агресия, тогава влиза в сила чл. 5 – нападната е една страна членка на пакта. Това означава военен отговор на действията на агресора. Ето защо трябва да изграждаме вътрешната национална способност за идентифициране на подобно поведение.”

Същевременно ген. Брийдлав смята за недопустимо, че за последните 5 години Русия е увеличила с 50 на сто военните си разходи, докато натовските държави са ги съкратили средно с 20 на сто.
                                -------------------------------------------------------------------

Тия неща в ТИМ-аджийската медия Инвестор няма да ви ги пуснат за сричане. Нали са отдел 6 на ДС.
                                Леле мале тоя генерал дали си е пил аповете?И ще посмее ли да се бие с руснаци?Бе много ги бива пиндонстанците да коментират Русия.Тоя да внимава щото едни черни човечета са по улиците в САЩ.Та зелени не са необходими.Вместо да дрънка простотии да вземе да обясни защо избиват собственото си население и защо пратиха армия срещу мирни хора?Га обяни защо хвърлиха две атомни бомби срещу старци жени и деца да обясни защо избиха милиони във Виетнам Корея Ирак Афганистан?

Коментар

Working...
                                X