IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Къде са китайските производители те питам пак? Няма ги в топ 10? А, руските къде са?

Тоя журналист дето ги пише неща и толкоз вдява разликата като гледам. Китай и Русия ще "произвеждат", ако им разрешат батковците. Сглобяват ги, Марков - сглобяват ги само, ама то не е тяхно - а се води чужда собственост - нито руска, нито китайска. Днес са там - утре могат да се изнесат на Луната, ако искат.

Иначе да си правят Ладите и Москвичите и толкоз.
    Не могат да се изнесат на луната само в твоята глава щото пазара е определящ , има ли платежоспособно търсене ще има и предлагане. Преди Русия да стане производител номер две в Европа на автомобили , стана пазар номер две / в някои източници го сочат че е пазар номер едно / на автомобили в Европа.
    Ти си твърди че са бедни, пък те явно не ти четат писанията в инвестора и купуват най много автомобили в Европата рашките.....

Ма у Лясковец за пазарните сили на търсене и предлагане и склонността им да се уравновесяват не сте чували .....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Европаиската класация ги слага там бе факи , не аз ...в света са на 10-13 място Руснаците, в света лидер в пъти преди другите е Китай ....
      Ми объркали са се, раша е азиатска, а не европейска държава.

Коментар

Всеки четвърти нов автомобил в света е китайски!

На второ място след Китай в рейтинга на страните автопроизводители е Япония с 8 554 219 коли или 14% от световното производство. В резултат, на базата на тези два гиганта Япония и Китай, азиатско-тихоокеанският регион всъщност е дал над половината от световното производство - 56%, оставяйки зад себе си Европу, Северна и Южна Америка.

http://motor.frognews.bg/novini/249/
        Къде са китайските производители те питам пак? Няма ги в топ 10? А, руските къде са?

Тоя журналист дето ги пише неща и толкоз вдява разликата като гледам. Китай и Русия ще "произвеждат", ако им разрешат батковците. Сглобяват ги, Марков - сглобяват ги само, ама то не е тяхно - а се води чужда собственост - нито руска, нито китайска. Днес са там - утре могат да се изнесат на Луната, ако искат.

Иначе да си правят Ладите и Москвичите и толкоз.
        Last edited by marandi; 21.08.2014, 00:43.

Коментар

• Хубаво сте си задумали тук за автомобили и журналисти,я да ви разкажа една история.
          Чета си "Авто-мото с...",статия отнасяща се за Женевския автосалон,журналиста започва високопарно :
          – В Столицата на Швейцария,Женева отвори и т.н. и т.н.
          Поглеждам кой сладур го е писал това и о чудо,самия гл.редактор,аз звън по тел. и търся Г-н ХХХХ Х-ов.Ето го и него:
          – Добър ден
          –Добър ден
          – Г-н Х-ов,защо тъй в тази хубаво списана статия объркахме столицата на Швейцария ?
          Отговор :
          – Аааа,грешка детронирал съм Цюрих
          Отговарям притеснено :
          – Нека да е Берн

Толкова за журналистите и хубавите статии

ПП : Темата е Украйна,да не забравим все пак

Коментар

Офф ... Марков - ето ти класацията за 2013 година.

Кажи къде има в топ 10 руски или китайски "производител"?

http://profit.bg/news/Naj-golemite-a...d-_page-2.html
            Уф Лясковски пак се правиш на гръмнат а......КОИ ТИ ГОВОРИ ЗА МАРКИ , спора е за брой автомобили произведени в съответната страна без значение на марката.

Имаче краставицата я знаем че е 98 процента вода......обяснил си ни го към 3000 пъти вече

Коментар

Общо взето с това доказваш че спориш по принцип
              Офф ... Марков - ето ти класацията за 2013 година.

Кажи къде има в топ 10 руски или китайски "производител"? Аз не виждам.

http://profit.bg/news/Naj-golemite-a...d-_page-2.html

Пишат ти ги японски, американски, френски, корейски. Това са ти производителите. Няма китайски, няма руски.

Тоя журналист толкова вдява дето го четеш. Ще произведат, ако им дадат батковците
              Last edited by marandi; 21.08.2014, 00:32.

Коментар

• Всеки четвърти нов автомобил в света е китайски!

В сравнение с 2011-а обемите на производство на леки коли в Поднебесната империя са нараснали с над 7% през миналата година и стигнаха ниво от 15 523 658 броя. Общо световната автоиндустрия е произвела през миналата година 84 милиона коли, от които 75% да леки автомобили. Растежът на световното производство е 5,3%.

На второ място след Китай в рейтинга на страните автопроизводители е Япония с 8 554 219 коли или 14% от световното производство. В сравнение с трагичната за Страната на изгряващото слънце 2011-а ръстът на производството е почти 20% - 19,5%. В резултат, на базата на тези два гиганта Япония и Китай, азиатско-тихоокеанският регион всъщност е дал над половината от световното производство - 56%, оставяйки зад себе си Европу, Северна и Южна Америка.

В страните от Евросъюза миналата година е отбелязан спад на производството от 7%, докато в Русия, например има прираст от 13,7%, което я слага на второ място в Европа след Германия с 11% дял в общото производство и пред Франция.

Тази информация може да я намериш на десетки места, ето първото което ми излезе
                http://motor.frognews.bg/novini/249/

Коментар

Ами, нали ти казвам, че подобна класация е абсурд, за която говориш.

Няма да търся нещо дето го няма. Дай го ти - да го видим.
                  Общо взето с това доказваш че спориш по принцип

Коментар

порзвай гуглето , ша ти излезе...сега няма да ти попълвам белите петна в образованието я
                    Ами, нали ти казвам, че подобна класация е абсурд, за която говориш.

Няма да търся нещо дето го няма. Дай го ти - да го видим.

Коментар

Я, дай тази класация да я видим и ние? После ще ги гледаме и за света, дет' били на 10 място.
                      порзвай гуглето , ша ти излезе...сега няма да ти попълвам белите петна в образованието я

Коментар

Ша си посетиш родното място ...явно имаш комплекс за произход щом го криеш.

Гледам те голямо натъртване че съм от Дряново , това издава че имаш някакъв комплекс , та като се разрових установих какъв е......не виждам що се срамуваш че си от малко градче, вярно там главно са цигани , но да приемем че ти си от другите .....
                        Бе, роден съм и живея в съвсем друга община, ама като си казал, че съм там - няма да ти чупя хатъра да'е .. - ако искаш от Бяла Русенско ми викай, че съм. Все ми е 20-се.

Дай класацията сега да погледнем.

Или някой пишман журналист я е писал, или ти пак не си разбрал какво пише в статията. Метни линк.

Коментар

Европаиската класация ги слага там бе факи , не аз ...в света са на 10-13 място Руснаците, в света лидер в пъти преди другите е Китай ....
                          Я, дай тази класация да я видим и ние? После ще ги гледаме и за света, дет' били на 10 място.

Коментар

Ще черпя, ама к'во да правя у Лясковец, че не мога да разбера, че все ме засилваш там?
                            Ша си посетиш родното място ...явно имаш комплекс за произход щом го криеш.

Гледам те голямо натъртване че съм от Дряново , това издава че имаш някакъв комплекс , та като се разрових установих какъв е......не виждам що се срамуваш че си от малко градче, вярно там главно са цигани , но да приемем че ти си от другите .....

Коментар

Ако дода у Лясковец ша ме чепрпиш ли една в местния хоремаг бе ......селски
                              Ще черпя, ама к'во да правя у Лясковец, че не мога да разбера, че все ме засилваш там?

Коментар

БМВ се нарича германски производител, а не "руска" сглобка да прави БМВ руски производител.

Колкото си разбрал откъде съм - толкова ще разбереш какви продължаваш да ги ръсиш и не спираш. Иди в кръчмата и ще те ограмотят - доста време ти отделих вече.
                                Ако дода у Лясковец ша ме чепрпиш ли една в местния хоремаг бе ......селски

Коментар

Working...
                                X