IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Даже снимки с прикриване зад деца имаше, но теб те нямаше още тук... всъщност защо си тук?
    По работа съм тук. Да си ходя ли, щото май преча на нормата ти и душевния мир?

Снимката със "заложниците" съм я виждал. Умрях си от смях, после ми стана жал за идиотите, които си мислят, че с подобна жалка пропаганда постигат нещо повече от презрение. Имаш пълното ми презрение НПОП.

Коментар

Ако не бяхме под руския ботуш, сега щяхме да сме нещо като Австрия по развитие..
      За тази пропусната възможност ме е яд, за отнетия шанс.
      Точно тук грешиш ......България никога няма да стане като Австрия. Ония когато са строили дворци и фабрики , нашите деди са живеели в закопани в земята кирпичени землянки. Когато онези са печатали книги тук 99% не са можели да четат и пишат.

Просто сме изпуснали 400-500 години в развитието си , и за това не е виновна Русия.
      И до сега тук няма изградено уважение към по - доказания или по-възрастния. И досега тук никои не ебава да зачита интереса на другия , щото в масовия случаи мама ни е научила че най-добре се дели на едно. Тези неща в Русия ги има , значи не са ни виновни те , а по скоро ориенталщината придобита през 500 години робство. Тези неща се изграждат в народа за много години , за съжаление през последните 25 години ценонстната система не само че не се доразвива а напротив срина се съвсем за което също не са ни виновни Руснаците.....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Ми що в редиците на Киевската хунта има въоръжени наемници от Полша, Италия , Сащ ?
        При сепаратистите имаше датски снайперист? Ко прайм ся? Това са тъпотии, естествено, че са там за пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
          Ти НОРМАЛЕН ли си бе?

Къде си видял поне една информация за настъпление или атака на "терористите"? Тяхна атака над цивилни райони?

ЛЪЖЕЦ!

Вече се изясни пред всички.
          Даже снимки с прикриване зад деца имаше, но теб те нямаше още тук... всъщност защо си тук?

Коментар

Щом е империя вероятно е имала , същите апетити са имали и Англия и САЩ, и Франция и Германия ...... та що толкова истерлично не мразиш тези държави се чудя ако проблема е в апетитите ?
            И Англия мразя, ама темата не е такава. Доста брой пъти са подхранвали враговете ни.
            В Ялта са ни подарили на руснаците. Американците са спрели танковата си дивизия в Италия на път към България, за да не изпревари руснаците на път към София.
            За Германците се замислям...
            Ако не бяхме под руския ботуш, сега щяхме да сме нещо като Австрия по развитие..
            За тази пропусната възможност ме е яд, за отнетия шанс.
            Аз също искам моите съседи, съграждани, клиенти ако щеш, да са по-богати и по-успели, но белега от соца е по физиономиите им.

Коментар

Всички го правят, въпроса е защо там има въоръжени наемници от Русия?
              Ти НОРМАЛЕН ли си бе?

Къде си видял поне една информация за настъпление или атака на "терористите"? Тяхна атака над цивилни райони?

ЛЪЖЕЦ!

Вече се изясни пред всички.

Коментар

Ми що в редиците на Киевската хунта има въоръжени наемници от Полша, Италия , Сащ ?

Коментар

Измежду повръщанията, се понаучи да внимаваш кой какво е твърдял...
                  А още по-ценно е да гледаш ЦЯЛАТА картина, не само изгодната и част.
                  Само кажи дали смяташ, че Русия е имала имперски апетити към балканите, докато ни е освобождавала?
                  Щом е империя вероятно е имала , същите апетити са имали и Англия и САЩ, и Франция и Германия ...... та що толкова истерично не мразиш тези държави се чудя ако проблема е в апетитите ?
                  Last edited by markov; 22.08.2014, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Малиййййй.....ТОВА верно ли го каза?

Кой ходи с авиация и артилерия в цивилните зони? Хунтата или "терористите". Кой АТАКУВА???

Отговори на този въпрос и всичко се изяснява.

Коментар

И какво решиха? Да се избиват....Това ли могат само? Както винаги. Руснаците винаги така решават всичко. След тях печелят само гробарите.
                      Това с избиването го решиха в Киев.
                      Рашките в източната част почнаха да си обявават автономия но нямаше масови случаи на убийства като сега. Хунтата в Киев ако имаше мозъци трябваше да им подхвърли някакава ограничена автономия и щеше да тушира всичко. Сега след всичките убийства вероятно ще е много трудно да останат в една държава....

Коментар

Знам че с червеното няма как да се съгласиш щото то засяга теб и подобните ти.....щото имате изграден рефлекс на Павлов , като чуете думата Русия веднага правите следствената верига : Русия -> Комунисти -> Задължително против ...... и се почва плюене и храчене докато не се унищожи до основи без значение дали наистина е вредно или пък е полезно.....Стигнахте до том да отричате че Русия ни е освободила от Турско робство. Е от такива промити мозъци чак ми се повръща.....
                        Измежду повръщанията, се понаучи да внимаваш кой какво е твърдял...
                        А още по-ценно е да гледаш ЦЯЛАТА картина, не само изгодната и част.
                        Само кажи дали смяташ, че Русия е имала имперски апетити към балканите, докато ни е освобождавала?

Коментар

Знам че с червеното няма как да се съгласиш щото то засяга теб и подобните ти.....щото имате изграден рефлекс на Павлов , като чуете думата Русия веднага правите следствената верига : Русия -> Комунисти -> Задължително против ...... и се почва плюене и храчене докато не се унищожи до основи без значение дали наистина е вредно или пък е полезно.....Стигнахте до том да отричате че Русия ни е освободила от Турско робство. Е от такива промити мозъци чак ми се повръща.....
                          http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...?page_which=17

Марков ,погледни това изследване....
                          Даже и във война ,даже и че е консервативно американско , даже ,че 1 милион са имигрирали в Русия , Крим е вече руски , 40 % от украйнците харесват руснаците......

Коментар

И какво решиха? Да се избиват....Това ли могат само? Както винаги. Руснаците винаги така решават всичко. След тях печелят само гробарите.
                            Малиййййй.....ТОВА верно ли го каза?

Кой ходи с авиация и артилерия в цивилните зони? Хунтата или "терористите". Кой АТАКУВА???

Отговори на този въпрос и всичко се изяснява.

Коментар

До червеното съм съгласен, след това се излагаш. Няма как в една система да няма нещо полезно. Няма как да градиш с объркано мислене. Времето лекува, особено нелечимите болести. Много паразит трябва да си отиде.

Коментар

За Крим вероятно са имали морално, стратегическо и историческо право.
                                Начинът по който го направиха беше полудърварски..
                                Имаш известно право. Но...това беше моментът, когато Украйна промени рязко (истерично) външнополитическата си ориентировка. Населението на Крим е подложено на ''уктаинизация" Това в Кремъл се е преценило като момент да се действува.
                                Да не забравяме че Украйна дължи на Русия ОГРОМНА сума за газта и огромни кражби на газ. Те НИКОГА няма да бъдат изплатени.
                                Така че, може да се каже че Русия си е платила за Крим
                                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Working...
                                X