IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Имало е и механизация. Частна собственост. Рано или късно е щяла са стане модерна фермата...
    Сега какво искаш да кажеш, че СССР ни е дал, не ни е взел прогреса..
    Да Минке. Всичката техника, оборудване и ноу - хау идваше от мръсните комунета, заедно с евтините ресурси.

Шибани робовладелци. Изедници. Да живее УСА.

Не се сърди, но толкова ти е нивото.

Коментар

Имало е и механизация. Частна собственост. Рано или късно е щяла са стане модерна фермата...
      По въпроса може да се спори дълго но бая субсиди са ни наляли под формата на евтини ресурси и задължително изкупуване на боклуците ни за необятния СССР пазар.

Вероятно колкото са ни дали толкова са ни и попречили , пък като гледам как се справяме след като уж сме с богатия свободен свят през последните 25 години оценката клони в полза на това че бая са ни дали........
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Аз съм в сайта от 2007ма, мислиш ли, че правя центове на гърба на войната в Украйна?

Всъщност правя пари от борсата, тук в темата се опитвам относително неуспешно, да водя нормален разговор, благодарение на появата ти... Аре чао!
        Егати разбирането за нормален разговор. Аз ще ти сипя евтина НПО пропаганда, пък ти се прави, че не ми забелязваш и ще си хортуваме без да казваме нищо смислено.

Късмет на борсата. Ще ти трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Имало е тук таме банки и фабрика да , но над 95 % са били земеделци с плуговете бе .....далеч не сме били цъфнала държава както искаш да кажеш ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Коя, КЪДЕ???

Нали ти пусна историята с "заложниците"?

Какво си интерпретирал тенденциозно? Виждаш, че дори ти давам възможност да трупаш постове, а от там и центове.
            Аз съм в сайта от 2007ма, мислиш ли, че правя центове на гърба на войната в Украйна?

Всъщност правя пари от борсата, тук в темата се опитвам относително неуспешно, да водя нормален разговор, благодарение на появата ти... Аре чао!
            Last edited by Хайърсъзов; 22.08.2014, 12:05.

Коментар

Икономически успехи е имало. Фабрики, банки, занаяти, отчасти стопанство. Опит за възраждане на традициите по производства, прехрана, търговия. Основни неща характерни за нормалния свят. След това отхвърлени и забранени.
              Имало е тук таме банки и фабрика да , но над 95 % са били земеделци с плуговете бе .....далеч не сме били цъфнала държава както искаш да кажеш ......

Коментар

Не, ти се позоваваш на нея, при това тенденциозно.
                Коя, КЪДЕ???

Нали ти пусна историята с "заложниците"?

Какво си интерпретирал тенденциозно? Виждаш, че дори ти давам възможност да трупаш постове, а от там и центове.

Коментар

Това че сме били в десятката преди втората свет. война е митове и легенди за напомпване на националното самочувствие.....

Не се самозаблуждаваи , изброи си само колониалните държви по онова време за били многократно повече че да се пънем да сме били между тях .......били сме бая назад и това е истината , били сме по-зле и от гърците даже , какар масово да се твърди че сме били преди тяхю
                  Икономически успехи е имало. Фабрики, банки, занаяти, отчасти стопанство. Опит за възраждане на традициите по производства, прехрана, търговия. Основни неща характерни за нормалния свят. След това отхвърлени и забранени.

Коментар

Чакай сега. ТИ пропаганда ли водиш в тоя форум???
                    Не, ти се позоваваш на нея, при това тенденциозно.

Коментар

Чувството е взаимно, кажи на звеновода си , че не ставаш.
                      Пропагандата винаги е двупосочна... и това ли не знаеш?
                      Чакай сега. ТИ пропаганда ли водиш в тоя форум???

Коментар

Не греша, след турското робство се възстановили относително добре културно, след това и икономически. Желанието да бъдем цивилизовани ни е водило напред.След 1930та сме били в десятката по икономически ръст. Не забравяй, че след войната всички са стартирали буквално от нулата. Там вече е било важно, кой колко има в главата. След войната сме имали шанса да дръпнем, защото нашата страна не е била разрушена.
                        Това че сме били в десятката преди втората свет. война е митове и легенди за напомпване на националното самочувствие.....

Не се самозаблуждаваи , изброи си само колониалните държви по онова време за били многократно повече че да се пънем да сме били между тях .......били сме бая назад и това е истината , били сме по-зле и от гърците даже , какар масово да се твърди че сме били преди тяхю

Коментар

По работа съм тук. Да си ходя ли, щото май преча на нормата ти и душевния мир?

Снимката със "заложниците" съм я виждал. Умрях си от смях, после ми стана жал за идиотите, които си мислят, че с подобна жалка пропаганда постигат нещо повече от презрение. Имаш пълното ми презрение НПОП.
                          Чувството е взаимно, кажи на звеновода си , че не ставаш.
                          Пропагандата винаги е двупосочна... и това ли не знаеш?

Коментар

Аз ти го написах за да установиш сам че твоето първо твърдение що имало Руски наемници е простотия, ми и те са там за пари като другите.......както има европеици и американци в Сирия......но ти пак проявяваш двоен стандарт .....значи гражданите на ЕС и САЩ в украина са за пари и страните им не са виновни , обаче ако има Руснаци за пари задължително Путин ги е пратили и е виновен........двойния стандарт развращава света и затова все по-малко хора вярват на официалните медии на САЩ....
                            Естествено, естествено......

От Русия само зъл кУмунизъм, бедност и ужасии.

От САЩ и ЕС демокрация, равенство и яко ценности. Хаира ги чатка нещата.

Сега чакам само влизането на дежурните тролове и може да засираме отново темата с плява и псувни. А не се беше случвало от дни да се говори с факти, а не с приказки под шипковия храст.

Коментар

Точно тук грешиш ......България никога няма да стане като Австрия. Ония когато са строили дворци и фабрики , нашите деди са живеели в закопани в земята кирпичени землянки. Когато онези са печатали книги тук 99% не са можели да четат и пишат.

Просто сме изпуснали 400-500 години в развитието си , и за това не е виновна Русия.
                              И до сега тук няма изградено уважение към по - доказания или по-възрастния. И досега тук никои не ебава да зачита интереса на другия , щото в масовия случаи мама ни е научила че най-добре се дели на едно. Тези неща в Русия ги има , значи не са ни виновни те , а по скоро ориенталщината придобита през 500 години робство. Тези неща се изграждат в народа за много години , за съжаление през последните 25 години ценонстната система не само че не се доразвива а напротив срина се съвсем за което също не са ни виновни Руснаците.....
                              Не греша, след турското робство сме възстановили относително добре културно, след това и икономически. Желанието да бъдем цивилизовани ни е водило напред.След 1930та сме били в десятката по икономически ръст. Не забравяй, че след войната всички са стартирали буквално от нулата. Там вече е било важно, кой колко има в главата. След войната сме имали шанса да дръпнем, защото нашата страна не е била разрушена.
                              Last edited by Хайърсъзов; 22.08.2014, 11:51.

Коментар

При сепаратистите имаше датски снайперист? Ко прайм ся? Това са тъпотии, естествено, че са там за пари.
                                Аз ти го написах за да установиш сам че твоето първо твърдение що имало Руски наемници е простотия, ми и те са там за пари като другите.......както има европеици и американци в Сирия......но ти пак проявяваш двоен стандарт .....значи гражданите на ЕС и САЩ в украина са за пари и страните им не са виновни , обаче ако има Руснаци за пари задължително Путин ги е пратили и е виновен........двойния стандарт развращава света и затова все по-малко хора вярват на официалните медии на САЩ....

Коментар

Working...
                                X