IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпада на Русия или смъртта на една Империя...

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pyramid

И САЩ ли не може да се разпадне ? Мисля че и двете ги чака разпад, а Германия ще бъде 4-та цигулка в Европа а не първа.Имрериите нямат бъдеще вече, те имат минало.
    Освен това съм сигурен че САЩ ще ударят Русия с високотехнологично непознато до сега но използвано оръжие. Този път обаче мащаба ще е жесток и няма да могат да прикрият употребата му и всички ще се отвратят от тях. На янките им предстои да се радват на най натуралната омраза дори и на самите себе си..те ще се намразят.
    Last edited by supertrader; 17.04.2014, 01:22.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Да се върнем към темата: АКО Русия се разпадне, настава Армагедон. Щото всичките онези бойни глави ще останат без централен контрол и...абе, по-добре, да не се случва.
      Те и в момента имат затруднения поради дисбаланси а, ако се раздробят, покрай тях и ние ще заимаме. Засега, някак все се наместват.
      А какво всички скочихте с/у автора на темата, ми убягва. Някой тук да е съвършен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Честно казано сме правили посреднически бизнес с човека, и всичко мина прекрасно!
        Нали не сте измуфтили някой с човека?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Моля, не обиждайте г-н Караиванов, аз само хубави неща съм видял от него и нито веднъж не ме е измамил , плюс това като пиша в неговия форум, много пъти сме спорили за политика, и нито веднъж не ме нагрубил. Изключително галантен бизнесмен и трейдър, заради такива хора ме спира идеята да напусна Българиа.
          Кажи си бе Черкезе.....
          И от ПеКаТа някой да е доволен.....даже и да е с нежна душа, копнееща за галантност......

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Това е любопитно докторе! Би ли споделил какво само хубаво си видял (взаимствам както си го казал горе) та какво само хубаво видя по-конкретно , от въпросния измамник. Приемам, че може да сме се заблудили, ако нашите факти са по-слаби от твоите ?
            Честно казано сме правили посреднически бизнес с човека, и всичко мина прекрасно!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Моля, не обиждайте г-н Караиванов, аз само хубави неща съм видял от него и нито веднъж не ме е измамил , плюс това като пиша в неговия форум, много пъти сме спорили за политика, и нито веднъж не ме нагрубил. Изключително галантен бизнесмен и трейдър, заради такива хора ме спира идеята да напусна Българиа.
              Това е любопитно докторе! Би ли споделил какво само хубаво си видял (взаимствам както си го казал горе) та какво само хубаво видя по-конкретно , от въпросния измамник. Приемам, че може да сме се заблудили, ако нашите факти са по-слаби от твоите ?
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Моля, не обиждайте г-н Караиванов, аз само хубави неща съм видял от него и нито веднъж не ме е измамил , плюс това като пиша в неговия форум, много пъти сме спорили за политика, и нито веднъж не ме нагрубил. Изключително галантен бизнесмен и трейдър, заради такива хора ме спира идеята да напусна Българиа.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                  ПК е велик измамник но не е луд за връзване.Правете разлика.
                  Щом все още не е вързан, значи си прав.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Игнорирам!

Коментар

• Яка тема.
                      Само че републиките ще са доста повече. Самите руснаци ще трябва да се задоволят с масковското княжество.

Коментар

• Како?! Какооо?! Кофичка с млеко - ПК circa 2010.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• ПК е велик измамник но не е луд за връзване.Правете разлика.
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                            Периодичните ....
                            Какво мислите по въпроса?
                            Мисля, че ти си нов ник на "мъни макера".
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Сега се представя за ПР експерт
                              Историята ако не помни, сигурно съм, че поне сме двама, които няма как да не му запомним магариите. То не бяха сривове, моноойли, и падания зад "борда". Човекът с едното мнение и валидирания ник просто ми пропомни за никовете на млекаря. Не е той разбира се, само ми припомни за него, А за млекаря мисля, че дори и Спаска вече не го допуска в съмнителна близост
                              ПиАр - ама как ги намира такива баламурници които постоянно му се вързват, не може да се отрече че има талант за имамник
                              Last edited by precakanoto; 16.04.2014, 23:16.
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Някога бай Пешо - млекаря, виден тарикат, правеше едни шантави никове след всеки бан, от вида - модераст, педератор и от сорта. Имате ли някакви новини за него, жив, здрав, ушит, неушит, с кеш, без кеш или нещо друго за него !?
                                Сега се представя за ПР експерт
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X