Поредната политическа тема - заключвам я.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпада на Русия или смъртта на една Империя...
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ да де, ама САЩ владеят само собствената си територия за разлика от рушняците, я виж на картата по-доле, от Урал нататък са я некви мюслита, я некви с дръпнати очи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеАз освен престъпления от висш род в амрика няма какво да правя
Обади се преди това, ще те взема от самолета направо и ще те настаня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеВСЯ ВЛАСТ СОВЕТАМ
Докато ти самия ходиш да буташ количка в Атлантик сити за доларчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИмаш предвид "индианци"?
А! Чукчи също.
Та повечето от тия са монголоиди. Ся, ако питаш Макс са братя-славяни. Макар че ние сме Българи а не славяни. Та " братството" некъде само в кухите червени лейки се върти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение... от Урал нататък са я некви мюслита, я некви с дръпнати очи.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Много, добра тема. Всъщност, Под въпроса е ТИРАНИН ЛИ Е ПУТИН ИЛИ Е ПРОСТО НАСЛЕДНИК НА ОСТАРЕЛИ РАЗБИРАНИЯ ЗАСВЕТА И ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА НА ЕДНА ОТМИНАЛА НИ ЕПОХА? ИЛИ ПРОСТ ТЕРОРИСТ С ВЛАСТ... КАКТО В ВИЕТНАМ,ИРАК,АФГАНИСТАН, И ДОСТА ДРУГИ ТОТАЛИТАРНИ РЕЖИМИ ПО СВЕТА?
И ако Бъде свален от собствените си олигарси, дали същото мнение ще имат анексиращите и отцепниците и изпълняващите платена роля проруски части в Украйна, на чужда територия.... та това си е тероризъм... да видим в ЕС кога ще го загреят/?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ САЩ ли не може да се разпадне ? Мисля че и двете ги чака разпад, а Германия ще бъде 4-та цигулка в Европа а не първа.Имрериите нямат бъдеще вече, те имат минало.
Освен това съм сигурен че САЩ ще ударят Русия с високотехнологично непознато до сега но използвано оръжие. Този път обаче мащаба ще е жесток и няма да могат да прикрият употребата му и всички ще се отвратят от тях. На янките им предстои да се радват на най натуралната омраза дори и на самите себе си..те ще се намразят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе се изживявай интернационално толкова много ! По спокойно ! Ще дойде ден да си щастлив че си българин, а не руснак или американец.
И какво значи, да се правя на интернационално !!! това не си ти
закърмено съм с думите на черноризец храбър преди още кирил и методи да са публикували азбуката "на русия", така че не ми говори врели-некипели !!!!Last edited by precakanoto; 17.04.2014, 01:40.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
precakanoto
Не се изживявай интернационално толкова много ! По спокойно ! Ще дойде ден да си щастлив че си българин, а не руснак или американец.Last edited by supertrader; 17.04.2014, 01:30.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ САЩ ли не може да се разпадне ? Мисля че и двете ги чака разпад, а Германия ще бъде 4-та цигулка в Европа а не първа.Имрериите нямат бъдеще вече, те имат минало.Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:44.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар