IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпада на Русия или смъртта на една Империя...

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поредната политическа тема - заключвам я.
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Е да де, ама САЩ владеят само собствената си територия за разлика от рушняците, я виж на картата по-доле, от Урал нататък са я некви мюслита, я некви с дръпнати очи.
      Факи стига бе.Лъжата е грях да знаеш.Тази територия е завзета след като са избити над 150 милиона индианци ограбени са имотите им златото им.От тогава насам неспирни войни и грабежи на злато нефт каквото се сетиш.Закараха си и роби от Африка и ги избиваха и изнасилваха.Избиха и животните.Как мислиш докога Господ ще ги търпи?Сметката ще се плати някой ден да знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        Аз освен престъпления от висш род в амрика няма какво да правя
        Mи заповядай!
        Обади се преди това, ще те взема от самолета направо и ще те настаня

Коментар

• Аз освен престъпления от висш род в амрика няма какво да правя
          Вся Власть Советам

Коментар

• Аз бутам колички там?хахах мисля доброволец в съветската армия да ида
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
              ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТАМ
              Да!
              Докато ти самия ходиш да буташ количка в Атлантик сити за доларчета.

Коментар

• ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТАМ
                Вся Власть Советам

Коментар

• Факушкa

Няма значение,от кризата която ще ги удари няма излизане за империи защото ще се наложи да се правят промени съвсем в детайли и контрол.Няма да има основни валути и основните суровини ще се наложи да бъдат отпадъците за известно време.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    Имаш предвид "индианци"?
                    Имам впредвид азербайджанци, дагестанци, тюменци, алтайци... Бах мааму че те много бе! Не мога да ги запомня!
                    А! Чукчи също.
                    Та повечето от тия са монголоиди. Ся, ако питаш Макс са братя-славяни. Макар че ние сме Българи а не славяни. Та " братството" некъде само в кухите червени лейки се върти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      ... от Урал нататък са я некви мюслита, я некви с дръпнати очи.
                      Имаш предвид "индианци"?
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Много, добра тема. Всъщност, Под въпроса е ТИРАНИН ЛИ Е ПУТИН ИЛИ Е ПРОСТО НАСЛЕДНИК НА ОСТАРЕЛИ РАЗБИРАНИЯ ЗАСВЕТА И ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА НА ЕДНА ОТМИНАЛА НИ ЕПОХА? ИЛИ ПРОСТ ТЕРОРИСТ С ВЛАСТ... КАКТО В ВИЕТНАМ,ИРАК,АФГАНИСТАН, И ДОСТА ДРУГИ ТОТАЛИТАРНИ РЕЖИМИ ПО СВЕТА?
                        И ако Бъде свален от собствените си олигарси, дали същото мнение ще имат анексиращите и отцепниците и изпълняващите платена роля проруски части в Украйна, на чужда територия.... та това си е тероризъм... да видим в ЕС кога ще го загреят/?????

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          И САЩ ли не може да се разпадне ? Мисля че и двете ги чака разпад, а Германия ще бъде 4-та цигулка в Европа а не първа.Имрериите нямат бъдеще вече, те имат минало.
                          Освен това съм сигурен че САЩ ще ударят Русия с високотехнологично непознато до сега но използвано оръжие. Този път обаче мащаба ще е жесток и няма да могат да прикрият употребата му и всички ще се отвратят от тях. На янките им предстои да се радват на най натуралната омраза дори и на самите себе си..те ще се намразят.
                          Е да де, ама САЩ владеят само собствената си територия за разлика от рушняците, я виж на картата по-доле, от Урал нататък са я некви мюслита, я некви с дръпнати очи.

Коментар

Не се изживявай интернационално толкова много ! По спокойно ! Ще дойде ден да си щастлив че си българин, а не руснак или американец.
                            А ти го мисли, мисли и накрая взе че го изплю на разпукания лед! Разбира, се, че съм доволно че съм българче., но исках да ти припомня за да не си го забравил и ти, ако си такъв разбира се ! Както казват тибетците - индийците се редят на опашка да се видят българи, но поне (може да) знаят защо.
                            И какво значи, да се правя на интернационално !!! това не си ти
                            закърмено съм с думите на черноризец храбър преди още кирил и методи да са публикували азбуката "на русия", така че не ми говори врели-некипели !!!!
                            Last edited by precakanoto; 17.04.2014, 01:40.
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• precakanoto

Не се изживявай интернационално толкова много ! По спокойно ! Ще дойде ден да си щастлив че си българин, а не руснак или американец.
                              Last edited by supertrader; 17.04.2014, 01:30.
                              D.Y.F-091066

Коментар

И САЩ ли не може да се разпадне ? Мисля че и двете ги чака разпад, а Германия ще бъде 4-та цигулка в Европа а не първа.Имрериите нямат бъдеще вече, те имат минало.
                                Какъв разпад? Американците са 52 незнайни и за тебе щата. Русия е една, държи нефт, газ, злато, диаманти, собствена ядрена, космическа програма, неосквернена от гмо земя, по територия по-голяма от плутон, граничи с Китай, и най-вече 70% от сладководните запаси, какъв разпад те гони? Имат подземни лаборатории в Дубна за които хамериканците кръв пикаят, че не могат даже и да снимат. Я си влез в ролята на славянин-многознайко, докато не е станало късно.
                                Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:44.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X