Първоначално изпратено от data
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКато си седим в къщи и не гласуваме така ДПС ще расте и неграмотните и олигарсите ще ни "управляват" и крадат. Заслужаваме си го.
Коментар
-
Ето ви вота на хората който БСП за 25 г прогониха от България
При вота на българите в чужбина ГЕРБ води с 38,4%. На второ място се нарежда ДПС с 16,6%, а след тях са Реформаторския блок с 14,3%. Следва партията на Бареков с 8,5%. 5,4% събира БСП.
Това е реалната оценка - без купените гласовете миньорите , без купените цигански гласове , без гласовете на оскотелите от немотия пенсионери .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпоред мен едни предсрочни избори ,ще покажат действително как стоят нещата....
Ако съм на мястото на Станишев ,отивам на избори още през лятото.....
защото сега ДПС ще ги изнудва и ще иска власт ,ще им играе двойни игрички , ГЕРБ и РБ ще се правят на велики....
Само три месеца под управлението на борисоФ им стига и нещата ще си отидат на мястото си ...
А изборите бяха изненада за мен.... но не толкова голяма.....
Не очаквах че твърдия електорат няма да отиде на БСП....поне 150 К се скриха....
Електората на БСП е първо русофили и второ голяма част бедни и пенсионери...
как да ги накараш да гласуваш против Русия и за ЕС ....който се проявява с двойни стандарти а хората който ще се избират ще се облагодетелстват за тяхна сметка с десетки хиляди евро....
Трето АБВ 100 К гласа отклонени от Гоце и Калфин .....предатели.........
така че аз съм за избори.....
Тогава хората ще си направят оценка ,за кой да гласуват и как...
Не Кунева да се ерчи със 100 К а Борисов със 600 К....
Бареков също , не се представи добре ,очаквах повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕто затова пиша ..
мафията се връща....
само три месеца на Цветанов и Борисоф.....начело на държавата....искам....
A иначе мафията управлява в момента, ето имаме цели градове, превърнати в РОБИ, които се бият помежду си за кило кренвирши и руло тоалетна хартия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ още един дебел щрих...
СГС оправда Цветан Цветанов
Бившият вътрешен министър беше обвинен в длъжностно присвояване
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/sgs...etanov-6013104
мафията се връща....
само три месеца на Цветанов и Борисоф.....начело на държавата....искам....
Коментар
-
И още един дебел щрих...
СГС оправда Цветан Цветанов
Бившият вътрешен министър беше обвинен в длъжностно присвояване
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/sgs...etanov-6013104
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ аз си мисля че това рано или късно ще се случи.Ако не на следващите на по следващите избори.
Та това, което искам да кажа, е че ДПС в момента е много над естествения си предел, независимо от блъфа на Местан за резултат без автобуси (няма как да му се отрече, че е добър в политическия покер)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТова е първият възможен сценарий.Вторият е доста по-неприятен - на хората да им писне още повече и на предсрочни парламентарни да отидат още по-малко хора и твърдият електорат на ДПС, около 400-500 хил.гласа, да ги направи първа политическа сила.
Коментар
-
Според мен едни предсрочни избори ,ще покажат действително как стоят нещата....
Ако съм на мястото на Станишев ,отивам на избори още през лятото.....
защото сега ДПС ще ги изнудва и ще иска власт ,ще им играе двойни игрички , ГЕРБ и РБ ще се правят на велики....
Само три месеца под управлението на борисоФ им стига и нещата ще си отидат на мястото си ...
А изборите бяха изненада за мен.... но не толкова голяма.....
Не очаквах че твърдия електорат няма да отиде на БСП....поне 150 К се скриха....
Електората на БСП е първо русофили и второ голяма част бедни и пенсионери...
как да ги накараш да гласуваш против Русия и за ЕС ....който се проявява с двойни стандарти а хората който ще се избират ще се облагодетелстват за тяхна сметка с десетки хиляди евро....
Трето АБВ 100 К гласа отклонени от Гоце и Калфин .....предатели.........
така че аз съм за избори.....
Тогава хората ще си направят оценка ,за кой да гласуват и как...
Не Кунева да се ерчи със 100 К а Борисов със 600 К....
Бареков също , не се представи добре ,очаквах повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМммм, не позна...
Няма да има такава коалиция...този резултат на ДПС е един от факторите, който би мобилизирал българите на предсрочни избори...
От тук ГЕРБ и РБ само ще разширяват подкрепа, обратно БСП все повече ще топи, турците си имат естествени граници, така че следващата коалиция е ГЕРБ и РБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеОт тук ГЕРБ и РБ само ще разширяват подкрепа, обратно БСП все повече ще топи, турците си имат естествени граници, така че следващата коалиция е ГЕРБ и РБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеСпоред мен ДПС си проби и е първата поличтическа сила вчера. Само гласувалите за тикви не са го разбрали и мислят, че са първи.
Докато досега на Местан му се налагаше да преговаря със Станишев, то новия коалиционен партньор (Боко) ще си го врътка както иска...
Няма да има такава коалиция...този резултат на ДПС е един от факторите, който би мобилизирал българите на предсрочни избори...
От тук ГЕРБ и РБ само ще разширяват подкрепа, обратно БСП все повече ще топи, турците си имат естествени граници, така че следващата коалиция е ГЕРБ и РБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБесепе оттича у канала, колко ми е кеффффф,
Коментар
Коментар