IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    Ето ви вота на хората който БСП за 25 г прогониха от България

При вота на българите в чужбина ГЕРБ води с 38,4%. На второ място се нарежда ДПС с 16,6%, а след тях са Реформаторския блок с 14,3%. Следва партията на Бареков с 8,5%. 5,4% събира БСП.

Това е реалната оценка - без купените гласовете миньорите , без купените цигански гласове , без гласовете на оскотелите от немотия пенсионери .
    Тези проценти не казват нищо.Щото ако са гласували 10000 човека и 100% да са за тиквата все тая.Изгонените са два милиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
      Като си седим в къщи и не гласуваме така ДПС ще расте и неграмотните и олигарсите ще ни "управляват" и крадат. Заслужаваме си го.
      Ама наистина ми писва от тези приказки.За кого да гласувам????Не искам тарикати мутри простаци и мошеници

Коментар

• Ето ви вота на хората който БСП за 25 г прогониха от България

При вота на българите в чужбина ГЕРБ води с 38,4%. На второ място се нарежда ДПС с 16,6%, а след тях са Реформаторския блок с 14,3%. Следва партията на Бареков с 8,5%. 5,4% събира БСП.

Това е реалната оценка - без купените гласовете миньорите , без купените цигански гласове , без гласовете на оскотелите от немотия пенсионери .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Според мен едни предсрочни избори ,ще покажат действително как стоят нещата....

Ако съм на мястото на Станишев ,отивам на избори още през лятото.....
          защото сега ДПС ще ги изнудва и ще иска власт ,ще им играе двойни игрички , ГЕРБ и РБ ще се правят на велики....
          Само три месеца под управлението на борисоФ им стига и нещата ще си отидат на мястото си ...

А изборите бяха изненада за мен.... но не толкова голяма.....
          Не очаквах че твърдия електорат няма да отиде на БСП.... поне 150 К се скриха....
          Електората на БСП е първо русофили и второ голяма част бедни и пенсионери...
          как да ги накараш да гласуваш против Русия и за ЕС ....който се проявява с двойни стандарти а хората който ще се избират ще се облагодетелстват за тяхна сметка с десетки хиляди евро....
          Трето АБВ 100 К гласа отклонени от Гоце и Калфин .....предатели.........

така че аз съм за избори.....
          Тогава хората ще си направят оценка ,за кой да гласуват и как...
          Не Кунева да се ерчи със 100 К а Борисов със 600 К....
          Бареков също , не се представи добре ,очаквах повече...
          Монти аз никога не съм гласувал за БСП.Гласувал съм веднъж за БКП преди 1989г.В казармата под строй преди да влзеш в помещението ротния ти дава плика с бюлетината....За престъпници не гласувам както и за тарикати и простаци.Станишев се оказа изключително нагъл и посредствен.Човек без достойнство.И Орешарски е същия.Според мен трябва да се махнат и двамата.Единия вариант е ДПС да управлява а другия е нови избори.Аз не гласувам от 1997г и няма да гласувам дори пред заплахата ДПС първа сила.Гласувам само за кмет на село.Не искам Боци да управлява повече.да го направят пожизнен главен секретар на МВР и да се разкара.Простотията му ми идва в повече.За толкова години в политиката поне английски да беше научил вместо да рита топката.Ама простака си е простак.Не може да му се отрече таланта в тази област.За мен на тези избори се разбра че в България живеят около 35% идиоти кариеристи тарикати и келепирджии

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ето затова пиша ..
            мафията се връща....
            само три месеца на Цветанов и Борисоф.....начело на държавата....искам....
            Този рефрен, ако съдим по изборните резултати, май не върши работа...

A иначе мафията управлява в момента, ето имаме цели градове, превърнати в РОБИ, които се бият помежду си за кило кренвирши и руло тоалетна хартия...

Коментар

• Като си седим в къщи и не гласуваме така ДПС ще расте и неграмотните и олигарсите ще ни "управляват" и крадат. Заслужаваме си го.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                И още един дебел щрих...

СГС оправда Цветан Цветанов

Бившият вътрешен министър беше обвинен в длъжностно присвояване

http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/sgs...etanov-6013104
                Ето затова пиша ..
                мафията се връща....
                само три месеца на Цветанов и Борисоф.....начело на държавата....искам....

Коментар

• И още един дебел щрих...

СГС оправда Цветан Цветанов

Бившият вътрешен министър беше обвинен в длъжностно присвояване

http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/sgs...etanov-6013104

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    И аз си мисля че това рано или късно ще се случи.Ако не на следващите на по следващите избори.
                    Няма как да се случи ако имаме нормално управление, което просто трябва да прилага законите... и сега не би се случило ако "умните" комунисти прилагаха закона и не бяха позволили на Доган да се възползва от всички възможности, които Маноловия кодекс му дава...ще спомена само "Младежка толерантност"...

Та това, което искам да кажа, е че ДПС в момента е много над естествения си предел, независимо от блъфа на Местан за резултат без автобуси (няма как да му се отрече, че е добър в политическия покер)...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Това е първият възможен сценарий.Вторият е доста по-неприятен - на хората да им писне още повече и на предсрочни парламентарни да отидат още по-малко хора и твърдият електорат на ДПС, около 400-500 хил.гласа, да ги направи първа политическа сила.
                      И аз си мисля че това рано или късно ще се случи.Ако не на следващите на по следващите избори.

Коментар

• Според мен едни предсрочни избори ,ще покажат действително как стоят нещата....

Ако съм на мястото на Станишев ,отивам на избори още през лятото.....
                        защото сега ДПС ще ги изнудва и ще иска власт ,ще им играе двойни игрички , ГЕРБ и РБ ще се правят на велики....
                        Само три месеца под управлението на борисоФ им стига и нещата ще си отидат на мястото си ...

А изборите бяха изненада за мен.... но не толкова голяма.....
                        Не очаквах че твърдия електорат няма да отиде на БСП.... поне 150 К се скриха....
                        Електората на БСП е първо русофили и второ голяма част бедни и пенсионери...
                        как да ги накараш да гласуваш против Русия и за ЕС ....който се проявява с двойни стандарти а хората който ще се избират ще се облагодетелстват за тяхна сметка с десетки хиляди евро....
                        Трето АБВ 100 К гласа отклонени от Гоце и Калфин .....предатели.........

така че аз съм за избори.....
                        Тогава хората ще си направят оценка ,за кой да гласуват и как...
                        Не Кунева да се ерчи със 100 К а Борисов със 600 К....
                        Бареков също , не се представи добре ,очаквах повече...

Коментар

Мммм, не позна...
                          Няма да има такава коалиция...този резултат на ДПС е един от факторите, който би мобилизирал българите на предсрочни избори...
                          От тук ГЕРБ и РБ само ще разширяват подкрепа, обратно БСП все повече ще топи, турците си имат естествени граници, така че следващата коалиция е ГЕРБ и РБ...
                          Ми ако не ще с Доган дудука чака щото пожарната с дудука е повече от комунистите +доганя.Иначе извън властта.Няма го Янко удобното.И няма повече еднолична власт за тиквата.Най доброто за България е мутрата и гея да гушнат букета

Коментар

От тук ГЕРБ и РБ само ще разширяват подкрепа, обратно БСП все повече ще топи, турците си имат естествени граници, така че следващата коалиция е ГЕРБ и РБ...
                            Това е първият възможен сценарий.Вторият е доста по-неприятен - на хората да им писне още повече и на предсрочни парламентарни да отидат още по-малко хора и твърдият електорат на ДПС, около 400-500 хил.гласа, да ги направи първа политическа сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Според мен ДПС си проби и е първата поличтическа сила вчера. Само гласувалите за тикви не са го разбрали и мислят, че са първи.
                              Докато досега на Местан му се налагаше да преговаря със Станишев, то новия коалиционен партньор (Боко) ще си го врътка както иска...
                              Мммм, не позна...
                              Няма да има такава коалиция...този резултат на ДПС е един от факторите, който би мобилизирал българите на предсрочни избори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Бесепе оттича у канала, колко ми е кеффффф,
                                Ти беше в началото на пързалката....

Коментар

Working...
                                X