IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Що не виждам да се броят свободните дни на ЦЦ?
    Осезателно се чувства и липсата на внимание към здравните показатели на Боце ... Вече Станишев ли ви стана грижа?
    Баце е с високо кръвно , видно е от достолепното му туловище .

А за Цецо свободни дни няма !

Коментар

• Що не виждам да се броят свободните дни на ЦЦ?
      Осезателно се чувства и липсата на внимание към здравните показатели на Боце ... Вече Станишев ли ви стана грижа?

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      Всички крадци загубиха на тези избори . Станишев е размазана фъшкия
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Ако имаш предвид изявата на Станишев снощи в НДК - не, не харесвам гей-паради...

Не харесвам и РОБОВЛАДЕЛЦИ и техните апологети, каквито са другарят Ковачки, другарките Пиргова и Лаверн (последните две - яростни защитнички на Орешаковата шайка)...

Майката на Достена Лаверн: Миньорите са тъпи, вестник не четат, как да направят избор
        26/05/14 10:30
        Доц. Мария Пиргова, политолог и съветник на БСП и майка на кандидата за евродепутат Достена Лаверн направи скандална трактовка на проблема с миньорите в Бобов дол. В ретрограден тоталитарен стил червената политоложка обясни по Нова ТВ, че миньорите са тъпи и не могат да направят информиран и свободен избор.

Та миньорите вестник не четат, нямат време за това, така че е нормално да им се обяснява за кого да гласуват и къде е техният интерес. Обяснимо е ръководството на мината да лобира за определена политическа сила, която помага за развитие на отрасъла и осигуряване на заплати, обясни Пиргова скандалния видеозапис, от който става ясно как хора на олигарха Ковачки купува гласовете на работниците. Според Пиргова когато се правят срещи с интелигенцията посланията са съвсем различни, защото това били хора с друго ниво. Червената политоложка оправда политиката на БСП и на Ковачки, а според нея така се правило и в други държави по време на избори.

Ковачки действа нормално, защото гледа интереса на работниците, опита се Пиргова да оправдае олигарха, но гузно замълча и отказа да коментира показания репортаж, как работниците от мината са принудени да пазаруват в празен магазин на Ковачки, в който един път месечно пускат кренвирши и тоалетна хартия.

При такава бедност и безработица не може да няма натиск върху работниците от работодателите. Аз се боря против бедността непрекъснато, похвали се Пиргова но не обясни каква е отговорността на БСП за тази мизерия и как измамните и тези се формулират през хонорарите които получава.

Тезите на Мария Ппиргова обаче влизат в тотално противоречие с предизборните послания на дъщеря й Достена Лаверн: "Ако хората продължават да не мислят, са обречени да бъдат вторични суровини".
        явното купуване на гласове от страна на БСП се надявам да им изяде главите .

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
          Ей кандитко ама кво става с тебе не мога да те позная.Ми за какво спорихме толкова време?Сега да вземеш да ми кажеш харесваш ли гейове да правят паради да се женят и да осиновяват деца?Щото аз не харесвам това.
          Ако имаш предвид изявата на Станишев снощи в НДК - не, не харесвам гей-паради...

Не харесвам и РОБОВЛАДЕЛЦИ и техните апологети, каквито са другарят Ковачки, другарките Пиргова и Лаверн (последните две - яростни защитнички на Орешаковата шайка)...

Майката на Достена Лаверн: Миньорите са тъпи, вестник не четат, как да направят избор
          26/05/14 10:30
          Доц. Мария Пиргова, политолог и съветник на БСП и майка на кандидата за евродепутат Достена Лаверн направи скандална трактовка на проблема с миньорите в Бобов дол. В ретрограден тоталитарен стил червената политоложка обясни по Нова ТВ, че миньорите са тъпи и не могат да направят информиран и свободен избор.

Та миньорите вестник не четат, нямат време за това, така че е нормално да им се обяснява за кого да гласуват и къде е техният интерес. Обяснимо е ръководството на мината да лобира за определена политическа сила, която помага за развитие на отрасъла и осигуряване на заплати, обясни Пиргова скандалния видеозапис, от който става ясно как хора на олигарха Ковачки купува гласовете на работниците. Според Пиргова когато се правят срещи с интелигенцията посланията са съвсем различни, защото това били хора с друго ниво. Червената политоложка оправда политиката на БСП и на Ковачки, а според нея така се правило и в други държави по време на избори.

Ковачки действа нормално, защото гледа интереса на работниците, опита се Пиргова да оправдае олигарха, но гузно замълча и отказа да коментира показания репортаж, как работниците от мината са принудени да пазаруват в празен магазин на Ковачки, в който един път месечно пускат кренвирши и тоалетна хартия.

При такава бедност и безработица не може да няма натиск върху работниците от работодателите. Аз се боря против бедността непрекъснато, похвали се Пиргова но не обясни каква е отговорността на БСП за тази мизерия и как измамните и тези се формулират през хонорарите които получава.

Тезите на Мария Ппиргова обаче влизат в тотално противоречие с предизборните послания на дъщеря й Достена Лаверн: "Ако хората продължават да не мислят, са обречени да бъдат вторични суровини".

Коментар

Спокойно, въпреки желанията на такива като теб, България ще намери пътя...и аз съм се хващал на въдицата на мрънкащия мангал от Драгалевци, но предпочитам вместо да се вглеждам в миналото и грешките на растежа, да гледам в бъдещето с оптимизъм...
            Мъдрия човек се учи от грешките на другите умния от своите.Аз до 1997г гласувах за СДС.Но не се получи.Няма как повече да гласувам за тях.Тези хора козината си менят но нрава никога.Тиквата е смешник който излага България пред целия свят.От мен да знаеш и с него и с дудука няма да се случат нещата....А България е ясно че ще намери пътя си.Господ ще ни спаси както ни е спасявал досега...Лошото е че ми мина живота да чакам светлото бъдеще докато настоящето става все по отчайващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              ДПС и ГЕРБ са най-големите и безочливи крадци които съм виждал .
              Факт, но за разлика от БСП и СДС, крадат по европейски модел... (не е майтап)

Коментар

БСП и СДС по нищо не им отстъпват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Е не ме разсмивай де.ДПС и ГЕРБ изобщо не крадат.Дори парите дето намериха в дома на плевенския кмет от ГЕРБ са там случайно ей така дошли през комина.Дадо Коледа ги оставил.Крадците винаги печелят, на едни избори едни крадци на други други крадци.

Коментар

Виждам започнал си да осъзнаваш някои работи.Остава да разбереш че желаното от теб и реалността са две различни неща.През 1991г избрахме СДС и смятахме че нормалните неща ще се случат.Случиха се други неща.През 1997г избрахме СДС и Костов и пак не станахме нормална държава.Кажи кой да изберем че да станем нормална държава.Щото народа пробва и с Царя и с цървула от Банкя и пак не става.С комунистите е ясно че не става.За дудука и пръмовица ме е гнус да говоря
                    Спокойно, въпреки желанията на такива като теб, България ще намери пътя...и аз съм се хващал на въдицата на мрънкащия мангал от Драгалевци, но предпочитам вместо да се вглеждам в миналото и грешките на растежа, да гледам в бъдещето с оптимизъм...

Коментар

Е не ме разсмивай де.ДПС и ГЕРБ изобщо не крадат.Дори парите дето намериха в дома на плевенския кмет от ГЕРБ са там случайно ей така дошли през комина.Дадо Коледа ги оставил.Крадците винаги печелят, на едни избори едни крадци на други други крадци.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Е тук си прав Пешо .Ниската избирателна активност показва по един безспорен начин,че в България няма Партия,която да се ползва с доверието на българите.Аз също не гласувах .

Коментар

Няма как да се случи ако имаме нормално управление, което просто трябва да прилага законите... и сега не би се случило ако "умните" комунисти прилагаха закона и не бяха позволили на Доган да се възползва от всички възможности, които Маноловия кодекс му дава...ще спомена само "Младежка толерантност"...

Та това, което искам да кажа, е че ДПС в момента е много над естествения си предел, независимо от блъфа на Местан за резултат без автобуси (няма как да му се отрече, че е добър в политическия покер)...

Виждам започнал си да осъзнаваш някои работи.Остава да разбереш че желаното от теб и реалността са две различни неща.През 1991г избрахме СДС и смятахме че нормалните неща ще се случат.Случиха се други неща.През 1997г избрахме СДС и Костов и пак не станахме нормална държава.Кажи кой да изберем че да станем нормална държава.Щото народа пробва и с Царя и с цървула от Банкя и пак не става.С комунистите е ясно че не става.За дудука и пръмовица ме е гнус да говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            кажи колко гласа са..... 10 К ,20 К....
                            Само в Турция има над 160 К....
                            особено показателно защо в Бг НИКОГА няма да приемат интернет гласуването . Скоро работещите извън Бг ще са повече отколкото тук - на от Бсп-то пак ще се правят че не ги забелязват

Коментар

Ама наистина ми писва от тези приказки.За кого да гласувам????Не искам тарикати мутри простаци и мошеници
                              Е тук си прав Пешо .Ниската избирателна активност показва по един безспорен начин,че в България няма Партия,която да се ползва с доверието на българите.Аз също не гласувах .
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                                Ето ви вота на хората който БСП за 25 г прогониха от България

При вота на българите в чужбина ГЕРБ води с 38,4%. На второ място се нарежда ДПС с 16,6%, а след тях са Реформаторския блок с 14,3%. Следва партията на Бареков с 8,5%. 5,4% събира БСП.

Това е реалната оценка - без купените гласовете миньорите , без купените цигански гласове , без гласовете на оскотелите от немотия пенсионери .
                                кажи колко гласа са..... 10 К ,20 К....
                                Само в Турция има над 160 К....

Коментар

Working...
                                X