IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ert Разгледай мнение
    Гербистите сме много, и повече ще ставаме.
    Бойко е време да си върне властта и да натика останалите както ги беше натикал преди да не се виждат. Нямаме нужда и от мнозинство, преди имахме правителство на малцинството и пак добре си работехме. Нови избори искаме да има, и на тях да изберем пак ГЕРБ за да можем да управляваме.
    Защото Имаме воля!
    Мечтите са едно много хубаво нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Е а колко много са гласували за останалите?
      Да не гласувалите сме огромно мнозинство.Тази неделя видях как циганите у село гласуваха масово за ДПС а българите си поливахме доматите и патладжана.И не се сърдя на хората.Циганите имат интерес вдигат им детските помощите назначават ги за начакници на метли на заплата от бюджета крадат и секат горите безнаказано.Самотни майки приемни семейства телкове мелкове.Няма циганско семейство което да не получава минимум 600 кинта в пощата.На работа не ходят по цял ден секс музика пиене пушене и лежане.Карат коли без регистрация без гражданска без да са минали технически преглед без да са платили данъци.Пълен комфорт.Българите за какво да гласуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Стамби да не си спал на отворен прозорец.Или Боко снощи ви облъчи.Никакво управление няма да вземате ами вземете се осъзнайте.За вас са гласували много малко хора.
        Гербистите сме много, и повече ще ставаме.
        Бойко е време да си върне властта и да натика останалите както ги беше натикал преди да не се виждат. Нямаме нужда и от мнозинство, преди имахме правителство на малцинството и пак добре си работехме. Нови избори искаме да има, и на тях да изберем пак ГЕРБ за да можем да управляваме.
        Защото Имаме воля!

Коментар

Аз съм си същия винаги.
          Отнасям се с другите както те се отнасят с мен.
          Може да дискутираме, дори да се скараме, но уважавам опонентите си.
          Разбира се, много зависи от нивото на другата страна. Обиди и простащини не подминавам ама хич.

Спазвам принципа - третирам те както и ти мен.

За мажоритарен вот имаме различни мнения, но мога да изтъкна аргументи в негова полза.
          Щ е си замълча за някои работи.Съгласен съм че има предимства но има много недостатъци.Днес го предлагаш воден от омраза към БСП.Но утре ще се яви някой нов месия който няма да ти харесва и ще стовари това по твоята глава.Не може да се приемат закони щото някой нов вождд има угода от тях.Давам Дудуков за пример.Утре работодателят му може да му осигури не 11 а 40% и тогава ще настане един живот само си викам дано.Според мен сегашния закон си е добре само трябва да махнат преференциалния праг.Всички видяхме как изхвърлиха противната пръмовица.Ей така ще изхвърлят и гея и тиквата

Коментар

Стамби да не си спал на отворен прозорец.Или Боко снощи ви облъчи.Никакво управление няма да вземате ами вземете се осъзнайте.За вас са гласували много малко хора.
            Е а колко много са гласували за останалите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Разгромените червени да млъкнат, защото са виновни...

Най-силната политическа партия в България отново поема отговорнвостта за управлението на държавата.

А Бойко Борисов с активността си пред поскледната година доказа, че освен отговнорен държавник може успещно да защитава демокрацията като силен опозиционен лидер.

Коментар

Факи виждам че си поумнял.Да изборния кодекс трябва да се промени но не към мажоритарен вот а да се махне преференциалния праг.Едноличната власт е опасна.Особено в ръцете на глупави хора
                Аз съм си същия винаги.
                Отнасям се с другите както те се отнасят с мен.
                Може да дискутираме, дори да се скараме, но уважавам опонентите си.
                Разбира се, много зависи от нивото на другата страна. Обиди и простащини не подминавам ама хич.

Спазвам принципа - третирам те както и ти мен.

За мажоритарен вот имаме различни мнения, но мога да изтъкна аргументи в негова полза.

ПП
                Обичам и да дразня де, тогава си личи кой какъв е,
                Last edited by Факушкa; 26.05.2014, 16:11.

Коментар

Това добре, питам за ония дет' двайс години ни налагат руски модел, за тях какво, забрана, пандиз нещо?
                  Това искат повечето от тези гласували за вас. И аз 2009 се радвах като спечелихте, бяхте единствената надежда. За мое съжаление се оказахте просто поредната такава.
                  Или почнете с изборния кодекс - изцяло мажоритарни избори. Като в най-развитите държави. После - нови избори които ще спечелите на 100%, и цялостна подмяна на устройството на държавата пак попримера на най-успешните държави.
                  Факи виждам че си поумнял.Да изборния кодекс трябва да се промени но не към мажоритарен вот а да се махне преференциалния праг.Едноличната власт е опасна.Особено в ръцете на глупави хора

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Първо гилотина за съдебния октопод
                    Биберонов ми какво правихте от лятото на 2009 до февруари 2014?Кой назначи Цацаров за главен прокурор?Печелите незнам колко си избори кметовете ваши президента ваш парламента ваш с послушния Янко.Кой ви попречи?Целия народ чака с нетърпение някой да се разправи с тоя октопод и уверявам те човека или партията оправили се с това ще управляват много мнооооооооого дълго

Коментар

И по двете точки си прав.

Трябва пандиз за налагащите руски модел, иначе ще ни саботират както през миналото правителство.

А мажоритарния вот го предложих в ГЕРБ, И сега ще правим референдум за него. Както знаеш.

А за цялостна подмяна на устройството нах държавата е по-сериозен разговор. И за него тук в темата все още липсват условия.
                      Стамби нещо много си си повярвал.Айде събуди се и осъзнай колко народ е гласувал за вас един файтон хора.И бъди много внимателен с промяната на законите конституцията и затворите щото това може да попадне в ръцете на враговете ви.Тогава жална ви майка.На вас не ви пречим тези дето защитаваме Путин и Русия на вас ви пречат главите и простотията най вече.ако за миг се запреш и осъзнаеш какво съм ти написал може и да спечелиш а не да ми се хвърляш кат павлик Морозов на амбразурата

Коментар

Липсват, Когато видя тук сериозен проект за нова конституция и добър дебат с идеи за него, тогава ще се съглася с теб.

Реформаторите за българските условия достигнаха голям успех и аз ги поздравявам за него. И да, аз също мисля че те са най-естествения съюзник на ГЕРБ.
                        Е айде сега, тук никой няма да се занимава със "сериозен проект за нова конституция"
                        Това е ваша работа, на политиците. (Може би само оня идиот императора )
                        Тук може да прочетете идеи, да получите одобрение или не на вашите идеи.
                        ...
                        Но защо да откривате отново топлата вода? В най-развитите държави има готови модели които работят! Няма да ви е лесно хич, но пък ще имате подкрепата на мислещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Първо гилотина за съдебния октопод
                          +10 001

Коментар

Не липсват условия. Разговори са водени много, пред очите ти, но ти ги подминаваше с аристократично пренебрежение.
                            Само едно нещо бих казал в тази връзка - ако изборите бяха мажоритарни, нямаше сега червените да имат 4 депутата в ЕС, нито Бареков 1-2. Жалко за реформаторите, но сами си го направиха през изминалите години. Там июа качествени хора, и биха били естествен съюзник на Герб.
                            Липсват, Когато видя тук сериозен проект за нова конституция и добър дебат с идеи за него, тогава ще се съглася с теб.

Реформаторите за българските условия достигнаха голям успех и аз ги поздравявам за него. И да, аз също мисля че те са най-естествения съюзник на ГЕРБ.

Коментар

И по двете точки си прав.

Трябва пандиз за налагащите руски модел, иначе ще ни саботират както през миналото правителство.

А мажоритарния вот го предложих в ГЕРБ, И сега ще правим референдум за него. Както знаеш.

А за цялостна подмяна на устройството нах държавата е по-сериозен разговор. И за него тук в темата все още липсват условия.
                              Не липсват условия. Разговори са водени много, пред очите ти, но ти ги подминаваше с аристократично пренебрежение.
                              Само едно нещо бих казал в тази връзка - ако изборите бяха мажоритарни, нямаше сега червените да имат 4 депутата в ЕС, нито Бареков 1-2. Жалко за реформаторите, но сами си го направиха през изминалите години. Там июа качествени хора, и биха били естествен съюзник на Герб.

Коментар

• Гиговчо, Гиговчоооо, симпатяго! Наздраве!

Коментар

Working...
                                X