Първоначално изпратено от ert
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ а колко много са гласували за останалите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтамби да не си спал на отворен прозорец.Или Боко снощи ви облъчи.Никакво управление няма да вземате ами вземете се осъзнайте.За вас са гласували много малко хора.
Бойко е време да си върне властта и да натика останалите както ги беше натикал преди да не се виждат. Нямаме нужда и от мнозинство, преди имахме правителство на малцинството и пак добре си работехме. Нови избори искаме да има, и на тях да изберем пак ГЕРБ за да можем да управляваме.
Защото Имаме воля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАз съм си същия винаги.
Отнасям се с другите както те се отнасят с мен.
Може да дискутираме, дори да се скараме, но уважавам опонентите си.
Разбира се, много зависи от нивото на другата страна. Обиди и простащини не подминавам ама хич.
Спазвам принципа - третирам те както и ти мен.
За мажоритарен вот имаме различни мнения, но мога да изтъкна аргументи в негова полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтамби да не си спал на отворен прозорец.Или Боко снощи ви облъчи.Никакво управление няма да вземате ами вземете се осъзнайте.За вас са гласували много малко хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеРазгромените червени да млъкнат, защото са виновни...
Най-силната политическа партия в България отново поема отговорнвостта за управлението на държавата.
А Бойко Борисов с активността си пред поскледната година доказа, че освен отговнорен държавник може успещно да защитава демокрацията като силен опозиционен лидер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФаки виждам че си поумнял.Да изборния кодекс трябва да се промени но не към мажоритарен вот а да се махне преференциалния праг.Едноличната власт е опасна.Особено в ръцете на глупави хора
Отнасям се с другите както те се отнасят с мен.
Може да дискутираме, дори да се скараме, но уважавам опонентите си.
Разбира се, много зависи от нивото на другата страна. Обиди и простащини не подминавам ама хич.
Спазвам принципа - третирам те както и ти мен.
За мажоритарен вот имаме различни мнения, но мога да изтъкна аргументи в негова полза.
ПП
Обичам и да дразня де, тогава си личи кой какъв е,Last edited by Факушкa; 26.05.2014, 16:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТова добре, питам за ония дет' двайс години ни налагат руски модел, за тях какво, забрана, пандиз нещо?
Това искат повечето от тези гласували за вас. И аз 2009 се радвах като спечелихте, бяхте единствената надежда. За мое съжаление се оказахте просто поредната такава.
Или почнете с изборния кодекс - изцяло мажоритарни избори. Като в най-развитите държави. После - нови избори които ще спечелите на 100%, и цялостна подмяна на устройството на държавата пак попримера на най-успешните държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПърво гилотина за съдебния октопод
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИ по двете точки си прав.
Трябва пандиз за налагащите руски модел, иначе ще ни саботират както през миналото правителство.
А мажоритарния вот го предложих в ГЕРБ, И сега ще правим референдум за него. Както знаеш.
А за цялостна подмяна на устройството нах държавата е по-сериозен разговор. И за него тук в темата все още липсват условия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЛипсват, Когато видя тук сериозен проект за нова конституция и добър дебат с идеи за него, тогава ще се съглася с теб.
Реформаторите за българските условия достигнаха голям успех и аз ги поздравявам за него. И да, аз също мисля че те са най-естествения съюзник на ГЕРБ.
Това е ваша работа, на политиците. (Може би само оня идиот императора)
Тук може да прочетете идеи, да получите одобрение или не на вашите идеи.
...
Но защо да откривате отново топлата вода? В най-развитите държави има готови модели които работят! Няма да ви е лесно хич, но пък ще имате подкрепата на мислещите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе липсват условия. Разговори са водени много, пред очите ти, но ти ги подминаваше с аристократично пренебрежение.
Само едно нещо бих казал в тази връзка - ако изборите бяха мажоритарни, нямаше сега червените да имат 4 депутата в ЕС, нито Бареков 1-2. Жалко за реформаторите, но сами си го направиха през изминалите години. Там июа качествени хора, и биха били естествен съюзник на Герб.
Реформаторите за българските условия достигнаха голям успех и аз ги поздравявам за него. И да, аз също мисля че те са най-естествения съюзник на ГЕРБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИ по двете точки си прав.
Трябва пандиз за налагащите руски модел, иначе ще ни саботират както през миналото правителство.
А мажоритарния вот го предложих в ГЕРБ, И сега ще правим референдум за него. Както знаеш.
А за цялостна подмяна на устройството нах държавата е по-сериозен разговор. И за него тук в темата все още липсват условия.
Само едно нещо бих казал в тази връзка - ако изборите бяха мажоритарни, нямаше сега червените да имат 4 депутата в ЕС, нито Бареков 1-2. Жалко за реформаторите, но сами си го направиха през изминалите години. Там июа качествени хора, и биха били естествен съюзник на Герб.
Коментар
Коментар