IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Това добре, питам за ония дет' двайс години ни налагат руски модел, за тях какво, забрана, пандиз нещо?
    Това искат повечето от тези гласували за вас. И аз 2009 се радвах като спечелихте, бяхте единствената надежда. За мое съжаление се оказахте просто поредната такава.
    Или почнете с изборния кодекс - изцяло мажоритарни избори. Като в най-развитите държави. После - нови избори които ще спечелите на 100%, и цялостна подмяна на устройството на държавата пак попримера на най-успешните държави.
    И по двете точки си прав.

Трябва пандиз за налагащите руски модел, иначе ще ни саботират както през миналото правителство.

А мажоритарния вот го предложих в ГЕРБ, И сега ще правим референдум за него. Както знаеш.

А за цялостна подмяна на устройството нах държавата е по-сериозен разговор. И за него тук в темата все още липсват условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Ще продължим успешното управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов. За което гласува мнозинството от българския народ и миналата година и сега.

Ще продължим да защитаваме демокрацията и европейското развитие на България. Чрез усвояване на еврофондове, инфраструктурни проекти, строежи на детски градини, привличане на чужедстранни инвестиции, ниски данъци за бизнеса, който единствен създава нови работни места, ще спрем задлъжняването на бюджета и ще установим нисък дефицит.

Това добре, питам за ония дет' двайс години ни налагат руски модел, за тях какво, забрана, пандиз нещо?
      Това искат повечето от тези гласували за вас. И аз 2009 се радвах като спечелихте, бяхте единствената надежда. За мое съжаление се оказахте просто поредната такава.
      Или почнете с изборния кодекс - изцяло мажоритарни избори. Като в най-развитите държави. После - нови избори които ще спечелите на 100%, и цялостна подмяна на устройството на държавата пак попримера на най-успешните държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
        Боже, прибери си вересиите.
        Бойко така говори, все едно си вярва ...
        Не разбира ли колко смешно изглежда отстрани? До вчера се криеше в миша дупка, днес се прави на спасител.
        Разгромените червени да млъкнат, защото са виновни...

Най-силната политическа партия в България отново поема отговорнвостта за управлението на държавата.

А Бойко Борисов с активността си пред поскледната година доказа, че освен отговнорен държавник може успещно да защитава демокрацията като силен опозиционен лидер.
        Last edited by Стамболов; 26.05.2014, 15:16.

Коментар

[B][SIZE="5"]Борисов бе категоричен, че е готов отново да стане премиер.

На въпрос дали вече е готов съставът на бъдещ кабинет на ГЕРБ, Борисов каза, че има готови 4 варианта на кабинет. "Имаме 4 кабинета подготвени - за самостоятелно, за несамостоятелно, за сянка и за слънце. БСП са тези, които нямат", каза още Борисов.

Той сравни предизборната кампания на ГЕРБ с тази на БСП с думите: „Ние - работа, работа, работа. Другото е бокс, фехтовка, шах. Срещу бокс, фехтовка, шах и черен пиар - работа, работа, работа“. Той не се сдържа и даде съвет на опонента си Станишев:

"Би трябвало вече да са си подали оставка. Не си представям Пламен Орешарски днес да иде на работа. С какви очи Мишо Миков би се качил на трибуната, след като не е бил на нито едни избори. А пък Мая и у Кюстендил я бихме", коментира още лидерът на ГЕРБ.
          Боже, прибери си вересиите.
          Бойко така говори, все едно си вярва ...
          Не разбира ли колко смешно изглежда отстрани? До вчера се криеше в миша дупка, днес се прави на спасител.

Коментар

• Бойко: Орешарски, седнал си на чуждо място

http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BE_341261.html

„Горд съм, че в тези условия сме победили нашите опоненти по безспорен и категоричен начин. Така победили, че ако има капка свян Орешарски сега трябва да пише; гледайки ме да пише и да се маха оттам. Седнал е на чуждо място. Псевдоексперт.“

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция днес след победата на евроизборите.

Борисов бе категоричен, че е готов отново да стане премиер.

На въпрос дали след евентуални предсрочни избори би оглавил правителство той отговори: „Естествено. Над 21 млд. евро сме внесли от Брюксел, по времето на управлението на ГЕРБ. Няма по-подготвен. Бил съм главен секретар, кмет, премиер, четири години. Това не ми е самоцел. В моята лична кариера всички титли съм взел. Оттук-нататък бихме управлявали, за да се случи не в мое име, а в името на държавата", каза Борисов.

На въпрос дали вече е готов съставът на бъдещ кабинет на ГЕРБ, Борисов каза, че има готови 4 варианта на кабинет. "Имаме 4 кабинета подготвени - за самостоятелно, за несамостоятелно, за сянка и за слънце. БСП са тези, които нямат", каза още Борисов.

Той сравни предизборната кампания на ГЕРБ с тази на БСП с думите: „Ние - работа, работа, работа. Другото е бокс, фехтовка, шах. Срещу бокс, фехтовка, шах и черен пиар - работа, работа, работа“. Той не се сдържа и даде съвет на опонента си Станишев:

„Аз, ако бях на мястото на Станишев, щях да кажа: „Този, който ме караше да правя такава кампания, пиара, го уволнявам, изигра ми лоша шега, за лъжите за "Белене", за лъжите за работни места, изиграха ми лоша шега. Нека да идем на предсрочни избори, дайте ми шанс да го бия още веднъж този проклетник от Банкя.“ Такива неща бих казал, на негово място. А не, че общинска полиция играела на изборите, това са смешни неща. Те притежават целия репресивен апарат на държавата и го използваха, каза Бойко Борисов.

Един месец ме правиха на маймуна, написаха какви неща, кокаинови крале, къде е тоз кокаин. Минаха два месеца, като ни правеха маскари всички.“

"Би трябвало вече да са си подали оставка. Не си представям Пламен Орешарски днес да иде на работа. С какви очи Мишо Миков би се качил на трибуната, след като не е бил на нито едни избори. А пък Мая и у Кюстендил я бихме", коментира още лидерът на ГЕРБ.

По думите му вотът на недоверие се е състоял вчера и той е категоричен и успешен. "В сряда трябва да има последно заседание за разпускане на този парламент", каза Борисов.

Той отново призова за оставка на правителството и предсрочни избори. "В сряда трябва да има последно заседание на паралмента, за да се разпусне", призова Борисов.

Той обяви, че ще на заседание на Европейската народна партия (ЕНП) утре ще предложи зам.-председател на партията от ГЕРБ.

По думите му, ако продължат да управляват БСП и ДПС съвсем ще потънат и червената партия след година ще има не 18, а 10%.

Преди Борисов Цветан Цветанов отчете възход в резултатите на ГЕРБ от 2007 година до днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от pass Разгледай мнение
              Браво. Обаче:
              1. Мнозинството може и да гласува за Бойко, но никой не иска да се коалира с него, защото всички разбраха че той много добре умее да играе на прееби другарче. Атака си изпати, уж коалиция имаха, уж заедно са, а накрая Бойко ги изигра все едно той дума не е давал. Е няма малоумни, всички разбраха как действа Бойко. Затова и ГЕРБ са в опозиция, защото са САМИ.
              2. Нови постни пици ли казваш да има? Защото при предните народа се вдигна по-миналата зима.
              Както казах, работата на разгромените червени не е да разсъждават за ГЕРБ, а да се съгласят на разпускане на парламента и предсрочни избори. ВЕДНАГА...

Изборите доказаха, че българския народ е гневен от антиевропейската кампания, подета от изчадията на мрака, простите психопати, наричани още комунисти русофили. Пример за това е една съседна тема...

Затова и желанието на народа е е европейска коалиция ГЕРБ- Реформаторски блок.- Което очевидно ще са случи.

Коментар

Ще продължим успешното управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов. За което гласува мнозинството от българския народ и миналата година и сега.

Ще продължим да защитаваме демокрацията и европейското развитие на България. Чрез усвояване на еврофондове, инфраструктурни проекти, строежи на детски градини, привличане на чужедстранни инвестиции, ниски данъци за бизнеса, който единствен създава нови работни места, ще спрем задлъжняването на бюджета и ще установим нисък дефицит.

Браво. Обаче:
                1. Мнозинството може и да гласува за Бойко, но никой не иска да се коалира с него, защото всички разбраха че той много добре умее да играе на прееби другарче. Атака си изпати, уж коалиция имаха, уж заедно са, а накрая Бойко ги изигра все едно той дума не е давал. Е няма малоумни, всички разбраха как действа Бойко. Затова и ГЕРБ са в опозиция, защото са САМИ.
                2. Нови постни пици ли казваш да има? Защото при предните народа се вдигна по-миналата зима.

Коментар

Виж, не съм червен. Знам че за гербистите има само 2 варианта, или си с тях, или си против тях, разбирай червен.
                  Колкото до това искане за оставка, ами едно са избориоте за ЕП, аз вчера не гласувах, защото не одобрявам това творение ЕС. Откакто сме в ЕС от преди 7г., това води само до трудности и проблеми пред бизнеса ми, нищо позитивно не съм видял.
                  Обаче, ако има избори за наш си парламаент, ще гласувам. И то не за ГЕРБ. Не и за БСП.
                  ЕС означава свобода и благоденствие и то конкретно за България. Другото са тъпи глупости на изчадията на мрака, простите психопати наричани комунисти русофили. Намират се в една съседна тема.

Но никой ните в България, нито в Европа не им обръща внимание...

Коментар

Ти не ревеше ли, че заплатите били по 200 евро? Да не ти я повишиха, звучиш по-доволен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Стига си плямпал глупости ами кажи каква ще я свършите ако вземете властта.
                      Изглежда ще имате право на поправителен, но да не го пропилеете...?

Коментар

• Стамболов

Стига си плямпал глупости ами кажи каква ще я свършите ако вземете властта.
                        Изглежда ще имате право на поправителен, но да не го пропилеете...?

Коментар

Както съвсем ясно казах, от вас червените не се очакват персонални нападки към най-успешните български политици, а се очаква веднага да си подадете оставката, да се съгласите на разпускане на парламента и да се готвите за опозиция

Или най-силната партия в България да ви принуди да направите това, ако не го направите доброволно

Вие победените и разгромените не можете да очаквате нищо друго освен опозиция. Длъжни сте незабавно да изпълните указанията на победителя Бойко Борисов и да съдействате за предсрочни избори. Ако ли не, Българският Народ и Европа ще ви заставят да го направите чрез справедливо наказание

Ясен ли съм или да

Виж, не съм червен. Знам че за гербистите има само 2 варианта, или си с тях, или си против тях, разбирай червен.
                          Колкото до това искане за оставка, ами едно са избориоте за ЕП, аз вчера не гласувах, защото не одобрявам това творение ЕС. Откакто сме в ЕС от преди 7г., това води само до трудности и проблеми пред бизнеса ми, нищо позитивно не съм видял.
                          Обаче, ако има избори за наш си парламаент, ще гласувам. И то не за ГЕРБ. Не и за БСП.

Коментар

• Да дадем думата на истинските социолози, които познаха резултата от изборите:

"Алфа рисърч": Какви са избирателите на петте партии с евродепутати

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...ette_partii_s/

Младежикият вот за БСП е намалял, също и този от селата в полза на ДПС. Това показаха резултатите от последния екзит-пол на "Алфа рисърч" в края на изборния ден вчера. Ето какви са профилите на избирателите на петте партии с най-висок резултат според разбивка на социологическата агенция, която получи "Дневник".

Избирателите на ГЕРБ са образовани хора от всички възрасти

За партията на Бойко Борисов са гласували почти по равен дял хора от трите възрастови групи (18 до 30, 31 до 60 и 60+). Това е партията с най-много млади избиратели до 30 години - 26% от всички гласували, както и от 31 до 60 - 30%. На второ място е ДПС с 25% млади гласоподаватели, но останалите партии изостават далеч назад по този критерий.

Друга отличителна черта на гласувалите за ГЕРБ е, че много от тях имат средно образование (31%), а още повече - 33% - са завършили висше. Партията е лидер по вотове в София и в областните градове, където взима съответно 35% и 29% от всички гласове.

Тази година ГЕРБ е привлякла 8% от гласувалите за "Атака" и за ДСБ на парламентарните избори миналата година, както и 7% от ДБГ, и по 1% от ДПС и БСП. Една трета от избирателите й са използвали правото си на преференциален вот.

БСП с възрастни избиратели от малки градове

Избирателят на БСП е запазил традиционният си профил на възрастен човек от малък град. От всички хора над 60 години гласували вчера, 37% са посочили БСП в бюлетината си. Избирателите на левицата са разпределени почти равномерно по показателя за образование, като 24% са с основно, 23% са със средно и 22% с висше. Около 80% от анкетираните са заявали, че и миналата година са подкрепили БСП на изборите за Народно събрание.

ДПС привлича млади хора от селата с ниско образование

Движението за права и свободи води по няколко критерии в разбивката на гласоподавателите след финала на избора. За него са гласували най-много хора от село и малки населени места - 41%, както и най-много хора с основно или по-ниско образование - 45% от всички. Освен това има и най-верният електорат с 95% заявили, че не са си променили вота от изборите през 2013 г. Само 9% от гласувалите над 60 години са поддръжници на ДПС, както и една четвърт от младежите до 30 г.

България без цензура е прибрала голям процент от ДБГ и "Атака"

Според анкетата четвъртата класирала се сила ББЦ е привлякла 32% от гласовете на Движение "България за гражданите" и 20% от тези гласували за "Атака" на миналогодишните избори. Повечето поддръжници на новата формация са със средно образование и живеят по равно в областните и малките градове. Преференциален вот са дали 44% от тях.

За Реформаторския блок гласуват висшисти от София

Профилът на избирателя на Реформаторският блок е на висшист (12% от всички гласували) и на човек, живеещ в София (18%). По равен брой са хората до 30 и между 31 и 60 години, които са дали гласа си за формацията. По-голямата част от тях са гласували за ДСБ миналата година, а тази година цели 57% са дали преференция.
                            Last edited by Стамболов; 26.05.2014, 14:44.

Коментар

• Станишев не вижда ли какво става? Елио ди Рупо, белгийският премиер- социалист, хвърли оставка, заради загуба на евровота! А ОН КАКВО ЧАКА ОЩЕ ?
                              http://www.faktor.bg/novini/svjat/21...e-ostavka.html
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Хайде стига с това тролене, Бойко е противен, отблъскващ и т.н. Не познавам човек който да го харесва и да понася идиотското му поведение подходящо за шеф на мафията.
                                А за Плевнелиев Срам ме е че той ми е президент. Не за друго, ама с такъв външен вид и поведение, може да се конкурира за новите европейски ценнности с Кончита Вурст. Хайде Кончита поне е шоумен, ама нашия си е такъв какъвто си е.
                                Както съвсем ясно казах, от вас червените не се очакват персонални нападки към най-успешните български политици, а се очаква веднага да си подадете оставката, да се съгласите на разпускане на парламента и да се готвите за опозиция

Или най-силната партия в България да ви принуди да направите това, ако не го направите доброволно

Вие победените и разгромените не можете да очаквате нищо друго освен опозиция. Длъжни сте незабавно да изпълните указанията на победителя Бойко Борисов и да съдействате за предсрочни избори. Ако ли не, Българският Народ и Европа ще ви заставят да го направите чрез справедливо наказание

Ясен ли съм или да

Коментар

Working...
                                X