IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Като си пееш Пенке ле ,кой ли те слуша .Не виждаш ли ,че на говедата им е гот да си живеят в тая кочина .И понеже малко са хорицата с топки ,следователно статуквото няма начин да се промени.
    Това,че го виждам,не отменя или нихилизира отношението ми към очите на
    мъжете от портретите.

Освен чрез сила,търся начин малкото да надвишим многото.

Не ми се ще след нас да е нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      +
      На мен ми е много по-интересно какво ще каже Светльо Витков!
      https://www.youtube.com/watch?v=rUgoVcuGcF8

Наистина?

пп.Факи, какъв е този подпис?
      Last edited by val/she; 21.06.2014, 19:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        +
        Еми те т'ва е. Светльо Витков ше ни оправи. Експерт, изключително ерудиран и с голям опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          Ехото на нашата болка е в недоизказаните и недовършени неща.

Време е за разчистване.

Плащаме цената,за да започнем изграждане.
          Като си пееш Пенке ле ,кой ли те слуша .Не виждаш ли ,че на говедата им е гот да си живеят в тая кочина .И понеже малко са хорицата с топки ,следователно статуквото няма начин да се промени.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Не ми е ясно кой и защо пита лица като Бакърджиев? На кого е "интересно" мнението му?
            +
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ехото на нашата болка е в недоизказаните и недовършени неща.

Време е за разчистване.

Плащаме цената,за да започнем изграждане.

Коментар

• Това,с което не съм съгласен с Костов е,че български работник може да получи
                заплатата си след датата.

Тогава той вече е роб.

Имам механизъм,чрез който всичко да е коректно.И мисля,че би могъл да работи.

Коментар

• Политическото съсловие на България се възползва от далавераджийски настроеното
                  мнозинство от гражданите.

Така не палучитъся,СКАПАНЯЦИ!
                  Last edited by ExtraRange; 21.06.2014, 17:09.

Коментар

• Ще попитам пак.

В тази ТИНЯ ли искате да оставите децата си!?
                    Last edited by Andi11; 21.06.2014, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Евгений Бакърджиев: Иван Костов е най-черната синя фигура

В интервю за „Преса” Бакърджиев казва, че изборите в България винаги се чакат с надежда, но завършват с разочарование за политиците и управляващите. Той е наясно, че и СДС е учебникарски пример за това как можеш да загубиш доверието на избирателите си, ако не спазваш дадени обещания.

С Иван Костов не се срещам нито случайно, нито нарочно, казва още бившият вицепремиер. Според него това е най-мразеният политик на прехода от десницата, най-черната фигура от синьото управление.

http://pressadaily.bg/publication/46...83%D1%80%D0%B0
                      Не ми е ясно кой и защо пита лица като Бакърджиев? На кого е "интересно" мнението му?

Коментар

• Омръзна ми от мизерници,подскачащи човечета,интриганти,крадци и мутри.

Смехът си е смях,но ще ядете ДЪРВОТО!

Ще повторя.

Малко сме,но свят ще ви се завие.
                        Last edited by Andi11; 21.06.2014, 16:51.

Коментар

• Хей,Коки,

Ти да не цитираш посрещнатия с духов оркестър Бакърджиев?

Уби ме

За Костов-сериозен човек,обграден от много играчи.
                          Трудно се работи.Разчистваш,после губиш.

Уморен.Предпочете елитарност.

Не и е тука мястото.

Костов е български политик,работил правилно.

Така съм го усетил,така го пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Соня Колтуклиева

Мнозина от вас знаят,че по време на управлението на ГЕРБ бях най-безпощадната критичка на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков, даже ме наричаха "Колтуклиева-кошмарът на Дянков". Заради мои публикации имаше парламентарно проучване,а премиерът Борисов за малко да го уволни през 2011 година(по собственото му признание). Такаааа...

Сега,обаче,трябва да призная,че Симеон Дянков е титан на мисълта и делото в сравнение с безличния мушморок Чобанов и олигархичния безхаберник Орешарски. Мандатът на ГЕРБ премина във времето на най-тежката световна и финансова криза от Втората световна война насам без драскотина по българската банкова система,без масови фалити,без обезценяване на лева,без сътресения на Валутния борд...

Само за една година прехваленият експерт Орешарски натрупа камара от дългове,управлението му доведе до рязко влошаване на бизнес-климата,до отлив на чуждите инвестиции,до спиране на еврофондове и до трусове в банковата система.

Апропо,докато Орешарски беше финансов министър в правителството на Станишев - за малко да фалира Първа инвестиционна банка,а пък сега - за малко да фалира Корпоративна търговска банка. Е,не е ли прекалено?!

Симеон Дянков вчера станал член на Надзорния съвет на руската Внешторгбанг(ВТБ) - една от трите най-големи банки в Европа. За Пламен Орешарски чувам,че се канел да седне на стола на Иван Искров като гуверньор на БНБ. Пази,Боже!
                            Страшното е, че в такава ситуация много политици ще се опитат да се възползват за сметка на всички вложители. Финансовата култура като цяло на обществото е на много ниско ниво и хората могат да се манипулират както си искат.
                            I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Соня Колтуклиева

Мнозина от вас знаят,че по време на управлението на ГЕРБ бях най-безпощадната критичка на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков, даже ме наричаха "Колтуклиева-кошмарът на Дянков". Заради мои публикации имаше парламентарно проучване,а премиерът Борисов за малко да го уволни през 2011 година(по собственото му признание). Такаааа...

Сега,обаче,трябва да призная,че Симеон Дянков е титан на мисълта и делото в сравнение с безличния мушморок Чобанов и олигархичния безхаберник Орешарски. Мандатът на ГЕРБ премина във времето на най-тежката световна и финансова криза от Втората световна война насам без драскотина по българската банкова система,без масови фалити,без обезценяване на лева,без сътресения на Валутния борд...

Само за една година прехваленият експерт Орешарски натрупа камара от дългове,управлението му доведе до рязко влошаване на бизнес-климата,до отлив на чуждите инвестиции,до спиране на еврофондове и до трусове в банковата система.

Апропо,докато Орешарски беше финансов министър в правителството на Станишев - за малко да фалира Първа инвестиционна банка,а пък сега - за малко да фалира Корпоративна търговска банка. Е,не е ли прекалено?!

Симеон Дянков вчера станал член на Надзорния съвет на руската Внешторгбанг(ВТБ) - една от трите най-големи банки в Европа. За Пламен Орешарски чувам,че се канел да седне на стола на Иван Искров като гуверньор на БНБ. Пази,Боже!
                              Разликата между добрите и много добрите е в това,че последните имат переспективен поглед!!!Само един въпрос и коментарите са излишни!!!Защо ЕС даваха пари на "мутрата", според някои Бойко Борисов,а Станишев само го гърчат!!!

Коментар

• Евгений Бакърджиев: Иван Костов е най-черната синя фигура

В интервю за „Преса” Бакърджиев казва, че изборите в България винаги се чакат с надежда, но завършват с разочарование за политиците и управляващите. Той е наясно, че и СДС е учебникарски пример за това как можеш да загубиш доверието на избирателите си, ако не спазваш дадени обещания.

С Иван Костов не се срещам нито случайно, нито нарочно, казва още бившият вицепремиер. Според него това е най-мразеният политик на прехода от десницата, най-черната фигура от синьото управление.

Известният с прозвището си Валяка обаче смята, че това е заслужено, предвид направеното от премиера Костов по време на управлението на СДС. С действията си Костов съсипа десницата, разби синята кауза. „Той е тежко интровертен човек, дори жена му Елена казваше, че който се докосне до него, изгаря”, спомни си бившият син депутат и министър.
                                Според него, Иван Костов е режел живо месо от СДС, съсипа след това синята коалиция, а напоследък затри и ДСБ. „Сега рови в Реформаторския блок, но хората се отвратиха и се отдръпнаха”, анализира Бакърджиев.

Той посочи, че около лидера на СДС тогава, когато е бил на власт, са се навъртали и много мишоци и слагачи, които се изхранваха с политика четвърт век. Днес, смята разрушителят на мавзолея на Георги Димитров, имаме непълноценна десница, която няма голяма електорална база. Цялато интервю с Евгений Бакърджиев,може да прочетете на :
                                http://pressadaily.bg/publication/46...83%D1%80%D0%B0
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X