Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Буруджиева ли е родоначалничката на тая масова психоза в червено-кафявите потурки?
Депутат от БСП вдига грандиозен скандал на летище в Турция, крещи на полицайкаYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе Бойко Тиквата Борисов върна омразата в българската политика е ясно на всички.
Бойко живее само на върха на омразата и противопоставянето. И съответно предизвика омраза.
Какво очаквате всички ВИЕ, които по цял ден пускате постове с призиви да обесите червените?
А изборите показват, че в България има прекалено много..., които одобряват простотията на ПРОСТАКА и ЛЪЖЕЦА БОЙКО БОРИСОВ! Нищо друго не доказват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеГигов,добре бе,темата е Политика!!!Защо,вие ,близките по разсъждения на комунистите използвате непрекъснато епитети спрямо опонентите и много малко коментирате политиката ,която провеждат или искат да провеждат!!!Коментирате ,като богоизбрани!!!
Ама време е да забравите този стил!!!А и не смятам ,че постигате някакъв резултат така!!!Последните няколко избори го доказват!!!
Че Станишев е сто пъти по-интелигентен от Бойко не го виждат само заслепените от омраза гербери.
Че Бойко Тиквата Борисов върна омразата в българската политика е ясно на всички.
Бойко живее само на върха на омразата и противопоставянето. И съответно предизвика омраза.
Какво очаквате всички ВИЕ, които по цял ден пускате постове с призиви да обесите червените?
А изборите показват, че в България има прекалено много..., които одобряват простотията на ПРОСТАКА и ЛЪЖЕЦА БОЙКО БОРИСОВ! Нищо друго не доказват.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Борисов : За 700 млн. са направили обществени поръчки и вписали две изречения отдолу – при осигурено финансиране. Само че финансиране няма. Това е същият капан като преди 5 години. И октомври ще извият строителните компании и ще кажат, те не ни плащат. Ама то никога не е имало пари за това нещо, господа! https://www.youtube.com/watch?v=548P...ature=youtu.beВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРазбира се че нямам нищо против художниците, тенисистите и дори против футболистите.
Имам против тъпоумния пожарникар да се прави на футболист с дебелия си задник и да го изкарват художник щото рисувал хубави мустаци по снимките във вестника.
Нали знаеш, че когато Боко играе с топката и вратаря гледа птичките на съседното дърво и си бърка в носа? Футболист....
Ама време е да забравите този стил!!!А и не смятам ,че постигате някакъв резултат така!!!Последните няколко избори го доказват!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.focus-news.net/news/2014/...li-2014-g.html
Много скачате срещу дъбов....
играете съзаклятници в шумен.....
Ако успеят да смъкнат Дъбов, аз ще гласувам за БСП, независимо дали Станишев остава лидер. Ако Дъбов е пак кандидат за депутат, БСП ще мине без моя глас.
Двама от подписалите са ми приятели и ще ги питам какво става.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИмаш нещо против Христо Стоичков,Григор Димитров и Вежди Рашидов ли!!?
Имам против тъпоумния пожарникар да се прави на футболист с дебелия си задник и да го изкарват художник щото рисувал хубави мустаци по снимките във вестника.
Нали знаеш, че когато Боко играе с топката и вратаря гледа птичките на съседното дърво и си бърка в носа? Футболист....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДруго си е да те управлява Ентелигент като Боко, наречен Тиквата, заради неговата Ентелигентност предполагам.
Всеки интелигентен човек в България се срамува, че орангутан като Бойко Борисов е бил премиер.
Боко Тиквата що не го изберат за председател на ЕНП?Такъв ЕнтелЕгент.
Пръв футболист, пръв тенисист, заслужил художник.... Да не изброявам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДруго си е да те управлява Ентелигент като Боко, наречен Тиквата, заради неговата Ентелигентност предполагам.
Всеки интелигентен човек в България се срамува, че орангутан като Бойко Борисов е бил премиер.
Пръв футболист, пръв тенисист, заслужил художник.... Да не изброявам...
http://www.focus-news.net/news/2014/...li-2014-g.html
Много скачате срещу дъбов....
играете съзаклятници в шумен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеНе мога да се побера в кожата си, като си помисля, че този крайно неинтелигентен човек ме е управлявал.
Пръв футболист, пръв тенисист, заслужил художник.... Да не изброявам...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Това тук > https://www.youtube.com/watch?v=VNKi...ature=youtu.be е най - добрата илюстрация на политическата обстановка в България!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Станишев еврокомисар ?!
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМного ще ми е любопитно изслушването му пред ЕП, нека малко да го повъртят на шиша и те ....
Мисля, че е мит приятното живуркане на Серьожата в ЕП, едва ли може да се измисли по-добро наказание от игнора и презрението на най-личните мъже и жени на Европа.
Изборът на Пеевски беше дреболия в сравнение с това, което ще последва от евентуалната номинация на Станишев за еврокомисар. Само че на европейско ниво. Това шега някаква ли е? Какъв ерокомисар може да бъде човек, който мълчаливо одобрява горенето на европейското знаме? Миличкият той, въобще не подозира какво го очаква в Европарламента, ако ще не еврокомисар, а портиер да е там.
Изобщо връх на глупостта е цялата му европейска авантюра. И особено когато първите му думи там бяха, че ЕНП е големия губещ в изборите. Това да не му е България, да му ръкопляскат, когато каже, че ГЕРБ е големият губещ?
Не мога да се побера в кожата си, като си помисля, че този крайно неинтелигентен човек ме е управлявал. Но нищо, поне сега в Брюксел ще му покажат къде зимуват раците. Това ще ме зарадва почти толкова, колкото ме зарадва изхвърлянето на Костов от политиката на миналите избори.
Амин!
Коментар
Коментар