IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...sedatel_na_bsp
    Коментари:
    "Ироничното при БКП е, че там винаги кадрите се назначават по фамилно-идеологическа връзка, а не по професионалните и личностни качества на кандидата. С тази си кандидатура БКП не само се засилват по наклона, ами и показват неспособността си на трезва оценка в партийните си редици."

"Хубави новини. Мисля, че Стойнев ще даде допълнително ускорение в общо взето правилната посока, в която се движи столетницата. "

"Давайте смело! Колкото повече Серго и Стойнев се издигат, толкова повече резултатите им на всички избори спадат. Всеки разумен човек гледа и се радва.
    ¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>"

"Най-сетне една вредна за страната ни, антибългарска, прокремълска политическа формация, ще отиде на бунището на историята"

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

Между другото, къде е здравният министър?
      voilà Лек му пясък на здравеопазването ...
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        ...ГЕРБ е и абревиатурата и на една болест - Гастроезофагеална рефлуксна болест
        Никоя кукла на конци не е толкова умна, колкото тези които я държат. Шегичка

Коментар

• gigow

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Това за войните на мутрите... имаше го. Мутрата Бойко Борисов беше активен участник в нея. И като стана главен секретар на МВР под негова закрила се извършиха около 100 убийства на мутри, на противници на бойковата групировка. Под неговото крило ВСИЧКИ убийства останаха неразкрити. Има си хас, Бойко да разкрие своите хора.

А за поругаване на ГЕРБа може някога да осъдим един престъпник от Банкя, който сложи това наименование на престъпната си групировка. Това си е живо поругаване на герба.
          Ма ти много знаеш! И то такива тайни неща. Ама ти да не си участвал в тези убийства, че знаеш толкоз много? Внимавай, не се издавай, човече!
          Колкото до ГЕРБа - да ти имам чувството за хумор...
          Чакай сега да те светна, че да блеснеш със знания някъде. ГЕРБ е и абревиатурата и на една болест - Гастроезофагеална рефлуксна болест

Коментар

На хората им писнаха четвърт век комунистически изцепки, национални катастрофи, фалити на държавата, войните на мутрите през 90-те, убийствата, несигурността, корупцията. Да не би ГЕРБ да е съществувал през това време?!
            ПП. Струва ми се, че поругаването на държавни символи - герб, знаме, химн и пр, се наказва от закона. Не зная как е точно според европейските норми, но не може да бъде много по-различно. Какво друго, ако не поругаване е запалването на европейското знаме? Тя европейската бюрократична машина е тромава, бавно се задвижва, но като се задвижи ще премаже Станишев като хлебарка. И той един интелект, ум да ти зайде - сам се натика на вълка в устата.

Това за войните на мутрите... имаше го. Мутрата Бойко Борисов беше активен участник в нея. И като стана главен секретар на МВР под негова закрила се извършиха около 100 убийства на мутри, на противници на бойковата групировка. Под неговото крило ВСИЧКИ убийства останаха неразкрити. Има си хас, Бойко да разкрие своите хора.

А за поругаване на ГЕРБа може някога да осъдим един престъпник от Банкя, който сложи това наименование на престъпната си групировка. Това си е живо поругаване на герба.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

... Дори на вашите симпатизанти им писнаха лъжите и масово бойкотират столетницата.
              Разкри ме, отивам да кажа на Моника с какви умни и досетливи хора си хортувам

П.С.: По-леко с милионите избиратели да не надхвърлиш регистрирааните в ГРАО,
              че мръсните комунисти само това чакат да спретнат един"Костинброд"

Коментар

• gigow

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

А изборите показват, че в България има прекалено много..., които одобряват простотията на ПРОСТАКА и ЛЪЖЕЦА БОЙКО БОРИСОВ! Нищо друго не доказват.
                Колумб! Той откри Америка! Ами много са, разбира се, прекалено много са! И още по-много ще стават. На предстоящите избори ще бъдат между един милион и половина и два милиона. А когато се въведат елктронните избори, за ГЕРБ ще гласуват към 3 милиона българи. Виж го ти Колумба му с Колумб! Осъзнал най-после, че откакто съществува ГЕРБ никой друг не е печелил избори - парламентарни, президентски, местни и евроизбори. Това го няма в цялата световна история, случай без прецедент, когато става дума за демократични избори.
                На хората им писнаха четвърт век комунистически изцепки, национални катастрофи, фалити на държавата, войните на мутрите през 90-те, убийствата, несигурността, корупцията. Да не би ГЕРБ да е съществувал през това време?! Дори на вашите симпатизанти им писнаха лъжите и масово бойкотират столетницата. Лява политика ли?! Та БСП е партия не на едрия, а на най-едрия капитал - кого се мъчат да заблуждават? А лъжецът Станишев прехвърли всякакви граници, колко пъти се кълнеше, че НЯМА ДА СТАВА ЕВРОДЕПУТАТ? И докрая - лъжи. Щял да преговаря с ЕНП, само дето никой не го бръсне за слива и в Брюксел не са и чували за такова нещо.
                А една фуражка да нарича когото и да било ПРОСТАК не върви някак си. Ти ще се озовеш в съда, човече, помни ми думата! Почакай само да минат изборите.
                Ей, царе сте на обидите , квалификациите и всяването на смут, като нямате други аргументи.
                ПП. Струва ми се, че поругаването на държавни символи - герб, знаме, химн и пр, се наказва от закона. Не зная как е точно според европейските норми, но не може да бъде много по-различно. Какво друго, ако не поругаване е запалването на европейското знаме? Тя европейската бюрократична машина е тромава, бавно се задвижва, но като се задвижи ще премаже Станишев като хлебарка. И той един интелект, ум да ти зайде - сам се натика на вълка в устата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Докладвай ме на прокурор.
                  Щом е престъпление, то администратора на сайта ще е длъжен да даде данните за мен.
                  Чакам да ме окошарят.
                  То и едно друго герберче ме заплаши със съд.
                  Дреме ми на фуражката.
                  Заеби, умирам от кеф като се появят по ченгета от ДС и по комунисти от комунистите

Коментар

Щом е престъпление, то администратора на сайта ще е длъжен да даде данните за мен.
                    Чакам да ме окошарят.
                    Като те гледам на снимката, ще отвориш работа на магистратите в Страсбург и ще направиш роднините богати
                    Защото много вече плакаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
                      Струва ми се, че всяваш тревожност, не съм сигурен, че в момента е престъпление това, което пишеш, но е доста вероятно от следващата година да бъде! Не е ли време да се примирим със загубите си и да не се надяваме вече на гражданско общество из тез ширини?
                      Чакам да ме окошарят.
                      То и едно друго герберче ме заплаши със съд.
                      Дреме ми на фуражката.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Абе Жанката си е гигант пред Съсльо... доколкото бях чул е маркетинг директор на Дир.бг...
                        Справка Уикипедия:

В момента е преподавател в колеж и идеолог на младежката радикална комунистическа организация „Че Гевара“

Не знам някога да е работил за Дир.бг, пише по медиите че има дялове там. Ама после ги бил продал. В момента dir.bg е на борсата и предполагам може да се провери кои са акционерите.

По жълтата преса пише, че бил и съдружник в тоя колеж - може и да е вярно. Ама то е бати супер престижния колеж тоя, дето никой не го е чувал.

Коментар

Забележката я направи на Дон Карлос. Щото да твърдиш че Станишев бил неинтелигентен, а да се възхищаваш от банканския пожарникар е идиотизъм.
                          Че Станишев е сто пъти по-интелигентен от Бойко не го виждат само заслепените от омраза гербери.
                          Че Бойко Тиквата Борисов върна омразата в българската политика е ясно на всички.
                          Бойко живее само на върха на омразата и противопоставянето. И съответно предизвика омраза.
                          Какво очаквате всички ВИЕ, които по цял ден пускате постове с призиви да обесите червените?

А изборите показват, че в България има прекалено много..., които одобряват простотията на ПРОСТАКА и ЛЪЖЕЦА БОЙКО БОРИСОВ! Нищо друго не доказват.
                          Това е твое мнение!!!Но стилът ти продължава да е високоинтелигентен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Имаш странни разбирания за Живота и Вселена.

Станишев в реалния живот не съм сигурен дали ще оцелее и месец. Ако не е в политиката, той 2 лева няма да може да изкара.

За справка Жанчо Виденов. В момента някъв преподавател в някъв колеж - не съм чул да е изкарал нещо повече от заплата, която сигурно е 2-3 пъти по-голяма от твоята пенсия.
                            Абе Жанката си е гигант пред Съсльо... доколкото бях чул е маркетинг директор на Дир.бг...

Коментар

• Цветя?!?! За 345 000 лв?!??!?!?!

Roumen Petrov

Разбирам, че администрацията на Министерски съвет е открила обществена поръчка за "доставка и засаждане на цветя в правителствената резиденция „Евксиноград“. Поръчката е с прогнозна стойност от ... 345 хил. лв!

В тази връзка нека ви разкажа за съседите - фондация "Карин дом". Фондацията се намира в съседната на Евксиноград земя, закупена и в къщата, изградена през 1908 година от г-н Димитър Станчов, министър-председател и два пъти външен министър на България. Един от онези, които Симеон Радев нарича "строители на съвременна България". Той и неговите наследници купуват съседните на Евксиноград земи, плащайки от собствения си джоб. Не от цивилната листа на княза/царя! След демократичните промени семейство Станчови и по-конкретно г-н Иван Станчов, внук на Димитър и също външен министър и първи демократично номиниран посланик в Лондон след 1989 г., възстановяват собствеността си върху съседните на резиденция „Евксиноград“ имоти и не праят хотел или луксозна вила, а ... ги даряват на фондация, която си поставя за цел да се грижи за деца с увреждания. Фондацията е наречена на племенница на г-н Иван Станчов (наскоро навършил 85 години), която сама приживе е страдала от тежко увреждане, не успяло, обаче, да сломи интелекта и духа й. Досега във фондация "Карин дом" са лекувани около 2000 деца със сериозни увреждания. В нея работят 40 изградени и утвърдени педагози и психолози. Повече от 18 години г-н Иван Станчов и редица частни дарители (от мултинационални компании до обикновени граждани на България!) издържат фондация "Карин дом".

Във фондация 'Карин дом" в момента има прекрасни дървета и цветя - глицинии, лавандула, божури... Заслужава си да ги видите! Не са садени и поддържани от държавата чрез обществени поръчки, а от семейство Станчови преди повече от век или от доброволци на фондацията сега.

От създавнето си през 1996 година фондацията е получила 0 лв. и 0 ст. помощ от държава или община. Напротив... (Но това е друга история!)

345 хил. лв.!!!!! Сумата е почти равна на заплатите на всички педагози и психолози на щат във фондация "Карин дом"! Дават се за удовлетворяване на естетическите потребности на шепа управляващи!

СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, БЕ ВАШ'ТА МАМА!

Коментар

Забележката я направи на Дон Карлос. Щото да твърдиш че Станишев бил неинтелигентен, а да се възхищаваш от банканския пожарникар е идиотизъм.
                                Че Станишев е сто пъти по-интелигентен от Бойко не го виждат само заслепените от омраза гербери.
                                Че Бойко Тиквата Борисов върна омразата в българската политика е ясно на всички.
                                Бойко живее само на върха на омразата и противопоставянето. И съответно предизвика омраза.
                                Какво очаквате всички ВИЕ, които по цял ден пускате постове с призиви да обесите червените?

Имаш странни разбирания за Живота и Вселена.

Станишев в реалния живот не съм сигурен дали ще оцелее и месец. Ако не е в политиката, той 2 лева няма да може да изкара.

За справка Жанчо Виденов. В момента някъв преподавател в някъв колеж - не съм чул да е изкарал нещо повече от заплата, която сигурно е 2-3 пъти по-голяма от твоята пенсия.

Коментар

Working...
                                X