IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Я да посмятаме малко

Роден......Ченгесар от/до...Ченгесар.........Сега е
    1950......1970-1990....20-40 годишен...65 годишен
    1955......1975-1990....20-35 годишен...60 годишен
    1960......1980-1990....20-30 годишен...55 годишен
    1965......1985-1990....20-25 годишен...50 годишен

Май че доста все още действащи агенти ще се намерят
    Пълни глупости. Лаишки сметки.
    За да влезеш в системата на ДС трябваше да имаш ВИСШЕ образование. Тоест да си над 23-24 години. Това значи роденият 65та година НАЙ-рано може да е станал служител на ДС през 88ма. Бил 2 години в ДС, голяма работа, голям престъпник.

Второ. Служителите в ДС бяха ПЪРВА категория. 20 години стаж и пенсия. После може да са ги направили втора категория. Във огромното болшинство от случаите родените преди 60та година вече са пенсионери.

Трето. Пълен идиотизъм е да обясняваш всички простотии и престъпления в българската политика с Държавна сигурност, която е закрита преди 24 години.
    Таласъмска работа. Търсят вещери и таласъми. На Методи Андреев идиотиите.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Аз не се сещам. Всички са такива
      Има ли партии без милицЬОнери?
      Естествено, че няма. И затова тая идея с партиите и демокрацията изобщо не е подходяща за бантустана БГ. Лустрацията е щяла да помогне, но народът, както обикновено, не е могъл да вземе решение, когато му е било времето. С двуцифрено IQ за кое да мислиш по-напред?

В момента решението е само едно - в управлението да не се допускат българи поне за следващите 10 години. Че ще доведе до радикална промяна към добро е ясно. Също ясно е, че няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Истината и само истината ,ще ви направи свободни !B]Бареков към Йовчев:МВР да сравни документите за Борисов, без пасажа за него текстът няма никакъв смисъл!

МВР да направи сравнителен анализ на документите, с които разполага Николай Бареков, и тези, които се съдържат в архива на ведомството
        за част от водещите фигури на прехода.[/B]

Това призовава лидерът на „България без цензура“ в свое писмо до вътрешния министър Цветлин Йовчев. Целта на този анализ е да се установи, колко и кои от книжата са изчезнали и колко от тях са с променено съдържание.
        „Разполагам с пет копия на преписи от документи, от които става ясно каква е самоличността на агент Пламен и неговите премеждия в СИК и ВИС през годините. Неговата самоличност ще бъде запазена, защото такива са законовите и морални изисквания. Макар да е работил за службите, информаторът с инициали „Д. П.“ е бил малтретиран редовно от представители на ВИС-2, но същевременно е бил пазен от МВР заради информацията, която е изнасял от средите на ъндърграунда", коментира Бареков.
        Преди бяха подвизите на Трактора-Октопод, сега щафетата пое Капут-Дудук-Цирк дьо Барек...

Флашки, цветни копия и един зарязан Бареков
        Поредната страстна седмица на лидера на "България без цензура"

http://www.capital.bg/politika_i_iko...iazan_barekov/

Изоставен от спонсори и партньори, лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков беше останал без капка медийно внимание. В неделя в отчаян опит да предизвика журналистически интерес, той размаха компромат срещу Бойко Борисов. Това провокира вихър от страсти, който се точи цяла седмица и оплете МВР, прокуратура, разстроени евромайки, стари флашкоразмахвачи и нищо неподозиращи посланици. Ето и хронологията на тази мелодрама.

Неделя. "Бареков замеси Борисов в убийството на Илия Павлов", съобщава "24 часа". Допълнителен съспенс дава "Преса" със заглавието "Бареков: Борисов е проект на ДС, готвен 30 години, има пряко участие в убийства". Заглавията препращат към документ, за който новият политик твърди, че е автентичен, и в който името на бившия премиер се свързва с принадлежност към Държавна сигурност, с канал за наркотрафик и разпределяне на кокаиновите територии. Самият Борисов реагира веднага и през медиите покани главния прокурор Сотир Цацаров да провери тези "клевети". За да сгъстят още повече атмосферата, от пресцентъра на ББЦ изпратиха съобщение, че след разкритието Бареков е получил заплаха за убийство чрез... коментар във Facebook.

Понеделник. "Бареков остава без майки", пише btvnews.bg. Поводът е писмо, с което женските структури "Евромайки" в Сливен и Котел (общо около 80 души), напускат партията заради начина на водене на политика. "Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото", пишат разочарованите дами.

Вторник. МВР опровергава Бареков. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров заявява в ефира на "Нова тв", че документът, който размахва новият политик, съществува, но в него не се споменава името на Борисов. Междувременно в сутрешния блок на същата телевизия още шестима членове се развеждат с "България без цензура" заради "подменен устав на партията, заплахи срещу тях и авторитарен стил на управление". Същевременно 71-годишен депутат от "Атака" се присъединява към структурите й, за да се бори с ДПС. "24 часа" съобщава новината с подобаваща доза драма: "Атакисти отмъкнали ключовете за дома и колата на отцепника Аврамов."

Сряда. Яне Янев изскача от гардероба. Средата на седмицата е особено важна за Барековата сага, тъй като лидерът на ББЦ е викнат в столичното следствие, за да дава обяснения. Прокуратурата обещава да провери сигнала му за Борисов. "Документите на Бареков за Борисов - копия от пишеща машина", предава "Нова тв", а самият лидер на ББЦ си признава, че не разполага с оригинални документи, а с цветни копия. "Предал съм 5 броя справки, рапорти и доклади, които съдържат строго секретна информация от 90-те години от Черноморието. Получих ги в бял плик, за съжаление не знам от кого", обясни още Николай Бареков. В същия ден скандалите около напускащи "България без цензура" продължиха в студиото на bTV - този път с главни герои структурите от Северозападна България. По "Нова тв" пък изскочи забравеният герой Яне Янев, който в познатия си стил размаха флашка за "криминалното финансиране на Бареков". Разтърсващото му разкритие беше всъщност отдавна ясната обществена тайна, че а) "България без цензура" е финансирана със средства с недоказан произход и б) парите са от Цветан Василев. Вестникът на Пеевски "Телеграф", който преди изборите следеше всяка крачка на новия политик, злорадо обяви: "Яне Янев със сензационни разкрития: Цветан Василев дундуркаше Бареков с по 300 бона на месец."

Самият Василев също се включи в сагата с писмо до медиите, в което заявява, че назначаването на Бареков за изпълнителен директор на TV7 е било грешка. "Наложи се господинът да бъде "награждаван", за да бъде освободен от поста си. Съмненията относно неговата финансова коректност обаче останаха", пише банкерът в изгнание. Бареков на свой ред отвърна с писмо, само че до посланиците на страните от ЕС, САЩ, Канада и Русия. В него той ги моли за "морална и политическа подкрепа", за да не бъде "размазан брутално физически и политически пред очите на собствения си народ".

Четвъртък. Нешка Робева съчувства на младия политик. Сутрешните блокове продължават да следят отблизо краха на Бареков. По "Нова тв" му съчувстваше Нешка Робева, чиято трупа тропкаше на всички негови предизборни турнета. Според нея той е "наистина притиснат и използва недобрия начин да се защити". Най-доброто определение за поведението на новия политик през седмицата обаче даде ген. Атанас Атанасов от ДСБ пред същата телевизия: "Бареков играе ролята на вентилатор. Той сам се върти, а някой друг изсипва отгоре някакви редки течности. В един момент даже този, който сипва, не се усеща, че когато вентилаторът се завърти, ще го опръска и него."

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Доне не ми отговори на един въпрос.Затова питам пак.Как така си плащал големи отчисления за ДОО а пък пенсията ти няма 200 кинта?Не се заяждам повтарям не се заяждам.Аз намерих фиш на баща ми и там се вижда че е плащал ДОО.
          Лъже бе!
          Бил се осигурявал на голяма заплата, пък получавал малка пенсия.... дрън дрън!

Осигурявал се е на минимум и затуй взема малко.
          Ама то за да си гербер, трябва да си лъжец. Иначе не те приемат.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Борисов може и да подкрепи актуализацията на бюджета http://dnes.dir.bg/news/bsp-dps-gerb...-17143447?nt=4
            Чрез
            Биволъ

Е-е-е-е-е-х, бедни ми, бедни Буда, защо не се кръсти навремето "Агент Вентилатор"... За кого още не е ясно, че да компенсираме откраднатите пари от мафията в бели престилки от НЗОК е само демагогският прах в очите! Болниците в България са едни от най-големите генератори на корупция, крупни кражби и обществен грабеж. Но не е страшна толкова нечистоплътната спекулация със страха на хората, че след 2 месеца здравеопазването щяло да се срине. Целта на позорната политическа баталия е да се тегли нов заробващ милиарден кредит и да се запушват откраднатите от олигарсите милиарди от КТБ. А това обслужва изцяло и единствено ДПС и "Корпорацията Пеевски"! Най-жалкото е, че се налага изводът: ГЕРБ и твърда политическа позиция и предсказуемост - две взаимноизключващи се понятия! Поне си кажи, баце, с какво те държат, че си мениш обещанията, като салфетки за еднократна употреба!
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              Не зная, Батка. И аз това се питам. Получавах най-висока заплата за бранша, в който работех, но фактът си е факт. Два пъти подавах молби в НОИ за преизчисление, но резултат нулев. Смутолевят нещо, че в годината в която се пенсионирах и една съседна всички са били ощетени. Законно при това. Началната ми пенсия 2004 г. беше 103 лв. И действително, моите колеги на същата позиция, пенсионирали се с мене имаха подобна пенсия. А тези, които се пенсионираха няколко години преди или след това имаха нормални пенсии. Чух някаква теория, че причината била в деноминацията на лева 1:1000 през 1999 г. и тя била в някаква фатална за самоосигуряващите се дупка. Действително след 1991 г. регистрирах фирма и се самоосигурявах на солидна сума, тъй като бизнесът ми беше повече от успешен, при това давах хляб на доста хора. Но след това се оказа, че за един дълъг период от време осигуровките ми също са автоматично деноминирани и отговарят на жълти стотинки или най-много левчета. Това е всичко, което успях да разбера. Няколко пъти в Парламента поставяха въпроса за изправяне на тази несправедливост, но нищо не стана.
              На всичко отгоре Първа частна банка "фалира" и ми изгоряха много пари. МНОГО! Преминаха в джобовете на кредитните милионери. От тогава съм в постоянен стрес.
              Много ми дължи тази държава, страшно много, с радост бих я удавил в капка вода.
              Сега може би ще разбереш две неща. Първо, защо смятам, че преди Преврата съм живял по-добре и защо съжалявам за Т. Живков. Макар, че теоретически не би трябвало да е така. И второ. Защо гласувам за ГЕРБ / с изключение на 2013 г. в знак на несъгласие с Цветанов и Дянков/. И за дявола бих гласувал, Батка, стига да ми обещае възмездие. А след изборите 2009 видях, че Бойко /какъвто и да е, това не ме интересува!/ има политическа воля да го стори. Даде престъпниците на прокурор, но се оказа, че мръсниците са си гласували закон за амнистия. Сега обаче няма да е така. Никаква милост!
              И още нещо. Помниш ли, че на Президентските избори 1992 г. за Жорж Ганчев гласуваха над 850 000 души. И аз гласувах за него Тогава той обеща да събере само за 24 часа на стадиона всички мутри и разбойници. И щеше да го направи, познавам Жорж /тогава Георги Петрушев/ добре още от 1963/4 г. и знам колко е луд. като нищо щеше да ги събере на стадиона с цената на всичко. Мисля, че тогава България пропусна големия си шанс.
              Надявам се, че сега ти е ясно всичко около мене. Или почти всичко. За мене ГЕРБ не е политическо пристрастие. Той е сламката на надеждата, за която се хващам. Друга такава сламка няма, уви!
              Малка да е, дълго време да я получаваш Доне! Все пак, потърси специалист, който да поработи над документите ти. Има хора мързеливи, като баща ми например 5 години минаха докато го убедя да си прегледа пенсията.
              От там нататък за Жорж си прав - луд е.
              За Бойко, много скоро ще се убедиш сам, че грешиш.

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Доне не ми отговори на един въпрос.Затова питам пак.Как така си плащал големи отчисления за ДОО а пък пенсията ти няма 200 кинта?Не се заяждам повтарям не се заяждам.Аз намерих фиш на баща ми и там се вижда че е плащал ДОО.
                Не зная, Батка. И аз това се питам. Получавах най-висока заплата за бранша, в който работех, но фактът си е факт. Два пъти подавах молби в НОИ за преизчисление, но резултат нулев. Смутолевят нещо, че в годината в която се пенсионирах и една съседна всички са били ощетени. Законно при това. Началната ми пенсия 2004 г. беше 103 лв. И действително, моите колеги на същата позиция, пенсионирали се с мене имаха подобна пенсия. А тези, които се пенсионираха няколко години преди или след това имаха нормални пенсии. Чух някаква теория, че причината била в деноминацията на лева 1:1000 през 1999 г. и тя била в някаква фатална за самоосигуряващите се дупка. Действително след 1991 г. регистрирах фирма и се самоосигурявах на солидна сума, тъй като бизнесът ми беше повече от успешен, при това давах хляб на доста хора. Но след това се оказа, че за един дълъг период от време осигуровките ми също са автоматично деноминирани и отговарят на жълти стотинки или най-много левчета. Това е всичко, което успях да разбера. Няколко пъти в Парламента поставяха въпроса за изправяне на тази несправедливост, но нищо не стана.
                На всичко отгоре Първа частна банка "фалира" и ми изгоряха много пари. МНОГО! Преминаха в джобовете на кредитните милионери. От тогава съм в постоянен стрес.
                Много ми дължи тази държава, страшно много, с радост бих я удавил в капка вода.
                Сега може би ще разбереш две неща. Първо, защо смятам, че преди Преврата съм живял по-добре и защо съжалявам за Т. Живков. Макар, че теоретически не би трябвало да е така. И второ. Защо гласувам за ГЕРБ / с изключение на 2013 г. в знак на несъгласие с Цветанов и Дянков/. И за дявола бих гласувал, Батка, стига да ми обещае възмездие. А след изборите 2009 видях, че Бойко /какъвто и да е, това не ме интересува!/ има политическа воля да го стори. Даде престъпниците на прокурор, но се оказа, че мръсниците са си гласували закон за амнистия. Сега обаче няма да е така. Никаква милост!
                И още нещо. Помниш ли, че на Президентските избори 1992 г. за Жорж Ганчев гласуваха над 850 000 души. И аз гласувах за него Тогава той обеща да събере само за 24 часа на стадиона всички мутри и разбойници. И щеше да го направи, познавам Жорж /тогава Георги Петрушев/ добре още от 1963/4 г. и знам колко е луд. като нищо щеше да ги събере на стадиона с цената на всичко. Мисля, че тогава България пропусна големия си шанс.
                Надявам се, че сега ти е ясно всичко около мене. Или почти всичко. За мене ГЕРБ не е политическо пристрастие. Той е сламката на надеждата, за която се хващам. Друга такава сламка няма, уви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ма тук са повечето Барабар с офицера бивш член на бкп -то,на който дядо му бил пребит ....от ,,гавазите от Държавна сигурност''/негови думи /

Коментар

Определено ! милиционер ,роднина ,милиционер ,роднина,милиционер ...а познайте коя е таз партия
                    Пийте чиста изворна вода
                    http://desebg.com/2010-12-07-13-16-37
                    Last edited by barbaron; 01.08.2014, 16:35.

Коментар

Определено ! милиционер ,роднина ,милиционер ,роднина,милиционер ...а познайте коя е таз партия

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Я да посмятаме малко

Роден......Ченгесар от/до...Ченгесар.........Сега е
                        1950......1970-1990....20-40 годишен...65 годишен
                        1955......1975-1990....20-35 годишен...60 годишен
                        1960......1980-1990....20-30 годишен...55 годишен
                        1965......1985-1990....20-25 годишен...50 годишен

Май че доста все още действащи агенти ще се намерят ''

Коментар

• Обвиненията срещу кмета на Видин Герго Гергов са за длъжностно престъпление, както и за притежание на боеприпаси и антики

http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/pus...0-leva-6018863

Вчера Гергов бе задържан за 24 часа при акция на ДАНС.

Обвиненията срещу него са за длъжностно престъпление, както и за притежание на боеприпаси и антики.

Днес стана ясно, че прокуратурата ще внесе в съда искане Герго Гергов да бъде отстранен от длъжност.

И отново БСП...
                          .

Коментар

• OMG
                            ГЕРБ обеща „тиха” лустрация в специалните служби
                            Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Това е една малка част от възмездието, което жадуват българите. БЪЛГАРИТЕ! А не циганите, турците и фанатизираните проруски мекерета.
                            Впрочем, част от турците също чакат възмездие. За възродителния процес. И за униженията, на които ги подлага ДПС, държейки ги умишлено в изключителна бедност и феодална зависимост. Това е една от причините, поради която все повече турци и български мюсюлмани снемат доверието си от ДПС и гласуват за ГЕРБ.
                            Аман от популизъм на който само зомбитата могат да се хванат .Рапона ще проведе лустрация каквато протече в останалите бивши соц.страни, когато цъфнат налъмите .
                            Ако е искал можеше да го стори като беше на власт.,а не да ми издига агенти на дс за кметове ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Ами те получават 840 лева пенсия, затова че са си клатили краката и са били верни на Партията. А на мене ми подхвърлят няма и 200 лв. без да могат и на малкото пръстче да ми стъпят.
                              Хайде мене вълци ме яли, но е позорно да получават пенсии значително по-големи от средните работни заплати във всички региони с изключение на София.

http://www.nsi.bg/bg/content/3930/%D...B0%D1%81%D1%82

Коментар

• barbaron

Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Прав си, "Идиотите са си идиоти".
                                Особено тези, които твърдят, че е имало вярващи в комунизма в БКП/БСП/Армия./КГБ/КДС
                                Там имаше/има само вярващи в http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...4%D0%BE%D0%BB))
                                Ами те получават 840 лева пенсия, затова че са си клатили краката и са били верни на Партията. А на мене ми подхвърлят няма и 200 лв. без да могат и на малкото пръстче да ми стъпят.
                                Хайде мене вълци ме яли, но е позорно да получават пенсии значително по-големи от средните работни заплати във всички региони с изключение на София.

http://www.nsi.bg/bg/content/3930/%D...B0%D1%81%D1%82

Коментар

Working...
                                X