Нещо много нажежихте оПстановката. Явно бунта е близо. Стягайте редиците, правителство ново няма да има. Само метеж и напред пък каквото стане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМиролюбив човек съм, но неведоми са пътищата господни и Великият дух понякога ни изненадва приятноАйде наздраве и на теб
Много си е хубав коктейла даже - само целина се оказа, че няма, но ще го преживеем.
Jay наздраве с Jackаз не съм миролюбив и никога не съм бил,мойто село е до твойто село.да му мислят шопите
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНищо няма да стане, само си мечтаеш
Явно си трол щом слагаш думи в устата на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМиролюбив човек съм, но неведоми са пътищата господни и Великият дух понякога ни изненадва приятноАйде наздраве и на теб
Много си е хубав коктейла даже - само целина се оказа, че няма, но ще го преживеем.
Знам че знаеш, майтапя се
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХа ха ха,
Бл;ъди мерито ти е разредител за водката...много насериозно си ги взел тези избори.
Ако тази зима се вдигнат пак 100 000 във Варна заради тока и има наказателна акция срещу политици и монополи, дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНикога няма да гласувам за тъпи мутри.Ама никога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НаивникТи блъдимери ли ще пиеш или царска туршия ще правиш в деня за размисъл?Слага се целина, нарязана на няколко много тънки пръчки.. помагала на мозъка за размисъл (нали ден за размисъл) и на потентността май.. Някой дърт барман ще ти го каже.. Моята обаче няма
Малко е грехота да хабя Столичная за коктейл, ама друга водка няма
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение..., дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до... лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...Айде наздраве и на теб
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХа ха ха,
Бл;ъди мерито ти е разредител за водката...много насериозно си ги взел тези избори.
Ако тази зима се вдигнат пак 100 000 във Варна заради тока и има наказателна акция срещу политици и монополи, дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе съм още. Чудя се кое да избера - Да си забъркам едно Блъди Мери със Столичная преди вечеря
Ако тази зима се вдигнат пак 100 000 във Варна заради тока и има наказателна акция срещу политици и монополи, дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКъв клуб бре? То ще е забранено пиенето
Аз днес го писах работен. За мен и за още 50 човека. На принципа от казармата: "Не оставяй новобранеца без работа, щото почва да мисли за глупости" Та в деня за размисъл.... хората си изкараха по някой лев горница. Аман! Ще направим тва, ще направим онова.... Е как пък никой не излезе да каже: "Ще спрем да си врем крадливите мутри в бизнеса на хората"Майната им на политиците!!!
Пазете си децата! Пазете себе си! По възможност, запазете богатството си!!! Няма мутра политик, която да мисли за вашето богатство!!!!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе съм още. Чудя се кое да избера - Да си забъркам едно Блъди Мери със Столичная преди вечеря, или след вечеря и преди клуба (ако ще ходим де), да си налея едно 12 г. Бяло конче.
Аз днес го писах работен. За мен и за още 50 човека. На принципа от казармата: "Не оставяй новобранеца без работа, щото почва да мисли за глупости" Та в деня за размисъл.... хората си изкараха по някой лев горница.
Аман! Ще направим тва, ще направим онова.... Е как пък никой не излезе да каже: "Ще спрем да си врем крадливите мутри в бизнеса на хората"
Майната им на политиците!!!
Пазете си децата! Пазете себе си! По възможност, запазете богатството си!!! Няма мутра политик, която да мисли за вашето богатство!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо стаа матриал? Размислихте лЕ?
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТочим картечниците за следизборен бунт !!!Last edited by Jay Gould; 04.10.2014, 19:59.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо стаа матриал? Размислихте лЕ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар