IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо много нажежихте оПстановката. Явно бунта е близо. Стягайте редиците, правителство ново няма да има. Само метеж и напред пък каквото стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Миролюбив човек съм, но неведоми са пътищата господни и Великият дух понякога ни изненадва приятно Айде наздраве и на теб Много си е хубав коктейла даже - само целина се оказа, че няма, но ще го преживеем.

Jay наздраве с Jack аз не съм миролюбив и никога не съм бил,мойто село е до твойто село.да му мислят шопите
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Нищо няма да стане, само си мечтаеш
        Някъде да съм казал, че го искам, че си мечтая, че...

Явно си трол щом слагаш думи в устата на другите.

Коментар

Миролюбив човек съм, но неведоми са пътищата господни и Великият дух понякога ни изненадва приятно Айде наздраве и на теб Много си е хубав коктейла даже - само целина се оказа, че няма, но ще го преживеем.
          Наздраве и на теб! И успех! Само да добавя, че блъди мерито може и без водка да го пиеш. То там в блъдито си има, ако не знаеш
          Знам че знаеш, майтапя се

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Ха ха ха,

Бл;ъди мерито ти е разредител за водката...много насериозно си ги взел тези избори.

Ако тази зима се вдигнат пак 100 000 във Варна заради тока и има наказателна акция срещу политици и монополи, дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...
            Нищо няма да стане, само си мечтаеш

Коментар

• Хронос, какво ти става? Не се стягай толкова!!! Ден за размисъл е! Матриалът в България мисли най-добре на чаша ракойка! Без значение с или без целина!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Никога няма да гласувам за тъпи мутри.Ама никога.
                Ами избери някой друг.Който ти е най-малко неприятен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник
                  Ти блъдимери ли ще пиеш или царска туршия ще правиш в деня за размисъл?
                  Слага се целина, нарязана на няколко много тънки пръчки.. помагала на мозъка за размисъл (нали ден за размисъл) и на потентността май.. Някой дърт барман ще ти го каже.. Моята обаче няма Малко е грехота да хабя Столичная за коктейл, ама друга водка няма
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

..., дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до... лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ха ха ха,

Бл;ъди мерито ти е разредител за водката...много насериозно си ги взел тези избори.

Ако тази зима се вдигнат пак 100 000 във Варна заради тока и има наказателна акция срещу политици и монополи, дори едно случайно убийство на политик, това ще доведе до лавинообразно действие срещу всички политици и монополи за последните 25г. Никой не може да спе лавината ако веднъж тръгне. Да му мислят оаканите политици...
                      Когато си прав, прав си !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Не съм още. Чудя се кое да избера - Да си забъркам едно Блъди Мери със Столичная преди вечеря
                        Ха ха ха,

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Къв клуб бре? То ще е забранено пиенето
                          Аз днес го писах работен. За мен и за още 50 човека. На принципа от казармата: "Не оставяй новобранеца без работа, щото почва да мисли за глупости" Та в деня за размисъл.... хората си изкараха по някой лев горница. Аман! Ще направим тва, ще направим онова.... Е как пък никой не излезе да каже: "Ще спрем да си врем крадливите мутри в бизнеса на хората" Майната им на политиците!!!
                          Пазете си децата! Пазете себе си! По възможност, запазете богатството си!!! Няма мутра политик, която да мисли за вашето богатство!!!!
                          Досега не съм имал случай, освен съвсем в началото на 90 те нощен клуб да откаже алкохол понеже били избори. А и там където ще ходим, ако идем въобще, защото вече познатите одъртяха и току ги хваща мързела, вероятно ще затворят вратите в един момент. Днес и аз имах работа малко, намериха ми... ама не е болка за умирачка.За политиците си прав! Цялата идея да съществуват, е да крадат и то от населението и бизнеса, а който им вярва....... както казва Джим Роджърс "Ако слушаш държавата, ще фалираш много бързо!" Наздраве и успех в бизнеса

Коментар

Не съм още. Чудя се кое да избера - Да си забъркам едно Блъди Мери със Столичная преди вечеря, или след вечеря и преди клуба (ако ще ходим де), да си налея едно 12 г. Бяло конче.
                            Къв клуб бре? То ще е забранено пиенето
                            Аз днес го писах работен. За мен и за още 50 човека. На принципа от казармата: "Не оставяй новобранеца без работа, щото почва да мисли за глупости" Та в деня за размисъл.... хората си изкараха по някой лев горница.
                            Аман! Ще направим тва, ще направим онова.... Е как пък никой не излезе да каже: "Ще спрем да си врем крадливите мутри в бизнеса на хората"
                            Майната им на политиците!!!
                            Пазете си децата! Пазете себе си! По възможност, запазете богатството си!!! Няма мутра политик, която да мисли за вашето богатство!!!!

Коментар

Ко стаа матриал? Размислихте лЕ?
                              Не съм още. Чудя се кое да избера - Да си забъркам едно Блъди Мери със Столичная преди вечеря, или след вечеря и преди клуба (ако ще ходим де), да си налея едно 12 г. Бяло конче.
                              Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Точим картечниците за следизборен бунт !!!
                              Last edited by Jay Gould; 04.10.2014, 19:59.

Коментар

Ко стаа матриал? Размислихте лЕ?
                                Точим картечниците за следизборен бунт !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X