If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо Нашият единствен реален коалиционен партньор е Реформаторския Блок. Казали сме го отдавна.
Другото са опорни точки от Позитано.
Ще поживеем и ще видим. Аз лично преди изборите добре ще си помисля дали да гласувам за Реформаторския блок или да не гласувам.
Може пък да излезе и нещо интересно на сцената. Знае ли човек
Ето, виждаш ли, че може да не са 99.9% от постовете ти чаршафи
Дали следва да се плати всичко в КТБ Там депозитите май бяха повече от 5 млрд. лева. Дали данъкоплатците ще се съгласят на такъв голям разход
.
Те данъкоплатците не са съгласни и че години наред отглеждат цигани и държавни служители, но все още плащат. Сега е наложително да се плати. Просто ще излезе по-евтино.
Законодателството ще стане за 100 000 евро, ако все още се бавят. Изтървате последния влак!!!!
Дано не е късно. Да намерят начин да платят всичко в КТБ, защото ум ще ви зайде какво ви чака, ако случайно почнете да управлявате
Дали следва да се плати всичко в КТБ Там депозитите май бяха повече от 5 млрд. лева. Дали данъкоплатците ще се съгласят на такъв голям разход
Действащото законодателство, съгласувано с европейското, предвижда само до 100 хил евро.
Скритите бюджетни разходи в държавата са много - енергетика, здравеопазване, строителство, фонд Земеделие, спрени оперативни програми и т.н. За кое по-напред
То за това БСП бяга от властта, след като отново опропастиха икономиката. Виждали сме го и преди. Но едно отговорно управление следва да има приоритети - бюджета не е рог на изобилието.
Знам, знам.... И Гергов така каза. Той бил работническа класа, а другите партийна аристокрация
За бат Герги лоша дума дан чувам!
Едно време ме уреди с връзки да си купя голям хладилник. Тогаз връзките бяха всичко. Сигурно е струвало поне пет кила пържоли. А неговите пържолки бяха много хубави.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар