IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Думата ми е, че никой от Герб не се натиска за коалиция. Противно на твърденията ти. Опитваш се да манипулираш, Наивник, а?
    Не, просто обичам математиката Простите сметки, това показват

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Защо Нашият единствен реален коалиционен партньор е Реформаторския Блок. Казали сме го отдавна.

Другото са опорни точки от Позитано.
      Ще поживеем и ще видим. Аз лично преди изборите добре ще си помисля дали да гласувам за Реформаторския блок или да не гласувам.
      Може пък да излезе и нещо интересно на сцената. Знае ли човек

Ето, виждаш ли, че може да не са 99.9% от постовете ти чаршафи

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Нямате голям избор за коалиция. Освен ако не решите да направите национално отговорно правителство ГЕРБ-ДПС-БСП
        Думата ми е, че никой от Герб не се натиска за коалиция. Противно на твърденията ти. Опитваш се да манипулираш, Наивник, а?
        Yeah

Коментар

Дали следва да се плати всичко в КТБ Там депозитите май бяха повече от 5 млрд. лева. Дали данъкоплатците ще се съгласят на такъв голям разход

.
          Те данъкоплатците не са съгласни и че години наред отглеждат цигани и държавни служители, но все още плащат. Сега е наложително да се плати. Просто ще излезе по-евтино.
          Законодателството ще стане за 100 000 евро, ако все още се бавят. Изтървате последния влак!!!!

Коментар

Нямате голям избор за коалиция. Освен ако не решите да направите национално отговорно правителство ГЕРБ-ДПС-БСП
            Защо Нашият единствен реален коалиционен партньор е Реформаторския Блок. Казали сме го отдавна.

Другото са опорни точки от Позитано.

Коментар

• Естествена реакция!

Ало, от бесепету, сложете му един момък на тоя прецедател да му носи дамаджаната по сбирките, че много се изнервя на сухо ...
              Yeah

Коментар

Тц, това не е отговор и няма да се хвана. Ако ти тичах по гайдата още щях да чакам коалицията с турчилята ...

Коментар

Дано не е късно. Да намерят начин да платят всичко в КТБ, защото ум ще ви зайде какво ви чака, ако случайно почнете да управлявате
                  Дали следва да се плати всичко в КТБ Там депозитите май бяха повече от 5 млрд. лева. Дали данъкоплатците ще се съгласят на такъв голям разход

Действащото законодателство, съгласувано с европейското, предвижда само до 100 хил евро.

Скритите бюджетни разходи в държавата са много - енергетика, здравеопазване, строителство, фонд Земеделие, спрени оперативни програми и т.н. За кое по-напред

То за това БСП бяга от властта, след като отново опропастиха икономиката. Виждали сме го и преди. Но едно отговорно управление следва да има приоритети - бюджета не е рог на изобилието.

Коментар

Стой и гледай, ако не платят
                    Тц, това не е отговор и няма да се хвана. Ако ти тичах по гайдата още щях да чакам коалицията с турчилята ...
                    Yeah

Коментар

И какво ги чака?
                      Стой и гледай, ако не платят

Коментар

Дано не е късно. Да намерят начин да платят всичко в КТБ, защото ум ще ви зайде какво ви чака, ако случайно почнете да управлявате
                        И какво ги чака?
                        Yeah

Коментар

Знам, знам.... И Гергов така каза. Той бил работническа класа, а другите партийна аристокрация
                          За бат Герги лоша дума дан чувам!
                          Едно време ме уреди с връзки да си купя голям хладилник. Тогаз връзките бяха всичко. Сигурно е струвало поне пет кила пържоли. А неговите пържолки бяха много хубави.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нищо, както знаем БСП и коалиция ни спасяват от банкови кризи през 96 и сега...

Хубавото е, че след два месеца ще можем да се произнесем и кой спасява, и кой е достоен да управлява

Коментар

Той спаси и Банковата криза по спомен
                              Нищо, както знаем БСП и коалиция ни спасяват от банкови кризи през 96 и сега...

Хубавото е, че след два месеца ще можем да се произнесем и кой спасява, и кой е достоен да управлява

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                За почерпката лесна работа.
                                Мрежовика има да ме черпи една бира. Ще му се обадя да я прехвърли на тебе. Нещо като цесия.

Ама в Партията не мога да те уредя, щото си капиталист и експлоататор. Пък БСП е партия на работническата класа.
                                Знам, знам.... И Гергов така каза. Той бил работническа класа, а другите партийна аристокрация

Коментар

Working...
                                X