IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Хахах, Гигов ще почерпи. Щом ме изкара комунист
    За почерпката лесна работа.
    Мрежовика има да ме черпи една бира. Ще му се обадя да я прехвърли на тебе. Нещо като цесия.

Ама в Партията не мога да те уредя, щото си капиталист и експлоататор. Пък БСП е партия на работническата класа.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Борисов има шанса да спаси България от пълната разруха
      Той спаси и Банковата криза по спомен

Коментар

• Баси, каква подлост се шири тук след историческия съвет при Президента ....

Борисов има шанса да спаси България от пълната разруха, в която я вкараха червено-кафявите боклуци и дано го направи. Заради "лекарите, строителите, пенсионерите, болните .... "! На кой му пука вече за дребни шапкарски заяждания ... или гласове, като ножът е в кокалите на най-уязвимите хора в държавата? Мисля, че е разбираемо за всеки интелигентен, буден и разумен човек. Пък на който не му се нрави - моля, пътят към БСП и ДПС е гладък и прав, съвсем дребно неудобство е, че краят му е на жълтите павета в палатки ...
        Yeah

Коментар

• да се качваш на реиса за терапията там те чакат с нетърпение

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
            Естествено, че няма. И затова тая идея с партиите и демокрацията изобщо не е подходяща за бантустана БГ. Лустрацията е щяла да помогне, но народът, както обикновено, не е могъл да вземе решение, когато му е било времето. С двуцифрено IQ за кое да мислиш по-напред?

В момента решението е само едно - в управлението да не се допускат българи поне за следващите 10 години. Че ще доведе до радикална промяна към добро е ясно. Също ясно е, че няма как да стане.
            Напротив става .Може чужденци и то на база директивата за свободно движение на хора и т.н..но това се укрива .Причината да не знае стадото .Преди година и нещо бях постнала и статия за това .И ако я намеря ще дам линка .
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• казваме му да ходи на доктор то се дърпа

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                Това, че си от първия ден какво ще значи.Нещо си много голяма работа ли?
                Ами и аз имах такъв ник, но помолих да го изтрият, заради подобни на твоите идиотии.

Е ами засрами се малко и обърни палачинката.Заради такива сме на това дередже..
                Пригласяше на гъгов и още един два три трола червени.Преди година.
                Хахах, Гигов ще почерпи. Щом ме изкара комунист

Коментар

• ти да си пиеш хапове те

Коментар

• пак ли кацна бе соколов

Коментар

• А ВЕ МОДИ ВИЖ ДОЛУ КАКВО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ТЕБ Е НАПРАВИЛ ДОН КАРЛОС.
                      ВИЕ И ПАРИ ЗА ТОВА ЛИ ВЗИМАТЕ.. ??? АХАХАХ

Коментар

Ами, дай да видим какво съм говорил....
                        Можеш да видиш и какво съм говорил преди 14 години в този форум.
                        От първия му ден съм тук.
                        Това, че си от първия ден какво ще значи.Нещо си много голяма работа ли?
                        Ами и аз имах такъв ник, но помолих да го изтрият, заради подобни на твоите идиотии.

Е ами засрами се малко и обърни палачинката.Заради такива сме на това дередже..
                        Пригласяше на гъгов и още един два три трола червени.Преди година.

Коментар

Уважавам убежденията на всички граждани. Живот давам да има такива, които поддържат и ГЕРБ и БСП.
                          И теб даже ще уважавам, ако участваш в някаква дискусия, а не да ми пльоскаш чаршафи, които мятат ценни мнения през две страници
                          Аз не пльоскам чаршафи, а давам ценни анализи и факти от реномирани сайтове. Старая се да издигна дискусията на по-добро интелектуално равнище и да дам добри доказателства.

И разбира се, се стремя да посочвам решения и алтернативи, носейки отгворност за тях. Други опоненти са плоско иронични, явно пазейки се да заемат позиция по обществените проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade
                            Ама виж как мислиш и какво си говорил преди една година, не се различава много от това на гъгов, примерно а тое е знаем всички на какво ниво, ето на слезе и ти.
                            Така, че не се правете на много ощипани моми..
                            Ами, дай да видим какво съм говорил....
                            Можеш да видиш и какво съм говорил преди 14 години в този форум.
                            От първия му ден съм тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade
                              ама, какво му обясняваш на маймуняк, какво и как да мисли, я му виж само преди 1 година писаниците и тука на другите червени идиоти, да видиш какви са смешни..
                              Виж какво задник. Много рядко ти се връзвам на теб. Червен не съм и никога няма да бъда. Идиот - също!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Ти със закъснение 1 година започна да цитираш Пеевски...

Никой не гласува със страхуване, гласуват по убеждения. И след като ГЕРБ е най-силната партия от 2009 г. насам, трябва да уважаваш убежденията на гражданите, които я поддържат
                                Уважавам убежденията на всички граждани. Живот давам да има такива, които поддържат и ГЕРБ и БСП.
                                И теб даже ще уважавам, ако участваш в някаква дискусия, а не да ми пльоскаш чаршафи, които мятат ценни мнения през две страници

Коментар

Working...
                                X