IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Не е истина колко зомбита все още има в Доганистан .Видео от събора им на : https://www.youtube.com/watch?v=n5jiQPKuB-M#t=23
    Какво Ви е чудно? БСП остана единствената нормална европейска партия в България.
    Останалите, бацета, мацета, пръмовици, националисти, турци всякаква паплач. Скоро беше унищожена другата такава "Синьо единство".
    http://www.edinstvo.eu/p/blog-page_27.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
      Ама пак ли е имало сборище на орките ?

Като се стъмни може и вампири да се появят
      Last edited by 0ldman; 03.08.2014, 01:13.

Коментар

• И все пак днес на Бузлуджа е имало толкова много стари и умствено непригодни хора. Цялата тази влага, дьждове не вьзпалява ли по някакьв начин ревматизма и артрита им.
        НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРИТЕСНИМ МАЛКО ЗА ТЯХ ПРЕДВИД ВЬЗМОЖНОСТИТЕ НА НЗОК?

Коментар

• Ама пак ли е имало сборище на орките ?

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Не е истина колко зомбита все още има в Доганистан .Видео от събора им на : https://www.youtube.com/watch?v=n5jiQPKuB-M#t=23
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
              Някой може ли например да си представи Сергей Моников да работи нещо, някакъв нормален, съзидателен труд? Ми не!
              Не мога да си го представя да работи.
              Обаче ей това все едно се случва пред очите ми:

Бащата на Станишев, когато шефът на ПЕС е бил на 10 години сериозно се е притеснявал за сина си, защото в три последователни години на училищната пиеса е играл ролите на Снежанка, Пепеляшка и Спящата красавица.
              Но ето изтъпанчва се пред него малкия Серьожа и пита:
              - Тате, за пиесата тази година ще трябва да ми купиш меч!
              - Ще ти купя, сине! - въодушевено обещава Димитър Станишев.
              - Ще трябва да ми купиш още броня и шлем!
              - С удоволствие сине! Кажи ми само кой ще играеш в пиесата тази година?
              - Зина, принцесата войн!
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Ей много писане, много нещо сте отметнали днес... Аз пък да докладвам - едно пиленце ми каза, че ЕС натискали яко за голяма коалиция ГЕРБ-БСП и изолиране на ДПС от властта. И главните играчи били клекнали пред това искане. Та май след изборите това ни чака.
                Много са ви елементарни опорните точки бре

Комунягите винаги като се насер@т и почват да пускат фитили за някакви правителства на "голяма коалиция", правителства на "национално спасение" и пр. само и само пак да се докопат до властта.

Щото комунягите могат да виреят само ако са на власт и точат държавата.
                Някой може ли например да си представи Сергей Моников да работи нещо, някакъв нормален, съзидателен труд? Ми не!

Коментар

• ПЕТ ИСТИНИ, КОИТО ЛЕВИЧАРИТЕ МНОГО МРАЗЯТ

1. Не можеш да превърнеш бедните в богати чрез закон, който превръща богатите в бедни.

2. Когато някой получава нещо, за което не е работил, друг трябва да е работил за него, без да го получи.

3. Държавата не може да даде на някого нещо, което преди това не е взела от друг.

4. Когато половината хора разберат, че няма нужда да се работи, защото другата половина ще се грижат за тях, и когато другата половина разбере, че няма смисъл да се работи, защото някой друг ще получи това, за което са се трудили, това е началото на края на една нация.

5. Не можеш да умножиш богатството, като го делиш.

Коментар

• Задкулисието вика дръжте задкулисието .Съвсем изкукахте, другари и другарки!Видео на
                    http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...kulisieto.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Това, с ирония или сериозно?

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&fref=nf

Коментар

• ПЕСНОПОЙКА НА ДЕНЯ: За бостана препоръчана от Местана
                          "Има една песен - за двама млади, дето били на Кольо Рашков в бостана, препоръчвам ви да я чуете", остро подхвърли той. И добави, че тя е доста показателна.

Клуб Z се извинява за текста на произведението, което е еталон на така наречения "вулгарен фолклор" . Публикуваме го, за да стане ясно политическото послание на Местан:

За първи път та срещнах, ши знайш
                          на Кольо Рашков у бустаня ши знайш
                          и ти се пльосна с гъз до мене ши знайш
                          и рече ай да съ и**ме.

Пр.1 Не съм умряла ши знайш
                          За твойта краставичка крива, ши знайш
                          Е*и си майката кирлива ши знайш,
                          от днес не си ми веч съпруг

Вторият припев е аналогичен, но вече е обръщение в обратна посока- от страна на лирическия герой към героинята:

Пр.2 Не съм умрял, ши знайш,
                          за твойта слива миризлива, ша знайш.
                          Е*и си майката кирлива, ши знайш,
                          от днес не си ми веч жена...

Интересно е как политическите партньори на ДПС - досегашни и бъдещи, ще си изтълкуват текста на песента.
                          http://clubz.bg/6630-kakvo_kaza_liut...ili_za_bostana

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                            ДРОГАРИ ХАЙДЕ НА БУЗЛУДЖА.
                            ДА ИДЕМ КИФТЕТА!!!
                            ВИНО ДА СА ЛЕЙЙ!!!!
                            Деде, къде са ти паричките?
                            Паричките са ми в торбичките.
                            Къде са ти торбичките?
                            Под очичките...
                            Глей си удобствата, не се тикай с дърти алкохолици /с торбички/ да пълзиш към върха ... те сега са много кисели
                            Yeah

Коментар

• Ей много писане, много нещо сте отметнали днес... Аз пък да докладвам - едно пиленце ми каза, че ЕС натискали яко за голяма коалиция ГЕРБ-БСП и изолиране на ДПС от властта. И главните играчи били клекнали пред това искане. Та май след изборите това ни чака.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                              X