IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    В тоя освен оризова ракия,какво има???
    Празноглав ентусиазъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      Ох за малко да забравя.
      АТАКА ПОБЕДА!!!
      Преди някопко дена бях по селата,майтап не майтап всичките селяни готови да
      гласуват за Атака,така че не се бъзикайте със Сидеров като нищо може да
      поднесе изненада,ако не го финтират.

Коментар

Куба Либре е слаб коктейл. Предлагам Норт Кореа.
        В тоя освен оризова ракия,какво има???

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Имаш известно попадение до целта, но в последния ден на размисъл мисля да заложа на АТАКА отново. След разговор с брат ми.
          Не знам. Гледал си филма "Обратен завой". Сети се за финала. Това е моето мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Шъ върим ли до Куба либре!!!
            Куба Либре е слаб коктейл. Предлагам Норт Кореа.

Коментар

Yes ама тази търговска площ на аватарчето ти прилича на вече отдадено за предизборни агитации на АБВ място.
              Имаш известно попадение до целта, но в последния ден на размисъл мисля да заложа на АТАКА отново. След разговор с брат ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                YES!
                Yes ама тази търговска площ на аватарчето ти прилича на вече отдадено за предизборни агитации на АБВ място.

Коментар

• Баси якото ще е ако всичките патриотични идиоти влязат в парламента. Тогава ще трябва да направят един канал на телевизия в който постоянно да предават заседанията му. Ще е нещо средно между биг брадър, боксов мач и България търси олигофрен.

Коментар

Ох за малко да забравя.
                    АТАКА ПОБЕДА!!!
                    Шъ върим ли до Куба либре!!!

Коментар

Ох за малко да забравя.
                      АТАКА ПОБЕДА!!!
                      YES!

Коментар

• Ох за малко да забравя.
                        АТАКА ПОБЕДА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Какво казваш че работиш Кандитко? Май беше писал че си юрист?
                          За един работен ден имаш 38 постинга в теми "Политика" и "Украйна".

8,42: 8,44: 8,45: 9,10: 9,19: 9,22: 9,26: 9,45: 9,52: 9,57: 9,59: 10,03: 10,05: 10,07: 10,11: 10,13: 10,15: 10,34: 11,01: 11,14: 11,17: 11,21: 11,41: 12,25: 12,35: 12,44: 12,50: 13,03: 13,13: 13,15: 14,35: 14,45: 15,03: 15,05: 15,41: 15,49: 15,57: 16,03

Така че е ясно какво работиш. Платен политически трол.
                          А ти какво работиш Гигов?

И понеже знам че ще повдигнеш въпроса Какво аз работя, веднага отговарям. Аз нося чушки на кооперативния и тъпча в бидони бъдещата туршия на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            МВР задържа 17 души - пазарували гласове за Реформаторския блок!

Достойни последователи на столетницата и партньорите ѝ - купуват си хората тролове, социолози, сега и гласове ...
                            Днеска щерката беше възмутена от един реформаторски милионер,вуйчов!!!Е те затова не гласувам за тях!!!Сервитьорчета,полицайчета,алкохолици!!!Колеб аех се,но явно никога повече!!!Перестройката за тях беше"стани да седна"!!!Те бушона не могат да си сменят,тръгнали власт да искат!!!

Коментар

• МВР задържа 17 души - пазарували гласове за Реформаторския блок!

Достойни последователи на столетницата и партньорите ѝ - купуват си хората тролове, социолози, сега и гласове ...
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                По една случайност имам представа от работата на юриста. И мога да кажа, че ако не си адвокат с малко клиентела, не би трябвало да имаш много свободно време през деня да дращиш по форумите. А ако си юрисконсулт на държавна работа или в голяма частна фирма (от ранга на Мтел, например) и по цял ден пишеш глупости в Инвестора, явно работодателят ти трябва да преосмисли трудовото правоотношение с теб, респективно органът по назначаването - служебното правоотношение.
                                Не е добре, когато се опитваме да блеснем със знания в област, която не ни е особено позната...

Не всички юристи, работещи в държавната администрация са държавни служители, съответно страни по служебно правоотношение...Случайно имам някоя-друга годинка и в администрацията, а иначе в М-тел не бих работил никога, да ме прощаваш, имам впечатления...

Иначе не мога да се оплача от работодателя ми, както и той от мен, а и няма основание...

Коментар

Working...
                                X