Първоначално изпратено от vinkel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНО ТИ ЗАГУБИ СТАРШИНКА...
Твоето любимо правителство се срина безславно и повлече след себе си не само парламента, но и ЮП
Затова марш в опозиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеРапона отсега взе да плаши, усеща, че няма да го огреят 121 депутати. Ами и колкото да му се иска няма да управлява....
Ела да ни светнеш по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСтамболийски, ти чел ли си "Шогун"?
Там има един епизод, в който Торанага сама и Анджин сан разговарят и става дума за измяна, за предателство и бунт срещу законния господар.
И Торанага сама твърдо казва че няма никакво извинение за измяна и бунт срещу законния господар.
На което Анджин сан отговори:
Има, ако победиш!
Твоето любимо правителство се срина безславно и повлече след себе си не само парламента, но и ЮП
Затова марш в опозиция
Коментар
-
[QUOTE=kefala;1059678407]Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеРапона отсега взе да плаши, усеща, че няма да го огреят 121 депутати. Ами и колкото да му се иска няма да управлява....
И какъв ти е варианта!!!???
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМоже ли да се пробАм с един възможен отговор?
Да изринем всички от котилото и да преборим статуквото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ какъв ти е варианта!!!???
Да изринем всички от котилото и да преборим статуквото!
Yeah
Коментар
-
Babbitt
Ето баце вече ни подготвя за гладуването което ни очаква при него:
http://www.focus-news.net/news/2014/...vitelstvo.html
Babbitt
Знаях си го яз, "пич" та дрънка. Как не се намери някой с точен мерник и смело сърце за да ни отърве от него.Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЩо не го направиш ти бе посерко!!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеЕто баце вече ни подготвя за гладуването което ни очаква при него:
Знаях си го яз, "пич" та дрънка. Как не се намери някой с точен мерник и смело сърце за да ни отърве от него.
Коментар
-
Ето баце вече ни подготвя за гладуването което ни очаква при него:
Знаях си го яз, "пич" та дрънка. Как не се намери някой с точен мерник и смело сърце за да ни отърве от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
Няма друг който е звънял на ЕГН
пп. Прокуратурата ще влезе в Агенция "Митници"
това имах предвид под "доказани качества"Last edited by OMG; 13.08.2014, 23:17.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНее, само ми е леко на душата, като гледам как "левите боклуци" изтерясват в паника и ужас от задаващото се възмездие
Не знам за колежката, но мен ме устройва и "тихата лустрация".
Качествата на Танов са доказани, за 2-3 месеца само той може да яхне митническата върхушка.
Само пълните боклуци си мислят, че с некадърност и общи приказки ще има просперитет
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНее, само ми е леко на душата, като гледам как "левите боклуци" изтерясват в паника и ужас от задаващото се възмездие
Не знам за колежката, но мен ме устройва и "тихата лустрация".
Качествата на Танов са доказани, за 2-3 месеца само той може да яхне митническата върхушка.
Няма друг който е звънял на ЕГН
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМечтай си троле.
Престъпното герберастко правителство, което явно ще дойде на власт този път ще бъде изхвърлено с шутове и тояги.
На народа му е дошло до гуша от престъпни мутри.
При това със запорирана от съда пенсия, ако не подлежиш на по-тежко наказание.
Коментар
Коментар